bgn evlilik yildonumumuzzz dun acayip yagmur vardiBodrum da neyseki suan superr,yinede denize giremiyorum goguslerim sogursa die korktum
hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar.ilk anneler günümüz umarım herkesin güzel geçmiştir.bu kutsal görevi Allah bize yaşattığı için sonsuz şükran duyuyorum.geç gelen ama gelişiyle evimize güneş gibi doğan süpriz yumurtamızın kırkını uçurduk bizde...
sahalara dönen yada dönmeyi düşünen sevgili arkidişler mıntıka temizliğini nasıl yaptınız:))ağda yaptımak istiyorum ama ameliyat yerime zarar verir endişem var çekiştirileceği için.acil cevap:)))
mujj evlenme yıldönümüğn kutlu olsun canımcımm....denize girme bence şimdilik,üşütürsün belki gaz olur ..
topikimin güzel anneleriii, anneler günümüz kutlu olsun...
"anne" kelimesinin anlamı tam olarak dün anlamına kavuuştu..
cumartesi günü kırk mevlüdümüzü yaptık, kayınvalidem içine etti ama Allah kabul etsn inşallah..
sonra da kırk uçurmaya gittik oğlumla..
Anneler gününde annem ve oğlumla olmak harika bir duyguyduuu gerçekten..
sahalara dönüş epey bi gündeme oturmuş anladığım kadarıyla.. korkulcak bişey yok kızlarr
Muujjjj nice mutlu güzel senelere çekirdek ailenizle inşallahhhhh
çok güzel şeyler yazmışsınız arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.bu anneler günü bizim için çok özel çok şükür ki anne olarak kutladığımız ilk anneler günü hepimizin tüm annelerin bu özel gününü kutluyorum yavrularımızla nicelerine ermek dileğiyle.biz dün mevlütümüzü yaptık bu iş de çıktı aradan biraz yorulduk ondan dün gece giremedim kızım da gece uyudu da dinlenebildik.hepiniz ve bebişler iyi inşallah.biz haftasonu gecikmeli ilk gezmemizi yaptık alışveriş merkezine gittik.benim ikinci ameliyatım bunu geciktirdi biraz ama çok şükür şuan iyiyim.kızımın burnu tıkandı o yüzden aylık kontrolümüzü birkaç gün öne aldık normalmiş burun tıkanıklığı damlamızı aldık şimdi rahatız.kızım 26 günde 5 cm uzamış kilomuz hala biraz az ama olsun sağlıklıyız ya 3690 gr.doğduğu kilosuna göre az ama son 10 güne göre kilo artışı güzel dedi doktor.bir de kızım konuşurken yüzüme bakıyor dikkatli dikkatli nasıl güzel birşey ilk gülücüğü ne zaman göreceğiz bakalım.
hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar.ilk anneler günümüz umarım herkesin güzel geçmiştir.bu kutsal görevi Allah bize yaşattığı için sonsuz şükran duyuyorum.geç gelen ama gelişiyle evimize güneş gibi doğan süpriz yumurtamızın kırkını uçurduk bizde...
sahalara dönen yada dönmeyi düşünen sevgili arkidişler mıntıka temizliğini nasıl yaptınız:))ağda yaptımak istiyorum ama ameliyat yerime zarar verir endişem var çekiştirileceği için.acil cevap:)))
mujj evlenme yıldönümüğn kutlu olsun canımcımm....denize girme bence şimdilik,üşütürsün belki gaz olur ..
çok güzel şeyler yazmışsınız arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.bu anneler günü bizim için çok özel çok şükür ki anne olarak kutladığımız ilk anneler günü hepimizin tüm annelerin bu özel gününü kutluyorum yavrularımızla nicelerine ermek dileğiyle.biz dün mevlütümüzü yaptık bu iş de çıktı aradan biraz yorulduk ondan dün gece giremedim kızım da gece uyudu da dinlenebildik.hepiniz ve bebişler iyi inşallah.biz haftasonu gecikmeli ilk gezmemizi yaptık alışveriş merkezine gittik.benim ikinci ameliyatım bunu geciktirdi biraz ama çok şükür şuan iyiyim.kızımın burnu tıkandı o yüzden aylık kontrolümüzü birkaç gün öne aldık normalmiş burun tıkanıklığı damlamızı aldık şimdi rahatız.kızım 26 günde 5 cm uzamış kilomuz hala biraz az ama olsun sağlıklıyız ya 3690 gr.doğduğu kilosuna göre az ama son 10 güne göre kilo artışı güzel dedi doktor.bir de kızım konuşurken yüzüme bakıyor dikkatli dikkatli nasıl güzel birşey ilk gülücüğü ne zaman göreceğiz bakalım.
bgn evlilik yildonumumuzzz dun acayip yagmur vardiBodrum da neyseki suan superr,yinede denize giremiyorum goguslerim sogursa die korktum
kızlar önce anneler günnde oğluşun altını değiştirirken boş bulunup eşimin başka odadan seslenmesine ben de karşılık verince yavrum öyle korktu ki anlatamam. ağlaya ağlaya uyudu. ama nasıl? mahvoldum. bu kez de dün öğleye kadar her şey yolundaydı. öğlen söylemesi ayıp ama pişmek bilmeyen bir taze fasulyem vardı. kart mı neydi. onu yedim. arkadaşıma dr.u rezeneyi kaynatıp 50 cc verebilirsin demiş. sanki içime doğmuş gibi hadi dedim rezeneden ben de sadece 1 çay kaşığı vereyim dedim. kendim kimyon ve rezene içtim. içmesem ne olacaktı bilemiyorum tabii. ama akşam üstü 6 da oğlum ağlama krizine girdi. masajla falan 5-6 kez pırtlattığım, gaz ilacı da verdiğim halde gece 12 ye kadar feryat figan ağladı. saç kurutma ve elektrikli süpürgeyle susturabildik arada. arada pırtlatsa da ne gazmış bitmedi gitti. tam gazı bitti emzirirp yatıracağım gazını alayım derken bu kez de hıçkırık tuttu. 1 saatte ona siinir oldu uyuyamadı huzursuzluktan ağladı. hep birli,kte helak olduk. ilk kez oldu böyle. içim gitti yaa. kıyamam uykusunda bile iç çekiyordu.iki gündür çok ağladı kuzum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?