- Konu Sahibi victoryvivi
-
Derseniz tuhaf kacar bence. Cok güzel bakıyorsun deseniz sorun yok ama teşekkür etmek cok yersiz olur. Tesekkur neden edilir, size bi iyilik guzellik yapilir oyle edersiniz. Ama burda size yapılan bisey yok. Kendi cocuguna bakiyor bakıyorsa, sizlik bi durum yokki tesekkur edesiniz. Iltifat edilir de teşekkür edilmezyani kusura bakmada
bende kardeşimin eşine çok güzel bakmışsın tesekkür ederiz derim ,
bu bir kibarlık ince düşünce gösterisidir ,
Aynennn demek istediğim buDerseniz tuhaf kacar bence. Cok güzel bakıyorsun deseniz sorun yok ama teşekkür etmek cok yersiz olur. Tesekkur neden edilir, size bi iyilik guzellik yapilir oyle edersiniz. Ama burda size yapılan bisey yok. Kendi cocuguna bakiyor bakıyorsa, sizlik bi durum yokki tesekkur edesiniz. Iltifat edilir de teşekkür edilmez
Ay benim kv de ben oğluma yıllarca dil döktüm şunu bunu yapmadı ama sen deyince yapti diye trip atıyordu,su bu dediğimde hayati şeyler,mutlu olacağınaBana da kaynanam arada iyiki oglumun karsisina ciktin sana teşekkur ederim diyor ama sizinki biraz garip kaçmış...gelin olarak benimsemeyediyse demek oglunun ve kizinizin bakicisi olarak benimsemiştir
Ay benim kv de ben oğluma yıllarca dil döktüm şunu bunu yapmadı ama sen deyince yapti diye trip atıyordu,su bu dediğimde hayati şeyler,mutlu olacağına
Bebege karsi samimiyet mi gosterdiklerini saniyorlar acaba? Bazilari nereye gittigini farketmez lafin sözün hani..Bebeğimden bahsediyorlar
Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
+10000Sizin daha önceki yazışmalarınızı, hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçlerinizi yakınen takip etmiş bir anneyim. Öncelikle belirtmeliyim ki iyi olan her şeyin altında bir anlam aramaya müsait bir yapınız var. Eğer ailesi o görüntülü aramada size ithafen bir şey dememiş olsa da bu sizin bir derdiniz olacaktı. Biz sizin farklı bir konudaki durumunuza yorum yapmış olacaktık. Amiyane bir tabir olacak ama öküz altında buzağı aramayı geçtim bu buzağının annesi kin diye yaygara koparacak tarzda bir yapınız var. Önce mesafe koyup sonra övgü bekliyorsunuz. Önce bebek isteyip sonra istemiyorsunuz.
Sonra kabul edip yolunuza bakıyorsunuz bence siz ne istediğinizi ve neyin sizi mutlu ettiğini kendiniz de bilmiyorsunuz. Ve bence çareniz burada değil. İyi bir psikiyatr ve psikolog destekli bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hastalıklı çalışan bir beyniniz var. Herkes sizin istediğiniz cümlelerle size gelsin, herkes sizin yaşadıklarınızı yaşasın ve sizi anlasın istiyorsunuz ama kimseye bir adım yaklaşma taraftarı değilsiniz. Bence kabasınız. Çok takıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.
Kesinlikle katılıyorumSizin daha önceki yazışmalarınızı, hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçlerinizi yakınen takip etmiş bir anneyim. Öncelikle belirtmeliyim ki iyi olan her şeyin altında bir anlam aramaya müsait bir yapınız var. Eğer ailesi o görüntülü aramada size ithafen bir şey dememiş olsa da bu sizin bir derdiniz olacaktı. Biz sizin farklı bir konudaki durumunuza yorum yapmış olacaktık. Amiyane bir tabir olacak ama öküz altında buzağı aramayı geçtim bu buzağının annesi kin diye yaygara koparacak tarzda bir yapınız var. Önce mesafe koyup sonra övgü bekliyorsunuz. Önce bebek isteyip sonra istemiyorsunuz.
Sonra kabul edip yolunuza bakıyorsunuz bence siz ne istediğinizi ve neyin sizi mutlu ettiğini kendiniz de bilmiyorsunuz. Ve bence çareniz burada değil. İyi bir psikiyatr ve psikolog destekli bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hastalıklı çalışan bir beyniniz var. Herkes sizin istediğiniz cümlelerle size gelsin, herkes sizin yaşadıklarınızı yaşasın ve sizi anlasın istiyorsunuz ama kimseye bir adım yaklaşma taraftarı değilsiniz. Bence kabasınız. Çok takıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.
İyi olan hersey derken ??Sizin daha önceki yazışmalarınızı, hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçlerinizi yakınen takip etmiş bir anneyim. Öncelikle belirtmeliyim ki iyi olan her şeyin altında bir anlam aramaya müsait bir yapınız var. Eğer ailesi o görüntülü aramada size ithafen bir şey dememiş olsa da bu sizin bir derdiniz olacaktı. Biz sizin farklı bir konudaki durumunuza yorum yapmış olacaktık. Amiyane bir tabir olacak ama öküz altında buzağı aramayı geçtim bu buzağının annesi kin diye yaygara koparacak tarzda bir yapınız var. Önce mesafe koyup sonra övgü bekliyorsunuz. Önce bebek isteyip sonra istemiyorsunuz.
Cnm o bizdede var. Ama eşime trip atiyorkarnabahar sevmeyen kocam karnabahar yeyince o kvnin bakişlarini unutmuyorum bizlerde gelecegin kaynanalari olacagiz bakalim neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?