Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maşallah canım Armine birde minik kızım diyordun nasıl güzel büyümüş gördünmü.. topik topik oluyordur butları şimdi onun yerim yerimm..

insallah dedigin gibi 40 tan sonra duzene girerler canim. Bir mucize eseri oglusum iki gundur bu saatlerde uyuyor, insallah yavas yavas duzene girerler. Bizimki de son gunlerde ya memede ya da kucakta uyuyor ancak, alisirlarsa hem onlara hem bize cok zor olacak, ne yapicaz bilmiyorum canim valla. Allah yardimcimiz olsun.

hayatim memede kalma suresi benimkinde de ayni, yeni doganlar belli bir sure anneye yakin olmaya ihtiyac duyuyorlarmis. tabii bu sure ne kadar surecek bilemiyorum, umarim kucaga alismamistir bizim minnaklar yoksa halimiz duman valla :) bence doymadigindan degil canim, anlattigin hersey harfiyen bizde de ayni, doymadimi acaba deyip bir iki kez mama verdik, 10 dk sonra fazlasini cikardi, demekki doyuyorlar. Ayrica bezini degisirken kakadan cok cisini takip et dedi doktor, beslendigini gosteren sey cismis, eger bezlerini degisirken 5-6 yada 6-7 kere gibi cisli ise icin rahat olsun bebisin doyuyordur.

evte canım öyelymiş birde doktor kakasında susam gibi beyaz seyler varsa hem sütün iyi hemde bağısakların çalıştığını emdiğini gösterirmiş.. benim kızım aman dilimi ısırıym memede nuyumuyor hemen emzirip gazını alıp ana kucağına alıyorum kızlar ben fisher price love u zoo ana kucağı almıştım inanılmaz rahat ettim iyiki almışım bi kere vurdummu yukarı aşağı hemn hareketleniyor birde bebk kımıldadıkça kendiliğinden aynı şekilde yukarıu aşğı gidip hgeliyor ince demir bacakları var. bütün gün ona koyuyorum ve kolaycacık uyuor hem benide yormuyor eğer almayan varsa mutlaka tavsiye ederim...

evte canım öyelymiş birde doktor kakasında susam gibi beyaz seyler varsa hem sütün iyi hemde bağısakların çalıştığını emdiğini gösterirmiş.. benim kızım aman dilimi ısırıym memede nuyumuyor hemen emzirip gazını alıp ana kucağına alıyorum kızlar ben fisher price love u zoo ana kucağı almıştım inanılmaz rahat ettim iyiki almışım bi kere vurdummu yukarı aşağı hemn hareketleniyor birde bebk kımıldadıkça kendiliğinden aynı şekilde yukarıu aşğı gidip hgeliyor ince demir bacakları var. bütün gün ona koyuyorum ve kolaycacık uyuor hem benide yormuyor eğer almayan varsa mutlaka tavsiye ederim...

canim 40iniz cikmis hayirli ugurlu olsun :) ne guzel anlatmissin herseyi sagol canim. tracy teyzeye Allah rahmet eylesin, hayatta olsa ne pahasina olsa kadini bulup getirtmek isteyecegim anlar cok oluyor :))

ayyyy iste bu son gunlerde duydugum ennnn guzel haber, demekki sutum iyi ve bebisimin de bagirsaklari calisiyor teyzesi yippuuuu :))) kizini da seni de Allah nazardan korusun kuzummm

aaay benımde kaç gundur kafama takılıyodu bu kakadakı beyaz seyler ne dıye cok uzulmustu demekkı ıyı bı sey mıs,saol canım cok guzel bı haber verdın

aaay benımde kaç gundur kafama takılıyodu bu kakadakı beyaz seyler ne dıye cok uzulmustu demekkı ıyı bı sey mıs,saol canım cok guzel bı haber verdın

kızlar benim bir haftalıktan beri var neredeyse bende hep üşütüyomu acaba diyordum ama sütün posasıymış oo.. ayyy sevindim valla bileydim daha önce der idim..

ayy hamıleyken cıksın artık yanımda olsun ısterdım..sımdıyse kanım nasıl kaynıyorsa ıcıme sokasım gelıyor:)annelık nasıl guzl bırsey yarabbımmmm..ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

memede uyumaya fena alıstı bu kız..evde tekım wc ye bıle gıdemedım sabahtan berı oluodum nerdeyse hehehe:) sımdı uyuttum Allahtanda gıdeıldım..meme agzından cıktıgı an gozler anında acılırmı yahu..1 saat emıstık uyudu memeden aldım patt gozler fıldır fıldır mecburen emzık verıp kucagımda bırazcık salladımda uyuttum..memelerımı vıcık vıcık ettı sabahten berı sut bırakmadı..bırakmıyorkı dolsun:=) su emzık olmasa napardık bılmıorum..
oyy kurban olsun annesıı kucagada alıstı..besıgınde mızmızlandıktan sonra basıo yaygarayı kucagıma alıorum susuo sıpaa..emıselımmı guzel kızım dıyoum hıhıhı mırıldanıo sıpa benle konusuo ole daha sımdıden..babasıyla bu halıne bayılıozz:)

kızlar rezene verenler ben tohum rezene içiyorum bebek için özle bir rezen varmı yoksa bunumu veriyorsunuz birde ne kadar yardım lütfen bu akslamda sancısı tutacak denemk istiyorummm

kızlar rezene verenler ben tohum rezene içiyorum bebek için özle bir rezen varmı yoksa bunumu veriyorsunuz birde ne kadar yardım lütfen bu akslamda sancısı tutacak denemk istiyorummm

canım bebege verme bence saece sen ıc..
ben rezene sallama ıcıyorum..bırde tutam tutam atılıp kaynatılan varmısta o zahmetlı geldı bana .. aynı ısı goruyor sonucta..
bırde rezenenın sakınlestırıcı ozllıgı var bebegın uyusunuda etkılıo

canım ben humana kimyonlu rezene çayı aldım. bebeklere verilebileceği yazıyor ama kendim içiyorum

kızlar süt sağma makinesi kullanan var mıydı? acil cevaba ihtiyacım var avent pompa aldım ama ilk kullanıma başlayamadım kullanamıyorum elime süt gelirken pompa sağmıyor bir tek damla bile

kızlar süt sağma makinesi kullanan var mıydı? acil cevaba ihtiyacım var avent pompa aldım ama ilk kullanıma başlayamadım kullanamıyorum elime süt gelirken pompa sağmıyor bir tek damla bile

canım parçaları yanlış takmış olabilirsin. ilk seferde ben de sağamadım. göğüslerim yara, şiştiler, ağlıyorum, makinem var ama sağamadım. sinir olmuştum. sonra hallettik. hatta bugün sağdım. saklama kutusuna mavi byazlı halkayı başına takıyosun. pompanın ana gövdesinin altından beyaz slikon küçük şeyi yerleştir, üstüne çıkıntılı şeffaf slikonu tak ve kutuyla ya da biveronla ana gövdeş birleştir ve makinenin tepesini monte et. bunları yaptıysan sadece hızlı ayara getir bekle. çekecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…