canım aynı durumdayız sürekli el yıkıyorum bende gece hop hop kalkıp bakıyorum dediğin gibi gözü kapalı mıkmıklıyor gece 3:30 gibi ilk emmeyi yapıyoruz 1 saat sonra tekrar ve sabaaha kadar mıkmık mıkmık emme gaz çıkarma alt değiştirme tarzında geçiyor sadece gece 23:00 ve 24:00 de uyuyup ilk emmeye kadar güzel uyuyor tabi bende öle..
YEŞİMM yeşim doktorumuz 1 aydan sonra eldiveni çıkarın ellerini tanısın dedi ben daha erken çıkardım tabi tırnaklarını kestikten sonra şimdi tırnakları uzadı tekrar taktım eldiveni bide geceleri soğuk olursa takıyorum çünkü elleri hep battaniyenin dışında uyumak istiyor..
emme gaz çıkarma alt değiştirme sonunda bebiş uyanmıomu benimkinin gece pek çıkarmamaya çalışıorum bezini daha çok uyanıo.. zaten uyutamıorum geceleri yani 12,30 da uyusa 3 te uyandığında çok zor sabah oluo..geçen gece mesela 2 satte bir emzirdim yatırdım emzirdim yatırdım ne gaz çıkardım ne bez değişti 2 aydan sonra 1 gece kendime geldim biraz...
Puffff cnm sikiliyor.Adanin ensede egzema vardi ya kucuk 1 tane o gecmis.cene altinda sanki aynisindn var gbi .ben diyorum bizim dr.a dgld dermatolaga gotursem daha iyi olur sanirim.simdi ok sorun halloldu ama ilerde olur mu korkusu sardi bgn beni,icim sikiliyor resmen.gebeligimin son 1 ayi babami kaybetmemden oturu kotu gecmisti acaba bu yuzden streese bagli olusup gitmez mi yaaaaaa.bgn cok cnm sikkin dokunsalar aglicam.
Didim de cocuk dr.u yok gece birsey olsa buarada biliyormusunuZ.o kdr turist gelir gider sanki ihtiyac ykmus gibi kisin olu desem yeridir zaten de.Dr. Ne kdr onemli ya Allahim
canımcım öncelikle geçmiş olsun,bizde de aynı sorun var biliyosun anlatmıstım daha önce.bu bebek egzaması son yıllarda cok yaygınlaşmıs zaten.bıze kortizonlı krem verdı dr.hiç istemesemde alerjı olunca mecbur olup kullanıyorum
küçük yerin sıkıntısını iyi biliyorum,bende burda çok da sevmedıgım bı cocuk dr a göturmek zorunda kalıyorum Armin i.topu topu 3 çocuk dr u var.1 i özel hastanende herseye ilaç yazıyo,2. devlette orayı hıc denemedım.bızmknın muayenesi var fakat adamın tarzı çok hosuma gıtmıyo bılgılı anne ıstemıyo adam,herseyı o bılecekmıs,internetten okudugun seylerı söylemeyecekmıssın ona.
bıraz buyuusn alerjı testı yaptırmayı dusunuyorum,inş kalıcı bı sey olmaz yavrularımızda...
Kızlar, ,cepten yazıyorum. Son sayfayı bile okumadan guzel haberimizi verelim. Son tahlilde kankamız temiz çıktıantibiyotiği almadan atlatıyoruz sanırım. Dr tamam dedi, kaka rengi kıvamını dert etme, temiz olması yeterli dedi. Kaka sayısı artar, cok kötü kokar, ateş olur, huzursuz olursa yenileriz tahlili ama şimdilik gerek yokmuş. Rabbim tüm bebeklere şifa versin. Ancak bir anne kakadan bu kadar mutlu olurmuş
herkse günaydınlar, çok ama çok güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için.
bugün eşim van'dan dönüyor. 1günlük iş için gitti bugün 1hafta oldu. öğlen kavuşacağız oğluşumun babasına
bizim yaramaz yine saat 6da kalktı ama şimdi salladım ve uyuttum. bu kez de burnu çok tıkalı yavrumun neredeyse nefes alamıyor.
sürekli uyanıyor. serum fizyolojik sıkıp temizliyorum ama 1haftadır geçmedi. emerken falan burnundan dolayı süt boğazına kaçıyor öksürüyor. inşallah çabuk geçer. gece emzirirken uykulu olduğum için korkuyorum boğazına kaçar diye... burun tıkanıklığı için bildiğiniz başka bir yöntem var mı arkadaşlar? minikler ve siz allaha emanet olun...
canım, benim oğlum da geceleri aynı. en fazla gece uykusu 2saat oluyor. birde her gece alışkalık haline getirdi aynı saatlerde kalkıyor. benim yaramaz birde sabah 5 bazen de 6dan sonra uyumuyor. beşiğine koyuyorum ağlıyor. artık konuşuyorum onunla "oğlum ne olur 1saat daha uyu anne de uyusun diye" ama nerdeeee.... sabah kahvaltı yapıyoruz 9 gibi o da ancak o zaman uyuyor. bakalım inşallah ilerleyen zamanlarda değişir.
ilk ay eldiveni hiç çıkarmadım aptallık işte hayır doctor uyarmasa ne zaman çıkarmayı düşünüodum bilmem artık..bide eldiven satın almıştım :26: eşlere kulak vermeli bende herşeye pimpirikleniorumm abartıoruz aslında biraz zman verdiğimizde bi bakıosun kafaya takmakla kalmışsın seninde öle olcak sabırlı ol..Sagolun kizlar yaa off ne bileyim stress yaptim biraz.Yagmurcum ve dgr arkadaslar,emzirirken ozellikle eldiveni cikariyorsunuzdur umarim elinizidn tutturun hissetmeli sizi.ben hep acardim ilk zmn eldivenliykeno da simsiki tutardi,simdi elimle oynuyor resmen kusum benim.Gorkemlievet o urunu gormustum almamistim dur simdi alayim,ztn sampuan alicam ,parfum falan az kaldi.Yesimcnm aynen off ne sikinti bir durum ben de o astim vs. Okudukca icime fnalik girdi.hic buyutmemistim fark etmissindir ama bgn biranda icime fenalik girdi resmen ama cene alti ici ayni dgl onlukten bosuna stress yapiyorsun diyor esim.dr.a gidince bakalim ne dicek.birde arastirmama gore kortizonlu harici ilaclarda varmis geciren ama biDe kortizonlu kuklandik umarim krem minimum duzeyde olandandir.
bu korseyide bazı doctorlar önerio hatta benimki 10. günden sonra tak dedi ama bana mantıklı gelmedi ya..ama çevreme bakıorum sezeryandan hemen sonra değilde korseyi kim taktıysa bi dönem göbek sıfır..Yagmurcum buarada yuzunu yika her sabah suyla sikinti yok ,biz kisin bile yikardik.daha cok annem yikardi:) sabahlari.
Korseyi bnm dr.onermedi cnm.gereksiz sadece Para tuzagi demisti,ise yariyor mu acaba bilemedim.cnin aciyorsa takma ztn derim ben
bu serum fizyolojiği doctorda bana önerdi deniz tuzu da önerdi ama hiç kullanmadım şimdi baya geçti benimkinin burnu biriken burun pisliğimizi de hapşıırıken çıkarıo işteherkse günaydınlar, çok ama çok güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için.
bugün eşim van'dan dönüyor. 1günlük iş için gitti bugün 1hafta oldu. öğlen kavuşacağız oğluşumun babasına
bizim yaramaz yine saat 6da kalktı ama şimdi salladım ve uyuttum. bu kez de burnu çok tıkalı yavrumun neredeyse nefes alamıyor.
sürekli uyanıyor. serum fizyolojik sıkıp temizliyorum ama 1haftadır geçmedi. emerken falan burnundan dolayı süt boğazına kaçıyor öksürüyor. inşallah çabuk geçer. gece emzirirken uykulu olduğum için korkuyorum boğazına kaçar diye... burun tıkanıklığı için bildiğiniz başka bir yöntem var mı arkadaşlar? minikler ve siz allaha emanet olun...
Kızlar, ,cepten yazıyorum. Son sayfayı bile okumadan guzel haberimizi verelim. Son tahlilde kankamız temiz çıktıantibiyotiği almadan atlatıyoruz sanırım. Dr tamam dedi, kaka rengi kıvamını dert etme, temiz olması yeterli dedi. Kaka sayısı artar, cok kötü kokar, ateş olur, huzursuz olursa yenileriz tahlili ama şimdilik gerek yokmuş. Rabbim tüm bebeklere şifa versin. Ancak bir anne kakadan bu kadar mutlu olurmuş
martim çoook geçmiş olsun,üzülme artık..bu arada sarılık testi yaptırdınmı??denizin hala geçmedi azcık gözünde kaldı,3 aya kadar geçecekmiş inşallah.
yeşim odasında buhar makinası çalıştır tıkanıklığa iyi geliyor özellikle geceleri açıyorum ben.
kızlar bu arada bu sabsimplex gaz damlasını yapandan allah razı olsun.çocuğum rahat uykuya kavuştu hemen farketti ya.zinco falan hikaye.günde 3 defa 7 damla .ben sağarak verdiğim için sütüme katıyorum.emzirenler kaşıklada verebilir.
martim çoook geçmiş olsun,üzülme artık..bu arada sarılık testi yaptırdınmı??denizin hala geçmedi azcık gözünde kaldı,3 aya kadar geçecekmiş inşallah.
yeşim odasında buhar makinası çalıştır tıkanıklığa iyi geliyor özellikle geceleri açıyorum ben.
kızlar bu arada bu sabsimplex gaz damlasını yapandan allah razı olsun.çocuğum rahat uykuya kavuştu hemen farketti ya.zinco falan hikaye.günde 3 defa 7 damla .ben sağarak verdiğim için sütüme katıyorum.emzirenler kaşıklada verebilir.
ne zaman uyumak istese gaz sancısından dalamazdı,yada uyusa bile uyanırdı,şimdi uyanmıyor bu yzden acıkınca uyanıyor sadecebu arada bizim burası baya nemli o yuzdenmi burun hırıldaması kendiliğinden geçti bilemicem nem hep 70civarlarında odasında...
rahat uykuya kavuştu derken gece uyanmadan kaç saat uyuyo baya uyuyomu yoksa akşamları sadece uyuma anında kriz yaratmıomu diosun
canım sen neden emzirmiyorsun?
herkese merhabalar kızlar,
minik meleklere huzur ve sıhhat dolu saatler diliyorum.
sezeryan ya da normall doğum arasında fark edermi bilmiyorum ama bişey soracaktım.
40 ımız yarın çıkacak kısmetse, kanamam son 1 haftada tamamen bitmişti. fakat dün adet olur gibi yeniiden başladı. sanırım 40 başı dedikleri bu olsa gerek.
sorum şu: 40 başı görenler ne kadar sürdü?
artık pedle dolaşmak sıkıntı oldu bende, sıcaklarda hiç çekilmiyor. 9 ayın acısı böyle çıkıyormuş sanırım..
hayırlı olsun40 ınız şimdiden
valla benım kanamam 25.gunde bıttı ondan sonra da tııııık yok,belkı adet oluyorsunsur,,bi dr danıs ısteresen
benimde 15 gün sürdü, ama sonra düne kadar günlük pedle devam etmiştim ne olur ne olmaz diye:) şimdi 40 başı adet oluyorum galiba..
sende süt koruması dedikleri durum mu var?
herkese merhabalar kızlar,
minik meleklere huzur ve sıhhat dolu saatler diliyorum.
sezeryan ya da normall doğum arasında fark edermi bilmiyorum ama bişey soracaktım.
40 ımız yarın çıkacak kısmetse, kanamam son 1 haftada tamamen bitmişti. fakat dün adet olur gibi yeniiden başladı. sanırım 40 başı dedikleri bu olsa gerek.
sorum şu: 40 başı görenler ne kadar sürdü?
artık pedle dolaşmak sıkıntı oldu bende, sıcaklarda hiç çekilmiyor. 9 ayın acısı böyle çıkıyormuş sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?