bebeğimi artık rabbımden istiyorum.

bende senin gibi 2002 yılından beri bebeğim olsun uğraşındayım...
benimde 3 başarısız tüp bebek deneyimim oldu malesef:(((
hatta doktorum olumsuz konuşsa bile ümidimi ALLAHIMIN verdiği güçle hiç yitirmedim..
zaman zaman acabalarım olmuyor değil tabi,ama ben herşeyin hayırlısı olsun diyenlerdenim ve ALLAHIMA hayırlı evlat olucaksa yaşat bana anneliği diye dua ediyorum hep..
doktoralrımıza güveniyorum kesinlikle,ama herşey ALLAHTAN..
İNŞALLAH BİZDE BU GÜZEL DUYGUYU TADARIZ EN KISA ZAMANDA

hatta doktorum olumsuz konuşsa bile ümidimi ALLAHIMIN verdiği güçle hiç yitirmedim..
zaman zaman acabalarım olmuyor değil tabi,ama ben herşeyin hayırlısı olsun diyenlerdenim ve ALLAHIMA hayırlı evlat olucaksa yaşat bana anneliği diye dua ediyorum hep..

mafoldumben ÇOK ZOR HAKKATEN ALLAH YRD OLSUN ARKADAŞIM RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNDERSİN İNŞ BİR MELEK :Saruboceq:

Senin için hep dua ediyorum olucak inşallah.
kızlar kan testı sonucumu aldım değer 2.61 yanı negatif.
sizlere iyi sanslar.
Canım üzülme, Rabbim hayırlısını versin.
Olucak bu olmazsa bi daha ki olucak ne olur umudunuzu yitirmeyin.
Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği:Saruboceq:

mafoldumben ÇOK ZOR HAKKATEN ALLAH YRD OLSUN ARKADAŞIM RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNDERSİN İNŞ BİR MELEK :Saruboceq:
AMİN CANIM..evet yaşamayan çok tahmin edemez..ama dediğim gibi evlilik çocuk demek değil,,eşimizle mutluysak herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum...
sizlere iyi sanslar.
canım ne yapalım üzücü ama senin sağlığın yerinde olsun..inş bir dahaki sefere
Senin için hep dua ediyorum olucak inşallah.

Canım üzülme, Rabbim hayırlısını versin.
Olucak bu olmazsa bi daha ki olucak ne olur umudunuzu yitirmeyin.
Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği:Saruboceq:

canım benim,çok teşekkür ederim..
ALLAHIM HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

patricia çok üzüldüm canım.
bu değer konularına biraz yabancıyım ben. yükselme ihtimali falan yok mu?

Allahım kendi teselli etsin seni.

patricia çok üzgünüm... ben 7. günü lekelenme gibi kanaman olduğundan beri senden çok umutluydum, içten içe hep oldu galiba diyordum...

bu da Allah ın takdiri ... biliyorum şu an ne desem ne söylesem boş.. üzül, ağla ama sakın isyan etme, Rabbim'den istemeye devam et.. Allah yardımcın olsun.

sizlere iyi sanslar.

canım şu an ne desem boş biliyorum çünkü şu an bende aynı duyguları yaşıyorum benimde ağlamaktan başım ağrıyo bir kaç gündür geçecek bu günlerde geçecek buna yürektan inanıyorum yeterki umudumuzu kaybetmeyelim umutsuz yaşanmaz canım Allah her zaman için daha kötüsünden korusun bizi çocuk sahibi olması imkansız olan insanlar var onları düşün bizim yine umudumuz var Allah büyük.

ya benım suan anlamadıgım sen testı cok erken yaptırdın
canım 2kusur cıktı bence senın degerın katlayabılır
sen bır umutu arasana
sana onlar kesın bırsey derler
bence degerın katlayabılır 12,gun yada 11,gunu aksamı yaptırmalısın testı tekrar canım yaa

belki çok uzun bi süre olmadı senle tanışalı ama ne kadar içten ne kadar sevgi dolu bir insan olduğunu anlamama yetti bu süreç dün senden rgl oldum lafını duyduğumdan beri aptal gibiyim inan gece seni düşünmekten uyku bile uyumadım sana yazmadım bi daha çünkü yazcak bişi bulamıom rabbim herşeyin hayırlısını versin sana gülüm hep dualarımdasın allah sabır versin

inanki canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm Allahım hayırlısını versin herşeyin senini çinde hayırlısı ne ise o olsun fazla yıpratma kendini umarım bir gün kavuşursun meleğine...

artık ne desek biliyorum teselli etmez ama seni rabbim bu duyguyu yasatana kadar yola devam edicez
daha demek ki vakti var

:(((((((((
rabbım sabır versın
melgını hıc bılmeden dogal yollan
sana yollasın ınşşşşşşşşşşş

sizlere iyi sanslar.

Canım benim biliyorum defalarca deneyip hep aynı sonucu almak çok zor. Ama yılmak yok.Madem son şansım var diyorsun onuda değerlendir inanıyorum ki bu sefer olacak sonra arkandan ben geleceğim kendine dikkat et a.s.

canım Allahtan umudunu sakın kesme. inşallah bir gün bu duyguyu sen ve burada yazıştığımız tüm arkadaşlarımız şayet hakkımızda hayırlı olacaksa tadarız.

canım Allah sabrını versın ne dıyeyım bende dun duydum negetıf sonucu benımkı 0 cıktı ne bıleyım belkı artar gununden once yaptın testı pek anlamıyorum ben ama 2 gun daha yaptır

kızlar bu yazıyı yazdığımda boynumu büktüm, rabbim sana teslimim dedim. sen ne dersen o dedim. ve doğal yoldan hamile kaldım. henüz kalp atışlarını duymadık ama insallah haftaya onuda duyarım. dualarınız için allah sizlerden razı olsun. ve temennilerinizin iki katını versin insallah size. rabbim hepinizin gönlünde olanı alnınıza yazsın. tez zamanda annelik duygusunu tattırsın hepimize. bizi bizden başka kimse anlamaz. öpüyorum hepinizi.

Back
X