Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evettttt tesekkur ederizzz,kutlu olsun bayramimiz cnmmm amin...
Aman kuzum ne stress ol ne de ver daha iyi.hayirdir ben senin sikintili gecirdigini bilmiyordum yada yazdin da gormedim belki.neyseki gecti gitti umarim.saglikli,huzurlu gunlerr bebisinle ,esinle

Yok canım, Allah kimseye yaşatmasın, ben o günleri unutmak icin iyi tarafından bakıyorum böyle. Abartı derecede olmasa da kötüydü ama. Cok şükür geldi gecti. Sonrası iyi olsun değil mı öptü seni ve ada kuzumu da.

Sukur cnm...ok sen de opppp oglusunu ,ben de optum sizi

herkese selam güzel annecikler. bugün oğluşumu cildiye doktoruna götürdüm.
boynunun altındaki sivilceler çok kötü oldu. doktor isilik ve bebek egzaması bir arada olmuş dedi. başında da konak oluştu oğlumun. ne kadar üzerine düştük , hergün yıkadık ama oldu nedense.. BABE nemlendirici ve konak önleyici şampuan verdi. içinizde kullanan oldu mu hiç. birde kortizonlu bir krem verdi advantan isimli. haftada sadece 2 kez süreceğiz. sonra kontrole gel dedi bakalım dedi.inşallah kısa sürede geçer.
hepiniz sağlıcakla kalın. benimki uyandı. mızıklanıyor. allaha emanet olun...

selam kızlar bayramınız kutlu olsun
bu hafta çok şükür kabızlık sonunumuz olmadı. hergün sırtımıza kadar kaka yapıp erken saatte banyo yapmak zorunda kaldık korse konusunu kontrolde doktoruma soracağım, bant korse değil byağı sıkı birşeye ihtiyacım var korkarım, karnım çok sarktı. yani evet hala büyük ama asıl problem aşağı sarkması.
Mujj canım görev başarıyla tamamlandı :124::124:herşey kontrol altında çok şükür normale döndük
martim gelmiş geçmiş olsun canım artık daha iyisin değil mi
canım geçmiş olsun. bizim de başımızda konak oluştu hergün konak önleyici sebamed şampuanla yıkanıyorken. haftaya 2. ay kontrolümüz var doktora soracağım tavsiyesi var mı diye. inşallah sivilceler de geçer de uzun süre kullanmak zorunda kalmazsınız ilacı. bu arada doktor bir tanıdığımız kızımın sivilcelerini görünce şekerli ne yiyorsan yemeyi kes sütün çocuğa dokunmuş dedi, tatlıları azalttım onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama kızımın sivilceleri azaldı nerdeyse hiç kalmadı isilik bir de daha kalın giydiriyorum oysa.

elem canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelir. Karyam da benim gibi hırıltılı soluk alıyor inşallah onda da astım çıkmaz. canım arada nazara karşı dua okuyor musun sen de? eve çok yakın misafir gelse bile okuyorum ben. Allah nazardan saklasın miniklerimizi

az önce ağrıyla beraber vajinamdan elim kadar simsiyah bir parça düştü ödüm koptu
sizinde oldu mu?
arkadaşlar yazmışlar canım ben de onlar gibi hiç duymadım böyle birşey mutlaka doktoruna sormalısın.

Cnmm gecmis olsun .bizde bir yerde egzama var.hipokort die krem verdi bize 5 gece surcekmisiz birakcakmisiz.bakalim nsl gelecek.sen de de egzema 1 yerde mi? Cok giydirme cnm eger isilik olduysa

geçmişolsun canım.bızde egzama türü bi alerji olduk,bizede kortizon içeren bi krem verdi dr.kullandım gecırdı ama bugun yıne oldu mesela.tekrarlaya bı durum yanı.bende hergun yıkıyodum dr yıkama cıldı cok kuru dedı.
ben babe nın urunlerını kendım ıcın kullanmıtım genel olarak memnunum fakat çocuk ürünlerini denemedım,arastırmadım.ama her ne sebeple olursa olsun bebek için alacagın özellikle kozmetik ürünlerde almadan önce içeriğine mutlaka bak paraben,vitamin A içermemesi gerekiyo.nemlendiricinin su bazlı olmasına dikkat et,hdyra yazar üzerinde.be mustela kullanıyorum mesela ihtiyaclarımı karsılıyo bu anlamda.

bende girdim o depresyona ama benım kilolar yapıştı gitmiyooo

canım msjımı aldın sanırım

yaa kızlarrr bu lohusalık depresyonu harbıden 40 gunu tamamladıgında bıtıyormu? lohusalıgı bıttıgı halde devam eden yokmu..hanı ne derler kıbrıt gıbı kesılıyor mu yani:)

bebegımın altını ne kadar sık degıstırsemde su pişik olayından kurtulamadık her alt acmada mustela kullandım ama hıcccc memnun kalmadım..dıger tum urunlerı super ama pısık kremı asla tavsıye etmem.. mustela kullanmama ragmen pişik olan totosuna sudocrem kullandım ve 2 gund hemencık gectı sımdı her alt acmada yıne suruorum ve takrarlanmadı bır daha...pişik sorunu olanlara sıddetle tavsıye ederım..tecrubeyle sabıttır eheuehe

Son düzenleme:
yaa kızlarrr bu lohusalık depresyonu harbıden 40 gunu tamamladıgında bıtıyormu? lohusalıgı bıttıgı halde devam eden yokmu..hanı ne derler kıbrıt gıbı kesılıyor mu yani:)

yok bee o psıkolojık kendını öyle sartlandırırsan bıtecek dıye bıter tabı

Cnmm gecmis olsun .bizde bir yerde egzama var.hipokort die krem verdi bize 5 gece surcekmisiz birakcakmisiz.bakalim nsl gelecek.sen de de egzema 1 yerde mi? Cok giydirme cnm eger isilik olduysa

MUJ , ELEMSU , DRUSELLA iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. bende kortizon içeren kremi sadece 1 haftada 2kez süreceğim. kortizon içerdiği için korkuyorum inş. sürekli kullanmayız. onun dışında bizim isilik sadece boyun ve ense bölgesinde başka yerlerde yok çok şükür. çok da giydirmiyorum. içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine de alt üst takım. ama benim oğluşum biraz tombiş o yüden gıdığı katlanıyor ondan oluyor. birde yanakları çok kuru minik minik pul pul oluyor. internetten araştırdım babe pediatri konak önleyici ve nemlendirici kremler başkaları tarafından kullanılmış faydasını görmüşler inş. bizede faydası olur.

drusella bende son 1-2 haftadır tatlıya dadandım acaba bir etkisi var mı? hepimizin bebişlerine rabbim sağlık versin. sağlıcakla kalın...

bi arkadasim bebeginin hep altini islak pamukla temizliormus pisik olmuormus sanirim.ne kadar dogru bilemem tabi.

o ben olabilirim.hahaha.hatta kaka yapınca yıkıyorum ılık suyla.oh mis.özellikle kız çocuklarını böyle yapın kızlar.ayrıcada önden arkaya silin kendimizde olduğu gibi.benim drum pişik krem, kullandırmıyor.ıslak mendilde hayır.sadece su.ve hiç pişik olmadık

konak içinse biraz zeytinyağını banyodan bir saat önce başına sürün konaklı yerlere. pamuğa bandırarak.bunu her banyodan önce yapın.bu da doktorumun tavsiyesi.

Yesimmkorkma cnm,bnm dr.yenidogana bile verilen kremdir bu.sikinti yok yaniben dun unuttm surmeyi,ay ne safim ya.daha 2. Gunden.gece surulceginden aklimdn cikmis:/

oğluşumla herkese mutlu huzurlu bir pazar diliyoruz... biz bugün kırklandık. 40günü geride bırakmanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz.
oğlumla banyomuzu yaptık o şimdi misler gibi uyuyor. yalnız dünden bu yana burnu tıkanık sürekli uyanıp uyuyor. serum fizyolojik pek de bir işe yaramıyor sanki.

birde 40günü bitmiş anneler. hani diyorlar ya kırkından sonra bebiş değişir yada herşeyi düzene girer sizin bebişleriniz ne durumda. uykusu falan düzene girdi mi? huyunda suyunda bir fark oluyor mu?

birde kanamam benim hala az az devam ediyor. kaç gün sürüyor bu durum. sizin ne kadar sürede sona erdi? yada benim gibi mi? ay ne çok soru sordum. hepinize şimdiden teşekkür ederiz.

canim bizde mustelanin urunlerini kullaniyorum ilk basta bende begenmedim ve sebamedin yagini suruyordum alt degistirmeden sonra ayrica dalin pudra surduk arada gecen doktor kontrolumuzde doktor pisik kremini bir kez surun gunde dedi ve ince bir tabaka halinde surmemizi mustelanin yapisi baya yogun ben simdi gunde bir kez ince bir tabaka halinde suruyorum hic pisik olmadi yalniz biz pamugu islatip siliyoruz islak mendiller tahris edebiliyor.

canım ben her alt acmada suruyorum..gunde bır defa cok az gıbı geldı bana onlem olarak..cok kaka yaparsa bende ılık suyla yıkıyorum..onun dısında ıslak pamuk mendıl unı baby kullanıyorum..memnunumda saf sadece pamuklu mendıl ve su karısımı kokusuda yok zaten..parabende ıcermıyor..mehmet kemal nasıl kuzum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…