Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım çok teşekkürler deneyeceğim şimdi bir daha

Znrcnkmaasallah kizcene cnm,saglikla buyusun anali babali
Nasilsinizzzzz kizlarrrrr yazamadim hic.Golgembosver 40 i .35 de tamamsin anladin sen:)))) sabirrrr:)))

slm annecikler hala dogum icin bekleyenlere allah yardimci olsun diyorum bi suredir foruma giremedim bilg.bozuldu ende telden giriyorum bole biraz zor ama gecmisi okumaya caliscam. Biz oglumla iyiyiz cok sukuryalniz aksam saat 8_9 gibi benim sutum bitiyor surekli su ,still tee , rezene iciyorum ama sutum sole fiskirmiyor gerci pazartesi saglik ocaginda topuk kani verrdik oglum 63 gr almis bir haftada kilosu zaten iyiydi dogdugunda 3940 di 4003olmus gunde 1 kez mama veriyorum mecbur. Bugun 11 gunluk oldu oglum gobegi henuz dusmedi ama baya kurudu o yuzden henuz yikamadik .

Acabaaaaa mi:))) yoksa 40 bayrami mi ayy coook guldum:) atlattin mi korkun cnm bnm?

evet evet kırk uçuruyorlar sanırım korku devam canım yok bizde henüz bir gelişme hala köşe kapmaca halindeyiz

Bosuna korkun,sen suan uygun durumdasin.zmn kaybetme anniskoo.baktin olmuyor birakip 1-2 gun beklersn ama bnce kesinlikle iyisin

evet evet kırk uçuruyorlar sanırım korku devam canım yok bizde henüz bir gelişme hala köşe kapmaca halindeyiz

Bosuna korkun,sen suan uygun durumdasin.zmn kaybetme anniskoo.baktin olmuyor birakip 1-2 gun beklersn ama bnce kesinlikle iyisin

kizlar, bizim dr browns 120 ml'lik biberonumuzun parcalarini hastanede kaybetmisler nasil oluyorsa parcalari satin alabilecegim bir yer biliyormusunuz yoksa biberon mu alayim tekrar?

kizlar, bizim dr browns 120 ml'lik biberonumuzun parcalarini hastanede kaybetmisler nasil oluyorsa parcalari satin alabilecegim bir yer biliyormusunuz yoksa biberon mu alayim tekrar?

canım parçaların ayrı satılacağını düşünmüyorum aldığın yere bi sor istersen

kızlar selam
2 gündür geziyoruz oğlumla
dün sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik pek uyumadı ama arkadaşım ve yardımcısı teyze sağolsunlar çok ilgilendiler
akşam üzeri eve döndük
akşam 8 de arkadaşlarımla yaptığımız aylık buluşmamıza gittik
10 da döndük

bugün de abisinin kreşinin bahçesinde aileler günü eğlencesi vardı hepberaber gittik
maskot gibi oldu bizim ufaklı millet ayrılmadı yanımızdan

oradan çıkıp benim dotoruma gittik. dikişlerimde acı vardı. taşınırken çok zorlamıştım kendimi az daha fıtık yapacakmışsın dedi. bol dinlenme verdi. eve yeni döndük şuan herkes uyuyor bende buradayım .

yarın da birşeyler alamk için İkea ya gideceğiz:)

ilk oğlumda korkudan kapı dışarı çıkmazdık. acayip bunalımlardaydık.
ikincide insan daha rahat oluyor gerçekten

Masallah oglusuna allah anali babali buyutsun canim benimde oglan 3 mayista dogdu ama biraz minnacik 2500gr ve 48cm simdide debelleniyoruz emzirmek icin zorlanmiyor degilim ama oglum bana oncelikle allahin emaneti biz annelerin gorevi oncelik onlari ne pahasina olursa olsun dogurmak ve buyutmek herseye ragmen cok sukur annelik cok guzel bizim bugun gobegimiz dustu yani 9 gun sonra dusmus oldu ama banyosunu ilk 3.gununde hastanede ebe yapti sonra ben esimle beraber bir kez yikadik cok sukur birsey olmadi...

Hanimlar sizleri hamileligim boyunca takip ettim ve simdi verdiginiz bilgileri yeri geldigince kullaniyorum veya basima herhangi birsey geldiginde en azindan telas yapmiyorum cunku biliyorum ki sizlerden okudugum kadari ile normal veya hemen hemen herseyi herkes ayni sekilde yasiyor..
Tucrebeleriniz cok yararlandim tsk ederim burdaki tum paylasimlariniz icin

Kizlarrrrr,simdiden annislerrrr gunumuzzz kutluuu olsunnnnnnnnn bu yil bu gunun bizim icinde artik anlami varrr.Allah ,saglik sihhatle bebislerimizi buyutmeyi ,okutmayi,evermeyi gormeyi nasip etsin bizeeeeeee esimizlee insallah...

Hadiii yine iyiyiz,cennet bizim ayagimizin altinda

Bircogumuzun ilk kez sadece annelerimizi degil, ''anne'' olarak bizim de kutlayacagimiz anneler gunumuz kutlu olsun arkadaslarim, yoldaslarim :)

9 ay boyunca ve dogum sonrasinda da sizlerle olmak cok guzel, hepiniz iyi ki varsiniz, iyi ki anne olduk :)

Hepinizi sevgiyle kucakliyorum...

Hastaliktan yeni kurtulmus ama Hamile oldugunu da ayni anda öğrenmis, anneligin ne oldugunu bile henuz anlayamamis biri olarak aklimdaki korkulari gidermek icin girmediğim Net sitesi kalmamisken kk ya denk geldim. Sitenin sistemini bile daha anlamamisken topik dedikleri bı sayfada ben acayım dedim, belki korkumu, heyecanımı benimle paylaşacak birileri çıkar umuduyla. O umutla yola çıkarken yanımda sizler gibi iyiniyetli, yardımsever, ağlarken km lerce uzakta birbiri icin dua eden, sevincini sevinci kabul eden, birbirinden değerli arkadaşlarla o yolda yurumek , anneligi tum ruhum ve bedenimde yasamak cok güzeldi. Anladim ki artik yonumuz evlatlarimiz yolumuz onlarin hayat yolu... Ve biz yine beraber büyüyerek ve büyüterek nice anneler gunünü kutlarız burada.
dunyanın en tatli ,çiçeği burnunda taze ve kidemli anneleri iyi ki varsınız. Gunümüz kutlu olsun . Evlatlarımıza Rabbim uzun sağlıklı mutlu başarılı ,anne ve babalarıyla geçireceği guzel bir ömür nasip etsin.

Son düzenleme:

Canimmmm yaa acayip duygulandim...ne guzel seylr yazmissin dusuncelerimiz ayni,iyiki varsiniz ,opuyorum cooook guzel annee ve bebisini cnm bnm.

Saol canim allahim herkese bu duyguyu yasatsin insallah annelik hem cok zor hemde cok guzel bittim tukendim dedigin anda bile bebegin bi sesine hop diye yataktan kalkiyor insan. Bizim gobegimiz dun dustu yani 12. gun bugun yikayacagiz ilk defa bakalim suyu sevcekmi bizimki :)

Bu arada tum annelerin anneler gunu kutlu olsun ilk defa anne olarak bu gunu kutluyoruz allahim herkese nasip etsin.

:119: Anneler günümüz kutlu olsun :119:
Anne olmak... İçinde bulunduğum konum için binlerce kez şükürler olsun. Allah bu duyguyu her kadına nasip etsin inşallah.
Bebişimle ve sizlerle olmak çok güzel kızlar hepiniz iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…