- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
ben 2 kız ismine bayılıyorum,Leyla ve Ela...Benim bebisimde kiz bende kiz ismi yok diyorum:) aslinda isim cokta bizim icin bebislerimiz cok onemli oldugu icin hicbirini yakistiramiyoruz:) bende kizima elif beren dusundum bu nasil peki
Öncelikle fikriniz için teşekkürler.Bence çok kullanılan isimler koymayın ben Ediz'i beğendim,Bora da güzel.Alparslan falan nasıl sizce ya da Tolga ?
ben 2 kız ismine bayılıyorum,Leyla ve Ela...
Elayida düşünüyorum eylul yadaben 2 kız ismine bayılıyorum,Leyla ve Ela...
İki isim dusuniyorum evet ya elif patlamasi var son yillarda cok duyuyorumBence Leyla Beren - Ela Beren ya da sadece biri daha iyi olur bilemiyorum Elif çok kullanılıyor sankisemizotu_ iki isim düşünüyorsanız tabi.
Allah bağışlasın. Elif beren bilemedim; kız olsa yağmur ya da doğa vardı aklımdaBenim bebisimde kiz bende kiz ismi yok diyorum:) aslinda isim cokta bizim icin bebislerimiz cok onemli oldugu icin hicbirini yakistiramiyoruz:) bende kizima elif beren dusundum bu nasil peki
eylül de çok güzel bak..çok romantik :):)Elayida düşünüyorum eylul yada
Ne buluyum ki erkek ismi yok, bulamıyommm
Bencede bide eylulde evlwnmistik:)eylül de çok güzel bak..çok romantik :):)
Öncelikle fikriniz için teşekkürler.
Alparslan: sanki bi bebek için ağır bi isim
Tolga: bilmem aslında olur da başka bi isim niye olmasın diyo insan
İki isim de çok güzel bence. İkisini de ayrı ayrı sevdim. İsterseniz ikisini birden de koyabilirsiniz.Arkadaşlar 35. Haftamdayım ama hala oğluma bi isim bulamadık. Bora ya da Ediz üzerinde yoğunlaştım. Sizce? Farklı bir tavsiye de olabilir. Konum burda kalırsa sevinirim sayın yönetim.( daha fazla yorum açısından) şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?