Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şeyleri 1 sene önce birebir yaşamış biri olarak tavsiyem;
biraz baktır yanlışları buldukça önüne ser....
benim kayınvalidem 27 gün baktı hergün bir kabustu.susmadım direttim ve şimdi kazanan benim
kızım o zamnda 2 aylıktı
altını silmeden kapattığını gördüm
ellerini yıkamadan yaptıkları hele
sagıp bıraktığım sütümü peteğin üzerinde saatlerce kaldığı gördüm
kış ayında komşu komşu gezerken yakaldım (kızım o zaman hasta oldu ve halada atlatamıyor en ufak şeyden rahatsızlanıyor)
2 aylıkbebeğe reçel bile verirken gördüm
ayagında deli gibi salaldığını gördüm
vs vsssss (ben yokken neler oluyodu acaba) offf hala sinirleniyorum
27 günün sonunda patladım (söz konusu kızım çünkü)
kazanan benim artık annem bakıyor kızım 14 aylık oldu
(çok olaylar yaşadım ama yeni yeni düzeldim)
oyüzden 1 haftada olsa dene.çünkü ben eşime diyorum ki annen bakamadı
(k.validen konuşmaya bilir seninle küsebilir hiç dert etme çünkü ben yeni yeni konuşmaya başladım) hiçde bi yerim eksilmedi
aynı şeyleri 1 sene önce birebir yaşamış biri olarak tavsiyem;
biraz baktır yanlışları buldukça önüne ser....
benim kayınvalidem 27 gün baktı hergün bir kabustu.susmadım direttim ve şimdi kazanan benim
kızım o zamnda 2 aylıktı
altını silmeden kapattığını gördüm
ellerini yıkamadan yaptıkları hele
sagıp bıraktığım sütümü peteğin üzerinde saatlerce kaldığı gördüm
kış ayında komşu komşu gezerken yakaldım (kızım o zaman hasta oldu ve halada atlatamıyor en ufak şeyden rahatsızlanıyor)
2 aylıkbebeğe reçel bile verirken gördüm
ayagında deli gibi salaldığını gördüm
vs vsssss (ben yokken neler oluyodu acaba) offf hala sinirleniyorum
27 günün sonunda patladım (söz konusu kızım çünkü)
kazanan benim artık annem bakıyor kızım 14 aylık oldu
(çok olaylar yaşadım ama yeni yeni düzeldim)
oyüzden 1 haftada olsa dene.çünkü ben eşime diyorum ki annen bakamadı
(k.validen konuşmaya bilir seninle küsebilir hiç dert etme çünkü ben yeni yeni konuşmaya başladım) hiçde bi yerim eksilmedi
bebek mutluysa anne mutlu, anne mutluysa bebek mutlu. bu kendi içinde dönüp duran bir devran.
siz artık düzeninizi kurmuşunuz. gelip de bu düzeni bozmak istemesi yardımcı olmak istediğinden değil, tamamen fesatlığından. üstelik yardıma ihtiyacınız falan yok!
kavga gürültüye bence hiç gerek yok.
net bir şekilde ben bu düzenden memnunum, böyle sürmesini istiyorum. ama herhangi bir sıkıntımız olursa tabi ki babanneye söyleriz o yardım eder. gidip elden mi yardım alacağız deyip eşinizi bence onore edin. o da heralde sizin k.valide fobisiyle yaklaştığınızı sanıyor. malesef sırf adı kaynana olduğu için bebeklerini babannelerine elletmeyen gelinler de az değil.
benim kızıma k.validem bakıyor. bugün annem yaşadığım şehre taşınsa bana dese ki biraz da ben bakayım, k.validem yoruldum biraz annen baksın demiyorsa asla kabul etmem. çünkü düzenimizi kurduk ve hepimiz böyle mutluyuz. düzeninizden memnunsanız birilerinin egosu tatmin olacak diye vazgeçmeyin. ama eşinizi siz tanıyorsunuz. nasıl söyleyince kabul eder siz bilirsiniz. dırdırı bitmediyse demek ki söyleme şeklinizde hata var. farklı bir yol deneyin.
bebeğe ve size mutluluklar canım
:)
oğlan olsa hadi baksın bebeğim kız :) derdim ben olsam imalı bir şekildeee!
isterse birkaç gün denesin 15 gün şeklinde sıraya konulsun eğer bizde bebek de rahat ederse olur diyin. nasıl olsa sıkılır o bakamaz gider.
allah yardımcınız olsun benim kızım 4 yaşında ama bu yaşa gelene kadar bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım adeta çıldırmak üzereydim ama çok şükür iim ama o yaşadıgım günleri asla unutamam kayınvalidem eşim kızım ve ben neler oldu sizde hiç bir şey yok emin olun benim validem kızımı ben den sogumaya çalışır kendisine alıştırır aslında ne bakar nee de sever oglu cevap vermez tabi yapacak tabi alacak der bir gün hiç unutmam ÇOCUGUNUN ÖLÜSÜNÜ ÖP DEDİ ben çıldırdım sakinleştirici verdiler bana cevap veremezsin kocan yokki destek olsun ama allaha cok şükür dirayetliydim sakın sizde vazgeçmeyin 4 yıl savaş verdim ama simdi kızım büyüdü anlıyo onlara hiç dokundurtmuyo ama bu zamana gedide bide bana sorun ama tavsiyem sakın vazgeçmeyin SİZ DEDİGİNİZİ YAPIN EŞİNİZ NEDERSE DESİN O ÇOCUK SİZİN....
allahım bana böyle bir gelin yazma yarabbi böyle kayınvalide anne ayrımı yapan bir kızdan ogluma hanım kaderine yazma ve böyle düşünen bu hanım kızımız gibileride allahım lütfen ne olur oglan anası yapma yarabbi.otur bak çocuguna o kayınvalide de sizin gibi oglan anası diye anne ayırımı gelininde çocuguna bakacaksa aklına şaşayım onun rahatmı batmış nasılsa böyle düşünen bir gelin agzıyla kuşda tutsa adı kayınvalide oldugu için yaranamıyacak kıymeti bilinmeyecektir vay zavallı kayınvalidem acıdım sana allah kolaylık versin bu tip gelini olanlara bu düşünceki bayanlarıda allah oglan anası yapmasın kayınvalide yapmasın yahu kardeşim oglun olsaydı sende birgün kaynana olacaktı.neyse yaradanım herkesin dagına göre kar verir .ne ekersen onu biçersin gelinhanım
eşin annesine hayır diyemiyor belli.
sen anneni kırmaktan çekiniyorsun anlıyorum ben konuşur tatlılıkla hallederim bu meseleyi de.
kaynanayı ara söyle. siz oralardan zahmet etmeyin gündüzleri annem bakıyor. akşamları alıyoruz.
akşamları çocuğumuzla başbaşa geçiriyoruz. diyebilirsin
eşine de sen daha farketmedin ama bu oyuncak bebek değil gerçek de. :)
gelin kaynana savaşı!!! valla sen kadınsın akıllıca bir çözüm bulursun eminim zamana bırak hiç tartışma zaten senin dediğin olacak emin ol.susarakta yaparsın yapacağını.valla benimkide bebeğime kendi adının konulmasını istiyor ancak eşime dedim seninki annede ben taş kovuğundanmı çıktım.ben neden benim annemin adı olsun demiyorum(eşim öle bişi demedi ama:))) şuan hiç bi ismi layık görmüyorum zamanı gelince ben koyucam dedim:)
Ne kadar değişik.Evet yazabiliyorsunuz ama okuma-anlama meselesini hala çözememişsiniz sanırım.
Bir de utanmadan "böyle kızları oğlan anası yapma yarabbim" diye beddua etmişsiniz, size mi kalmıştı milletin çocuğunun cinsiyeti?
Burada bazı yorumlar cidden çizmeyi aşıyor bazen
allahım bana böyle bir gelin yazma yarabbi böyle kayınvalide anne ayrımı yapan bir kızdan ogluma hanım kaderine yazma ve böyle düşünen bu hanım kızımız gibileride allahım lütfen ne olur oglan anası yapma yarabbi.otur bak çocuguna o kayınvalide de sizin gibi oglan anası diye anne ayırımı gelininde çocuguna bakacaksa aklına şaşayım onun rahatmı batmış nasılsa böyle düşünen bir gelin agzıyla kuşda tutsa adı kayınvalide oldugu için yaranamıyacak kıymeti bilinmeyecektir vay zavallı kayınvalidem acıdım sana allah kolaylık versin bu tip gelini olanlara bu düşünceki bayanlarıda allah oglan anası yapmasın kayınvalide yapmasın yahu kardeşim oglun olsaydı sende birgün kaynana olacaktı.neyse yaradanım herkesin dagına göre kar verir .ne ekersen onu biçersin gelinhanım
kkda gördüğüm en anlamsız gereksiz absürd mesaj allah akıl fikir versin
çok çok parlak bi fikir tebriklerben sein yerinde olsam eşime işten çıkıp kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum derdim ozaman inatlaşmazdı sanırım
ben sein yerinde olsam eşime işten çıkıp kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum derdim
ozaman inatlaşmazdı sanırım