Doğuma Hazırlık Bebeğime isim karmaşası:( yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ediz
Çok güzel isim bence, anlamı da güzelmiş.

Bora, kaba geliyor kulağa, üstelik anlamı boş..

Benim en sevdiğim Selim, Ömer, Ahmet

Tibet çok sevdiğim bir isim..bi de kardeşimin ismi var..turkiye de çok nadir vardır..Toygun ismi...komutan demektir..kardeşim de adi gibi rütbeli bi asker..Rabbim hepsini korusun...

Ediz ismi gerçekten çok güzel. Hem gündemde olan saçma sapan isimlerden degil hem de çok asil.
Yanına ikinci bir isim koyma çünkü ismin kulağa hoş gelişi kaybolmus olur.
Bir de iki isim sevdasını çözemedim ben.Bir insanın tek adı olur,zaten her türlü okul hayatına filan başladığında tek ismi söyleniyor o yüzden oldukça anlamsız birşey iki isim.

İki isim sevdam yok zaten; ediz ile bora ismi arasında kaldım. Teşekkür ederim.

İki isim sevdam yok zaten; ediz ile bora ismi arasında kaldım. Teşekkür ederim.

Size demedim ki iki isim sevdasını. İkinci isim koy diye önerenler olmuş ona istinaden yazdım.

Tibet çok sevdiğim bir isim..bi de kardeşimin ismi var..turkiye de çok nadir vardır..Toygun ismi...komutan demektir..kardeşim de adi gibi rütbeli bi asker..Rabbim hepsini korusun...
Tibet i bende beğeniyodum eşim, dalaylama nın hanımısın sanki dedi, soğuttu. Kardeşinizin ismi de işi ile uyumlu imiş:) maşallah, allah korusun.

İkisi de çok güzel.Ediz daha kibar bir centilmeni,Bora daha havalı ama sert bir karakteri çağrıştırıyor.

Kerem ler hep yakışıklı ve havalıdır.Mustafa lar akıllı ve başarılı...Bu iki ismi de çok severim.

Yağız çok önerilmiş ama Yağızlara hiç Yağız diyen duymadım.Herkes Yaaz diyor:)

İçlerinde en iyisi Çağdaş. İsimler gerçekten hayatları ve karakteri etkiliyorsa çocuğunuz çağdaş ve modern bir insan olur ne güzel

Ediz çok güzel bence fakat ileride daha da popüler bir isim olur diye düşünüyorum.
Bora yerine de Ayaz ismini düşünebilirsiniz,çok klasikleşmiş bir isim çünkü Bora.

Kenan da cok guzel isim.bence . bana aeaba kullanmayi ogreten cocugun adi olmasaydi kndi ogluma koyardim bu ismi .

Tarik. Kenan.Omer Ali. Ibrahim. Mahir. Mustafa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…