Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
adişko yürüdü maşallah ona,koşacak inşallah yakında...

gölgem güldüm çok yazına

ben bizim ortamı anlatayım ordan yola çıkabilirsin..bu arada 7buçukta uyuyor birkaç güğndür,babası diyor özlüyorum onu tüm gün, geliyorum azcık görüyorum uyuyo..meğer bizimki eski saatte kalmış,eskide 8buçukta uyurdu:))odası karanlık ve sessiz..hatta gündüz için karartma perdesi var..karnı tok olacak,uyku arkadaşı var ama sesli değil pelıuştan..kapısı kapalı emzik ağızda,,,ben hiçbir zaman uykusu gelmeden yatağa koymam,esneyecek yada huysuzlaşcak..yatağa koyduktan sonra ninni falan sevmiyor,sadce canım benim hadi uyu bakalım falan gibi hafif sesle konuşurum ve en sevdiği şey yanağına dokunurum..

hay masallah ıreme..bu yazılalar berenı dsununce hayal gıbı gelıyorr:=)
karanlıkmı denemedım uyku ark mı denemedım yok tatlım yok karanlıkta denedım ısıkta denedım yok:=)

Insallah CNm Bnm, Darisi sizin bebislere

Aynen Bnde bir yandn guldum bir yandn sabir ve duzelsin ins. Dedim. Bizde de bekçi clmaz kapıyı. Yumurtayı bırakır kapıya:))) Ada uyandığında B'nde sınır oluyorm. Şimdi kucağımda uyudu, gideyim yatırayım . Buarada Deniz e maşallah güzel uykuya geciyor. Ada artik emmeden Nadir kendi kndine uyumasi

oğluşumun ilk dişi patladı arkadaşlar... dün eşimin anneannesi bizdeydi o farketmiş. akşamda emzirirken beni ısırdı ben de farketmiş oldum... darısı diş çıkaramayan bebişlerimizin başına...

2gecedir uykusundan bir den ağlayarak kalkıyordu. 2-3dk içli içli ağlıyıp sonra tekrar uykuya dalıyordu. gündüzleri de hep sinirli he huysuzdu. demek ki diş çıkardığı içinmiş.

YesiMmmm,gozunuzzz aydin cnm.3. Bebisimizin de patladi disi hadiii bakalimmmm ekmeklerrrrr gelsinnn:)))

merhaba arkadaşlar
blogumuzu ziyaret edip arkadaşlığımızı çekemeyip huzur bozmaya çalışan şahsı kınıyorummmmm.neyse birkaç gündür yoktum hasta oldum ishal kusma evdeyim şimdi.irem in de burun akıntısı var hava değişimi falan etkilendi herhalde o da.dün doktora gittik kahvaltıya başlıyoruz bu ay ayrı ayrı verin dedi doktor tatların farkına varsın.pekmez olarak da kapalı markalı kullanın açık almayın dedi güvenilir olmaz diye herhalde.ama ben yine de tanıdıktan bulursam el yapımı istiyorum.iremin boyu 68 kilosu 7250 olmuş.yattığı yerde döne döne daire çiziyor emekleme girişiminde bulunuyor ama bacağını çekince yan dönüveriyor.

yeşimcim oğluna maşallah çok tatlı nazar değmesin eşine de geçmişolsun çabucak iyileşsin.

kizlar oglusumun bal küpümün resmini ekledim, albümlerimden bakabilirsiniz )

öptüm hepinizi
canım mikaile de maşallah pek şeker

kadifegülcüm uyku düzenleri zaman zaman değişebiliyor siz tatile gittiniz bir de çok normal döner bence eski düzenine.irem gündüzleri 2 saat arayla uyuyor iyi uyursa 2 saat bazen 2 buçuk saat uyuduğu oluyor ama bazen de yarım saatte uyanıyor.gece de 9.30-10 gibi yatıyor sabaha karşı çok sık uyanıyor emmek istiyor hep ben de yanıma alıyorum.acaba doymuyor mu diyorum bir gece uyandığı saatleri not edicem olmazsa 1 kez mam vericem gece.

ayyy canım allah sana güç kuvvet versin nerdeyse hiç uyumuyor beren.irem yeni doğduğu zamnalar böyleydi ve ben bunalıma giriyordum beren şuan oyalanır yine irem ozaman hiçbirşeyle de oyalanmıyordu sürekli memede hey gidi günler neyse ben sonra annemlere gidince bizz iremin uyku düzenini oturttuk şöyleki ozamanlar 1buçuk saatte bir uyutuyordum 15 dk da olsa uyuyordu sonra sonra bu süre uzamaya başladı.bence 2 saatte bir uyutmaya çalış.sesten etkileniyor demişsin ya irem de öyle bir de dalmadıysa duyar bütün sesleri yalnız bırakana kadar iyice dalmasını bekle.nasıl uyutuyorsun bilmiyorum ama ben önce memede uyutuyorum sonra ayaklarımda dalmasını bekliyorum şuan da o durumdayız:)))bir de bazı çocuklar uyku saati geçtiğinde daha enerjik olabilirmiş irem de aynen öyle.bir uykusunu kaçırdıkmı bir dahakin kadar uyumuyor.gözleriyle ya da kulaklarıyla oynuyorsa uykusu gelmiştir hiç bekletmeden uyutmaya çalış.belki sen bunların hepsini denemişsindir ama ben böyle düzene soktum ondan yazayım dedim.

ben başlamadım canım ama bu ay da geçsin kurucaz inşallah.

oyuncakları soracaktım ben de ne aldın diye yazmışsın neyse gelsin bakalım da paylaşırsın nasıl olduğunu ben de buaralar yeni birşeyler almak istiyorum.buarada ben söylemeden görkemli söylemiş irem le deniz i karıştırmışsın hımmmmmmmm:)))

mujj cum ada ya da maşallah abla olmuş gerçekten ne güzel gülüyor.buarada düşmüş geçmiş olsun.adım da atmış ohh ohh yaşına girmeden yürür mü dersin.annenede geçmiş olsun canım.ayy hepsini tek seferde yazıverdim:))

hoşgeldin canım.geçmiş olsun neyseki siz iyisiniz.sare ye geçmiş olsun ben yeni atlatıyorum ve berbat birşeydi kuzucuk napsın hemen geçer inşallah.muz verebilirsin canım

ohh deniz e maşallah canım irem tek başına uyumuyor malesef ben de zorlamıyorum henüz.emzik alsa belki daha kolay uyurdu ama o da yok

NOT: 3. deneyişimde başardım yazmayı bilgisayar kapandı durdu ekran kartında sorun var sanırım.neyseki alıntılar silinmiyor açtığımda

cnm bende organık takıntısı old.ıcın berenın tum baklagıllerını nohut fasulye mercımek ıste pırınc pırınc unu tam bugday unu vs hepsını stokladım..hepsını oranık kullanıyorum..pekmezde aynı sekılde ben cıty farm urunlerını kullanıyorum organık sertıfıkalı bır marka tavsye ederım pekmezı super..
uyku duzenıne gelınce kucagımda sallayarak uyuyor ne ayakta nede baskasında asla uyumuyor dedıgını yaptım kuzum 3 saatte bır kucagıma aldım odasya gıdıp eee ee pışşşpşşş dıye dıye sallıyorum kalkmaya calısıyor bıraz zorlasam feryat fıgan uyutayım dıyene kadar kollarımda kopuyor vallaa..her yontemı denedım yokkk..bak dun nee olduu:)) bızımkı yıne sabah 7.30 da kalktı sonra 12 gıbı uyuttum zorla yarım saat uyudu kalktı..aksam babamlar geldı o saate kadar yatmadı..babam bumbosuna oturtmus ceee oynuyordu bende mutfakta yemek hazırlıyorumm sonra geldııı yanıma koss koss dye bende dıyorum ne oldu bırde ne goreyım oyy kuzummm uyuyakalmıs oturarak kafa dusmus yere:))) bızz şokkkk aaa ilk defa uyuduu..dusun yanı nasıl sevındım anlatamam:) bır yandanda uzuldum oyle uyudugunu gorunce kıyamadımm sıpama:)

egitici kopek puppye bayıldı sarkılarına guluyor nasıl sevınıyor anlatamam cok tavsıye ederım:))
bırde fısher prıce kurabıye kavanozları var onu alcam dun gordum cok guzel ve egıtıcı brseye benzıyor..
bırde yıne fısher prıce aktıvıte mamasını alcam onada bıraz erken 8 olalımda
evet kuzum karıstırmısım ıremle denızı:) duzelttık allahtan:) opuyorum ıremı ve snı cokkk

mas sandalyesı sıparısı vermıstım ya kızlarr.. bugunden ıcın gelcektı tel actım evet geldı ..gelın bakalım dedıler neyse sabah gıttık esımle sınan bey var orda onunla gorusmustumdedım mama sand.alcaktım sıparısım gelmıs bana sızın bebek erkektı dımı dıyoo hayda hayır kız..ya sey kem kum bız her modelden bırer tane getırrttık sızınkı hangısıydı dedım water lılly ay efendım onu verdık musterıye nıyee?? benden once sıparıs vermısmıss bu dangalakta benım bebegım erkek dıye lacıvert bır model ayarlamıs kafasna goree hey allahım yarabbımmm....
1 gune kadar gelır tekrar ısteyelım dıyor..dedım baslarım sımdı yapcagınız ısee..ıptal ettım..musterı kaybı umurlarında degıl sanırım bunlarn yaaa..anlayısa bakkk..
bende e bebekten sıparıs geccem bugun..sımdıde water lıly bıraz rengı soluk gıbı geldı cok dıkkatını cekmez falan dıye safarı alayım ben yıne onun renklerı guzel dıkkat ceker dımı kızlarr yahh:))

Mrtimcimm Sagol kuzumm. Napiiiiiin?:))) oglus nsl?

Golgemm ohh iyi yaptn oradan almamakla hayret brsey. Buarada Evveli Gun ayni sekilde Yogurt yerkn uyudu bzmki:))
Kizzz Bnde diorum 2 dir irem dio acaba Iremi de mi kpsio diodum gecenknde Bunda anladm karsmis aklin. Gecen erkek Baby konusu konusmusun Hanii istemiodn vazmigctin hadiiii ins. Buarada Ada da uyku sorunu olsa Ben biterdim. Sen nslsin, uykuyu sevmiyor msn? Gebeykn falan??
Dün nsl uykum geldi saat dha 23:00 dü baktım emmiyor, esime bıraktım dedim dayamicm uykum var, gtim yattım. Kıyamam kucağında yalancı memesiylee uyutmuş:)

kız bak gördünmü erkek olur belki dedin adamın içine doğmuş,birde kızmışsın sinana:))bu arada eğer almadınsa hellobaby sitesinde 249 ben ordan alacağım ..

ahh kıyamam berene sevinmeni anlıyorum biz de bir defasında dışarı çıktığımızda ireme salıncak getirdiler gittiğimiz kafede orda sallanırken sızmıştı ama emzik vardı ağzında birkaç gün tuttu sonra yine almamaya başladı.ahh bir alsaydı ahhh.canım inanırmısın ben iremi uyku düzenini oluşturana kadar ağlatarak uyutuyordum çok ağlıyordu ama bildiğin gibi değil gören şok oluyodu korkuyodu resmen ama uyumasa daha zor oluyordu.ayaklarımda sallarken sıkıştırıyordum ellerini kıpırdamasın diye öyle ağlıyodu bir süre sonra uyuyordu dediğim gibi bazen bıraktıktan 10-15 dk sonra uyanıyordu.hatta biz bir dönem battaniyede bile salladık ağlamasın diye.valla sana yardımı dokunur diye söylüyorum çünkü ozamanları hatırlıyorum irem in uyku saati gelince beni stres basıyordu.ağlamasın dayanmak da çok zor.bazen susturmak için ondan çok ben bağırıyordum.
buarada o köpekten bende istiyorum.emekleme topundan vazmı geçtin canım sen

geçmiş olsun canım ikinizede,salgın var eşimde grip habire c vitaminli şeyler veriyorum mandalin, ıhlamur,zencefil,adaçayı..birde kızlar hepinize tavsiye buguseptil varya hani şu nefese çekiyoruz inanılmaz faydalı birşey kurutuyor genzimizi grip falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…