Doğuma Hazırlık Bebeğime isim karmaşası:( yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bora!
Hayirli dogumlar.

Elyesa! Nezir! Yeni duydum
Daha iyi değilmi kimsede yok özel :)
Elyesa, kuranda geçen peygamber ismi.
Nezir,
Nezir İsminin Anlamı
1. Birini doğru yola (Sırat-ı Müstakim’e) yöneltmek için Allah’ın azabıyla gözdağı vererek korkutmak. 2. (Fıkıh’ta) Adak, dilek, tahsis. 3. Kendisini Allah yoluna adayan kişi. Kur’an’da 40’tan fazla yerde geçmektedir.

Aman aman aman romantik kız olmasın!
Sonra kocam beni anlamıyor diye ağlaşmasın!
Kendine yetebilen,güvenen,mutlu insanlar olsunlar inşallah.
İsmin karaktere yansıdığına çok inanırım da...
ben de çok inanırım Lale..çok yakın ark. kızı olduğunda bi sürü isim önerdim..yok dedi Naz koyucam adını..dedim çok nazlı olur bak ..kızı hem 32 haftalık,hem 1,5 kg hem de balık burcu doğdu..adı da naz oldu..ark. da yıllardır nazını çekiyor

Bi dönem kayra furyası bi dönem rüzgar furyası bi dönem demir.....dönem dönem böyle kopya isimler oluyor.90 lı yıllarda büşra kübra merve erkeklere murat can meht can gibi :)

Ben iki isim önermiyorum.Hem iş hayatında hem resmi evrakta zorluk.Hem de ikisini kullanmadıktan sonra ne gerek.A.Ali İ.Demir ya da selçuk D. başına sonuna bi de kuyruk gibi harf takıntısı.Sadece rsmi evrakta iki isim söyleniyor o da sıkıntı zaten.

önereceğim isimler
1-Erdem
2-Asil
3 Damra (peygamber fendimizin erkek süt kardeşinin ismiymiş)

Aynı ben işte.
Erken doğum,1,5 kilo bebemişim.
Lale konduğundan dokundukça yapraklarım dökülür...
Yumuşak yumuşak hep sevecen, az sert yaparsan elinde kalırım...

Ay ben de erkek bebiş bekliyorum, belirlediğimiz isimler bana kalsın da,
diğer beğendiğimiz, ailede olduğu için elediğimiz isimler var. Buraya ufak bi liste bırakayım, kolay gelsin Hayırlı olsun, sağlıkla kucaklayın bebişinizi.

(Ediz'i biz de düşünmüştük bir ara ayrıca, güzel isim o da)

Ali , Mirza, Emir, Enes, Oğuzhan, Mehmet Akif, Mete, Yaman,
Ceyhun, Güven, Umut, Kerem, Erkan, Hakan, Yüksel, Ulaş, Enis.

Belirlediklerinden de deseydin:)) siz de sağlıcakla kucağınıza alın

Aynı ben işte.
Erken doğum,1,5 kilo bebemişim.
Lale konduğundan dokundukça yapraklarım dökülür...
Yumuşak yumuşak hep sevecen, az sert yaparsan elinde kalırım...
çok kırılgan gibi düşünmemiştim aslında seni..demek içinde narin bir kadın daha var
benim adım da güzel bir hayvan güzel gözlü...övünmek gibi olmasın ama benzemişim

Ediz ve Bora çok hoş isimler.. Oğlum olursa Ediz ve Altan düşündüğüm isimlerdi.

Altan, Hamza, Ömer, Yavuz..

Bora Altan ya da Ömer Ediz olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…