ben siz hariç sorana hep kötülüyorum oğlumu. nazara çok inanırım.. Allah korusun hepsini.. bugün sağlık ocağında da laf ettiler. korktum valla..aay sorma öldüm öldüm dirildim aklıma sen geldın hemen,nazar ettiler kızımı ama her gelen ne uslu çocuk deyip durdu,böyle oldu sonra
martim nee derin bilgiler var sende canımmm akşama yapayım bende bu arada meme uçlarınız uzuyormu sizindeözellikle emdikten sonra...
canım benim kızım doğduğunda burnu tıkalıydı doktı,or serum fizyolojil diye bir serum verdi bize steril su dşyebilirim birde kullan at aspiratör onuda aldık eczaneden 3 damla damlatıp o aspiratör ucundaki hortum ile çekiyorsun ben haytta yapamam dedim ama deneyince çok kolay olduğunu farkettim. 2 günde düzeldi burnu muayeneye gidince doktor günlük temizliği gösterdi bu serum ile burnunu gözünü temizle dedi her sabah çapak ve burun sümüğü ve gazlı bezle ağız temizliği yapılacakmış. hiç sesi çıkmıyor kızımın sanırım rahatsız edici değil... istersen alıp dene canım yada doktora yakın zamanda gideceksien bahset istersen saf su olduğundan hiçbir ilaç etkisi yok hemde temizleme işlemi yapmış oluyor kuru kuru cekince inan okadar sümük çıkmıyor ben hayret ediyordum neresinde bu sümük bu cocuğun diye....
kızlar bu cizelgemi nerden değiştiriyorum bilenler yardım lütfeeennn..
serum fizyolojiyi dünde bi arkadaş sölemişti eşi doctor olan onlarda öle çıkartıomuş sümüğünü bende denemek zorundayım umarım beceririm..canım benim kızım doğduğunda burnu tıkalıydı doktı,or serum fizyolojil diye bir serum verdi bize steril su dşyebilirim birde kullan at aspiratör onuda aldık eczaneden 3 damla damlatıp o aspiratör ucundaki hortum ile çekiyorsun ben haytta yapamam dedim ama deneyince çok kolay olduğunu farkettim. 2 günde düzeldi burnu muayeneye gidince doktor günlük temizliği gösterdi bu serum ile burnunu gözünü temizle dedi her sabah çapak ve burun sümüğü ve gazlı bezle ağız temizliği yapılacakmış. hiç sesi çıkmıyor kızımın sanırım rahatsız edici değil... istersen alıp dene canım yada doktora yakın zamanda gideceksien bahset istersen saf su olduğundan hiçbir ilaç etkisi yok hemde temizleme işlemi yapmış oluyor kuru kuru cekince inan okadar sümük çıkmıyor ben hayret ediyordum neresinde bu sümük bu cocuğun diye....
canım zaten dakika tutuyorum 15 dKKADA atıyor genelde sonra almazsa zorlamıyorum bende çünkü dediğin gibi marshmalow gibi bir şey oluyor mememin ucu... malesef normal doğum olmadı kızımın acelesi olmadığı gibi değerlerimizde ters gitmeye başlayınca hemmmmeeennnn sezeryana aldı ama bende normal doğum gibisi yokmuş diyrnlerdenim zira çokda öyle olsun istemiştim..
ben siz hariç sorana hep kötülüyorum oğlumu. nazara çok inanırım.. Allah korusun hepsini.. bugün sağlık ocağında da laf ettiler. korktum valla..
ben de o fizyololojik serumu kullanıyorum. çapaklanma oldu. geçer inşallah.. aspiratör almadım daha. bu arada benim oğluş zırlıyorrr......
martim kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................
Yagmur hosgeldn cnm,iyisinizdr umarimsabret cnm 1 ay snra hersey duzene girecek ins.
Lavmanacii falan yokkk kizlar totonuza ilac sIkacaklar onu biraz tutmaniz lazim ilk diskida hemen gitmeden bi 4 dk.snra foss:)) hemen wc gidersenz sIkilan ilac cikar.bska soru alalimm:)))
ay öle mi dersin sanki oısırma olayını hiç bırakmıcakk memişimin ucu kopacak yok irin filan oluşmaya başladıı..bide dişleriçıkçak bu veletlerin amaninn annelik çok zormuş ya..ben bağırınca bebiş te korkuoo böle hem memeyi bırakmıo ısırıo hemde şaşkın şakın bakıoo bi taraftan komik bi taraftan acılı bi olay çok ilginçç herşey artıkk..
oooooo taze anneler sohbet ediyorlar maşallah maşallah darısı başımıza.meme ucu için ayva çekirdeğini hiç duymamıştım şimdiden alıp hazırlasak birşey olmaz herhalde ihtiyaç olursa kaynatıveririz hemen.
Anam kiyamamm,damaginla nsl tutuo dimi:)))) evet ya dis xikinca yandik vlla
korkmayın birşey olmaz zamanla ustası oluyorlar emme olayının:)
Benim sıpanın neredeyse dişleri tamamlanmıştı hala emiyordu. Hiçde ıssırıp canımı yakmadı sağolsun:
Günaydın
Cuma kontrolleri dökülmemiş daha, hadi kızlar bekliyoruz :)
Bişey sorcam ben yineee,
Bebek doğduktan sonra doktoru oluyor ya, bizim bu doğum doktorları mu oluyor, yani şimdi gittiklerimize mi devam ediyoruz yoksa doğum olduktan sonra başka çocuk doktoruna mı gitcez? :44:
günaydın canım daha erken bizim randevu hele 15:45 te.benim bildiğim kadarıyla hastanede bir çocuk doktoru tayin ediliyor bebeğin kontrollerini o yapıyor ama daha sonrasında o doktora devam edip etmemek bize kalmış.sen hangi hastaneye gidiyordun unuttum da
Bahar'a gidiyorum canım ama doğumun geldiğini anladığım zaman (anormal bi durum olmazsa tabii) direkt Şevket Yılmaz'a acile gideyim, özelde doğuma o kadar para vermeden devlette doğurayım diyorum. orda da doktorum yok ya, ebeler, nöbetçi doktor kim denk gelirse artık.. Bu yüzden soruyorum işte kendi doktorumuz olmıcak böyle olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?