umut, yasar, ılgaz, aras, cınar, ömür, ekin, eymen, ihsan, yahya ay cok söyledim kendimi tutamadımArkadaşlar 35. Haftamdayım ama hala oğluma bi isim bulamadık. Bora ya da Ediz üzerinde yoğunlaştım. Sizce? Farklı bir tavsiye de olabilir. Konum burda kalırsa sevinirim sayın yönetim.( daha fazla yorum açısından) şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim. Yok değiliz:)Yağız... ama eger karadenizliyseniz uzak durun yağuz deniyor genelde :)
Amin çok sağolun:)umut, yasar, ılgaz, aras, cınar, ömür, ekin, eymen, ihsan, yahya ay cok söyledim kendimi tutamadım
Bebisiniz saglıkla gelsin insallah
Sanki tekerleme olmuş gibi; yekta güngör özden; direkt aklıma geliyo:)Yekta nasil ?
Yahya da cok güzel;canlı, hayat süren anlamına geliyor ben begendim yanına bir isim daha eklenebilirAmin çok sağolun:)
bir kitap karakteri ama yok böyle bir şey kitabı oku kesin Ediz koyarsın zaten, :)Biyolojik olarak yeşil göz? Tutma ihtimali var gerçi:) kimse sizde ki.yeşil gözlü Ediz:)
kardeş biri bari turkçe olaydı bunlar neeeElyesa, Nezir, Beşir, Cemil :)
Amin. Teşekkür ederim siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi. Mehmet severim ben içlerindeBen Kutay ismini ogluma cok istemistim.ama esimle isim konusunda doguma kadar anlasamadik.halada icimde kaldi.
Serhat,mehmet,ahmet,halil ,serhan isimleri nasil.moda tabir edilen isimler degil ama anlam ve soylenisleri kulaga hos geliyor bence.
Bu arada saglikla kucaginiza alin insallah bebeginizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?