Doğuma Hazırlık Bebeğime isim karmaşası:( yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Damra tovbe estafur davar gibi dalga gecmeye musait. Bu arap isimlerini koyarken turkcedeki cagrisimlarina dikkat edin yoksa cocuklariniz cocukken bayagi travma yasar. Ufakliklar acimasiz oluyor
Bakış açısı
Yeter ki bi insan dalga geçemk istesin.Asude ye de aşure,bahar a da davar diyebilir afedersin ama.
Hadi damlayı çağrıştırıyor da davar ne alaka.
En önemlisi dalga geçmeyen çocuklar yetiştirmek.Ya da arkadaşı ismiyle dalga geçince travma geçirmeyecek güçlü çocuklar yetiştirmek.

Bizim de kismetse kizimiz olacak.ama erkek gelseydi "eymen" dusunuyorduk.hayirli doğumlar. Allah bi nefeste hepimizi kurtarsin inşallah

Benim cevremde yeni doguranlar ve hamileler koymuyorlar sizin cevrenizde fazla olabilir bil3miyorum en cok pars dogukan eliz batuhan gibi isimler goruorum nazlideniz

Amin

Bence ikiside güzel isimler bir arkadaşımın oğlunun adı Bora, bence hem çok yaygın olmayan hemde eski isimler, yani ilk duyulduğında insanda "o ne be" tepkisi uyandırmayacak kadar bilindik hemde sürekli kulağında olmayan isimler

Her iki isim de güzel birinde duymuştum Boramir koymuşlardı eski bir hükümdar mi ne ismiymiş fikir olur belki size de

ben 2 kız ismine bayılıyorum,Leyla ve Ela...
ay konuyla alakasız olacak ama eşimin favorisi ela, benimki leyla:)
siz yazınca peşpeşe de güzel geldi, bir kızımız olursa çift adı olacak sayenizde... adını blue_ismyheart teyzen koymuştu derim
erkek bebe önerim sevgili konu sahibi; deniz, mete, cihan, barış, ömer:)

Bora gayet güzel bence
Sağlıkla gelsin
Aman Demir koymayın 2 senedir neredeyse her erkek bebeğin adı Demir oluyor fenalık geldi

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Benim sevdiğim isimler; Haktan, Tarık, Buğra, Emre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…