bebeğimi artık rabbımden istiyorum.

canım uzun zamandan beri senden güzel haber bekledim hep inan.dualarımız seninle allah insallah yüzünü güldürür rabbim bu yola giren cümlemizi bos döndermesin insallah .yarın güzel haberlerini alıcaz senin imtiha nın da son bulucak

patricia yeni bir konu açmışsın yeni farkettim umutsuz olma lütfeeen..... aslında bu sözleri kendime de söylüyorum. bütün gün düşünüp kendime negatif sonuçla nasıl başedeceğimle ilgili ayar vermeye çalıştım. allahtan istemek ve ve allahtan ümidi kesmemek... olmuyorsa bir hayır vardır demek... ama istemeye ve gereken şeyleri yapmaya elden geldiğince devam etmek... olmuyorsa ayrıca başka şeylerden de mutlu olmak.. elimizdeki başka değerlerin nimetlerin kıymetini bilmek... hele ki hani bir söz var ya bu da geçer ya huu.. bunun gibi olumlu ve olumsuz şeylere sakin yaklaşmak.. ah ben kendim şahsen bunu yapabilsem... ve aslında çevremizde hayatımızda öyle iyi hoş şeyler olabiliyor ki, sokaktaki bir çocuğun gülümsemesi mesela... hırslanmamak yani... keşke bu ayarı karşı karşıya kaldığım her konuda koruyabilsem...

allahtan senin ve tüm isteyen ve bekleyenler için mucizeler diliyorum. tüm güzel dilekler bir şekilde karşılık bulacaktır buna inaniyorum. dua ile..

canım benim allah her konuda en büyük yardımcımız.. verdiği nimetler için her saniye şükretsek az.. o herşeyin hayırlısını bilir ve hayırlısını verir.. allah hepimiz için en hayırlısını versin..

canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. allah buyuk bakalım ne cıkacak. ama ben 1 ve 2. tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. sevgıyle kalın...

canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. Nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. Her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. Simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. Allah buyuk bakalım ne cıkacak. Ama ben 1 ve 2. Tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. Bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. Neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. Sevgıyle kalın...

cnm benim rabbim büyük var yada yok lütfen hayattan bağlarını koparma
hayırlısı böyleymiş dersin napalım
umarım güzel haberlerle gelirsin

cnm benim rabbim büyük var yada yok lütfen hayattan bağlarını koparma
hayırlısı böyleymiş dersin napalım
umarım güzel haberlerle gelirsin

canım bu 3. nun sonucu 1 ve 2 den daha ağır geldı. ama olsun ne yapalım. rabbımden gelen her sey kabulumuz. hayattan kopma lüksümüz yokkı, bır dondurulmusum var. oda sağlıklı çözülürse son bir umudum daha kalmıs olacak.

canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. allah buyuk bakalım ne cıkacak. ama ben 1 ve 2. tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. sevgıyle kalın...

canım inş. sonucu güzel gelsin sende bizlerde sevinelim haberine :Saruboceq:
Allahın izniyle inş. hamiş olursun canım benim:Saruboceq:

bi dakka bi dakka ne kanamasından bahsediyorsun canım ben anlamadım... kan tahliline gittiğinde bunu söylemedin mi canım, düşük yapıyor olabilirim deseydin keşke çok geç veriyorlarmış sonucu yaa...

hemen umutsuzlanma ayrıca şakır şakır kanaması olup da hamile olanlar var. dur bakalım...

adaegecim öyle tabi. ona ayrıca sınırlendım. soyledım tabı kanam var dıye. ama baska bıyere gonderıyorlarmıs tahlılı ancak aksam 4te vereceklermış. ama zaten idrar tahlılıde yaptım oda negatıf. sırf merkez sonucu gormek ıstıyor dıye yaptırdım kan tahlılını yoksa ınan hıc umut yok ıcımde. ama tabı allahın ısı hıc bellı olmaz. neler okuduk bu sıtede dımı. kısmet bakalım.

patıcacım allahım yar ve yardımcımız olsun
bakalım ınsallah ıyı olur
canım devlette bıle sabahtan verdınmı 2 de cıkıyor
sen nerde verdın kanı yaaaaa
nekadar uzun bekleme suresı var

patricia duala:Saruboceq:rım seninle canım inşallah saat 4 te hamileyim diye bağırırsın burda

KIZLAR BAKIN NETTE NE BULDUM

29 Temmuz 2010

Sarah-Darren Francis çifti 10 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorlardı. Tam 7 tüp bebek denemesine rağmen istedikleri mutluluğa bir türlü kavuşamadılar. Sarah’ın güçlü bağışıklık sistemi embriyoların yaşamasına izin vermediği için umutlar tükendi. Ayrılığı bile düşündüler. Buna karar vermeden önce son kez şanslarını denediler. Tam 10 yıl sonra Francis çifti mucize ile karşı kaşıya kaldı. Bebekleri Evie dünyaya geldi.

İngiltere'de yaşayan 33 yaşındaki Sarah Francis ile 38 yaşındaki Darren Francis, hayatlarının en büyük mutluluğuna 10 yıl sonra erişti. 2000 yılında evlenen çift, mutlu beraberliklerine bir bebek de eklemek istedi. Sarah doğal yollardan bebek sahibi olamayınca tüp bebek tedavisine başlandı.

İlk seferde başarılı olmasa da umutluydular. İkincisini, üçüncüsünü ve dördüncüsünü de denediler ancak paylarına düşen hayalkırıklığıydı.

Yılmadılar, denemeler beşi, altıyı ve yediyi de buldu. Doktorlar artık emindi. Sarah'ın bağışıklık sistemi çok güçlüydü ve bu durum embriyonun varlığını sürdürmesine izin vermiyordu. Ne yazık ki Sarah için artık yapılacak hiçbir şey kalmamıştı.

Çok sevdiğini eşine haksızlık yapmak istemeyen Sarah, Darren'e ayrılmak istediğini söyledi. Fakat Darren kabul etmedi ve son bir kez daha denemek istediğini söyledi.

Sekizinci ve son kez denediler. Aldıkları haberle de gözyaşlarına boğuldular. Sonuç pozitifti. 9 ay sonra kızları Evie'yi kucaklarına aldıklarında mutluluktan ikisinin de ayakları yere basmıyordu.

UMUDUNUZU HİÇ KAYBETMEYİN RABBİM VERİCEKSE VERİYOR İŞTE LÜTFEN SONUÇ HER NE OLURSA OLSUN ÜZÜLMEYİN

Back
X