Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

Aynı fikirde değilim
Zaten bana ait olan birsey için teşekkür gereksiz

Aynı fikirde değilim
Zaten bana ait olan birsey için teşekkür gereksiz

yani kusura bakmada
bende kardeşimin eşine çok güzel bakmışsın tesekkür ederiz derim ,

bu bir kibarlık ince düşünce gösterisidir ,
Zaten o bebek onun
Sizin mi neden teşekkür ediyorsunuz ?
Kardeşinizin eşine mi emanet ettiniz de hakkını mi veriyor
Sizin olan birseye iyi bakılırsa teşekkür edilir

Bakma yükümlülüğü olmadığı halde bakan insana teşekkür edilir. Benim çocuğum , kendi çocuğuma baktığım için kv niye bana teşekkür etsin ki? O benim çocuğuma baksa ben teşekkür edebilirim. Zaten bu kızımız lafını da sevemedim. Görümcemin çocuğumu kızım kızım diye sevmesine gıcık oluyorum

Ben de yeğenimi severken güzel oglum derim . Ne yani benim oglum mu oluyor. Sevgi sözcüğu bu. Kızımıza iyi bakmışsın demiş. Uzerine yazın benim kızım diye çocuğun. Kayınvalide fobisi nedir bunca insan da anlamiyorum ben. Teşekkürde bile art niyet.

Ben yeğenlerimi severken hep yeğenim diye sevdim kızım hiç demedim. Hala da öyle onlar da özellikle küçüğü hala bana yeğenim de lütfeen derdi :) bana da absürt geliyor toruna yeğene kızım oğlum denip bi de acayip bi sahiplenmesi.
Kv kızım aannneeee diye bağırınca efendim kızımmm diyo ben de ona deliriyorum ama bişey demiyorum. Herkesinki nnem der benimki de anne diye çağırınca kızım diyo değişik :)

Bebeğimden bahsediyorlar

Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
“Asıl biz size teşekkür ederiz. Yanımızda oldunuz, ilgilendiniz, sağ olun.” deseydiniz siz de. Gereksiz işgüzarlık yapmışlar.

Bebeğimden bahsediyorlar

Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
teşekkürü her daim severim o yüzden belki de bana bu teşekkür pek ters gelmedi victory :)
biraz gereksiz olmuş ama seninkiler zaten lüsumsuz işler müdürü oldukları için onlara ters gelmemiştir bu durum
boşver

Yeğeni severken oğlum demeniz çok garip

Ben de sizin gibi düşündüm.
Benim kv de sağda solda çok güzel bakıyor ilgileniyor der ama teşekkür etmez. Niye etsin ki zaten? Annesi benim.

Sizinkilerde biraz bu bebek bizim kanımız, sen elsin gibi bir hava sezinledim nedense.
Bazı erkek aileleri torunlarının annesini bakıcı gibi görüyor evet var bu malesef.

Tabikide yersizsiniz sevmediğiniz için hemen kızılcak bir şey aramışınız.Benim annem bakıyor çalıştığım için görenler hep der ananesi iyi bakmış ona diye

ben bazı yorum sahiplerinin aksine sizin rahatsızlığınızı çok iyi anladım victoryvivi . yani kız zaten benim, elbette ben bakacağım. ne diye 'kızımıza' baktığın için teşekkür ederiz diyor ki. gereksiz bir sahiplenme. sanki sen cariyesin de oğullarının kıymetli çocuklarına bakıyorsun gibi. yavrun o senin, senden çok kim düşünür, senden iyi kim bakabilir.

ama işte bu teşekkürüiyi niyetli mi yapıyorlar yoksa laf sokma babında mı onu sen bilebilirsin. yine de çok düşünüp eşine birşey deme. adamlar an-la-mı-yor. anamlar ne güzel teşekkür ediyor sen kötülük düşünüyorsun demesin.

Ah teşekkür ederim, siz de benim için çok güzel bakmışsınız oğlunuza çok memnunum deyin. Sonra Bi kahkaha tamam.

Zaten o bebek onun
Sizin mi neden teşekkür ediyorsunuz ?
Kardeşinizin eşine mi emanet ettiniz de hakkını mi veriyor
Sizin olan birseye iyi bakılırsa teşekkür edilir

bu kadar sert yazmasan iyi olur aslında ,

bende çocuk dogurdum kımse kıymet vermedi deger görmedim
o yuzden tek çocukla kaldım tabi yaşadagım daha bir dünya olay var tabii ama
ne bilim bizim için kıymetli oldugunu bilsin diye diyorum ,

hee bugune kadar da ondan tek kelıme ters cevap almadım ,

Eşinizin ailesi bir kez gözünüze batmış ne söyleseler ters geliyor anladığım kadarıyla. Ama bence bunda kötü bir şey yok.

ne güzel işte..ne anneler var sadece doğuruyorlar..torun oğullarının çocuğudur neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…