- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ayrıca fikir isterseniz sevdiklerim ; Yiğit, Özgür, EgeÇok teşekkür ederim.
Elyesa zaten İlyas demek değil mi yahu.Elyesa! Nezir! Yeni duydum
Banada rüzgar ayaz poyraz gibi isimlerden gına geldi.minik yeğenimin adı rüzgar aynı sınıfta 4 tane rüzgar var..Kuzey düşündüm ona da ıı dendi.üfff.. Teşekkürler
Anlamlari guzel de isimler kulaga hos gelmiyor canim biraz daha dusun benceEdiz:ulu,yüce,kıymetli olan
Bora: yağmur getiren rüzgar
Yiğit bi tanıdık da var yakın tanıdık o koydu yeni bebeğine, teşekkürler
Ne buluyum ki erkek ismi yok, bulamıyommmAnlamlari guzel de isimler kulaga hos gelmiyor canim biraz daha dusun bence
ne güzel dilekler Lale çok tatlısın,sağolasın ,amin inşallahh..Maşallah adıyla yaşasın...
Adı gibi ömrü başarılarla dolu olsun inşallah...
Çok beğendim adını kendisinin...
Bence Deniz erkeğe,Umut kıza daha iyi gider.Lalecim ;umut da iyi bak,unisex isim -ya hatta erkeğe daha iyi oluyor bence..deniz de süper isim..üstelik ilerde y.dışında falan yaşarsa rahat söylenir:):)
çağatay,cihangir nasıl?
nedense Kıvanç ismini çok seviyorum
Benim bebisimde kiz bende kiz ismi yok diyorum:) aslinda isim cokta bizim icin bebislerimiz cok onemli oldugu icin hicbirini yakistiramiyoruz:) bende kizima elif beren dusundum bu nasil pekiNe buluyum ki erkek ismi yok, bulamıyommm
eşim dağhan istemişti mesela..ama söylenişi çok zor..kısaltsan dağ mı desinlerBence Deniz erkeğe,Umut kıza daha iyi gider.
Yani ben olsam öyle koyarım.
Çağatay,Cihangir güzel tabii her isim güzel de zor bence bunlar.
Zor isim olunca çocuğa yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?