Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu yazıyı yazdığımda boynumu büktüm, rabbim sana teslimim dedim. sen ne dersen o dedim. ve doğal yoldan hamile kaldım. henüz kalp atışlarını duymadık ama insallah haftaya onuda duyarım. dualarınız için allah sizlerden razı olsun. ve temennilerinizin iki katını versin insallah size. rabbim hepinizin gönlünde olanı alnınıza yazsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın hepimize. bizi bizden başka kimse anlamaz. öpüyorum hepinizi.
kızlar bu yazıyı yazdığımda boynumu büktüm, rabbim sana teslimim dedim. sen ne dersen o dedim. ve doğal yoldan hamile kaldım. henüz kalp atışlarını duymadık ama insallah haftaya onuda duyarım. dualarınız için allah sizlerden razı olsun. ve temennilerinizin iki katını versin insallah size. rabbim hepinizin gönlünde olanı alnınıza yazsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın hepimize. bizi bizden başka kimse anlamaz. öpüyorum hepinizi.
inanın kızlar her akşam yatağa girdiğimde hepiniz için ,isimlerinizi bilmesemde dua ediyorum. rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın insallah.
hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkür ederim. sizlerde benim için dua edin boş gebelik olmasın bunca yıldan sonra.
patrica cım insallah hersey yolunda olucak.cok dua ettik rabbim bos döndörmiyecek .Bu yolda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rabbm herkese verır ınşşşşşşşşşşş herkeseeeeeee
Patrica senin Adina Cook sevindim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin darısı hepimizin basına
kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım cevabımı. bahsettığımız gebelık maalesefkı 8 . haftalarda dusukle sonuçlandı cunku bebeğin kalbı atmadı
ama aradan bır ıkı ay gectı ve allahın mucızesı ıste ben yenıden doğal yolla hamıle kaldım.:)
şimdi 32 haftalık hamıleyım, insallah ağustosun sonuna doğru kız bebek doğurucam rabbım nasıp ederse.
rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun, isteyen kimsenın kucağını boş bırakmasın ınsallah.
cnm çok sevindim inanki sevinçten ağlıyorum şuan Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına Allahım onlarada yaşatır inş bu güzel duyguyu
allahim senin bin kat gonlune gore versin insallah allahim herkesin kucagini bos koymasin Hayirli ve saglikli evlatlar nasip eylesin insallah AMIINmerhaba arkadaslar, aslında bu yazıyı yarın test sonucumu alınca yazacaktım ama bu gun okadar sıkılgankı ıcım ve ıcımdekılerı sızlerle paylasmak ıstedım.
benı tanıyanlar bılır 2002 senesınden berı bebek ıcın yanıp tutusuyorum. cesitli dr lar ceşitli testler vs. hepimiz geçtik aynı yollardan.
ancak tup bebekte bu 3. denemem. bakalım ne olacak.
her seferınde doktorlara guvendım.
ah bu dr cok ıyı kesın cocuğum olacak derdım. her dr değiştirmemde aynı şey. ay bu hastane cok ıyıi bu dr cok basarılı falan fılan.
hep doktorlardan isterdim bebeğimi. ne olur bu sefer olsun falan derdım adamlara.
bu ucuncu denem, bır arkadasım actı gozumu, ben tedavıye başlarken benım ıcın 40 yasın okudu, 41. yı esım okudu ve duasını yaptı, arkadasım benı arayıp bunu soyledığınde benım ıcımde bır ısık belırdı, ben hıc allahtan ıstememiştim bir bebek, nekadar salakmışım. hıc elımı acmamısım rabbıme, gozlerım okadar kör olmuskı, bir dua bıle etmemışım ,tep tıp hep tıp demişim. (allah razı olsun tulaycım)
dua ıle baslayan bu tedavıme yumurtalarım cok ıyı cevap verdı, ılk ıkı denememı yapan dr bıle cok ıyı dedı, ılk defa 8 olgun yumurta ve ılk defa 5 embrıyom olmustu. hep bir tane olusuyordu.
ve ınanılmaz bırseykı benım durumumda bır hasta ıcın. 3 tane blastosıst embrıyom olustu. ama hala ınanıyorumkı dualar sayesınde. rüyamda bıle goremeyeceğim 2 embrıyom yerlestırıldı ve benım ıcın ımkansız olan bır embrıyom 6. gun donduruldu.
su an 9. gunumdeyım ve yarın dayanamayıp test yapıcam. olumlu yada olumsuz olsun, artık rabbımden gelen her sonuca razıyım. sadece yazıp içimi boşaltmak istedim. sizlerde bol dua edın kendınız ıcın. tek embriyoymuş, kalıtesı dusukmuş, inanın hıc onemlı değil.
dünyayı tek bır ol! kelımesıyle var eden rabbım, bıze ol demeden olmaz bebeğimiz. isterseler içimize 10 tane blast koysunlar. olmayınca olmuyor işte.
benım ıcın gercekten içlerinden gelerek dua eden, sevda-tülay ve özge. canlarım. kader arkadaşlarım benım. allah sızlerden razı olsun...