Bebeğime iyi bir anne değil miyim ? 😭

Artık evde yapacağım malum ramazan pide dönemi pidenin içinde süt olabilir diye yemedim hiç 1 ay sonra deri testimiz var bakalım onda ne çıkacak

Uzulmeyin. Benim kiziminda vardi alerjisi siz de insansiniz yanlislikla bisey yemis olabilirsiniz yada capraz etkiyle alerji de olmus olabilir kendinizi suclamayin lutfen . Siz gozlemleyin belki baska birseye alerjisi olabilir yeni bir seydir.
yeni doğduğunda çoklu gıda alerjisi sanmıştık diyetle teyit ettik olmadığını ama sonradan mı çıktı bilmiyorum ki 1 ay sonra deri testimiz var

teşekkür ederim daha fazla dikkat ediyorum artık

ah nasıl dikkat etmem ki evladım öyle ağlarken inanın her şeye dikkat ediyorum peynir altı suyundan tutun da kazaezin maddesine kadar 1 ay sonra deri testimiz var bakalım

yeni doğduğunda çoklu gıda alerjisi sanmıştık diyetle teyit ettik olmadığını ama sonradan mı çıktı bilmiyorum ki 1 ay sonra deri testimiz var
Kizim suan 16. Ayini doldurmak uzere kuruyemis yedirirken birden kabardi. Doktor test yapti. Hic birinde alerji cikmadi. Yine ispanak yerkende oldu
Ama hala kuruyemisleri karisik olarak yediginde kabariyo agzina surup cikarsa bile oluyo tek tek yediginde bi sorun yok. Ispanaktada yerken bazen agzinin kenari kabariyo.

Aylarca süt ve süt ürünleri tüketmedim.yumurta ve bi çok alerjik sebze ve meyvede dahil.Sabah kahvaltı da zeytin yemekten bıkmıştım ama her şey onlar için değil mi zaten??İnsanız emziriyoruz canımız istiyor bunun için kendini suçlama.

Hayır kesinlikle kötü bir anne değilsin. Kendini bu kadar üzme. Benim de bebeğimde süt alerjisi vardı. Süt ürünleriyle birlikte birçok gıdayı kesmiştik. Çok şükür geçti şimdi ama psikolojini çok iyi anlıyorum. Senin için de çok zor bu gıdalardan yoksun beslenmek. Kaç anne bu kadar zorluğa katlanır? Sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Merak etme

Moralinizi bozmayin yeni bir sorunluluk bu.Siz zaten dikkat ediyormussunuz.Iyi bir anne olmasaydiiniz bebeginizin durumuna bu kadar uzulmezdiniz bile.

Siz çok iyi bir annesiniz.bebeginizi şu dünyada sizden daha çok seven daha çok koruyan yoktur.Annelik herşeyi yapsanda hep vicdan azabıyla geçer.oyle severiz ki onları en iyisi olması için en mükemmeli olması için kendimizi paralariz.ama en önemli şey bence onlara kocaman gülümseyen sıcacık kucaklayan bir anne o yüzden kendinizi üzmeyin bebeğiniz çok şanslı onu çok seven bir annesi var.keske hiç bir cocuk annesiz hiç bir annede çocuksuz kalmasa

Kendinizi suçlamayın. Sadece süt ürünleri değil bildiğim kadarıyla yediklerinizde kabuklu yemiş de olabilir. Paket gıdaların çoğunda bulunuyor bunlar.

Çok görülen bir rahatsızlık, paketli ve hazır gıdalardan olabildiğince uzak durun. Paketli gıdalarda genelde yazar ama hazır yemeklerde yanlış bilgi veren çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…