- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Arkadaşlar 35. Haftamdayım ama hala oğluma bi isim bulamadık. Bora ya da Ediz üzerinde yoğunlaştım. Sizce? Farklı bir tavsiye de olabilir. Konum burda kalırsa sevinirim sayın yönetim.( daha fazla yorum açısından) şimdiden teşekkürler.
İki isim sevdam yok zaten; ediz ile bora ismi arasında kaldım. Teşekkür ederim.Ediz ismi gerçekten çok güzel. Hem gündemde olan saçma sapan isimlerden degil hem de çok asil.
Yanına ikinci bir isim koyma çünkü ismin kulağa hoş gelişi kaybolmus olur.
Bir de iki isim sevdasını çözemedim ben.Bir insanın tek adı olur,zaten her türlü okul hayatına filan başladığında tek ismi söyleniyor o yüzden oldukça anlamsız birşey iki isim.
Sıraç köprüsü ordan de mi?
İki isim sevdam yok zaten; ediz ile bora ismi arasında kaldım. Teşekkür ederim.
Tibet i bende beğeniyodum eşim, dalaylama nın hanımısın sanki dedi, soğuttu. Kardeşinizin ismi de işi ile uyumlu imiş:) maşallah, allah korusun.Tibet çok sevdiğim bir isim..bi de kardeşimin ismi var..turkiye de çok nadir vardır..Toygun ismi...komutan demektir..kardeşim de adi gibi rütbeli bi asker..Rabbim hepsini korusun...
Canim o sırat köprüsüSıra
Sıraç köprüsü ordan de mi?
Pardon, ben alınganlık gösterip yazmadım, aynı fikirdeyimSize demedim ki iki isim sevdasını. İkinci isim koy diye önerenler olmuş ona istinaden yazdım.
Ayy pardon:) bunun anlamı neCanim o sırat köprüsü
bende aynı dertten müzdaribim erkek bebek bekliyoruz ama hala isim belirleyemedik. bora ismi için eşim fırtınayı çağrıştırıyor çocuğa ağır gelebilir demişti. Ediz güzel ama. bizim beğendiğimiz isimlerde altuğ, doğukan, okan, sinan, buğra, çağdaş, selçuk, timur , caner, çağlar, evren, selim, yavuz, cihan bakalım bunlar arasından seçebiliriz belki.
Öncelikle insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Sanki tekerleme olmuş gibi; yekta güngör özden; direkt aklıma geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?