- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Aynı fikirde değilimkayınbabam ve kaynanam bana sürekli derler ne güzel ilgileniyorsun çocuklarla, evde hep seni konusuyoruz sagol kızım anneliğin çok iyi die. Hiç art niyet aramadım, hatta mutlu bile oluyorum. Art niyet aramak yerine mutlu mu olsanız? Havadan nem kapmayın iyice sogursunuz. Çok olumlu konusmuslar.
Aynı fikirde değilimkayınbabam ve kaynanam bana sürekli derler ne güzel ilgileniyorsun çocuklarla, evde hep seni konusuyoruz sagol kızım anneliğin çok iyi die. Hiç art niyet aramadım, hatta mutlu bile oluyorum. Art niyet aramak yerine mutlu mu olsanız? Havadan nem kapmayın iyice sogursunuz. Çok olumlu konusmuslar.
Zaten o bebek onunyani kusura bakmada
bende kardeşimin eşine çok güzel bakmışsın tesekkür ederiz derim ,
bu bir kibarlık ince düşünce gösterisidir ,
“Asıl biz size teşekkür ederiz. Yanımızda oldunuz, ilgilendiniz, sağ olun.” deseydiniz siz de. Gereksiz işgüzarlık yapmışlar.Bebeğimden bahsediyorlar
Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
teşekkürü her daim severim o yüzden belki de bana bu teşekkür pek ters gelmedi victory :)Bebeğimden bahsediyorlar
Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
Yeğeni severken oğlum demeniz çok garipBen de yeğenimi severken güzel oglum derim . Ne yani benim oglum mu oluyor. Sevgi sözcüğu bu. Kızımıza iyi bakmışsın demiş. Uzerine yazın benim kızım diye çocuğun. Kayınvalide fobisi nedir bunca insan da anlamiyorum ben. Teşekkürde bile art niyet.
bende kuzen çocuklarımı severken yavrum kızım oğlum derimYeğeni severken oğlum demeniz çok garip
Tabikide yersizsiniz sevmediğiniz için hemen kızılcak bir şey aramışınız.Benim annem bakıyor çalıştığım için görenler hep der ananesi iyi bakmış ona diyeHerkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Ah teşekkür ederim, siz de benim için çok güzel bakmışsınız oğlunuza çok memnunum deyin. Sonra Bi kahkaha tamam.Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Zaten o bebek onun
Sizin mi neden teşekkür ediyorsunuz ?
Kardeşinizin eşine mi emanet ettiniz de hakkını mi veriyor
Sizin olan birseye iyi bakılırsa teşekkür edilir
ne güzel işte..ne anneler var sadece doğuruyorlar..torun oğullarının çocuğudur neticede..Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?