Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel bir yorum bu boyle..benim de 10 gun adetim gecikti gebelik beklemiyorum test yapildi negatifdi zaten..galiba mevsimsel biseydi yarim saattir dua okuyordum adetim söksün diye..oyle bitkisel birsey falan da yapmadim ve söktü az önce ne kadar sukrettim var yaa..adet olamamak kotu ya catlayacak gibi oluyor insanAllah ol der ve olur... Allah’a sığın...Hayırlısını dile...Dua et
Teşekkür ederim... Hakikat sadece... Herkes,her konuda bize yol gösterebilir fakat tek gerçek bize yardım edebilir...Ne guzel bir yorum bu boyle..benim de 10 gun adetim gecikti gebelik beklemiyorum test yapildi negatifdi zaten..galiba mevsimsel biseydi yarim saattir dua okuyordum adetim söksün diye..oyle bitkisel birsey falan da yapmadim ve söktü az önce ne kadar sukrettim var yaa..adet olamamak kotu ya catlayacak gibi oluyor insan
Teşekkür ederim.insallah siz de sağlıcakla buyüteceksiniz bebeğinizi üzülmeyin dua edinsize de geçmiş olsun ve maşallah diyorum , inşallah öyle olur çok sağolun
Canım Allah yardımcınız olsun boyle durumlarda morel çok önemli morlelini düzelt önce canım Allah'a sigin o ol demedikce birşey olmaz inşallah. İki kuzen hamile kaldık biz kuzenim öyle sorunlu bı hamilik geçirdi ki anlatamam bebek susuz kaldı aylarca yattı sürekli kontrol kendinin böbrekte soru çıktı sürekli su içti bebeğinin gelişim geri de idi benim mi hiç bir sorun um yoktu bulantim bile bebeğim de gelesimi önde idi çok iyiydi hiçbir şeyimiz yoktu suyum geldi bı sabah ve herşey iki saat içinde oldu bitti kızımın beynine oksijen gitmemis doğum da 3gun yasadi vefat etti öyle zor bı doğumum da olmadı bı saat bile olmadan kuzenim bı doğum yaptı saatlerce acı çekti ama maşallah bebegi çok iyi yanı analayacak canım herşey insanlar için umarım imtihanın bu kadar sürer herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın inşallahmerhaba buraya ilk kez ciddi bir dert için yazıyorum,sağlık her şeymiş saçma sapan dertlerimiz varmış, o kadar üzgünümki
geçen hafta cumartesi 21 haftalık bebeğim için detaylı ultrasyona gittik ayak topuklarına kadar bakıldı minicik o kadar mutluydumki sonra detaylı ultrasyonu yapan radyolog birden duraksadı ve rahim ağzımın 3 cm açık olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini yoksa doğumun başlayacağını söyledi sonrası malum..dikiş atıldı hiçbir şey hissetmesem de ameliyat olmak bebeğime bir şey olacak korkusu ömrümden ömür götürdü servikal yetmezlik( rahim ağzı yetmezliği) varmış bende, 1 gece hareketsiz hastanede yattım sonra 5 gün daha,eve çıktım çarşamba günü doktor sadece tuvalet ve banyoya kalkacaksın dedi
erzurumda ameliyat oldum ağrıda yaşıyorum acil bi durum kanama, sancı,su gelmesi bunlar olursa hemen dikişlerini aldır yoksa rahmin patlar dedi gayriihtiyari sordum bebeğime ne olur diye yaşamaz,düşer dedikahroldum ağlayamıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum yanımda kayınvalidem var şimdi sonra annem gelecek
lütfen bana teselli olacak bi şeyler söyleyin 1 haftadır yatıyorum düşünmekten öleceğim galiba
(lütfen konumu taşımayın buradan daha kolay olumlu hikayeler edinebilirim diye sordum)
eşim her zaman yanımdaydı canım izin aldı zaten bu süreçte kayınvalidem gelince başladı işeBenim anlamadığım Ağrı'dan kalkıp Erzurum'a gidiyosun eşin nasıl bilmiyor? Eşine anlat destek olsun, bol bol dua edin
ben normalde Ankaralıyım doktora sordum gidemezsin uçakta bi şey olursa daha kötü dedi prematüre bebek bakım konusunda erzurum iyi fakat ağrı çok kötü acil bi durumda ambulansla sevk ediliyor ama geç kalınabilirDoktor yanlış bilgi vermemiş mi ama? Bu haftada bi bebek düşük/kayıp olmaz ki? Olsa olsa erken doğum olur..
Bu dönemde yapılacak en doğru şey pozitif olmak. İyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Hamileliğini başka ilde geçirme şansın var mı? Doğum yapacağın hastanenin prematüre bebek bakım konusunda nasıl olduğunu araştırabilirsin.
başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten işte ben de hep Allah a sığınıyorum vardır bi bildiği diyorum nasip ederse olur diyorum ama şu içimdeki korku hiç geçmiyorCanım Allah yardımcınız olsun boyle durumlarda morel çok önemli morlelini düzelt önce canım Allah'a sigin o ol demedikce birşey olmaz inşallah. İki kuzen hamile kaldık biz kuzenim öyle sorunlu bı hamilik geçirdi ki anlatamam bebek susuz kaldı aylarca yattı sürekli kontrol kendinin böbrekte soru çıktı sürekli su içti bebeğinin gelişim geri de idi benim mi hiç bir sorun um yoktu bulantim bile bebeğim de gelesimi önde idi çok iyiydi hiçbir şeyimiz yoktu suyum geldi bı sabah ve herşey iki saat içinde oldu bitti kızımın beynine oksijen gitmemis doğum da 3gun yasadi vefat etti öyle zor bı doğumum da olmadı bı saat bile olmadan kuzenim bı doğum yaptı saatlerce acı çekti ama maşallah bebegi çok iyi yanı analayacak canım herşey insanlar için umarım imtihanın bu kadar sürer herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın inşallah