Ben de küçük ve basit isimler seviyorum hem kızda her erkekte.ben tek heceli seviyorum sanırım erkekte..efe, can,mert ,alp gibi...
Bora!Arkadaşlar 35. Haftamdayım ama hala oğluma bi isim bulamadık. Bora ya da Ediz üzerinde yoğunlaştım. Sizce? Farklı bir tavsiye de olabilir. Konum burda kalırsa sevinirim sayın yönetim.( daha fazla yorum açısından) şimdiden teşekkürler.
Aman aman aman romantik kız olmasın!eylül de çok güzel bak..çok romantik :):)
Daha iyi değilmi kimsede yok özel :)Elyesa! Nezir! Yeni duydum
ben de çok inanırım Lale..çok yakın ark. kızı olduğunda bi sürü isim önerdim..yok dedi Naz koyucam adını..dedim çok nazlı olur bak ..kızı hem 32 haftalık,hem 1,5 kg hem de balık burcu doğdu..adı da naz oldu..ark. da yıllardır nazını çekiyorAman aman aman romantik kız olmasın!
Sonra kocam beni anlamıyor diye ağlaşmasın!
Kendine yetebilen,güvenen,mutlu insanlar olsunlar inşallah.
İsmin karaktere yansıdığına çok inanırım da...
Adıyla yaşasın. Ege ve deniz akrabalarda var elendi. Çınar a eşim yok ardıç dedi( fikir vermese de herşeye bi.laf verir.)Bende kendi oğlumun adını önce tavsiye edicem
EgeDeniz
Sonrada beğendiklerimi ekliyeyim.
Umut , çınar , mete
Aynı ben işte.ben de çok inanırım Lale..çok yakın ark. kızı olduğunda bi sürü isim önerdim..yok dedi Naz koyucam adını..dedim çok nazlı olur bak ..kızı hem 32 haftalık,hem 1,5 kg hem de balık burcu doğdu..adı da naz oldu..ark. da yıllardır nazını çekiyor
Değil :) İkisi farklı peygamberler.Elyesa zaten İlyas demek değil mi yahu.
Öyle biliyorum ben.
Belirlediklerinden de deseydin:)) siz de sağlıcakla kucağınıza alınAy ben de erkek bebiş bekliyorum, belirlediğimiz isimler bana kalsın da,
diğer beğendiğimiz, ailede olduğu için elediğimiz isimler var. Buraya ufak bi liste bırakayım, kolay gelsinHayırlı olsun, sağlıkla kucaklayın bebişinizi.
(Ediz'i biz de düşünmüştük bir ara ayrıca, güzel isim o da)
Ali , Mirza, Emir, Enes, Oğuzhan, Mehmet Akif, Mete, Yaman,
Ceyhun, Güven, Umut, Kerem, Erkan, Hakan, Yüksel, Ulaş, Enis.
çok kırılgan gibi düşünmemiştim aslında seni..demek içinde narin bir kadın daha varAynı ben işte.
Erken doğum,1,5 kilo bebemişim.
Lale konduğundan dokundukça yapraklarım dökülür...
Yumuşak yumuşak hep sevecen, az sert yaparsan elinde kalırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?