Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende senin gibi 2002 yılından beri bebeğim olsun uğraşındayım...
benimde 3 başarısız tüp bebek deneyimim oldu malesef((
hatta doktorum olumsuz konuşsa bile ümidimi ALLAHIMIN verdiği güçle hiç yitirmedim..
zaman zaman acabalarım olmuyor değil tabi,ama ben herşeyin hayırlısı olsun diyenlerdenim ve ALLAHIMA hayırlı evlat olucaksa yaşat bana anneliği diye dua ediyorum hep..
doktoralrımıza güveniyorum kesinlikle,ama herşey ALLAHTAN..
İNŞALLAH BİZDE BU GÜZEL DUYGUYU TADARIZ EN KISA ZAMANDA
Senin için hep dua ediyorum olucak inşallah.bende senin gibi 2002 yılından beri bebeğim olsun uğraşındayım...
benimde 3 başarısız tüp bebek deneyimim oldu malesef((
hatta doktorum olumsuz konuşsa bile ümidimi ALLAHIMIN verdiği güçle hiç yitirmedim..
zaman zaman acabalarım olmuyor değil tabi,ama ben herşeyin hayırlısı olsun diyenlerdenim ve ALLAHIMA hayırlı evlat olucaksa yaşat bana anneliği diye dua ediyorum hep..
doktoralrımıza güveniyorum kesinlikle,ama herşey ALLAHTAN..
İNŞALLAH BİZDE BU GÜZEL DUYGUYU TADARIZ EN KISA ZAMANDA
Canım üzülme, Rabbim hayırlısını versin.kızlar kan testı sonucumu aldım değer 2.61 yanı negatif.
sizlere iyi sanslar.
kızlar kan testı sonucumu aldım değer 2.61 yanı negatif.
Sizlere iyi sanslar.
AMİN CANIM..evet yaşamayan çok tahmin edemez..ama dediğim gibi evlilik çocuk demek değil,,eşimizle mutluysak herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum...mafoldumben ÇOK ZOR HAKKATEN ALLAH YRD OLSUN ARKADAŞIM RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNDERSİN İNŞ BİR MELEK :Saruboceq:
canım ne yapalım üzücü ama senin sağlığın yerinde olsun..inş bir dahaki seferekızlar kan testı sonucumu aldım değer 2.61 yanı negatif.
sizlere iyi sanslar.
Senin için hep dua ediyorum olucak inşallah.
Canım üzülme, Rabbim hayırlısını versin.
Olucak bu olmazsa bi daha ki olucak ne olur umudunuzu yitirmeyin.
Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği:Saruboceq:
sizlere iyi sanslar.
sizlere iyi sanslar.