Anneanne bebeğin güvenliğini önemsememiş, birşey olmazcıymış. Bakarım dese bile ona ben olsam ona baktırmam.
Babaanne en azından çocuğu severken uyandırmış. Uyku değil can güvenliği daha önemli olduğuna göre bence babaanne bakmalı.
anne de kv de gün geliyor kazık gibi laf söylüyor insana.. iyimser olmanın hiç gereği yok bazen, paranıza geçsin sözünüz, tabii güvendiğniz için söylüyorum, bence komşu baksın. yarın öbür gün laf çekmezsiniz kaprisli annelrden kv lerden..
Kesinlikle annen baksın derim.Kv birşey yapar söyler çekilmez laf etsen gelin bize bunu dedi olur ama kendi annenle bir orta yol bulursun herzaman.Bir de çocuk bi kere düşmüş bundan sonra annen de dikkat eder hem seni büyütmüş aslan gibi anne olmuşsun :) Ana gibi yar bağdat gibi diyar hesabı :)
ben senın yerınde olsam anneme baktırırdım hergun haberlerde neler izliyoruz kimseye güvenılmez bu devırde
Çok değil hatta az yani nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben ist. Da oturuyorum, evimde 1000-1200 arası istiyorlar.
Küçücük bebeği dövecek değil herhalde annen.Öyledir de ben ve kardeşim küçükken az dayak yemedik annemdenşimdi korkum var biraz o konuda da
Burası da pahalı bir semt hatta en pahalısı diyebilirim:)) evmde değil evinde bakacak ona bırakcam
Küçücük bebeği dövecek değil herhalde annen.
Eğer bunu yapabileceğini düşünüyorsan zaten büyük bir sorun var demektir.
Maddi durumunu bilemiyorum tabii ama ben çocuğun en az 2,5-3 yaşına kadar anneyle dolu dolu doya doya vakit geçirmesinden yanayım. Çalışmak zorundaysan başka tabii.
Çok merak ettim hangi semtte oturuyorsunuz o parayı komşuma vericeğime yuvaya vermeyi tercih ederim en azından bu konuda eğitimli insanlar tarafından bakılır çocuğum
Antalya lara şirinyalı canım,eğitimli dediğimiz insanlar 2.5 yaşındaki çocuğun ayak bileklerini morartmışlardı altını değiştircem diye.nerde çokluk orda.. Oluyor sadece benim çocuğuma odaklanma açısından bu daha mantıklı geldi
Evime gelmesini istemiyorum dedin ya cnm en azından yuvada diğer çocuklarla daha mutlu olabilir annem yirmi yıl çocuk yuvalarında görev yaptı B'nde sürekli yanındaydım bu işi hakkıyla yapanlarda var cnm emin ol tabi iyice araştırıp güven kazanman gerek ist olsaydı bir kaç yuva ismi verebilirdim o yüzden sordum hayırlısı hangisi ise o olsun inş iyi bakar komşunda gönl rahatlığıyla bırakırsın yavrunu
Arkadaşlar eylülde işe başlıyorum ücretsiz izinliydim bebeğim 13 aylık
Sorun şu ki önceleri annem bakar diyordum çağırırım,çok seviyor şuan annemlerdeyken çocuk sehpanın üzerindeki kapağın kenarına basıp düştü ben de önceden bizimki düşer burdan demiştim annem bişolmaz altı dolu demişti çocuk düşünce demiştim sana bişolmaz demiştin diye sinirlendim annem de kaldırsaydın o zaman ben senin çocuğuna bakamam aman bişe mişe olur dinleyemem ozaman laflarını dedi.sonra geçti sinirler de düşünüyorum şimdi.kayınvalide de boş gelip bakabilir ama istemiyorum çünkü çok sıkıntı yaşadm doğumdan sonra bizde kaldığı zamanlarda kafasına göre takılıyor alma çocuğu yatağında oynarken diyorum alıyor gözüme baka baka işte evlilik yıldönümüzde çocuğu uyuttuk çıktık bizdeydi o sırada.geldik ki çocuk uyanık kucaklarında oturyo şaşkın şaşkın 1 saat ağladı diyo.halbuki akşam o saatte yatırınca 5 aydır sabaha kadar uyuyan çocuk.birde severken bunlar bırakıp gittimi seni oooy ben bakarım tarzı şeyler söylüyor çocuğa.yan komşum var aynı zamanda ev sahibimiz bayılıyo benim oğlana ben bakarım sen işe gidince diyordu çok sever çocukları daha önce de bakmışlığı varmış.kendisi de anne şimdi onu mu arasam diyorum:///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?