Bebegimi aldirmaliyim

Allah yardımcın olsun belliki eşininde piskolojisi bozuk destek alması lazım benim fikrimce o bebişlerin babadan çok sana ihtiyacı var senin ruh sağlığının iyi olması lazım ki o yavruları koruyup kolla bu sebeple allah affetsin deyip bebeği daha çok alışmadan aldırmalısın biz anneyiz karnımızdaki pirinç kadar da olsa bizim bebeğimizdir koruruz bir an önce karar vermelisin gün geçtikçe dahada zorlaşıcak ve eşinede yalan söyledin öğrendiğinde hem hamile olduğun için hemde yalan söylediğin için şiddet görebilirsin..
Allah yardımcın olsun kardeşim:-((

Şahsen bende bu kadar kolay aldır diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum.
Bütün ilahi dinler, ahlaki sistemler, bütün tabii hukuk sistemleri, biyolojik varlığın insan olduğunu, bu savunmasız varlığın tıpkı doğmuş yetişmiş bir insan gibi yaşama hakkına sahip olduğunu söylemektedir. Aynı şekilde, bilim adamları, genetik uzmanları bize kesin bilimsel verilere dayanarak, döllenmiş yumurta hücresinin anneden bağlı bir sistem olduğunu söyledikleri müddetçe, kürtajın bir insan yaşamına kast etmek olduğu görülmektedir. Sorun bilimin ortaya koyduğu meseleyi kabul edip etmeme meselesidir.
Bedenimiz ve hayatımız bize mülkiyet olarak değil, emanet olarak verilmiştir.
Hukuk diliyle, hayat hakkı vazgeçilen bir hak değildir. Anne karnındaki ceninin de yaşam hakkı vardır. Ne annesi ne babasının onun üzerinde mülkiyet hakkı olmadığı gibi vazgeçme yetkisi de yoktur. Karnındaki bebeğin gerçek anlamda sahibi değildir. Keyfi olarak, öldüremez, onu yaşatmakla görevli bir emanetçidir.
Sizin mantığınıza göre şuan hali hazırda doğmuş 3 çocugu böyle bir ortamda yaşamasından sa hiç yaşamasın daha iyi diyerek vurup öldürmek aynı şeydir.
Doğduktan sonra onların nasıl birer hayatı olacagını hiç birimiz bilemeyiz. Ön göremeyiz.
Şu an iki farklı görüş olarak aynı noktayız aslında, sadece siz madalyonun bir yüzüne bense diger yüzüne bakarak yorum yapıyorum.

Çocuğu değil de eşini aldır.
Doğmamış çocuğuna yazık olduğu kadar da böyle yaşam diğer çocuklarına da yazık.

Boşanmayı nasıl dusunursun hadi onu geçtim çocuğuna nasıl kiyarsin allah seni affeder mi

Allahın verdiği sınavlardan geçiyorsun biraz sabret güzelim.Allah o bebeği sana bahşettiyse vardır bir bildiği şüphesiz.Canından can o bebek aldırırsan bir ömür vicdan azabına gireceksin.Doğurursan buna da şükür diyeceksin.Belki o bebek diğer çocuklarından daha hayırlı sana yarın o bebek bakacak bunu bilemezsin.Hayırın nerede olduğunu bilemeyiz.Sen tecrübeli bir kadınsın.Bebeğin ve yavruların için sınavlarına yenilme sabret ve Allah mükafatını versin.Allahım yardımcın olsun.

Gerekli yerlere müracaat et evde oturma araştır. Boşanmaktan hiç bahsetmemişsin gördüğüm kadarıyla.

ALLah yâr ve yardımcın olsun çok üzüldüm intihar etmeyi düşünme o evlatların annesiszmi büyüsğn istiyorsun dua et kardeşim ALlah tan ümit kesilmez

Herşey hanımlardan bekleniyor , oda korunabilirdi. Birşey olmaz deyip nefis uğruna rahat davranmak ne kadar güzel.
Çok zor bir durum. Yine de aile büyüklerinize danışın. 3 aylık bebeğinizde çok küşük onunda süt hakkına giriyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Boşanmayı nasıl dusunursun hadi onu geçtim çocuğuna nasıl kiyarsin allah seni affeder mi

EE boşanmasın napsın bu kadın bir gün adam gelip kemerle ya da demirle döverken çocukların gözü önünde öldürünce nolacak Çocukların böyle cani biriyle büyümesi ne kadar sağlıklı

Kendine zarar verme eve baksın yeter

Ben de öyle düsünüyorum. 4 senelik görüsmeden sonra evlenmis. 18 yasinda görüsmeye baslamis olsa bu adamla 22 yasinda evlenmis oluyor. Hadi 20 yasinda evlendim dese simdi 26 yasinda. Her sene cocuk mu dogurmus? Ben mi yanlis anladim acaba tarih siralamayi? Korunmayi bilemedim neyin nesi?

Siz çok yanlış gelmişsiniz

Bebeği aldırınca bağlatıcam diyor ama. Tip bağlatmaktan haberi var...

12 yasinda tecavüze ugrayip hamile birakilmis kücük bir kiz sizce dogurmali mi? Veya Kayinpederin, kaynin hatta öz babanin tecavüzü sonucu olusan hamilelik devam ettirilir mi? Siz babanizin cocugunu dogururmuydunuz? Ben bu konuda nötrüm. Yani simdi ben hamile kalsam bir yerde hata yapmisim demekki korundugum halde dogum kontrolde %2 riske denk gelmisim derim dogururum. Ama baska birine bak aldirirsan söyle olursun böyle yaparsin demem. Din boyutuna girersek en koyu dindarlarda dogum kontrol yöntemleri bile yasak. Bunun en basi neresi o halde?

Konu sahibi evlilik hayatina basladigi andan itibaren hatalarin yanlislarin icinde. Kendinin ve kocasinin zevkine böyle korunmayip her iliski sonrasi günahsiz bir yavruyu dünyaya getirmesi hangi ahlak sinirlari icerisinde? Kemerle demirle kadin bebek cocuk demeden döven bir adam var. Cocuklarin yedigi yiyecegi dayaklar ne olacak? Benim esim hiddetlenip sesini yükseltse öyle bir bakis atiyorumki adam tirsiyor. Karsi binamda oturan bir kadin var ve 3 cocugu da beyin özürlü. Adam hamile dememis bebek dememis kafalarini duvardan duvara vurmus kadinin cocuklarin. Konu sahibinin cocuklarinin nasil bir hayati olacagi gayet ortada bence görülüyor. Napim herseye cocuklarim icin katlaniyorum, babalarina tapiyorlar, sabrediyorum, büyü neyin olmazsa seker gibi adam aslinda diye diye bence karnindaki haric en az 3 cocuk daha dogurur. Evde 5 yas alti 3 cocuk var ve biri de yolda. Adamin zalim olmasini büyüye bagliyor.

Size degil de genel olarak yazdim bunu. Benim yillardir icinden cikamadigim bir konu. Kürtaj yasaksa günahsa yukarida saydigim ensest sonucu hamile kalan kadinlara ve kücücük kizlara da kürtaj yapilmasin. Onlar da can tasiyor, o bebeklerin de sucu günahi yok, yasam haklari var. Yani bunun bir istisnasi olmasin. Bu bebekler yasamali ama bunlar yasayamaz öldürülmeli konusunu ben mantiga oturtamiyorum.

Kürtaja karşıyım. .bu durum cok karışık çok riskli ama yine de aldırma. .
Boşan..ailen yoksa devlet var.sen kurtul bi adamdan.zaten 3 çocuğun varmış.karnındakini aldırdın,yanındakiler ne olacak?
Hepinizin kurtuluşu için ayrılman lazım o adamdan (!)

çocuk kalsın kocanı aldır 4 değil 14 tanede çocuk doğursan adamın gözüne giremezsin zaten insan kocasının gözüne girsin diye çocuk doğurma fıkrı tumden yalnış zaten de bu devırde korunmayı bılmıyorum lafınada asla ınanmıyorum çocuklarınızı evde doğurup nufusada kaydettırmedıysenız olabılır ancak yoksa sağlık ocakalrında doğumdan sonra bilgilendıryorlar ücretsiz olarakta ilaç kondom verıyorlar kendı düşen ağlamazda çocuklara yazık

İyi de bebek 3 aylık demişsiniz yani kürtsj için yasal sınır olan 10haftayı geçmiş.kürtaja karar verirseniz bunu illegal yollardan halletmek zorundasınız.sağlığınızı riske atarsınız.
Ben size değil ama çocuklarınıza acıyorum yazık onlara.siz bu hayatı reddebilcekken işkenceyi seçmişsiniz ya o masumlar ne yapsın.güçsüzüm demeyin anne olduysanız güçlü durmak zorundasınız.

Ensest veya tecavüz sonucunda hamile kalan kadın travma geçirebilir. Bu büyük bir sınavdır, bir kadının başına gelebilecek en büyük musibetlerden biridir.Hiçbir şekilde bebeğe sahip çıkmak istemeyebilir. bebeğini reddetme özgürlüğünü kullanır. Bu sefer bebeğin sorumluluğunu toplum güvencesine yani devlete emanet eder, ama yine bebeğin hayatına son verilemez.Döllenme yolunun gayrı meşruluğu ve ahlak ya da hukuk dışı olması, bir cana kastetmenin gerekçesi değildir.Sadece annenin hayati tehlikesi söz konusu olduğunda bebeğini aldırabilir.
Aslında bunlar çok derin konular, bu şekilde yüzeysel olarak ne kadar konusursak konuşalım bi yerde hep anlamadıgımız bir nokta çıkacaktır. (karsılıklı olarak)

Konu sahibi hakkında ise bende sizden farklı birşey söylemiyorum, ilk mesajlarımda kendisine ne denli kızdıgım oldukça açık. Aynı düşünüyoruz.
Benim şuan tek ayrıldıgım nokta bebegin yaşam hakkının söz konusu oldugu durum.

Çok kötü ya. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Ben hiç kimseye boşan demem ama seni dövmesi demirle, kemerle inan çok oldum ya şok. Bak bunu çocukların da yaşıyor. Ne bileyim ne diyeceğimi e bilemiyorum. Sana sahip çıkacak kimse yok mu canım ya , ne bileyim yani böyle ne zamana kadar gider ki bu evlilik. Yani zaten böyle giderse o adam seni döve döve öldürür. Çok çok zor ya Rabbim yardımcın olsun senin.

B bafelis

Ve şu durumda da aynı fikirdeyiz, Böyle durumlarda aldırma sakın demek kadar aldır demekte dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…