Bebegime isim

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar esim annem isterse ismini koyariz ben istemiyorum ama o isterse onu kiramam diyor bizimki de kesin ister eminim o ayri sıkıntı bizim icin. Onun disinda birsuru isim saydim esim EYLÜL ismini begendi. Bazilari da eylul sonbahar hazan mutsuzluk demek cocugu etkileyebilir ice kapanik olabilir diyor sizce nasil?

Eylül ismini severim ben, fakat neyi nasıl etkiler bilemiyorum tabii ki...

Ayrıca, niye eşinizin annesi karar veriyor?
Sizin çocuğunuz olduğuna göre, eşiniz ile ortak karar almanız gerekir.
Bu kimseyi ilgilendirmez ki.

Eylül ismini severim ben, fakat neyi nasıl etkiler bilemiyorum tabii ki...

Ayrıca, niye eşinizin annesi karar veriyor?
Sizin çocuğunuz olduğuna göre, eşiniz ile ortak karar almanız gerekir.
Bu kimseyi ilgilendirmez ki.
Konu benim esim olunca tabular yikiliyor canim ana kuzusu aile düşkünü bi esim var napiyim duzeltemedim ayni ilgiyi bana gostermese yapamazdim bana karsida cok ilgili Allhtan

Eylül adında tanıdığım var maşallah çok girişken güleç yüzlü sosyal bir kız . İsimler etkiler ama takılması gereken konu bence kv'nin isteği... Neden kv buna karar veriyor o mu çekiyor çilesini ??!

Kizlar esim annem isterse ismini koyariz ben istemiyorum ama o isterse onu kiramam diyor bizimki de kesin ister eminim o ayri sıkıntı bizim icin. Onun disinda birsuru isim saydim esim EYLÜL ismini begendi. Bazilari da eylul sonbahar hazan mutsuzluk demek cocugu etkileyebilir ice kapanik olabilir diyor sizce nasil?
Guzel degil bence eylul ama kv isminden iyidir herhalde. 2 annenin ismini de koymayin.

eski isimler daha güzel ya, Yeni isimler bana çok samimiyetsiz geliyor Ayşe,Sümeyye,Rabia,Zeynep,Yüsra mesela kuranda geçiyor kolaylık demek yüsra çok güzel değil mi ya

öncelikle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi.

kv niz in baska kız torunu var mı? varsa onlardan da ismini koymasını talep edebilirdi size sıra gelene kadar..
bu bir ayrıntı tabi ki sizin çocuğunuz ve isim koyma hakkı da sizin doğal olarak. onlar eğer siz isterseniz fikir belirtebilirler. bir de kv niz kendi adınin konmasını isteyebiliyorsa sizin anneniz de isteyebilir doğal olarak.

öncelikle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi.

kv niz in baska kız torunu var mı? varsa onlardan da ismini koymasını talep edebilirdi size sıra gelene kadar..
bu bir ayrıntı tabi ki sizin çocuğunuz ve isim koyma hakkı da sizin doğal olarak. onlar eğer siz isterseniz fikir belirtebilirler. bir de kv niz kendi adınin konmasını isteyebiliyorsa sizin anneniz de isteyebilir doğal olarak.
Baska kiz torunu yok. Kendi annemin ismide kayinvalide ismide cok kotu bebege olacak isimler degil annemin ismi guzel olsa bende annemin ismini koyacam derdim zaten

Olurmu canim bizde isim dededen babaanneden toruna gecer haznedarlariz biz ondan :KK12:
Yaa benim bebeğim yok şimdilik düşünmüyorum ama
Eşimin babası yok taa evlenmeden önce bana babamın ismini koymak isterim demişti bunu sıkıntı yapmadım ben
Ama bunu kv soyleseydi orası sıkıntı
Hem Birgün evladımız olursa dedesinin isminin yanına kendim beğendiğim bir ismide koyacağım bu kadar müdahale neden ediyor ki insanlar hayatımıza

İsmin kesinlikle insan karakterine yansımaları olur,bunu göz önünde bulundurarak isim verin bana kalırsa

Esine diret kayinvalidenin ismi olmaz diye. Madem cok istiyor kendi bir tane evlat alsin kendi kayinvalidesinin ya da kendi ismini koysun. Bana göre böyle annalar da babalar da esler de manyak ya. O dogan bebegin yeni bir isime hakki var

Yaa benim bebeğim yok şimdilik düşünmüyorum ama
Eşimin babası yok taa evlenmeden önce bana babamın ismini koymak isterim demişti bunu sıkıntı yapmadım ben
Ama bunu kv soyleseydi orası sıkıntı
Hem Birgün evladımız olursa dedesinin isminin yanına kendim beğendiğim bir ismide koyacağım bu kadar müdahale neden ediyor ki insanlar hayatımıza
Hayata mudahale etmeyen kv kp varmi acaba herseyi onlar cok biliyor.esimde onlar bizim buyuklerimiz dedigi olacak kafasinda napiyim olayi buyutsem kavga cikcak huzurum kacmasin diye sabrediyorun

Back
X