Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
meleğim senin oğlanı görelim ona göre dünürlüğe karar veririz tatlım:))

Koyariz teyzesi sen yeterki iste,

Bayram burda pek olmadi sadece bir kac arkadasa mesaj cektik ve Tr yi arayip bayramlastik o kadarcik (
Ek gidaya ben 3 gun once basladim, ondan iki hafta once kasiga alissin diye kasik mamasi veriyordum ve sukur ogrendide kasikla yemeyi..herseyi bir progmama koydum onu takip edicem ins..elma pusresini alirken biraz zorlandi, yuzunu falan eksitti bende Tr den el yapimi pekmez getirmistim ondan katarak verdim..bugun bitti elma olayi , bir gun dinlendirdikten sonra armuta baslicam..bu sekilde alerjisi varmi yok mu onun kontrolununu yapiyorum ..meyveler bitincede sebzelere basliyacam..bunun disinda tatdirdigim besinler var ; iyi pismis yumurta sarisi, yogurt, gibi ..

Ben sadece gece emziriyorum, malasef sutum cok azaldi ve benim oglanda artik emmek istemiyor bende gece uyku sersemliginde dayiyorum aliyor sukur ama yeterli olmadigi asikar. devam sutu ile cogunlukla besleniyoz

Oy oy bu ne guzellik masalllah Ada yaSu ilk resimdeki bacak tepeye kalmis ya, ben orda olsaydim kapmistim o tommik bacagi :)) artis bu giz yaw yerim onu ...

kızlar ya benim bebiş yine çok öksürüyo yavrucum içim parçalanıyo.
bugün bakıcısında ben gelene kadar ağlamış sürekli tatil iyi gelmedi bize(

Gecmis olsun cnm, kimden duyduysam gelen hasta olmus ...canim calpol ver istersen varsa 2,5 ml kadar 4 saatte bir , zarari olmayan bir ilac iyi gelir ins..allah sifa versin minigine ins.

Selam güzel anneler ve onların şeker bebişleri

Şöyle geçmişe baktım topiğin sultanlarını gördüm , maşallah ada da irem de deniz de çok tatlı olmuşlar. Allah nazarlardan saklasın.

Meleğim hoş geldin tekrar. Sağol iyi geçti çok şükür. Geldik ama çok da yorulduk. Çabuk eski düzenimize döneriz inşallah.

Muj tatlım, ben hamiş değilim hiiii ama en yakın arkadaşım adişkodan 2.5 ay büyük kızı var ve O hamileymiş, hem de isteyerek olmuş. Çok sevindik . :)

Hatice cim sağol canım, geldik çok şükür. Siz de iyisinizdir umarım. Bizimki kıpır kıpır bu aralar , maşallah, tabii yoruluyoruz. Erkek bebek farkını yaşıyoruz evde

Kadifegül geçmiş olsun gülce ye De . Bir an önce iyîleşir umarım.

merhaba kizlar,
yaaa bugün mikail cok huysuzdu, sürekli miz miz etti durdu, sürekli kucak istemeye basladi... pazartesi gece ki yedirdigimizi kustu, sanirim midesini üsüttük, yada ne bileyim.. sali gündüzde ögle yemegini cok az yedi, normalde 190 gr olan bir siseyi bitirirken, sadece yarim sise ancak yedi..
Sonrada sadece devam sütü icti... midesini üsüttügünü nasil anlariz bileniniz var mi???

Cok mizmizlandimi inanin cok yoruyor beni..ama esimde evdeydi iyi kötü o yardim etti.. Birde uyku tulumlari konusunda nasilsiniz, bebisler alistimi???

Gluten maddesini duydunuz mu - bilgisi olan varmi aramizda??? Hipp ürünlerinde 6 ayliklarda gluten var, ona karsi alerji falan olabiliyormus.. haftaya kontrolümüz var sorucam bakalimda..

neyse gec oldu, aklima baska soru gelirse sabah yazarim ). Hepinizi kocamannnnnnnnnn öpüyoruz!!!

güzel bir tatil gecirmis olmaniza sevindim canim..malesef yolculuklar yoruyor bebisleri... insallah öksürügü de carcabuk gecer.

ay ay ay yerim ben seni, bu ne güzellik masallah subhanallah...yürümeye calisiyormu mujjcum,dikelebildigine göre..

merhaba canim,
burdada pek farkli gectigi söylenemez canim, bu hafta falan bir iki akrabaya tanidiga daha gidicez bayram ziyaretine o kadar... ayni bizde TRdeki akrabalari ariyoruz o kadar...
Ek gida programini iyi yapmissin canim, deneye deneye artiyor cesitler. Sen demek önce meyvelerden basladin oda iyi. Bisey sorucam, günde kac kez devam sütü veriyorsun? Yumurta sarisini nasil veriyorsun canim, ben hic denemedim..

Benim oglusta gündüz pek emmek istemiyor, ama bu aralar uyumak icin meme istiyor ve o arada da emiyor biraz..gece zaten sadece emiyor.. 1-2 kere uyaninca..
==========================

Yessiimcim canim,
esine gecmis olsun, insallah ameliyat sonrasi daha iyi olur omuzu ... sizinde iyi olmaniza sevindim...

ayyyy bu tam ısırmalık olmuş. maşallahh adişkoya çok şeker yaaa. allah nazarlardan saklasın bu güzelliği...

Herkese günaydın...

Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben ve oğluşum da iyiyiz. eşimde dün ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ameliyatı omzuna 4tane vida koymuşlar. bugün çıkacak hastaneden.
görkemli, haticecan sağolun iyi dilekleriniz için...

kadifegül kızına çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir. öksürüğü arttıysa bir doktora götür canım allah korusun ciğerlerine inmesin. bayram öncesi benim oğlum öyleydi 3gün şurup kullandık şimdi iyi çok şükür. inşallah gülce kızımızda hemencik iyi olur.

haticecim benim kızda memlekette yemek istememiş kandırarak yedirdiklerimide kusmuştu ablam miğdesini üşütmüş bebeğin kusmuğu değişik kokuyo dedi ve gazıda kokuluydu.seninkinin gazı kusmuğu falan kokulumuydu? sanırım ben su ile üşüttüm kaynamış suyu biberona koyuyodum ve bebeğin giyimi iyi olsada ev soğuktu biberondaki suda doğal olarak soğuk olmuş ve sanırım ondan üşüttü. bide geçen gece tatilden geldiğimiz akşam oldu.ben pirinç unu ve irmikten mama yapıp verdim miğdesini rahatlatsın diye ve öksürüyoya boğazıı yumuşatması için mamadan mı bilmiyorum rahatlayıp iyi uyumuştu.

sağolasın canım. memlekette acile gittik doktor baktı dediği tüm ilaçlar yada benzerleri vardı onları kullan dedi.öksürük şurubumuz vardı geçen sefer iyi gelmişti 3günlük kullanım ona başladık eğer bitince iyi olmazsa hala soğuk algınlığı şurubunu vereceğim. çok şükür ateş yok..

sanırım senin oğlanı gören kimse kız mı erkek mi diye sormaz hani derlerya herif herif maaşallah tam erkek tipi var nazar değmesin tosuncuğa...

YEsimcim cok sagol cnmcim.ben kacirmisim ne ameliyati yaa?? Coook gecmis olsun.ayy bnm de dun cnm sikildi annemdn parca alibmisti kanamasi var die simdi bnm dr. Rahmini almamiz lazim ilerde basina is acacak demis sok oldum.buhafta olsun dio annem belki haftaya kalacak bilmiyorum simdi yine aradm dr.u doner brzdn
Yazacaklarim vardi ama kafam dalgin unutttum tsk. Ederm hepinize topik senlendi buyudu bebislerimiz.evet haticecancim siraliyor koltuklarda falan bizi birAkip duruyor birkac saniye kendi kendine kuzum.simdi uyurken hemen dolma yapacagim bilgine

ne demek canim ya... insallah simdi daha iyi olur omuzu ve sorun yasamaz bir daha. Yessimcim, bu tam findik olmus yaaa, minciklamak geliyor icimden..oyyyy masallahhhhh tütütütü Rabbim nazarlardan korusun...

canim kakasi ve kusmugu kokuyordu, o aksam somon baligi yedirmstik, sanirim dedigin gibi midesini üsütmüs, ama bugün iyi sükür. HA birde yemeklerin tadini aliyor artik sanirim, sevip sevmediklerini falan ayirt ediyor..

Mujjcum gecmis olsun canim annene, alinsin daha iyi - en azindan ilerisi icin tehlike olusturmaz...

demek dolma yapacaksin, canim dolmayi ben gecen gün pisirdim henüz bitmedi, bugün karniyarik ve kuru fasulye yapmayi düsünüyorum... )

kizlar oglusumun bal küpümün resmini ekledim, albümlerimden bakabilirsiniz )

öptüm hepinizi

mujj sağol canımcım senin annene de çok geçmiş olsun. ileride sorun yaratacaksa şimdiden önlemini almakta fayda var.

iyi akşamlar kızlarrr
ayın son günlerini hiç sevmiyorum. eşim bankacı ve ay sonu çok yoğun hala gelmedi oof of.
kızlar ya uzundur sorim diyorum sonra açınca unutuyorum sormayı. bebişlerinizin uykuları nasıl? mesela gündüzleri ne kadar uyuyorlar?
benimki önceden sabah kalktıktan sonra öğleye kadar ya iki kez ya bir kez uyuyodu toplamda yaklaşık 2saat uyumuş oluyodu. öğleden sonrada ya 2,ya 3parça da yaklaşık 4saat kadar uyuyodu gerisi gece uykusu...
tatilin son zamanları ve şimdi öğleden önce 1sonrada 1kez uyuyo. öğleden önce az uyuyormuş 2saat değil öğleden sonrada 2saat falan uyuyo. nasıl olması gerek normal mi sizce...
sizinkilerin uyku düzeni nasıl ne zaman ne kadar uyuyorlar?

beren gun ıcınde toplasan 1 saat anca uyuyor..
gorenler bu cocugun bu kadar enerjıyı nerden aldıgın ınanamıyor..uyku yokk hep bır merak hep bır laf dınleme hep oyun hep oyun:))
ne yapacagımı bılemıyorum gece 2 den once yatmıyor gece uykusuda pek ıyı degıl 2 3 saatte bır uyanıyor gece 3 defa beslenıyor..
ve gercekten saatlerce uyumus uyanmıs gıbı enerjı patlaması yasıyor masallah kuzumaaa:)
ahh bır uyku duzenımız olsa bende bıraz dınlensem

Son düzenleme:
mujj annene geçmiş olsun canım..benim annem de rahim ameliyatı oldu yıllar önce rahmi alındı alınması gerekti.. aksine sağlıkları için iyi bile..rahat ol canım

yeşim oğluş çok tatlı maşallah..oturuyor galiba kendi kendine..biz daha otıuramıyoruz zaten oturmayı sevmiyor

haticecan senin oğluş ta çok tatlı maşallah ve geçmiş olsun..somon dokunmuş olmasın mikaile tatlım..bide yumurtayı sormuşsun biz 1/8 ile başladık şimdi yarım yumurta sarısı yiyor kahvaltıda..

kadifegül önemli olan gece uykusu canım büyüme gelişim hormonları bakımından..deniz de artık 7 buçuğu zor ediyor akşamları,sabah ta 6 da kalkıyor ..normal yani ...

kızlar mama sandalyesine oturtmaya başladınızmı bebetoları artık...artık almak istiyorum ama oturmayı tam beceremediği için kararsızım

cnm al bence sımdı tam zamanı..once reddedebılıyolar ardından zamanla alıscak zaten o sure zarfını atlatmıs olursun ..
bende bugun gıttım sıparıs verdım ıstedıgım desn yoktu..cuma gelcek ınsallah:) bırkac oyunckla bırlıkte alcam..
bumbosuna bıraz bıraz alıstı eskısınden daha cok duruyor sımdı..chıcco polly sıparısı verdım en ıyısı o ben cok arastırdım cnm..

topıgımız erkeklerıne kocaman opucuk ve kocaman masallahhh gonderıyorummm:)

aynen bende polly alcam yoksa mrs owlmı??sen hangi desen karar verdin??bi de başka hangi oyuncakları aldın canım ??

bu arada gölgem şu pekmez işi çok iyi oldu valla aklınla bin yaşa bazen sebze yememesi tutyo denizin brokoli falan katınca ,azcık pekmez çorbaya tamamdır,daha ver der gibi bakıyor:))

annesi oğluşun çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun.

tesekkürler canim cümlemizinkini korusun Rabbim...

uyku düzeni bizde eh iste olustu gibi ama bazen de degisiyor.. ögleden sonra bazen 2 saat bazen 45 dk yada 1 saat uyuyor... ), her gün ayni saatte uyutmaya özen gösteriyorum.. aksamlarida 00:30 da uyuyordu, simdi saatler geri alininca, düzene sokmaya calisiyorum...

Bakici nasil uyutuyor senin bebisi?

uyku düzeni olmadimi cok zor gercekten, bazen Mikail de uyuyamadi mi beni deli ediyor, sürekli bagiriyor kiziyor falan.. canim gece yatirmadan önce ne yediriyorsun?? Ac oldugu icin SIK kalkiyor olmasin gece?? Neden gece 2´den önce uyutmaya calismiyorsun, isiklari kapat tv yi falan ne bilim, ortami iyice sessizlestir, ona hareket yaptiginda tepki verme bakalim ne yapacak...

insallah bir an önce uyku düzeni oturur..

cok sagolasin canim... somon aslinda hep yediriyordum ama nedense o aksam cikardi, biraz ara verip tekrar deneyecegim... yumurta ben daha hic vermedim canim ya, nasil veriyorsun bu arada, neyle karistiriyorsun??

Gluten ile ilgili sormustum kimse bir cevap yazmadi , bugün ögle yemeginde tekrar deneyecegim..insallah gluten alerjisi cikmaz...

topıgımız erkeklerıne kocaman opucuk ve kocaman masallahhh gonderıyorummm:)

tesekkürler canim... baktim herkes ekledi bebisinin resimlerini, bende ekleyeyim dedim , dünür olmak isteyenlere duyurulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…