Doğuma Hazırlık Bebeğime isim karmaşası:( yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ediz ismini çok severim

Siraç düşünür müsünüz? Farklı ve anlamı guzel bir isim

Bence çok kullanılan isimler koymayın ben Ediz'i beğendim,Bora da güzel.Alparslan falan nasıl sizce ya da Tolga ?
Öncelikle fikriniz için teşekkürler.
Alparslan: sanki bi bebek için ağır bi isim
Tolga: bilmem aslında olur da başka bi isim niye olmasın diyo insan

Ediz biraz eski geliyor kulağıma (Ediz hun etkisi olabilir) bora güzel.
öneri de: burak, kağan, kerem, rüzgar seviyorum ben

Bora oğlumun ismi o yüzden en sevdiğim isim. :) Aslında ben de ona "Bora" diye seslenmeden önce pek ısınamamıştım sert bir isim bence.

ediz'i hiç beğenmedim ama.

Benim bebisimde kiz bende kiz ismi yok diyorum:) aslinda isim cokta bizim icin bebislerimiz cok onemli oldugu icin hicbirini yakistiramiyoruz:) bende kizima elif beren dusundum bu nasil peki
Allah bağışlasın. Elif beren bilemedim; kız olsa yağmur ya da doğa vardı aklımda

Ne buluyum ki erkek ismi yok, bulamıyommm

35.haftaya kadar iyi dayanmışsın benim de isim beğenip bir de eşime beğendireceğim diye göbeğim çatlamıştı.
Ben de biraz klasik bir isim olsun istedim. Emir, Efe, Kuzey, Rüzgar, Toprak gibi isimlerden gına geldi çünkü.

Oğlumunun adını Ömer Giray koyacağız inşallah. Ben hep tek isim derdim ama insanın fikri değişebiliyormuş.
Aras koyabilirsin. Yeni isim ama ben onu da çok düşünmüştüm.

Öncelikle fikriniz için teşekkürler.
Alparslan: sanki bi bebek için ağır bi isim
Tolga: bilmem aslında olur da başka bi isim niye olmasın diyo insan

Haklısınız evet Alparslan bebekken ağır ama sadece Alp şeklinde de kullanabilirsiniz çocukken.Büyüyünce de biraz daha ciddi bir adı olmuş olur hem ne bileyim mesela Berk çocukta güzel de 35 yaşındaki adam da garip gelir bana.Ama Ediz ve Bora arasında seçim yapacaksanız ben Ediz'i beğendim.Bora da pek çocuksu değil çünkü.Ama siz bilirsiniz tabi annesi sizsiniz siz taşıyorsunuz onu adı ne olursa olsun siz koyduğunuz için sevecektir zaten :)

İki isim de çok güzel bence. İkisini de ayrı ayrı sevdim. İsterseniz ikisini birden de koyabilirsiniz.

Ben modern isimleri sevmiyorum. Anlamı dahi saçma sapan olan isimler üretiliyor artık. Benim oğlum olsa "Ali, Ömer, Yusuf" gibi isimler koyardım. Ya da "Hanzala" ismini verirdim anlamından mütevellit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…