canım ben her alt acmada suruyorum..gunde bır defa cok az gıbı geldı bana onlem olarak..cok kaka yaparsa bende ılık suyla yıkıyorum..onun dısında ıslak pamuk mendıl unı baby kullanıyorum..memnunumda saf sadece pamuklu mendıl ve su karısımı kokusuda yok zaten..parabende ıcermıyor..mehmet kemal nasıl kuzum?
canim bizde mustelanin urunlerini kullaniyorum ilk basta bende begenmedim ve sebamedin yagini suruyordum alt degistirmeden sonra ayrica dalin pudra surduk arada gecen doktor kontrolumuzde doktor pisik kremini bir kez surun gunde dedi ve ince bir tabaka halinde surmemizi mustelanin yapisi baya yogun ben simdi gunde bir kez ince bir tabaka halinde suruyorum hic pisik olmadi yalniz biz pamugu islatip siliyoruz islak mendiller tahris edebiliyor.
Kıslar selam,
Karnımın altında 2 gündür baya bir baskı hissi var. Alt tatafada iğne batar gibi sancı giriyor ayrıca yürümekte zorlanıyorum...Sık wc ye gidiyorum..
Ama hala beklediğim o karın ağrısı 5 dk bir sancılar yok. Sizce doğumum yaklaşmış mıdır???Ne zaman doğuracağımı çok merak ediyorum..İzinimin 2 haftasını yedik boşa geçiyor diye üzülüyorum
bence belirtilerin doğum habercisi olabilir, benim de belirgin sancım olmamıştı ama alt kısımda ayağa kalkınca batma oluyordu, derken ikinci gün suyum geldi ve bebeğim doğdu
sağlıklı doğum dilerim inşallah kolay geçer
merhaba bebeğimizi beklerken en önemlisi stresten uzak durmamız gerek herşeyden önce sonrasında hazırlık telaşı
esracım seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum güle güle büyüt canım oğlunu.evine geldinmi annenlerdemisin hala.ben de bübchen in pişik kremi var.hastanede yeni doğan ıslak mendillerinden kullanmıştık kızardı biraz bepanthene nin merhemini kullanıyorum şimdi hiçbirşeyi yok maşallah.biz de pamuk kullanıyoruz.
bebegımın altını ne kadar sık degıstırsemde su pişik olayından kurtulamadık her alt acmada mustela kullandım ama hıcccc memnun kalmadım..dıger tum urunlerı super ama pısık kremı asla tavsıye etmem.. mustela kullanmama ragmen pişik olan totosuna sudocrem kullandım ve 2 gund hemencık gectı sımdı her alt acmada yıne suruorum ve takrarlanmadı bır daha...pişik sorunu olanlara sıddetle tavsıye ederım..tecrubeyle sabıttır eheuehe
canım allah kavuştursun annecine ve gözün aydınn olsun abin içinn.bakıp çıkıyorum çoğunlukla.annem gideli çok oldu ben alıştım ama zor gerçekten.allahtan haftada bir yardımcım geliyor hamişlikten beri yoksa ben sadece yemek yapıyorum.temizlik ütü o yapıyor saolsıunn..deniz iyi teyzesi gaz hariççç.onada değişik yollar deniyoz inşallah bi düzene girecek.4580 di geçen cuma.kilosu güzel gidiyor.bizim uzamış sarılık halen devam ediyor.2 ay bitince geçermiş.tüm tekkikler yapıldı.sebep anne sütü sarılığı.duydunmu bilmem.benim sütteki bir proteinden kaynaklanıyor.ama bebeğin gelişimini etkilemiyor..
ağda olayı korkulacak bişi deilmiş gerçekten.burda herkese sorup en son drumu arayıp ok alınca gittim yaptırdım mis gibi oldu,rahatladım:))
havuzlara girilmiş sezon açılmış ohh ne güzel .adayıda soktunuzmu havuza annesi.
bu arada fisher price anakucağı aldım zncrk saolsun ondan duymuştum.herkese tavsiye ederim .gerçekten çok rahat ettik ona koyuyorum yemek yaparken .zırt pırt yatağına koşmuyorum ağlayınca.zaten titreşim açınca uyuyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?