- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Anlıyorum, çok dikkat ediyorsunuz, ne güzel. Ama arada bazı şeyleri kaçırmanız çoooook normal. O yüzden bence en kısa çözüm bu süreçte paketli hiçbirşey kullanmamak. Hiç değilse “ne yedim acaba” kaygınız biraz azalır.Askında tüketmiyorum ama pilava koyduğum bulyonun(ki normalde kullanmam evde promosyondan kalma vardı kullanayım dedim) içinde olma ihtimali ya da ne bileyim pişmaniyenin içinde margarin olma ihtimalini düşünemiyorum akıllanmaya başladım ama ne çare olan oldu kliktag diye bir uygulama buldum ona da her ürün okutulmuyor artık pakete giren hiçbir şeyi tüketmeyeceğim konserve salça bile
Pandemi tam bebek büyütülecek zaman, kafanızı yoracağınıza insanlardan uzak durmaya devam.teşekkür ederim bazen çevremdekilere bile kendimi anlatamıyorum neyse ki pandemi var da içiçe değiliz yoksa daha çok tırlatırdım inanmayanlar mı dersin abartma diyenler mi tam tersi ben marul ve zeytinle beslendim aman ha dikkat et diyenler mi
Gecmedi 6 yasinda hala bazi gidalari veremiyoruz,kardesimde boyleydi ,10 yasinda falan gecti ,sut, yumurta,domates,cilek,cikolata gibi bir cok seyi yiyemiyor malesefteşekkür ederim oeki ne zaman geçti ? Daha 5 buçuk aylığız da biz
Pandemi tam bebek büyütülecek zaman, kafanızı yoracağınıza insanlardan uzak durmaya devam.
Doktorunuzun görüşleri yeter size.
Ben de öyleyim ama bu insanı çok yoruyor.teşekkür ederim 4 4 lük elbette olamayız ama annelik içgüdüsü mükemmel olma,(en azından)çabalama isteğimi kamçılıyor sanırım
diyetle çözülecek bir şeydir umarım gerekirse.listeye başka şeyler ekleriz en son çare bırakmaksa elbette ki mamaya geçeriz ben de mamayla büyümüşüm bir şekilde büyüyor çocuklarKıymakla alakası yokki bunun emzirmeyince daha kötü anne olmuyorsunuz. Emzirmek tabikide harika,ama böyle bir alerjisi varsa tam olarak tedbirli gitmeniz daha iyi olur.
teşekkür ederim paketli gıdalara tövbe ettim konserve salça bile kullanmayacağımAnlıyorum, çok dikkat ediyorsunuz, ne güzel. Ama arada bazı şeyleri kaçırmanız çoooook normal. O yüzden bence en kısa çözüm bu süreçte paketli hiçbirşey kullanmamak. Hiç değilse “ne yedim acaba” kaygınız biraz azalır.
Çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim çok iyisiniz inşallahÇok iyi bir annesinBu kadar dikkat ediyorsun elinden geleni yapıyorsun üzülme. İnşallah en yakın zamanda düzelir
inşallah geçecek bu günler deBenim bebeğimde aynı alerjik ne yesem dokunyor sadece su içtiğim zamanlar oldu
Hala geçmedi.degismiyor çok zor durum
Resmen sütümü emerken ciyak ciyak ağlıyor
Ben özel mama kullanıyorum
Şimdi 6.ayi bekliyorum ek gida için.
Ne kadar dikkat etsemde ağla ağla ölüyor bazen gözümün önünde canı yanıyor ama geçecek diye teselli ediyorum.
Akraba görmesek k valide görüyoruz gerçi inanıyor o ama onun da k validesi var oraya gittiğimizde laf anlatma kısmı yoruyor ekgıdaya geçince tarhana içirirsin diyecek kapasitedeler çünkü tarhanada olan yoğurdun alerji yapmayacağını zannediyorlarPandemi tam bebek büyütülecek zaman, kafanızı yoracağınıza insanlardan uzak durmaya devam.
Doktorunuzun görüşleri yeter size.
diyetle çözülecek bir şeydir umarım gerekirse.listeye başka şeyler ekleriz en son çare bırakmaksa elbette ki mamaya geçeriz ben de mamayla büyümüşüm bir şekilde büyüyor çocuklar
ne yazık ki..Ben de öyleyim ama bu insanı çok yoruyor.
Benim bebeğimin de süt alerjisi var..5 aydır diyetteyim. Paketli hiçbirşey yemeyeceksiniz içmeyeceksiniz. Ekmek alırken bile soruyorum fırına, simit bile yemiyorum aynı tezgahta yapılan başka şeyler olabilir diye. 5 aydır hiçbir kaçak olmadı. Herşeyi evde yaparsanız bir kaçak olmuyor.Bebeğimin süt alerjisi var ve katı bir diyetteyim süt barındıran süt ürünü barındıran hiçbir ürünü tüketmiyorum emzirdiğim için epey zamandır diyetteyim.Bazen farkında olmadan margarinli şeyker tükettiğim oldu ve ne yazık ki 2 3 kez oldu ne kadar dikkat etsem de margarin olmayacağını düşündüğüm bir şeyi yiyip sonradan farkına vardığım oldu bilerek süt yoğurt asla tüketmedim genelde margarinle yanıldım.Kızım dün sabah birden bire tekrar kabardı ve uykularımız yok oldu bu sefer eminim kaçak yok ama evladımı öyle gördükçe mahvoluyorum her şeyin paketini okuyorum dikkat ediyorum beden hala gözden kaçıyor ben neyi yanlış yapıyorum öyle moralim bozuk ki
Uzulmeyin. Benim kiziminda vardi alerjisi siz de insansiniz yanlislikla bisey yemis olabilirsiniz yada capraz etkiyle alerji de olmus olabilir kendinizi suclamayin lutfen . Siz gozlemleyin belki baska birseye alerjisi olabilir yeni bir seydir.Bebeğimin süt alerjisi var ve katı bir diyetteyim süt barındıran süt ürünü barındıran hiçbir ürünü tüketmiyorum emzirdiğim için epey zamandır diyetteyim.Bazen farkında olmadan margarinli şeyker tükettiğim oldu ve ne yazık ki 2 3 kez oldu ne kadar dikkat etsem de margarin olmayacağını düşündüğüm bir şeyi yiyip sonradan farkına vardığım oldu bilerek süt yoğurt asla tüketmedim genelde margarinle yanıldım.Kızım dün sabah birden bire tekrar kabardı ve uykularımız yok oldu bu sefer eminim kaçak yok ama evladımı öyle gördükçe mahvoluyorum her şeyin paketini okuyorum dikkat ediyorum beden hala gözden kaçıyor ben neyi yanlış yapıyorum öyle moralim bozuk ki
Siz iyi bir annesiniz öyle düşünmeyin..Bebeğimin süt alerjisi var ve katı bir diyetteyim süt barındıran süt ürünü barındıran hiçbir ürünü tüketmiyorum emzirdiğim için epey zamandır diyetteyim.Bazen farkında olmadan margarinli şeyker tükettiğim oldu ve ne yazık ki 2 3 kez oldu ne kadar dikkat etsem de margarin olmayacağını düşündüğüm bir şeyi yiyip sonradan farkına vardığım oldu bilerek süt yoğurt asla tüketmedim genelde margarinle yanıldım.Kızım dün sabah birden bire tekrar kabardı ve uykularımız yok oldu bu sefer eminim kaçak yok ama evladımı öyle gördükçe mahvoluyorum her şeyin paketini okuyorum dikkat ediyorum beden hala gözden kaçıyor ben neyi yanlış yapıyorum öyle moralim bozuk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?