canım parçaları yanlış takmış olabilirsin. ilk seferde ben de sağamadım. göğüslerim yara, şiştiler, ağlıyorum, makinem var ama sağamadım. sinir olmuştum. sonra hallettik. hatta bugün sağdım. saklama kutusuna mavi byazlı halkayı başına takıyosun. pompanın ana gövdesinin altından beyaz slikon küçük şeyi yerleştir, üstüne çıkıntılı şeffaf slikonu tak ve kutuyla ya da biveronla ana gövdeş birleştir ve makinenin tepesini monte et. bunları yaptıysan sadece hızlı ayara getir bekle. çekecektir
Huuunerdesinizz arkidislerrrrrr
merhaba Mujjcum bugün pek sessiz burası. dün gece bebekler hep yaramazlık yapmış anneleri uyutmamış sanırım şimdi herkes uyuyorben de yorgunluktan uyuyamadığım için pc açık bakınıyorum öyle
Acabaaaaa mi:))) yoksa 40 bayrami miayy coook guldum:) atlattin mi korkun cnm bnm?
evet evet kırk uçuruyorlar sanırımkorku devam canım yok bizde henüz bir gelişme hala köşe kapmaca halindeyiz
evet evet kırk uçuruyorlar sanırımkorku devam canım yok bizde henüz bir gelişme hala köşe kapmaca halindeyiz
kizlar, bizim dr browns 120 ml'lik biberonumuzun parcalarini hastanede kaybetmisler nasil oluyorsaparcalari satin alabilecegim bir yer biliyormusunuz yoksa biberon mu alayim tekrar?
slm annecikler hala dogum icin bekleyenlere allah yardimci olsun diyorum bi suredir foruma giremedim bilg.bozuldu ende telden giriyorum bole biraz zor ama gecmisi okumaya caliscam. Biz oglumla iyiyiz cok sukuryalniz aksam saat 8_9 gibi benim sutum bitiyor surekli su ,still tee , rezene iciyorum ama sutum sole fiskirmiyor gerci pazartesi saglik ocaginda topuk kani verrdik oglum 63 gr almis bir haftada kilosu zaten iyiydi dogdugunda 3940 di 4003olmus gunde 1 kez mama veriyorum mecbur. Bugun 11 gunluk oldu oglum gobegi henuz dusmedi ama baya kurudu o yuzden henuz yikamadik .
Hastaliktan yeni kurtulmus ama Hamile oldugunu da ayni anda öğrenmis, anneligin ne oldugunu bile henuz anlayamamis biri olarak aklimdaki korkulari gidermek icin girmediğim Net sitesi kalmamisken kk ya denk geldim. Sitenin sistemini bile daha anlamamisken topik dedikleri bı sayfada ben acayım dedim, belki korkumu, heyecanımı benimle paylaşacak birileri çıkar umuduyla. O umutla yola çıkarken yanımda sizler gibi iyiniyetli, yardımsever, ağlarken km lerce uzakta birbiri icin dua eden, sevincini sevinci kabul eden, birbirinden değerli arkadaşlarla o yolda yurumek , anneligi tum ruhum ve bedenimde yasamak cok güzeldi. Anladim ki artik yonumuz evlatlarimiz yolumuz onlarin hayat yolu... Ve biz yine beraber büyüyerek ve büyüterek nice anneler gunünü kutlarız burada.
dunyanın en tatli ,çiçeği burnunda taze ve kidemli anneleri iyi ki varsınız. Gunümüz kutlu olsun . Evlatlarımıza Rabbim uzun sağlıklı mutlu başarılı ,anne ve babalarıyla geçireceği guzel bir ömür nasip etsin.
Masallah oglusuna allah anali babali buyutsun canim benimde oglan 3 mayista dogdu ama biraz minnacik 2500gr ve 48cm simdide debelleniyoruz emzirmek icin zorlanmiyor degilim ama oglum bana oncelikle allahin emaneti biz annelerin gorevi oncelik onlari ne pahasina olursa olsun dogurmak ve buyutmekherseye ragmen cok sukur annelik cok guzel bizim bugun gobegimiz dustu yani 9 gun sonra dusmus oldu ama banyosunu ilk 3.gununde hastanede ebe yapti sonra ben esimle beraber bir kez yikadik cok sukur birsey olmadi...
Hanimlar sizleri hamileligim boyunca takip ettim ve simdi verdiginiz bilgileri yeri geldigince kullaniyorum veya basima herhangi birsey geldiginde en azindan telas yapmiyorum cunku biliyorum ki sizlerden okudugum kadari ile normal veya hemen hemen herseyi herkes ayni sekilde yasiyor..
Tucrebeleriniz cok yararlandim tsk ederim burdaki tum paylasimlariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?