heyyyyy nerelerdesınız yahuu
bugun bızım dr kontrolumuz vardı kalca cıkıklıg ıcın..dr muayene ettı ve daha sonra usg cekılmesı ıcın yonlendırdı..kalca cıkıgı flan cıkmadı allaha sukur 2.5 ayında tekrar kontrolu var kalca cıkıklıgı ıcın..bırde bır ıgne varmıs bacaktan degıl agızda verılıyormus 2 doz seklınde turk.kullanımı pek yaygın degıl avrupada cok yaygın ıstersen ondan yaptırabılırz dedı 2.5 ayında ıshal ıgnesıymıs fıyatı tek doz 140 tl dedı rotarıx dıye bır ıgne..arastır ıstersen yapalım ben tavsıye ederım dedı ..maddıyattan dolayı cogu kısı yaptırmıyor dedi..bılgınız varmı bu konuda?? arastııp yaptıracagım ben..
kılosu 3800 boy 52 cm cıktı..boyu kafama takıldı bu defada dr umuz mınyon olcak dedı..babası uzun ama benım boyum bıraz kısa hersey babaya cekmıs ceke ceke boyu bana cekmıs tühhh:))ıns.cok kılo alır ve cok uzarız dua edın:)
burun tıkanıklıgı ıcın damla verdı..
gaz problemı ıcın ılac verdı fakat almadım.zınco ya ara vermıstım ona tekrar baslıyacagım..
rezene cayım bıtmıstı sallamadan pek memun kalmadım..milupa nın rezene cayını aldım bırde bunu denıyecegım..humana stıll tea ye devam..
bırde bana cok sık emzırme dedı dr..3 saatte 1 yada 4 saatte bır emzırcekmısım..memede uyumaya ve kucaga cok alıstıgınıda hemencık bıldı:)memede uyumaya alıstıgı ıcın senın kokuna sıcaklıgına cok alısır zorlanırsın bırde senı emzık olarak kullanır buna ızın verme emzır bırak yatagına kendı uyusun dedı ama asla beceremıcez bılıyorum cunku emmeye baslıyo 5 dak sonra uyuyakalıo yawrum gelde yatagına bırak gelde sık emzırme:) sık emen ve memede uyuyan bebekler ılk gelen duru sutu ıcıyormus gerıden gelen yaglı sutu ememeden uyuyakalıyor ve onu alamadan meme tekrar duru sutle doluyormus..memede uyumaması ıcın eler yapcam bılmıyorum aklım karıstı hepten( bununla ılgıı cozumu olan varmı??
sutun bol olması ve kalıtesı ıcın neler yapıyorsunuz??
canım allah kavuştursun annecine ve gözün aydınn olsun abin içinn.bakıp çıkıyorum çoğunlukla.annem gideli çok oldu ben alıştım ama zor gerçekten.allahtan haftada bir yardımcım geliyor hamişlikten beri yoksa ben sadece yemek yapıyorum.temizlik ütü o yapıyor saolsıunn..deniz iyi teyzesi gaz hariççç.onada değişik yollar deniyoz inşallah bi düzene girecek.4580 di geçen cuma.kilosu güzel gidiyor.bizim uzamış sarılık halen devam ediyor.2 ay bitince geçermiş.tüm tekkikler yapıldı.sebep anne sütü sarılığı.duydunmu bilmem.benim sütteki bir proteinden kaynaklanıyor.ama bebeğin gelişimini etkilemiyor..
ağda olayı korkulacak bişi deilmiş gerçekten.burda herkese sorup en son drumu arayıp ok alınca gittim yaptırdım mis gibi oldu,rahatladım:))
havuzlara girilmiş sezon açılmış ohh ne güzel .adayıda soktunuzmu havuza annesi.
bu arada fisher price anakucağı aldım zncrk saolsun ondan duymuştum.herkese tavsiye ederim .gerçekten çok rahat ettik ona koyuyorum yemek yaparken .zırt pırt yatağına koşmuyorum ağlayınca.zaten titreşim açınca uyuyo yavrum
canım nasılsın, mesajını okudum. biz de gaz la mucadeleye dvam. genel olarak iyi olmanıza sevindim. biz de doğumdan sonra 5. günde sarılığı 12 idi. sonra takipeden dr. vucuduna yayılmazsa geçer dedi. valla o zmnlar ben depresif olduğumdan ve anlamadığımdan bilmiyorum annemler yok diyorlardı. burnunda ve gözünde sarılık zamanla geçti gibi ama bana hala yüzü sarı geliyor. 1 aylık kontrolde doktor bunda sarılık hala var demedi baktığında. ama ne bileyim evham mı yapıyorum ya..
Teyzeleri işte kızım ve annesiyle verdiği güzel pozlar
Eki Görüntüle 423754 Eki Görüntüle 423755 Eki Görüntüle 423756 Eki Görüntüle 423757
amaniinn gelinime bak sen, maşallah Rabbim nazarlardan saklasın seni.. minik kuşum benim
baya oldu forumun birinde yazmış bi kız 54 cm doğmuş ama boyu şimdi 1.60 mış. sanırım çevresel faktörler de çok etkili tatlım. çocukluk ve ergenlik dönemindeki beslenme gibi. merak etme selvi boylu al yazmalı güzel bir kız olur oheyyyyy nerelerdesınız yahuu
bugun bızım dr kontrolumuz vardı kalca cıkıklıg ıcın..dr muayene ettı ve daha sonra usg cekılmesı ıcın yonlendırdı..kalca cıkıgı flan cıkmadı allaha sukur 2.5 ayında tekrar kontrolu var kalca cıkıklıgı ıcın..bırde bır ıgne varmıs bacaktan degıl agızda verılıyormus 2 doz seklınde turk.kullanımı pek yaygın degıl avrupada cok yaygın ıstersen ondan yaptırabılırz dedı 2.5 ayında ıshal ıgnesıymıs fıyatı tek doz 140 tl dedı rotarıx dıye bır ıgne..arastır ıstersen yapalım ben tavsıye ederım dedı ..maddıyattan dolayı cogu kısı yaptırmıyor dedi..bılgınız varmı bu konuda?? arastııp yaptıracagım ben..
kılosu 3800 boy 52 cm cıktı..boyu kafama takıldı bu defada dr umuz mınyon olcak dedı..babası uzun ama benım boyum bıraz kısa hersey babaya cekmıs ceke ceke boyu bana cekmıs tühhh:))ıns.cok kılo alır ve cok uzarız dua edın:)
gaz problemı ıcın ılac verdı fakat almadım.zınco ya ara vermıstım ona tekrar baslıyacagım..
rezene cayım bıtmıstı sallamadan pek memun kalmadım..milupa nın rezene cayını aldım bırde bunu denıyecegım..humana stıll tea ye devam..
bırde bana cok sık emzırme dedı dr..3 saatte 1 yada 4 saatte bır emzırcekmısım..memede uyumaya ve kucaga cok alıstıgınıda hemencık bıldı:)memede uyumaya alıstıgı ıcın senın kokuna sıcaklıgına cok alısır zorlanırsın bırde senı emzık olarak kullanır buna ızın verme emzır bırak yatagına kendı uyusun dedı ama asla beceremıcez bılıyorum cunku emmeye baslıyo 5 dak sonra uyuyakalıo yawrum gelde yatagına bırak gelde sık emzırme:) sık emen ve memede uyuyan bebekler ılk gelen duru sutu ıcıyormus gerıden gelen yaglı sutu ememeden uyuyakalıyor ve onu alamadan meme tekrar duru sutle doluyormus..memede uyumaması ıcın eler yapcam bılmıyorum aklım karıstı hepten( bununla ılgıı cozumu olan varmı??
allahım bu topiğin kızları ne tatlı böyle ya.. allahım esirgesin seni, maşallahhh sana maşallah... çok tatlısınız çoo..kk..Teyzeleri işte kızım ve annesiyle verdiği güzel pozlar
Eki Görüntüle 423754 Eki Görüntüle 423755 Eki Görüntüle 423756 Eki Görüntüle 423757
canım ben tek dr la kalmamayı öğrendim artık bu sarılık olayından sonra.içsesine itibar et ve git sarılık testi yaptır. biz 17 lerden 9 lara düşünce dr artık gerek yuok test yaptırmaya az kalmış demişti.fakat bende senin gibi ya bu kızın gözündeki sarılık niye geçmiyo diye dövünürken gel başka birine gidelim dedi eşim..bide ölçtürdükki 12lere fırlamış.kendi drumuzaa söylüyoz olabilir tekrar çıkabilir diyor.o gün dr değiştirdimmm
yalnız şu da var seninki kansızlıktan olabilir.çünkü sarılık en son gözden gidiyor.senin yavrucukun gözünde yok anladığım kadarıyla
gaz için eşimin buluşu şimdilik işimize yarıyor.bebek bacakları göbeğimize dayanarak bayağı bi yükseltilecek şekilde dize yatırılır ,öylece beklenir.arada bacaklar kurbağa bacağı gibi havaya kaldırılır ve bebek bu arada sallanır dizimizde.bu hem onu sakinleştiri hemde bağırsağı harekete geçirir.pırtlar arka arkaya gelir.denemesi bedava:)))
ayy canım maşşallah çok tatlı keyfi yerinde hep öyle olsun inşallah.ben de forumda vakit geçirmeyi çok özlüyorum ama inanırmısın kızım bazen gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor.akşam uyuduğunda da benim pilim bitmiş oluyor.biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım
selam kızlar,
nasılsınız. uzundur giremedim. kızımın kırkı çıkınca Ankaraya gittik sağolsun yolda hiiç üzmedi bizi ama gittiğimiz yerde kakasını yapamadı akşamları ağlamalar başladı hatta acile götürdük bi gece salak doktor kakasını yapamadığından dedi lavman yaptırdı 2,5gün olmuştu yapmayalı ah salak kafam tamam dedim yaptılar ama yine yapmadı kaka ve yine lavman yapacaktı kabul etmedim. evimize gelince kendi doktoruna götürdüm keşke yaptırmasaydınız lavman tecrübesiz doktorlar yaptırıyo ama hiç doğru değil bebeğin makatına müdehale edilmemeli çatlar acır hem müdehaleli kaka yapmaya alışır dedi bi ilaç verdi eğer 7.günde yapmazsa içirin dedi. 7.gün ilacı hazırladım vermeden bi kontrol edeyim dedim az yapmıştı ve kabız değildi kakası ilacı vermedim daha sonra bebişim bi kaka yaptı bezinin bacaklarından paçalarına doldu resmen... bi b.k a bu kadar sevineceğim hiiç aklıma gelmezdi.
sabahları neşesi çok güzel sesler gülücükler ama akşam hava karardımı bi başlıyo feryat figan bağıra bağıra ağlıyor içim tükeniyo resmen gözleri kıpkırmızı oluyo ağlamaktan. gaz ilacımı alsam napsam bilemiyorum.
sizin bebekler ne alemde nasıl gidioyor bi sıkıntı yoktur inşallah...
selam kızlar,
nasılsınız. uzundur giremedim. kızımın kırkı çıkınca Ankaraya gittik sağolsun yolda hiiç üzmedi bizi ama gittiğimiz yerde kakasını yapamadı akşamları ağlamalar başladı hatta acile götürdük bi gece salak doktor kakasını yapamadığından dedi lavman yaptırdı 2,5gün olmuştu yapmayalı ah salak kafam tamam dedim yaptılar ama yine yapmadı kaka ve yine lavman yapacaktı kabul etmedim. evimize gelince kendi doktoruna götürdüm keşke yaptırmasaydınız lavman tecrübesiz doktorlar yaptırıyo ama hiç doğru değil bebeğin makatına müdehale edilmemeli çatlar acır hem müdehaleli kaka yapmaya alışır dedi bi ilaç verdi eğer 7.günde yapmazsa içirin dedi. 7.gün ilacı hazırladım vermeden bi kontrol edeyim dedim az yapmıştı ve kabız değildi kakası ilacı vermedim daha sonra bebişim bi kaka yaptı bezinin bacaklarından paçalarına doldu resmen... bi b.k a bu kadar sevineceğim hiiç aklıma gelmezdi.
sabahları neşesi çok güzel sesler gülücükler ama akşam hava karardımı bi başlıyo feryat figan bağıra bağıra ağlıyor içim tükeniyo resmen gözleri kıpkırmızı oluyo ağlamaktan. gaz ilacımı alsam napsam bilemiyorum.
sizin bebekler ne alemde nasıl gidioyor bi sıkıntı yoktur inşallah...
oyyyyyyy kurban olurum...ölürüm ben sanaaa hehe:))
masallahhhhhhhh
annesi cok buyumus kocaman abla olmus:)
heyyyyy nerelerdesınız yahuu
ahanda buraya yazıyorum sende 40 ı beklerseeeeeenn banada ELEM demesinleeerr
kızlar kaka yapamama durumumuz ailecek bizi etkiliyor. eşim ve ben kızımın yanında onu kaka yapmaya teşvik etmeye çalışıyoruz :
"üç diyince hep birlikte ıkınıcaaaaz. hadi bakalım, biir ikiiii...."
kızlar süt sağma makinesi kullanan var mıydı? acil cevaba ihtiyacım var avent pompa aldım ama ilk kullanıma başlayamadım kullanamıyorum elime süt gelirken pompa sağmıyor bir tek damla bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?