- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi neslihan903
Bebeğim şuan 18 aylık işime bir süre ara verdim ama artık dönmem gerekiyor. Bu yazıda geçirip başlamak istiyorum. Bebeğim de Eylül'de 2 yaşını dolduracak sonrasın da kreşe vermek istiyorum. Kreş hemen evimizin önünde soğuklar da pek problem olucağını düşünmüyorum. Babası da 4 buçukta işten dönmüş oluyor onu alıp eve geçebilir. Bakıcı kesinlikle istemiyorum çünkü oğlum çok oyuncu bir çocuk evin içinde ona yetebilmek zor çabuk sıkılıyor kendi akranlarıyla bir arada bu süreci daha iyi atlatıcağını düşünüyorum. Ama hastalık vs gibi etkenlerini çok duyuyorum etrafımda. Oğlum çok cana yakın çok sevecen piskolojik olarak etkileneceğini düşünmediğim için aslında kreş fikrine daha sıcak bakıyorum. Çünkü ben onun yanında olmasam da anneme vs bıraktığımda beni pek aramıyor ağlayıp huzursuzlanmıyor. ( bu örneği anneme çok çok nadir bırakabildiğim için veriyorum) Kötü bir huy ama herkese gider herkesle oynar yabancılamaz asla. Bu arada bunu hisseden başka kimse var mı aranızda bilmiyorum ama benden artık çok sıkılıyor gibi
evde ona artık bende yetemiyorum. Akran görünce çok mutlu oluyor çok sosyalleşmek istiyor. Doğduğundan beri onunla hiç böyle bir süre ayrı kalmadım benim için daha zor olucak mutlaka ama ben bu fikrin ikimizede iyi geleceğini düşünüyorum ama şuan ön göremediğim zorluklar etkenler vardır mutlaka 2 yaşında kreşle tanışan tecrübe etmiş annelerin fikirlerini deneyimlerini merak ediyorum