- 6 Mart 2024
- 10.666
- 19.505
- 218
Milleti ne de güzel linçlemişsinizO kadar zayıf karakterli iseniz doğurmayacaksınız. Yok önceki hayatını özlüyorum da yok eşiyle baş başa kaldığı zamanları özlüyormuş da. Bebek olunca artık baş başa kalmaya vakit olmayacağını anlamak için dahi olmaya gerek yok. Bile bile yapıp sonra pişmanım diyorsunuz.
Eşinizi bırakıp anne evine gidince boynuz meselesi çıkmasın ortayaİşte bunu anlamıyorlar. Biz söyleyince sabit fikirli oluyoruz. Her şeyi hormonları bağlarsak işimiz var. Hormon hormon diyen tipler kocaları erkeklik hormonları sebebiyle kendilerini aldatsa kezban gibi ne yapacaklarını şaşırırlar. Ee orada da hormon devrede. Ona niye itiraz ediyorsun o halde? Boynuzlu boynuzlu gezebilirsin di mi. Yok işlerine gelmeyince hormon oluyor sadece. Komikler.
Üzüldüm size , özellikle tüp bebek için kahrolan annelere tüp bebek imitasyondur demişsinizNeden korunmadınız? İlkel kabileler hariç herkesin korunma yöntemlerinden haberi var.
Vajınusmus olan kadınlarla dalga gecmıssınız
Yetmemıs kendı tercihiyle çocuk sahıbı olmak istemeyen bir kadına -ben anneyim ben aileyim sen avaresin ailesizsin gibi boş boş laflar savurmuşsunuz . Çok yazık gerçekten.
bebek için Allah size şifa versin başka bisey diyemicem .