Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende daha karar veremedim,eğer iyi olursam son 3 haftaya kadar çalışırım.çok sıkılıyorum evde oturunca çalışınca zaman daha çabuk geçiyo,bu hafta raporluydum ya duvarlar üstüme üstüme geldi valla
eğer çalışamayacak gibi olursam da 2.dönem hiç başlamam

Şu an böyle hissetmen çok normal caım, zaten süreç ortada. iş gerçekten de zamanı geçirten bir şey. inşallah iyi haberlerini aldıktan sonra daha doğru karar vereceksindir ne hissettiğin konusunda.

Bende de tam tersi, hiç gitmek istemiyorum işe. bana kalsa hemen alıcam izin. inşalah sonradan sıkılmam bu durumdan. aklıma takılan benim, erken ayrılırsam semirde başlamam lazım, son 3 e kadar çalışırsam da 1 haftası temmuza denk gelecek gibi. okul ortamı hiç hijyenik değil en büyük endişem de bu zaten. kararsızım yani. neyse 2 ay var daha. duruma göre bir yol izleyeceğiz artık.

Ne güzel bir meslegin var canim, bende eger TR´de kalsaydim, o zaman okuyup ögretmen olmak isterdim, kücükken sorduklarinda ögretmen olacagim derdim, ama iste hayatin ne zaman nereye götürecegini bilmiyoruz. Senin isin hem güzel hem yorucu, cocuklarla ugrasmak gercekten kolay degildir. Ama meslegin kutsal bir meslek ve düsünsene yillar sonra yetistirdigin ögrenci karsina cok güzel bir pozisyonda ciksa ve sana sagolun ögretmenin dese - kim bilir nasil gururlanirsin.

Ben henüz hic bir sey almiyorum canim bebisime - sadece esime TR´den banyo filesi aldirdim, hani legene takiliyor ya iste ondan. Birde abimlerin verdigi bebek sallama seyi var, hepsi bu. Oda konusuna gelince, ilk etapta bizim odamizda yatiracagiz bebisi, ama ayri yatabilecek duruma gelince odasini yapmak istiyorum. Yanliz uyumaya alismasi acisindan, abimlerde görüyorum simdi oglani zor alistiriyorlar kendi odasinda uyumaya... o yüzden erken baslamak gerek.

Oda dekorasyonu konusunda su an icin bir fikrim yok ), bakalim hele sag salim gelsinde bebisimiz... Sen ne düsünüyorsun, varmi aklinda oda dekorasyonu?

Canımmm, sen nerelerdesin bakayım, topiğe daha sık uğra. biz buralardaydık ama dönüşte havadislerle şenlenir ortam. biz de sizi öptük teyzesi
artık çalıştığım için eskisi kadar giremiyorum kk'a martimcim. ama genelde internete girdiğimde sayfa açık bir yerde duruyor. genelde çok işi kalmıyor akşam ben girdiğim zamana ama sizin haberlerinizi okuyorum en azından.bir de bu ara blog açma denemem oldu birşeyler yazmaya kaynak okumaya çalışıyorum gözatmak isterseniz karyayibeklerken ama henüz yeni açtım çok başındayım söyleyeyim

selam drusella,

demek isteydin, o yüzden seni göremedik... olsun canim böyle arada kendinden haber ver ki bilelim. Bu arada blog´una baktim, hos olmus arka resimler falan..hafta hafta gebelik gelisimini yaziyorsun o da güzel. Hayirli olsun canim... tamamini göstersin Rabbim..

merhaba arkadaşlar hepimizin bayramı mübarek olsun allahım nicelerini bebeklerimizle sevdiklerimizle yaşamayı nasip etsin.ben bayramdan önce cinsiyetini öğrendim kızımız olacak inşallah.şimdi sabırsızlıkla hareketini duymayı bekliyorum arada şüpheleniyorum ama emin olamıyorum.bir de bende çok sık baş ağrısı oluyor hamile kaldığımdan beri sıkıntı yaratıyor biraz ama olsun katlanırım.19 aralıkta ayrıntılı ultrasonum var ozamana kadar bebeğimi göremeyeceğim.hep kendimden bahsettim sizler de iyisinizdir umarım

merhaba Love_honey,

hosgeldin canim - kendi adima ben iyiyim sükür. Sende iyisin insallah. Seninde bayramin mübarek olsun, insallah seneye bebislerimizle gireriz bayrama. Bas agrin ne zaman oluyor dikkat ettin mi? Yeterli sivi tüketiyormusun, bazen en cok aciktigimda falan agri oluyor ama sonra geciyor...

Insallah tez zamanda gecer bas agrilarin.

sağol canım ben de iyiyim çok şükür ilk zamanlara göre şuan çok çok iyiyim.mide bulantılarım falan olmuştu.baş ağrım genellikle sabahları kalktığımda oluyor ve eğer dinlenemezsem tüm gün sürüyor ya da geçip tekrar başlıyor.çok su içiyorum canım ben hatta çok sıkı tuvalete gidiyorum :) bu haftalarda baş ağrısı olabileceği yazıyor internette.bir de ben çok sık ağlıyorum.birşey üzülsem ya da tv de birşey izlesem ağlayasım geliyor.değişen hormonlardan oluyor herhalde

çok teşekkürler Haticecim

blog çok şeker görünüyo canım,devamı gelir inş

iyi akşamlar arkadaşlar herkese.Geçen hafta yani ayın 3ünde doktor randevumuz vardı ve heycanla bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik ki bebeğimizin bir değil iki tane olduğunu öğrendik.Bebeğimizin bir tanesi kendini 15. haftaya kadar saklamış ve bize süpriz yapmıştı.Bu haberi aldığımızda gerçekten çok şaşırdık ve 5-6 gündür ikiz bebek ile ilgili araştırma yapmaktayız.Cinsiyetlerimizi öğrenemedik ama haftaya yeniden doktorumuz bizi bekliyor.Bizi mutlu eden bu haberi sizinlede paylaşmak istedim.Bu arada hepinizin bayramını da kutluyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar ,

Yarın işbaşı tatil bitti neyse haftayı bende iple çekiyorum 15 kasım doktor randevum bakalım hayırlısıyla 3lü testimi yaptıracağım ve çok uzun zamandır bebişimi görmedim çok özledim hemde onu göreceğim inşallah bu arada artık cinsiyetinide netleştiririz belki eğer gösterirse :)

Bu arada benim göbek nolacak böyle bilmiyorum hemen mi büyüdü banamı öyle geliyor bilmem sanki yarın doğuma gideceğim Allah'ım bu ne gerginlik çatlıcam mı gene nolcak böle tef gibiyim. Bide gidermişim ikiz derlermiş diye takılıyoruz eşimle birbirimize yoooo gördük 1 taneydi falan deyip gülüyoruz ama sanırım iri olacak gerçi kızımda da böyle büyüktü karnım gören ikiz mi diyordu:)
Bakalım erkek bebekler iri olurmuş derler belkide oğluştur...
Bebişlerimiz, çocuklarımız ve bizler Allah' a emanet olalım arkadaşlar ii gecelerrrr...

ayyy sizin için gerçekten sürpriz olmuştur.çok güzel bir haber.hayırlı uğurlu olsun.allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ayyy sizin için gerçekten sürpriz olmuştur.çok güzel bir haber.hayırlı uğurlu olsun.allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım sağol. inanılmaz şaşırdık gerçekten 2 gün boyunca falan eşimle birbirimize bakıp "gerçekten ikiz di mi "deyip durduk.Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin .

Belki sizin bebişinde kardeşi vardır yanında bizimki gibi göstermemiştir kendini tafa

merhaba canim,
cok sevindim ya, baya sürpriz olmustur size ikinci bebis..nasilda saklamis kendini degil mi? Bayram hediyesi gibi gelmistir artik size... Allah her ikisinide sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah...

Seninde bayramin mübarek olsun...insallah haftaya cinsiyetinide ögrenirsiniz...sevgiler selamlar

Canım yazdığın yazıyı şaşkınlıkla okuduk benim yazdığımı da sen okumuşsundur bizde hatta bunun esprisini yapmıştık şimdi senin yazdığını okuyunca bütün ev halkına okudum ki eşim ve kızım şok olduk yok artık falan yaptık ve inanılmaz şaşırdım ama gerçekten çok şaşırtıcı birşey eşimde çok küçük olabilir saklayabilir dedi bizde bu akşam öyle bir espri yapmıştık:) Tatlım hayırlısı olsun ikisi bir arada ne güzel benim kızda senin adına çok sevindi nasıl güldü inşallah bizimde olur diye düşünüyor hep ona kalsa 3üzde olsun :)

Hayırlısı olur inşallah bebişlerini kucağına almak nasip etsinnn....

Canım yaaa ne bileyim hayırlısı hatta böyle esprisini yapınca hemen doktorumu değiştiririm demiştim bizde gördük 1 taneydi öyle birşey olmasının imkanı yok diye konuştuk kızım anne belki 2 tanedir deyince yok annem mümkün değil dedim şimdi sende duyunca imkansız diye birşey yokmuş anladım.
Hatta dedim kaç defa gittik yok artık doktor görmez mi falan dedim :) inan bugün beni şaşkınlığa uğrattın ne mutlu sana senin başka yoktu demi ne güzel 2 sini bir arada büyütürsün ne güzel

Belki sizin bebişinde kardeşi vardır yanında bizimki gibi göstermemiştir kendini tafa

Bayram şekeri gibi geldi bu haber gerçekten bize.Doktorumuzda o gün sesli bir şekilde habire" ben nasıl görmedim deyip durdu".Güzel temennilerin için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…