Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amanın 1.5 saat mi dedin? maşallah kız adacık sana bu nasıl çene kuvveti :) anneye izin ver artık tabii de benimki de mızıldıyor habire yaa... yordu bugun beni yordu ... oyuncaklara 2 gülüyo sonra basıyo vızırtıyı , onların kendini kucaklamasını mı bekliyor anlamadım..

sorma valla normalde ogln olmadan uyur bir daha azcik emip.sabah 8.30 da kalkar bgn gerci 9:30 gibi kalkti .neyse de o uyusa nerdeyse ben de uyucam ama uyumadi cadu yaaa.amaninnnn seninki onlari ellemek mi istiyor ne :) kiyamammm yaa.Bizim cadi da oyun halisindaki oyuncaklari cekiyor yukaridan bazisi agzina giriyor,giremeyen olursa kiziyor

arada tesadüfen de olsa vuruyor zaten :) ama teyzesi auu, agu, iyyy gibi sesler çıkarıyoruz artık özellikle de herkesin için de bana bi gülücükler bi sesler, kendine nazar deydiriyor bile bile kerata. gören şaşırıyor bana olan ilgisine... şimdi yatırdım ama ıkır ıkır uyanacak gene. umarım ada uyur bari :) ege de öğle öncesi uyudu ben de iş yaptım. yoruldum. o uyusa ben de uyucam şimdi ama sanırım gaz çıkarma operasyonumuz var.

oyyy yerim onu ben maasallah Egeye ne guzell hadi tuttu tutacak diye beklemek.bu ay sonunda insallah sizin uyku duzeni de oturacak .
Adacik zor gibi acayip zinde duruyor anlamadim ben de:) buyudu sanirim uyku daha da aza mi iniyor ne:)hadi bakalim size bol gaz cikarmalar:)

akşam saatleri yaklaşırken kolik korkusu fena kapladı içimi.. hadi hayırlsı

Son düzenleme:
akşam saatleri yaklaşırken kolik korkusu fena kapladı içimi.. hadi hayırlsı

Sendeki stresi de aliyor bebisin yapma oyle cnm bnm.Adacik simdi uyudu.yaa dedimki madem uyumuyor cikalim hava cok sicak dglken bebek arabasinla kuafore.bir ciktim dustan mirildaniyor beni ariyor.neyse gidemedik simdi uyor azcik ben de uzanicam,basim agridi .mizmizlanmadi ama emmesi beni ne kdr cok yormus ya:/

kızlarrr pamugumun albumunu olusturdum..merak edenlerın dıkkatıne profıl bılgılerımden bakabılırler:))
dip not:2 gun duracak ve kaldırılacaktır:))))

Son düzenleme:
kızlarrr pamugumun albumunu olusturdum..merak edenlerın dıkkatıne profıl bılgılerımden bakabılırler:))
dip not:2 gun duracak ve kaldırılacaktır:))))

allahım nazarlardan korusun onu 41kere maşallahh.. çok sevimli ya çapkın çapkın bakıyor ..bakışlarına kurban..

dün eşim o gaz ilacını aldı akşam verdim bi süre sonra rahatladı geceyide iyi geçirdik.minicik çocuğun amma gazı oluyo alttan üsten çıkara çıkara bitmiyo halbuki o kadarda dikkat ediyorum yediklerime. ilaç için günde 4kez 7şer damla yazıyodu sabah 10,30gibi 7damla verdim sonra 18,00da. günde 3kez verim diye düşündüm ama bebek bugün bayağı uyuyor emiyor biraz uyanık sonra tekrar uyuyor . acaba ilacın yan etkisimi yoksa bebek rahatladıda mı uyuyor bilmiyorum içim huzursuz oldu. şimdi nette ilaçın zararları diye baktım dahada huzursuz oldum bebeğimi uyuşturdu uyku yaptı diyen var. sadece huzursuz olduğunda ağlayınca mı içirsem yada hiç içirmesem mi bilemedim ki ya

Selam kızlar, hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.
Benim meleğim Azra bugün 26 günlük oldu. Bakışlarıyla gözlerimin içine bakıyor sanki beni görüyor gibi
Ama annem daha görmediğini söylüyor,kokna yöneliyor diyor.
Sorum şu: bebekler ne zaman görmeye başlar net olarak. Karartı şeklinde görüyorlarmış sanırım
Bu konuda doktoru açıklama yapan var mı yada bilgilisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. ii akşamlar booool uykular şimdiden

Ada hnm emme krizinde,henuz uyumadi yataginda bakalim ne zmn uyucak
Adifegulstress yapma cnm ,evet ben de huzursuz oldugunda verdim.gunde 2 yetiyordu cnm bnm
Golgemhenuz bakamadim ama ins. Simdi bakicam kuzuna cnm

Ada hnm emme krizinde,henuz uyumadi yataginda bakalim ne zmn uyucak
Adifegulstress yapma cnm ,evet ben de huzursuz oldugunda verdim.gunde 2 yetiyordu cnm bnm
Golgemhenuz bakamadim ama ins. Simdi bakicam kuzuna cnm

Ada muhtemlen büyüme atağında huysuzluğu ondan

günaydın canım, dün kolik krizi korkusu vardı ya feryada yarım kala sab simplex verdim, çeyrek kala banyo yaptırdık, sonuç pert, pırt ve emdi uyudu. tarihi bir geceydi uyanmadan 7 saat uyudu. acaba bayıldı mı desem. tabii tüm gün ara ara meme emince acıkmadı uzun süre ama acıkınca uyandı, bi emişi var kıyamam yaaa... şimdi sabah şekerlemesinde paşam, bi sürü iş var ama benim yapasım yok.

kızlar size söyledim mi bilmiyorum ama geçen gün ilk kez oğlum başbaşa gezmeye çıktık. apartmanda asansör yok ve biz 4. kattayız. oğlum uyandı kaka yaptı emdi. yani ağlamıyordu ve her şey çıkmak için uygundu. ben de bir gazla hemen hazırlandım. önce arabayı indirdim o kadar kat, sonra pusetle bebeği. in çık in çık zaten yoruldum ama deydi. 4 saat dışardaydık. tabii bi arkadaşa uğradım. orda pırt yaptı sanarken ben meger paketi doldurmuş ve alttaki battaniyeye kadar her yer kaka oldu veeee ben şaşkın çantada kıyafet var diye övünürken bi açtım ki boş. yıkamak için almışım meğer. anlayacağız pokumuzla eve döndük koliği bi saat erteledik ama gene de kısa sürdü aslında.

izlenimlerimi paylaşacak olursam:
1. öncelikle asansörsüz bir evde üst kattan ev kiralmayın ya da almayın. bugünleri hiç düşünmemiştim. tek başına baya zor oluyor.(ama gezmeyi sevdiğim için ben katlandım )
2. bebek çantanızda en az 2 bez(hatta 3), ıslak pamuk mendil, alt açma, kirli bez ve eşya için boş poşet, 1 çıtçıtlı badi, 1 takım, yedek şapka (taktığınız yere düşebiliyor), ağız silme mendili (özellikle kucağına almak isteyen bi tanıdıkla karşılaşınca omzuna koymak için- yoksa benimki ağzının deydiği yeri yalıyor) hali hazırda hep çantanızda dursun. bi yere gideceğiz zaman eliniz ayağınıza dolaşmaz.
3. bebek arabanızın içine pusetin içine mutlaka battaniye serin, o bile kaka oldu düşünün..
4. ilk gezme denemenizde evden çok uzaklaşmayın, ağlar ve susmazsa panik olmazsınız.
5. bu anın keyfini çıkarın :)

günaydın dünürcüm nasılsın
ben gezme olayına şöyle bi çözüm buldum çantamda beziydi,kıyafetiydi bolca bulundruyorum ve onları çıkarmıyorum cantadan hıc.hatta kendıme de yedek kıyafet alıyorum.
arabayla ilgili düşüüncelerin nedir bu arada,alırken bu kadar ağırmıydı bu araba?
malum arabayla heryere gidilmiyo,arabasız da dolaşmak için ergo baby kanguru siparişi verdim haftaiçi,o da yırtdısından geliyomus sanırım bı dahakı hafta elimde olacak
sen ege yi banyo yaptırsana her aksam çok guzel uyuyolar banyo yapınca,ben alerjıden sonra maalesef hergun yaptıramıyorum ama 2 gune mutlaka yapıyoruz

en güzelini yapıyorsun canım, ben çıkarmışım işte hatırlamıyorum bile. bana da ders oldu araba aslında kullanım olarak çok pratik. aç kapa tak hiç zor değil, sürüş konforlu hem benim hem bebek için. beb memnun kaldım ilk denememde alt kısım iki erlinle alıp kaldırabileceğin ağırlıkta ama anakucağıu ve bebeği taşımak ağır geldi bana. tabii asansörsüzlük faktörüne göre yorum yapıyorum şu an. yani arabamız güzel de anakucağı ve bebek birarada baya ağır oluyor. ben de o meı tai falan baktım ama emin olamadım. sen detaylı inceledin sanırım benle paylaşsana merak ediyorum. markete falan 2 dk için araba taşınmaz..

tek başıma yaptırmadım hiç. o yüzden kalıyo hep. yoksa isterim yapmayı. sen nasıl yapıyorsun? bi de üşütürüm diye korkuyorum tabii.

Son düzenleme:

evet kullanımı sürüşü çok konforlu fakat dediğin gibi bebekle beraber tasımak zor,zaten arastırdıgım kadarıyla okadar hafiflikte bi araba baston pusetlerin dışında henüz yok,onlarda şimdi uygun değil.
mei tai güzel bi ürün kullananlar çok memnun fakat bağlama olayı bana bıraz ters geldi yanı emın olamıyorum yaıyı baglayamazsam dıye aynı ürünün kemerlisi var daha güvenli yanı slingo hug hatta unnado da ındırımde su anda.bende basta bundan alacaktım,sanalbebekmagazası ndan,Hülya var onunsahıbı sipariş için aradım hatta detaylı bılgı istedım ürüleri kıyasladık felan derken pimpirikli biri oldugumu farkedıp ergo babyı tavsıye ettı,sonra ben bı daha bı arastırdım dunyada en cok kullanılan kanguruymus su anda,kullananlarla felan gorustum netten tabı,sonunda onu almaya karar verdım,ama dediğim gibi mei tai slingo hug da cok ıyı hıc kotu değil.standart kangurulardan alma sakın onlar bacak arasına baskı yapıyormus özellikle erkek çocuklar için önermiyorlar.sana tlf msj atarım istersen Hülya Hanımla gorus o sana çok guzel anllatacaktır herseyı,sorularını sorarsın.
banyoyu akşamları eşimle beraber yaptırıyoruz,o su döküyo ben bi elimle tutuyorum diger elimle şampuanlıyorum.banyodan sonra sıkı gıydıryorum 1 kat daha fazla,bızım buralar hala çok ısınmadı çünkü,üstünü giydirirken kalın battanıyeye sarıyorum,battanıyenın altından gıydırıorum,bu arada tekmelıyo tabı eşim hemen açılan yerlerı kapatıyo bı taraftan.ama çok rahatlıyo uykuyadalması 5 dakıka surmuyo

Gunaydinlarrrrrrrr

elemsukesinlikle valla ben de oyle dusunuyorum.kucuk aylarda da boyle olmustu ara ara.sukurrrrr gece yazimdan snra hemen uyudu valla
martimkuzum ne guzel anlatmissin guldum.evet bici bici iyi geliyor rahatladi tabi Egecikohhh gezmeler basladi artik oh olsun tutanaaaa:))

evet belirli haftalarda oluyo bıraz sıkıntılı oluyo,anneden ayrılmak istemıyolar ama netıcesı ıyı 1-2 cm uzuyolar en azından.bız de şimdi atak haftasındayız,son bı kaç gundur yapışık dolasıyoruz,gece ustumde yattı resmen tabı ben yatamadım zombı gıbıyım su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…