- 24 Eylül 2018
- 647
- 911
- 53
- 37
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bizimki de hep Eşime benziyormuş
Sesi de kv deme benziyormuş bir de ayakları
Evet benzeyebilir ams sürekli vurguladıklarında insan sinir oluyo
Ben başla odaya geciyorum onlar konuşurken
Asil insanlarmiş aslında ya .Torunlarını öyle görünce sevinmişler .Herkes aynı pencereden bakmıyor ,yorumlamıyor hayatı olayları.Art niyet arayacak olduktan sonra ooo..Üzerinde durmayın bence
Ben sadece tesekkur ettikleri kısıma yorum yaptim diğerlerinden sorumlu değil yorumum ,digerlerini bilemem :))Asil mi
Günde kaç kere osuruyor , sıçması iyi mi diye soruyorlar
Bunun kibar hali ile değil
O birseymi kizimin bebekkenki çocuk doktoru anne sütüm iyi yaramişti yagli bir süttü bebekde daha ilk aydan cok iyi kilo almisti.Doktorumuz çok güzel bakmişsin Allah razi olsun demisti bana.Sanki sokaktan bulmuşumHerkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Ne kadar yanlış Bi cümle size garip gelebilir aile olmak güzel bişey cümlesi? Nerdne biliyosunuz konu sahibinin neler yaşadığını? Belki uğraştı anlaşamadı yada baktı kişilikler farklı uzak kalmayı tercih etti? Herkes birbiriyle iyi anlaşmak zorunda değilYengemi de kardeşim gibi gorurum hatta kendisi benim nikah şahidim oldu. Size garip gelebilir tabi boyle şeyler. Aile olabilmek güzel birşey.
Bence siz sevmediğiniz için kv ve görümcenizi ne söyleseler size dokunurmuş gibi. Bunda abartılacak bir durum göremedim.Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmez
O bebek sizden gelininize emanet değil
Size ait olan birseye bakmıyor ki
Zaten onun ...
Lafın gelişi demişlerfir kızmaya gerek yok.Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim
Annemize beni bu yaşa kadar getirdiğin için teşekkür ederim desek mesela bu kötü niyetli midir? Halbuki annemiz zaten doğurduysa bizi bu yaşa getirmek zorunda. Ya da eşiniz deseydi bunu yine de yanlış anlar mıydınız?Kızım demesinden çok teşekkür etmesi rahatsız etti
Benim olan seye bakacağım zaten
Onun emanetine bakmıyorum neden teşekkür etsin
Gerçekten bu devirde insanların algıları bozulmuş ya da olaydaki karakterler kayınvalide görümce elti falan olduğunda insanlar güzel şeyde bile kötülük aramaya başlıyor.ciddi inanamıyorum. biz de abimin eşine diyoruz, ne güzel bakıyosun ,ellerine kollarına sağlık, nasıl büyütmüşsün maşallah diye. insanın içinden geliyor, onun kendi çocuğu olsa da teşekkür etmek.
bunda fesatlık aranır mı ya..
Laf sokmak degil o astoria
Bende yasadim , boyle anneyi onore ettiklerini dusunuyorlar
Yukarida yazdim bende benzer bir durum yasadigimi , aslinda amaclari farkli ama tabi salakca bir cumle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?