Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
omrumuz çıakrtmalar devam mı? benim sağım solum belli olmuyor.. songünlerde bir iyiyim bir kötüü.. geçsin artık bizimkide tamami ile.........

ttlım eskısı kadar cok degıl onemlı sayılabılecek derecede azaldı dıyebılırım

artık her gun degıl de 2-3 gunde bır cıkarıyorum ama ıstahım acılmadı benım

aynıyım hala

çok çokkk geçmiş olsun..... şehzaden hayırlı olsun vallahi... maşallah. bende yiyemiyorum henüz... bulantı devam... ama çıkarmalarım çok azaldı. bende deli gibi yemek istiyorum...

selam canım çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.evet diger topik neydi öyle.kafam karıştı kim kimdi diye konu bir yerden başka bir yere gidiyordu.iyi oldu yeniden bir araya gelmemiz.şehzadenede maşallah

Hepinize tesekkur ederim kizlarrr. Bu arada aklima heldi ben hamileligimi ogrendigimden bu yana toplamda 1.5 kilo almisim. Bu kadar cikarmaya, yiyememeye ragmen nasil aldigimi hic sormayin ben de bilmiyorum

Permers tatlım hem hoş geldin hem de çook geçmiş olsun sana da. hem iyi hem de biraz üzücü bir haber bir arada olmuş. Beraber gelinleri de çekiştirirmişiz senle 25 yıl sonra kk' da (hoş aksine kayınvalide olursam yapmayacağım ilk şeylerden biri geline karışmak ve dedikodunu yapmak ama maksat gülelim azıcık)

Beslenme ile ilgili öğrendiğim kadarıyla günde 2-3 ceviz mutlaka yenmeli. ceviz badem fındık kayısı gibi kuruyemişleri yatmadan önce yersek vitaminleri doğrudan bebeğe gidiyormuş. arkadaşım okumuş ve uygulamış.
permes, canım bu arada kalsiyum demir emilimini azalttiği için aynı öğünde almak doğru değilmiş hatırladığım kadarıyla. bi araştır istersen.
Yumurta vaz geçilmemesi gereken bir protein kaynağı ayrıca. doktor her gün ye dedi ama tabii günü gününe uymuyor insanın.

İnşallah ömrümüz de sen de iştahlarınıza kavuşursunuz. Bu arada ömrümüz ilk 3 ay vermek gaye normal. durumu doktoruna söyle. bebek besleniyorsa hiiiçç sorun yoktur canım, sıkma canını.

Canim, cok tesekkur ederim. Valla gelinleri cekistirme konusuna baya guldum, Allah iyiligini versin Kalsiyum konusunu sanirim pekmezli yogurt icin yazdin degil mi? Aslinda doktora bir sorsam iyi olacak, cunku internette baktigimda dedigin gibi ikisinin birarada tuketilmemesi gerektigini belirten yazilar oldugu kadar, bilakis bir arada tuketildiginde daha faydali oldugunu da okumustum. Doktoruma soracaktim ama unutmusum, bak sen bahsedince hatirladim canim.
Benim en buyuk sorunum da yumurta ile ilgili malesef zaten normalde de hic sevmem hele simdi kokusu bana evi terk etme istegi uyandiracak kadar kotu geliyor :) Ne yapicam bilmiyorum, bebisim icin hic de saglikli seyler yiyemiyorum diye oyle uzuluyor ve korkuyorum ki

martim çok teşekkür ederim haber verdiğin için.
Kendimi mülteci gibi hissettim orada valla:)

Bende bugün doktora gittim. 15 Kasımda gel dedi. Geçen sefer erkek geliyor gibi demişti. Bugün de valla çıkıntımız görünmüyor ama sen yinede duymamış ol dedi. Ya iyi tamam doktorumla arkadaş gibiyiz çok rahatız hrşeyi konuşuyoruz ok ama keşke kesin olmadan söylemeseydi.
Tam oğlum olacak diye alışmışken şimdi kız çıktı 2 hafta sonra yine erkek derse kafasını kıracağım valla

ya kizlar, evde kaldigim günlerde kahvaltida yumurtamida yiyorum, fakat ise geldim mi yumurta getiremiyorum.. aslinda aksam´dan pisirip hazirlasam olacak.. neyse öyle bari yapayim )

ne yazacagimi unuttum iyimi

Olur mu yaa canım hiç üzülme ve korkma, az ama öz şeyler yersek sıkıntı olmaz. krep ya da yumurtayı kırıp yesen de kötü kokuyor mu? ben ne kadar yiyorum desem de yumurta haşlanınca bana bile kokuyor yani.

Hoş geldin şekerim :) benim de sen gibi olmuştu. 12. haftada erkek gibi ama dikkate alma , çok erken dedi. 16. haftada hareket ederken göremedim kız da olabilir ama duymamış ol dedi. bu arada da bizimki göstermedi tabii. ama 17. haftada resmen erkek dedi. Hayırlısı canım, sen yine de ikisine de hazılıklı ol... beralku nun önce erkek dedi doktor,u 1 ay sonra kız olduğu ortaya çıktı. her an her şey olabilir valla

ya kizlar, evde kaldigim günlerde kahvaltida yumurtamida yiyorum, fakat ise geldim mi yumurta getiremiyorum.. aslinda aksam´dan pisirip hazirlasam olacak.. neyse öyle bari yapayim )

Haticecim özlemişim seni iyi mi

martim canım bebişimiz iyi cok sukur besleniyor ama kılo kaybeden ben

olunca kayınvalıdem de annem de bebegı besleyemedıgım kanaatıne varıyorlar

nedense gel gor kı gobek de olmayınca haklılar gıbıme gelıyor

Son düzenleme:

Alemsin haticecim güldürdün beni yumurta konusunda ben önceden pişmiş yumurtayı ve kokusunu pek sevmem. eğer böyle bir sorunun yoksa olabilir belki.

Ay yok kuşum yaa ne kırarak ne haşlayarak, benim sorunum beyazı ile aslında, yoksa yumurtanın sarısını severim, sarısını olsun yiyorum. Bir hafta öncesine kadaar omlet yaparak tüketmeye çalışıyordum, bir ara yine midem kalktı diye ara vermiştim. O şekilde devam edicem artık napimmm.

Yaşasın süper bende burdayımmmmm şok oldum kapatılınca topiğimiz birde diğer topik çok kalabalık biz birbirize çok alıştık onlarda birbirine muhabbete çok uzak kalıyorduk:) Özlemişim sizleri...

Benim kayınvalidem hamileyken hiç kilo almamış, bulantıları hep olmuş çünkü ama 3.250 falan doğurmuş eşimi. belli mi olur sen de onun gibi olursun belki. bizde de sen çok kilo alma, bebek alsın, boşver der k.validem eğer üstne gelen olursa benim k. valideyi örnek ver

Benim kayınvalidem hamileyken hiç kilo almamış, bulantıları hep olmuş çünkü ama 3.250 falan doğurmuş eşimi. belli mi olur sen de onun gibi olursun belki. bizde de sen çok kilo alma, bebek alsın, boşver der k.validem eğer üstne gelen olursa benim k. valideyi örnek ver

Kızlar çok stresteyim çok gerim gerim gerildim gene bugün. Allah'ım ne zaman izine ayrılacağım işyerindeki sıkıntılardan daha önce bahsetmiştim sizlere röntgen sıkıntısı yaşıyorum. Bugün gene ameliyat vardı ve yerime birini bulamadım stresten öldüm, raporum olduğu halde kimse hamile değilmişim gibi davranıyor bende bu duruma sinir oluyorum. Ameliyatta engelli bir hastamız vardı ve rvg (röntgen) alınacaktı Allah' ım ne yapacağım sen röntgen alınırken çıkarsın sonra yine girersin varmı böyle birşey .Steril bir ortam hadi röntgen alınacak çık dışarı hadi sonra tekrar gir , Allah'Im ne anlayışsız insanlar birini zorla ayarladım ama öldüm öldüm napcam ben bunlarla bilmem. Dışarı çıksam da gene de ortamda kalıyormuş yere çöküyormuş radyasyon Allah'Im bana yardım et...

Yaşasın süper bende burdayımmmmm şok oldum kapatılınca topiğimiz birde diğer topik çok kalabalık biz birbirize çok alıştık onlarda birbirine muhabbete çok uzak kalıyorduk:) Özlemişim sizleri...

Hosgeldin tatlimm, hadi sen su anda kadar kacirdiklarini oku, biz buralardayiz artik, kimmsecikler ayiramaz bizi :)

hoş geldin canım topikteki herkes toplanıyor süper paylaşımlarımıza devam edebiliriz.

tafa doğuma kadar devame decekmisins en çalışmaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…