Gunaydin guzel anneler, bebislerinizle gazsız, bol gülücükluü bı gün olsun. 19 Mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun. Bebeklerimizin genc oldugu günleri saglikla görmek nasip olsun insallah :)
Korse mevzu olmuş, ben medikal bant seklinde karın korarsın aldım. Aklıma gelirse takiyorum ama rahat bı şey değil öyle. Ama benim icin guzel olanı ise dogum oncesi kiloma dondüm. Hatta 1 kg eksideyim. Gobek de hala var ama gittikçe toparlanıyor.Arkadaslarim geldiler ve hepsi sok oldu. Sen dogum mü yaptın şimdi, nasıl hemen verdin bu kg kilolari diye ? : nazar: ben de size 1 haftalık lohusa depresyonu yazıyorum diyetinize dedimgercekten de ben üzülünce, kilo veririm. Her serde bir hayır vardır sözü doğruymuş valla. Biraz üzüldüm ama bosa gitmedi en azından
Evettttt tesekkur ederizzz,kutlu olsun bayramimiz cnmmmamin...
Aman kuzum ne stress ol ne de ver daha iyi.hayirdir ben senin sikintili gecirdigini bilmiyordumyada yazdin da gormedim belki.neyseki gecti gitti umarim.saglikli,huzurlu gunlerr bebisinle ,esinle
Sukur cnm...ok sen de opppp oglusunu ,ben de optum siziYok canım, Allah kimseye yaşatmasın, ben o günleri unutmak icin iyi tarafından bakıyorum böyle. Abartı derecede olmasa da kötüydü ama. Cok şükür geldi gecti. Sonrası iyi olsun değil mıöptü seni ve ada kuzumu da.
canım geçmiş olsun. bizim de başımızda konak oluştu hergün konak önleyici sebamed şampuanla yıkanıyorken. haftaya 2. ay kontrolümüz var doktora soracağım tavsiyesi var mı diye. inşallah sivilceler de geçer de uzun süre kullanmak zorunda kalmazsınız ilacı. bu arada doktor bir tanıdığımız kızımın sivilcelerini görünce şekerli ne yiyorsan yemeyi kes sütün çocuğa dokunmuş dedi, tatlıları azalttım onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama kızımın sivilceleri azaldı nerdeyse hiç kalmadı isilik bir de daha kalın giydiriyorum oysa.herkese selam güzel annecikler. bugün oğluşumu cildiye doktoruna götürdüm.
boynunun altındaki sivilceler çok kötü oldu. doktor isilik ve bebek egzaması bir arada olmuş dedi. başında da konak oluştu oğlumun. ne kadar üzerine düştük , hergün yıkadık ama oldu nedense.. BABE nemlendirici ve konak önleyici şampuan verdi. içinizde kullanan oldu mu hiç. birde kortizonlu bir krem verdi advantan isimli. haftada sadece 2 kez süreceğiz. sonra kontrole gel dedi bakalım dedi.inşallah kısa sürede geçer.
hepiniz sağlıcakla kalın. benimki uyandı. mızıklanıyor. allaha emanet olun...
elem canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelir. Karyam da benim gibi hırıltılı soluk alıyor inşallah onda da astım çıkmaz. canım arada nazara karşı dua okuyor musun sen de? eve çok yakın misafir gelse bile okuyorum ben. Allah nazardan saklasın miniklerimizislm kızlar
dün çok kötü bi gün geçirdim.
sabah Armin kalktıgında yüzünün bi tarafı Allah korusun yanmıs gıbı kıpkırmızıydı.ayrıca 3 gün üst üste yoğun bi şekilde kustu.dün hemen gittik dr a.ailede alerjisi olan var mı dedı benım var dedım(benım alerjık astıma kadar bı suru seye alerrjım var).tebrik ederim kızınınza çok güzel bi miras bırakmıssınız dedıalerjik egzama türü bii şeymiş.kullandıgım kremlerı sordu.o bölgeye sürmek için kortizon içeren bi merhem verdi.bunu sürmezsen geçmesı imkansız dedı.içindeki kortizon miktarı çok azmış.sürekli bi ilaç değil Allah tan.başta direndim sürmedım ama gıttıkçe arttı bende mecbur kaldım sürdüm.şimdi çok az kaldı.yarın da azcık sürerım geer heralde artık.bittiği anda kesecem ilacı.
bu arada kilosunu boyunu da ölçttük.gelişimi maşallah çok iyi dedi.
yarın akşam misafirler var busaate kadar hazırlık yaptım öööf çok yoruldum yaa
arkadaşlar yazmışlar canım ben de onlar gibi hiç duymadım böyle birşey mutlaka doktoruna sormalısın.az önce ağrıyla beraber vajinamdan elim kadar simsiyah bir parça düştü ödüm koptu
sizinde oldu mu?
herkese selam güzel annecikler. bugün oğluşumu cildiye doktoruna götürdüm.
boynunun altındaki sivilceler çok kötü oldu. doktor isilik ve bebek egzaması bir arada olmuş dedi. başında da konak oluştu oğlumun. ne kadar üzerine düştük , hergün yıkadık ama oldu nedense.. BABE nemlendirici ve konak önleyici şampuan verdi. içinizde kullanan oldu mu hiç. birde kortizonlu bir krem verdi advantan isimli. haftada sadece 2 kez süreceğiz. sonra kontrole gel dedi bakalım dedi.inşallah kısa sürede geçer.
herkese selam güzel annecikler. bugün oğluşumu cildiye doktoruna götürdüm.
Gunaydin guzel anneler, bebislerinizle gazsız, bol gülücükluü bı gün olsun. 19 Mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun. Bebeklerimizin genc oldugu günleri saglikla görmek nasip olsun insallah :)
Korse mevzu olmuş, ben medikal bant seklinde karın korarsın aldım. Aklıma gelirse takiyorum ama rahat bı şey değil öyle. Ama benim icin guzel olanı ise dogum oncesi kiloma dondüm. Hatta 1 kg eksideyim. Gobek de hala var ama gittikçe toparlanıyor.Arkadaslarim geldiler ve hepsi sok oldu. Sen dogum mü yaptın şimdi, nasıl hemen verdin bu kg kilolari diye ? : nazar: ben de size 1 haftalık lohusa depresyonu yazıyorum diyetinize dedimgercekten de ben üzülünce, kilo veririm. Her serde bir hayır vardır sözü doğruymuş valla. Biraz üzüldüm ama bosa gitmedi en azından
elemsu kullanıcısından alıntı
slm kızlar
dün çok kötü bi gün geçirdim.
sabah Armin kalktıgında yüzünün bi tarafı Allah korusun yanmıs gıbı kıpkırmızıydı.ayrıca 3 gün üst üste yoğun bi şekilde kustu.dün hemen gittik dr a.ailede alerjisi olan var mı dedı benım var dedım(benım alerjık astıma kadar bı suru seye alerrjım var).tebrik ederim kızınınza çok güzel bi miras bırakmıssınız dedı alerjik egzama türü bii şeymiş.kullandıgım kremlerı sordu.o bölgeye sürmek için kortizon içeren bi merhem verdi.bunu sürmezsen geçmesı imkansız dedı.içindeki kortizon miktarı çok azmış.sürekli bi ilaç değil Allah tan.başta direndim sürmedım ama gıttıkçe arttı bende mecbur kaldım sürdüm.şimdi çok az kaldı.yarın da azcık sürerım geer heralde artık.bittiği anda kesecem ilacı.
bu arada kilosunu boyunu da ölçttük.gelişimi maşallah çok iyi dedi.
yarın akşam misafirler var busaate kadar hazırlık yaptım öööf çok yoruldum yaa
gecmış olsun canım, umarım inşallah tekrarlamaz. sen doğumu nasıl yaptın? alerjık astım bende cocukken gecırdım, ama etkısı kalmış uzerımde,
yaa kızlarrr bu lohusalık depresyonu harbıden 40 gunu tamamladıgında bıtıyormu? lohusalıgı bıttıgı halde devam eden yokmu..hanı ne derler kıbrıt gıbı kesılıyor mu yani:)
Cnmm gecmis olsun .bizde bir yerde egzama var.hipokort die krem verdi bize 5 gece surcekmisiz birakcakmisiz.bakalim nsl gelecek.sen de de egzema 1 yerde mi? Cok giydirme cnm eger isilik olduysa
geçmişolsun canım.bızde egzama türü bi alerji olduk,bizede kortizon içeren bi krem verdi dr.kullandım gecırdı ama bugun yıne oldu mesela.tekrarlaya bı durum yanı.bende hergun yıkıyodum dr yıkama cıldı cok kuru dedı.
ben babe nın urunlerını kendım ıcın kullanmıtım genel olarak memnunum fakat çocuk ürünlerini denemedım,arastırmadım.ama her ne sebeple olursa olsun bebek için alacagın özellikle kozmetik ürünlerde almadan önce içeriğine mutlaka bak paraben,vitamin A içermemesi gerekiyo.nemlendiricinin su bazlı olmasına dikkat et,hdyra yazar üzerinde.be mustela kullanıyorum mesela ihtiyaclarımı karsılıyo bu anlamda.
bi arkadasim bebeginin hep altini islak pamukla temizliormus pisik olmuormus sanirim.ne kadar dogru bilemem tabi.
bebegımın altını ne kadar sık degıstırsemde su pişik olayından kurtulamadık her alt acmada mustela kullandım ama hıcccc memnun kalmadım..dıger tum urunlerı super ama pısık kremı asla tavsıye etmem.. mustela kullanmama ragmen pişik olan totosuna sudocrem kullandım ve 2 gund hemencık gectı sımdı her alt acmada yıne suruorum ve takrarlanmadı bır daha...pişik sorunu olanlara sıddetle tavsıye ederım..tecrubeyle sabıttır eheuehe
canim bizde mustelanin urunlerini kullaniyorum ilk basta bende begenmedim ve sebamedin yagini suruyordum alt degistirmeden sonra ayrica dalin pudra surduk arada gecen doktor kontrolumuzde doktor pisik kremini bir kez surun gunde dedi ve ince bir tabaka halinde surmemizi mustelanin yapisi baya yogun ben simdi gunde bir kez ince bir tabaka halinde suruyorum hic pisik olmadi yalniz biz pamugu islatip siliyoruz islak mendiller tahris edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?