Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aay sorma öldüm öldüm dirildim aklıma sen geldın hemen,nazar ettiler kızımı ama her gelen ne uslu çocuk deyip durdu,böyle oldu sonra
ben siz hariç sorana hep kötülüyorum oğlumu. nazara çok inanırım.. Allah korusun hepsini.. bugün sağlık ocağında da laf ettiler. korktum valla..
martim nee derin bilgiler var sende canımmm akşama yapayım bende bu arada meme uçlarınız uzuyormu sizinde özellikle emdikten sonra...

ben de o fizyololojik serumu kullanıyorum. çapaklanma oldu. geçer inşallah.. aspiratör almadım daha. bu arada benim oğluş zırlıyorrr......
martim kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................

benikide mıyaklamaya başladı yemek yicez yaa cocuğun gözü sofrada olur derler doğruymuşş..,
görüşürüzz...
sorumun cevabını bilenlerden yardım bekliyorum bu arada

Yagmur hosgeldn cnm,iyisinizdr umarim sabret cnm 1 ay snra hersey duzene girecek ins.
Lavmanacii falan yokkk kizlar totonuza ilac sIkacaklar onu biraz tutmaniz lazim ilk diskida hemen gitmeden bi 4 dk.snra foss:)) hemen wc gidersenz sIkilan ilac cikar.bska soru alalimm:)))

serum fizyolojiyi dünde bi arkadaş sölemişti eşi doctor olan onlarda öle çıkartıomuş sümüğünü bende denemek zorundayım umarım beceririm..

benimkide 15 dakikada atıo genelde :) ama bazen vakumluyo bide öle uyuyakalıo memeyi çıkartayım derken uyanıp yapışıo bırakmıoo anlıcann...hani emse o durumda neyse resmen oynuoo nerden anlıom boğazından gurt gurt sesi gelmioo...öle durumdada parmağımla bastırıp hava boşluğu yapıom hemen çıkıo memiş..sanki cahilmişim gibi ilk bunu yaptığında neye uradığımı şaşırdım nasıl çıkartıcam şimdi mememi die..insan uykusuz kalınca aptalaşıyoya o misal...
znrcnk ben değiştirmeyi bilmiomm..
bide benim canavar hıçkırıo arada ama emince geçioo hemen.. başka hıçkırık dindirme yöntemi olan varmı...

bende oğlumu bo..lu sidikli çirkinim die seviorum öle sevin diolar

bu arada sezeryandan birkaç gün sonra sütün kesilebilir demişti hemşire sanırım azaldı çokk ama süt sağma makinesini iyiki almışız arada bebiş uyurken göüğs boşalıo o ara sağıp hemen yedekliyorumm,,biraz önce acıdan oğluma memişimi veremedim sağılmış sütümü verdim bende 50 ml içti , gerçi biberon vermeyin diolar hemen alışıomuşş bebiş sanki öle oluo o ağzını kocaman kaplan gibi açamıo biberondan sonra ama napayım biraz böle olmak zorunda bağırma olayını geçtim artık düşüp bayılacamm acıdan ayva çekirdeklerini kesmeden ezmeden öle kaynatım dediğiniz gibi jel gibi bişe oldu soğutmaya attım nasıl umutlanıorum şimdi umarım işe yarar bendede...

ay öle mi dersin sanki oısırma olayını hiç bırakmıcakk memişimin ucu kopacak yok irin filan oluşmaya başladıı..bide dişleriçıkçak bu veletlerin amaninn annelik çok zormuş ya..ben bağırınca bebiş te korkuoo böle hem memeyi bırakmıo ısırıo hemde şaşkın şakın bakıoo bi taraftan komik bi taraftan acılı bi olay çok ilginçç herşey artıkk..

oooooo taze anneler sohbet ediyorlar maşallah maşallah darısı başımıza.meme ucu için ayva çekirdeğini hiç duymamıştım şimdiden alıp hazırlasak birşey olmaz herhalde ihtiyaç olursa kaynatıveririz hemen.

Anam kiyamamm,damaginla nsl tutuo dimi:)))) evet ya dis xikinca yandik vlla

suna dumankaya dan duymuştum ben meme uçları için ayvaçekirdeğini hatta ben almıştım ayva ama yapmadan çürüttüm ayvaları

lavman konusunda yanlış anladınız beni henüz doğum yapmayanlar korkmasın
benim hamilelik kaynaklı çok ağrılı hemoroid durumum var o yüzden sıkıntı yaptım biraz yoksa anlamıyorsun yapılırken.

Meme ucu olayına gelince. Ben tek göğsümü emzirmeyi bırakmayı düşünecek kadar acı çekmiştim. Lansinoh da düzenli kullandım ama en çok işme yarayan şey emzirdikten sonra sütümü sıkıp meme ucuna iyice sürüp ıslak ıslak pedi kapatmam oldu.
Mutlaka yapın bir sonraki emzirmeye kadarda öyle kalsın. 1-2 gün içinde hemen iyileşecek emin olun.

Anam kiyamamm,damaginla nsl tutuo dimi:)))) evet ya dis xikinca yandik vlla

korkmayın birşey olmaz zamanla ustası oluyorlar emme olayının:)
Benim sıpanın neredeyse dişleri tamamlanmıştı hala emiyordu. Hiçde ıssırıp canımı yakmadı sağolsun:

Gorkemliiihbrrr yokmu dha cnmmm benimm merak ettim coook
Uff elek kesildi bi 15 dk.dir bekliyorum yinr yazdim sukurrrr :)

korkmayın birşey olmaz zamanla ustası oluyorlar emme olayının:)
Benim sıpanın neredeyse dişleri tamamlanmıştı hala emiyordu. Hiçde ıssırıp canımı yakmadı sağolsun:

Ada doydugu zmn.ivvvv die ses cikarip agzinin bir tarafinla tutuo:)) anammm diyorum napiosunnnnnn Adaaaa:))

Günaydın
Cuma kontrolleri dökülmemiş daha, hadi kızlar bekliyoruz :)

Bişey sorcam ben yineee,
Bebek doğduktan sonra doktoru oluyor ya, bizim bu doğum doktorları mu oluyor, yani şimdi gittiklerimize mi devam ediyoruz yoksa doğum olduktan sonra başka çocuk doktoruna mı gitcez? :44:

Bebişlerin yeni çizelgeleri için

http://lilypie.com/Baby_and_Kids_Birthday.php
Bu linkteki yönlendirmelerle çizelgenizi hazırlıyorsunuz, sonda çıkan karışık kuşuruk linkten linkinizi kopyalayıp
kk profili düzenle > kişisel bilgiler > çizelge > oraya yapıştırıyorsunuz.
Kısaca anlattım, yeni çizelgeleri bekliyoruzzzz

Not: Aslında başka siteler de var ama ben burdan yapmıştım o yüzden aklımda bu kalmış.

Son düzenleme:

günaydın canım daha erken bizim randevu hele 15:45 te.benim bildiğim kadarıyla hastanede bir çocuk doktoru tayin ediliyor bebeğin kontrollerini o yapıyor ama daha sonrasında o doktora devam edip etmemek bize kalmış.sen hangi hastaneye gidiyordun unuttum da

Bahar'a gidiyorum canım ama doğumun geldiğini anladığım zaman (anormal bi durum olmazsa tabii) direkt Şevket Yılmaz'a acile gideyim, özelde doğuma o kadar para vermeden devlette doğurayım diyorum. orda da doktorum yok ya, ebeler, nöbetçi doktor kim denk gelirse artık.. Bu yüzden soruyorum işte kendi doktorumuz olmıcak böyle olursa..

baharda nekadarmış canım doğum ücretleri.biz dorukta sorduk geçenlerde normal 1240 sezeryan 1650 ve epidural olursa 250 fark verilecek çok artmış fiyatlar ama ben son anda değiştirmeyi göze alamam.bir arkadaşımda özelde yapmamak için doğum başladığında zübeydeye gitti ve pişman oldu.ama bildiğim kadarıyla hastanelerde illa nöbetçi çocuk doktoru oluyor o ilgilenir herhalde bebeğinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…