Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sagol canim, herhalde biz de banyo yaptirmakla yetinecegiz, mevlidini babaannemiz memlekette okutacak Allah razi olsun. seni ve pasani opuyorum cnm.

az önce ağrıyla beraber vajinamdan elim kadar simsiyah bir parça düştü ödüm koptu
sizinde oldu mu?

az önce ağrıyla beraber vajinamdan elim kadar simsiyah bir parça düştü ödüm koptu
sizinde oldu mu?

dr la bır gorus ıstersn cnm ..bende oyle bırsey olmadı..sımdıy kadarda boyle bırsey duymadım.belkı normal bır durumdur ama yınede dr una kesın danıs ıhmal etme sonucu bızde bıldır cnm

kuzular güzel anneler hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar. fırsat bulamıyorum derken geriye dönüp kaçırdıklarımı okumaya çalışıyorum. nasılsınız bakalım. Bizden haberler şöyle; Oğluluş iyi çok şükür pik yapan ara sıra gaz sancıları olsada çok şükür idare ediyoruz. evdeyiz kırkımızın çıkmasınada var... çok yoruluyorum. Herşey iyi hoşda ablayı hoş tutmak en az etkilenmesi için onada çok daha fazla ilgi göstermek herşeye dikkat etmek, beynen ve bedenen çok yoruyor beni. ama şikayetçi değilim biliyorum ki herkes alışacak hayırlısı ile. gece yok gündüz yok ters düz olmuş durumda vakit. ama çok şükür halimize. haftaya oğlumun birinci ay aşısı olacak hayırlısı ile. benim en büyük sıkıntım; ki sizdede var sanırım sürekli birşeyler yiyesim var ve ne yiyeceğimi bilmeiyorum yav.....
52 ile başlamıştım hamileliğime 55 kiloyum şu an....(göbek 3 kilo sanırım)
oğlum hastaneden gelen bebek hemşiresinin son tartısına göre 4.800 gram.
benden havadisler şimdilik bu kadar.... bol sütttt huzur diliyorum hepinize.....

canım benim çok geçmiş olsun.kremi kullanman iyi olmuş. olsunanasından miras kalsın armine.... yeterki rahatsızlığı olmaısn ....

vusiiii Allah yardımcın olsun kuzum... martim seninde....

martimmmm bu şahane paylaşım için teşekkürler...bende bazen ne yapacağımı şaşırıyorum.... vicdan yapıyorum çoğu zaman zaten paranoyak olduk. bir nebze bu yazı içimi rahatlattı ne yalan söyleyeyim....

bgn evlilik yildonumumuzzz dun acayip yagmur vardiBodrum da neyseki suan superr,yinede denize giremiyorum goguslerim sogursa die korktum

kızzz mujjj nice senelere canoooooooooo

canım benim hayırlı uğurlu olsun.... sağlıklı sıhhatli kızınla oğlunla uzun ömürler nasip etsin Rabbim...

kızlar doğumdan sonra elevit kullanmaya devam ediyor msunuz,dr nuz bı sey söyledı mı?

canım benim ben Multibionta kullanıyorum ünde bir kez.

Maşallah kızına ne kadar güzel gelişmiş. Daha nice aylara inşallah...

herkes gobegınden cok memnun kımse korse kullanmıo sanırım

bende göbeğimden hiç memnun değilim ama korseyi 3gün zor taktım dikiş yerlerim acıyordu.

sizinde oldu mu?

janlpam, bende olmadı böyle bir durum. sen doktoruna bir danış. inşallah önemli birşey değildir.

Bizim velet kizlar bugun itibari ile iki haftalik oldu ve halan cok minik bir haftada 100 gr almis bu iyi mi bilmiyorum ama oglum minnacik tutmakta bile zorlaniyorum:2: buyuyecek ins zamanla ...sorunlarimiz malum her zamanki gibi colik ve anne sutu, colik icin guzel bir ilac bulduk iyi geldi simdilik bir arkadasim bu ilaci Tr ye bircok anneye gondermis inanin harika bu kadar iyi olacagini dusunmemistim..

Gecmis olsun canim ins. tez vakitte gecer ve bir daha tekrarlamaz

Fundammmmyaaaa seni coook ozledimmmm biliyorsun dimiiiiii! Yerim ben oglusunu.tahmin ediyorum zordur,dun kuzenime de Allah yardimcn olsun dedim.temmuzda dogumu 5 yasinda acayip hiperaktif bir oglu var .zor valla kuzum az sabir alisir ins.kisa zmnda kizcen

saol canım inş.

Canım benim çok sağolasın.... bende havadisler dün paylaştığım gibi inan pek zorlanıyorum. Birde kızımı okula yazdırmamız yani en azından okul kararını vermemiz gerekiyor İşte bu haftadn sonra fırsat buldukça dolaşacağız belirlediğimiz bazı okulları. Oğlum uyuyor şu an bazen çılgınlar gibi ağlayan miniğim bazende pek sessiz her halinden paranoyak olabiliyorum bazen.. aman niye böyle aman niye şöyle Alahtan kısa sürüyor bu hallerim. Haftaya mevlüt yapmayı düşünüyoruz oğluma şık bir kıyafet alacağım.
sen nasılsın, okudum hep yazdıklarını ohh Bodrumlar gezmeler. Maşallah sna aarkadaşım. Allah enrjini bol seni Ada kuzumuzla mutlu sağlıklı dahada enerjik eylesin....

Dünde dediğim gibi kızımla iletişime dahada hakim olmak için oğlum uyurken Sabiha Paktuna okuyorum şu an...

Ada nasıl? Mİs kokulu kuuzuyu derin derin kokla kuzum....

Kendine çok iyi bak... Kocaman öptüm.. .

elemsu kullanıcısından alıntı
slm kızlar
dün çok kötü bi gün geçirdim.
sabah Armin kalktıgında yüzünün bi tarafı Allah korusun yanmıs gıbı kıpkırmızıydı.ayrıca 3 gün üst üste yoğun bi şekilde kustu.dün hemen gittik dr a.ailede alerjisi olan var mı dedı benım var dedım(benım alerjık astıma kadar bı suru seye alerrjım var).tebrik ederim kızınınza çok güzel bi miras bırakmıssınız dedı alerjik egzama türü bii şeymiş.kullandıgım kremlerı sordu.o bölgeye sürmek için kortizon içeren bi merhem verdi.bunu sürmezsen geçmesı imkansız dedı.içindeki kortizon miktarı çok azmış.sürekli bi ilaç değil Allah tan.başta direndim sürmedım ama gıttıkçe arttı bende mecbur kaldım sürdüm.şimdi çok az kaldı.yarın da azcık sürerım geer heralde artık.bittiği anda kesecem ilacı.
bu arada kilosunu boyunu da ölçttük.gelişimi maşallah çok iyi dedi.
yarın akşam misafirler var busaate kadar hazırlık yaptım öööf çok yoruldum yaa

gecmış olsun canım, umarım inşallah tekrarlamaz. sen doğumu nasıl yaptın? alerjık astım bende cocukken gecırdım, ama etkısı kalmış uzerımde,

Fundammsni gormek super sevindirici valla cnmm yaaaaaaBiz iyiyiz sukur,sizde azcik buyutun gezin tozun kizinla,oglusunla ,esinle insallah Adiskomun son haldeki fotograflarini gordun mu? Gerci yine uzerinden 20 gun kdr gecti.opuyorummmmm coook seni,oglusunu,kizceni
Golgemcars. Dr.a gittm cnm,korseyi onermedi.daha oncede bosuna alma ,para tuzagi sadec demisti,biraz nette arastirmali bilemedim,benden gecti sen bir bak

Gunaydin guzel anneler, bebislerinizle gazsız, bol gülücükluü bı gün olsun. 19 Mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun. Bebeklerimizin genc oldugu günleri saglikla görmek nasip olsun insallah :)

Korse mevzu olmuş, ben medikal bant seklinde karın korarsın aldım. Aklıma gelirse takiyorum ama rahat bı şey değil öyle. Ama benim icin guzel olanı ise dogum oncesi kiloma dondüm. Hatta 1 kg eksideyim. Gobek de hala var ama gittikçe toparlanıyor.Arkadaslarim geldiler ve hepsi sok oldu. Sen dogum mü yaptın şimdi, nasıl hemen verdin bu kg kilolari diye ? : nazar: ben de size 1 haftalık lohusa depresyonu yazıyorum diyetinize dedim gercekten de ben üzülünce, kilo veririm. Her serde bir hayır vardır sözü doğruymuş valla. Biraz üzüldüm ama bosa gitmedi en azından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…