• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğime ne olacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
32
merhaba buraya ilk kez ciddi bir dert için yazıyorum,sağlık her şeymiş saçma sapan dertlerimiz varmış, o kadar üzgünümki
geçen hafta cumartesi 21 haftalık bebeğim için detaylı ultrasyona gittik ayak topuklarına kadar bakıldı minicik o kadar mutluydumki sonra detaylı ultrasyonu yapan radyolog birden duraksadı ve rahim ağzımın 3 cm açık olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini yoksa doğumun başlayacağını söyledi sonrası malum..dikiş atıldı hiçbir şey hissetmesem de ameliyat olmak bebeğime bir şey olacak korkusu ömrümden ömür götürdü servikal yetmezlik( rahim ağzı yetmezliği) varmış bende, 1 gece hareketsiz hastanede yattım sonra 5 gün daha,eve çıktım çarşamba günü doktor sadece tuvalet ve banyoya kalkacaksın dedi
erzurumda ameliyat oldum ağrıda yaşıyorum acil bi durum kanama, sancı,su gelmesi bunlar olursa hemen dikişlerini aldır yoksa rahmin patlar dedi gayriihtiyari sordum bebeğime ne olur diye yaşamaz,düşer dedi :( kahroldum ağlayamıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum yanımda kayınvalidem var şimdi sonra annem gelecek
lütfen bana teselli olacak bi şeyler söyleyin 1 haftadır yatıyorum düşünmekten öleceğim galiba
(lütfen konumu taşımayın buradan daha kolay olumlu hikayeler edinebilirim diye sordum)

Doktorları dinleyip Allah'a sığınmaktan başka yapacak bişey yok bu durumda
Ama böyle ağlayıp stres yapmamalısın
Bol bol kitap oku kendi kendini telkin et
Herşeyin güzel olacağını bunun geçici bir süreç olduğunu düşün
öyle yapıyorum ben de ama zaman geçmiyor ki :(

Benzer durum olmasa da bebeğimin öleceği bana da söylendi aylarca ne yaşadım ne öldüm aldığım nefes bile çok geldi ama bize bir tek ALLAH yardım etti çok şükür bebeğim benimle ve sağlıklı,
Üzülmeyin demem size pek etkili olmayacaktır çünkü annesiniz ve sizi şu durumda teselli edecek pek bı söz bulamıyorum yapmanız gereken sırtınızı Allah'a yaslamanız ve dua etmeniz inşallah bebeğiniz sizinle kalır birlikte mutlu yıllarınız olur

Bu durumda olan senden başka insanların olduğunu unutma canım, sağ sağlim doğar inşallah bebeğin bol bol dua et stres gerçekten kötü etkiler hep iyi şeyler düşünki iyi olsun. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)

Geecmis olsun cnm moralini bozup strese girme o daha çok dogumu tetikliyo hersey Allah'tan bol bolduğu dua et ınss sağlıkla gününde kucağına alırsın bir ay daha dayansan sonra dogsada bişey olmaz ins allahın izniyle

Sakin ol lütfen stres senin en büyük düşmanın unutma.ablama da her iki hamileliginde dikiş atıldı ilki dikise ragmen 29uncu haftada dogdu su an 19 yaşında.ikinci zamanında dogdu.ama rahmi falan patlamadı.dua et ve dinlen

merhaba buraya ilk kez ciddi bir dert için yazıyorum,sağlık her şeymiş saçma sapan dertlerimiz varmış, o kadar üzgünümki
geçen hafta cumartesi 21 haftalık bebeğim için detaylı ultrasyona gittik ayak topuklarına kadar bakıldı minicik o kadar mutluydumki sonra detaylı ultrasyonu yapan radyolog birden duraksadı ve rahim ağzımın 3 cm açık olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini yoksa doğumun başlayacağını söyledi sonrası malum..dikiş atıldı hiçbir şey hissetmesem de ameliyat olmak bebeğime bir şey olacak korkusu ömrümden ömür götürdü servikal yetmezlik( rahim ağzı yetmezliği) varmış bende, 1 gece hareketsiz hastanede yattım sonra 5 gün daha,eve çıktım çarşamba günü doktor sadece tuvalet ve banyoya kalkacaksın dedi
erzurumda ameliyat oldum ağrıda yaşıyorum acil bi durum kanama, sancı,su gelmesi bunlar olursa hemen dikişlerini aldır yoksa rahmin patlar dedi gayriihtiyari sordum bebeğime ne olur diye yaşamaz,düşer dedi :KK43: kahroldum ağlayamıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum yanımda kayınvalidem var şimdi sonra annem gelecek
lütfen bana teselli olacak bi şeyler söyleyin 1 haftadır yatıyorum düşünmekten öleceğim galiba
(lütfen konumu taşımayın buradan daha kolay olumlu hikayeler edinebilirim diye sordum)
Bilgim yok umarım sağlıkla kucağına alırsın

Böyle doğum geçiren o kadar çok anne var ki. Yarılamışsın sen hamileliği, ne kalmış şurada. Riskli haftalar geçene kadar dişini sıkacaksın, sonra minnacık bi meleğin olacak. Sağlıklı bi gebelik olsun istiyorsan mutlu ol, kitap oku bol bol.

Böyle doğum geçiren o kadar çok anne var ki. Yarılamışsın sen hamileliği, ne kalmış şurada. Riskli haftalar geçene kadar dişini sıkacaksın, sonra minnacık bi meleğin olacak. Sağlıklı bi gebelik olsun istiyorsan mutlu ol, kitap oku bol bol.
inşallah öyle olacak doktor olumsuz komuştu ya bi şey olursa diye diye kafayı yiyeceğim

Allah sifasinj verir canim.hep yattigin icin aklinda orda ama dusunmeyeye calis yatarken kuran oku kitap oku dizi izle kafan dagilsin yoksa her dk dusunmekten hem zaman gecmez hem kendini yipratirsin.. bugunlerde gecicek merk etme

erzurumda ameliyat oldum ağrıda yaşıyorum acil bi durum kanama, sancı,su gelmesi bunlar olursa hemen dikişlerini aldır yoksa rahmin patlar dedi gayriihtiyari sordum bebeğime ne olur diye yaşamaz,düşer dedi :KK43: kahroldum ağlayamıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum yanımda kayınvalidem var şimdi sonra annem gelecek

Annemde de aynı rahatsızlık var. Hatta ablama hamileyken dikiş atılmış aynı sen gibi, hatta annem doğuma evde bekleyip de geç gittiği için doktoru da kızmış, ama sonuç olarak ablam sağlıkla doğmuş. Sen gönlünü ferah tut, moralini bozma. İyi düşün iyi olsun. Geçmiş olsun bu arada.

Arkadasimda yasad bu durumu ona dr tahareti bile yasaklamisti iki uc kez bu u yasadi cunku o. Sonra istanbul florance ningtingel de iyi bi dr buldu ve simdi cocugu var dgdu ama hep yatti o sen hic vazgecme hep yt dinlen ve stres ypma derim

Neyseki zmninda farkedilmis.. korku dolu haftalar seni beklesede onu kucagina alinca unutacaksin inan..

Gecmis olsun. Korkacak bir sey yok eger doktorun dediklerine harfiyen uyarsaniz sorun yasamazsiniz. Hamileliginin tamamini yatarak gecirmek zorunda kalanmpek cok insan var. Esimin kuzeni de 15 yil sonra tup bebeklerle ikizlere hamile kaldi ve 9 ay boyumca kipirdamaksizin yatti. Pek cok kitap okumus o donemde, siz de oyle yaparsaniz zaman daha cabuk gecer. Kolay dogumlar diliyorum saglik ve mutlulukla insallah

Ben de hamileliklerimi serklajla bitirdim. İlk kızım premature. 26. Haftadan 35. Haftaya kadar yattım. Yalnız kullanmanız gereken bazı ilaçlar var. Aksi taktirde serklaja tepki olarak kasılmalarınız artacaktır. Bir de 27. Haftadan itibaren 2 haftada bir ciğer gelişimini hızlandırıcı iğne olmuştum. Doktorunuza danışın mutlaka. Düzenli kasılmalarınız olursa, beklemeyin hemen hastaneye gidin.

Back
X