Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. Nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. Her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. Simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. Allah buyuk bakalım ne cıkacak. Ama ben 1 ve 2. Tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. Bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. Neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. Sevgıyle kalın...
cnm benim rabbim büyük var yada yok lütfen hayattan bağlarını koparma
hayırlısı böyleymiş dersin napalım
umarım güzel haberlerle gelirsin
canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. allah buyuk bakalım ne cıkacak. ama ben 1 ve 2. tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. sevgıyle kalın...
canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. allah buyuk bakalım ne cıkacak. ama ben 1 ve 2. tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. sevgıyle kalın...