oğluşumun ilk dişi patladı arkadaşlar... dün eşimin anneannesi bizdeydi o farketmiş. akşamda emzirirken beni ısırdı ben de farketmiş oldum... darısı diş çıkaramayan bebişlerimizin başına...
2gecedir uykusundan bir den ağlayarak kalkıyordu. 2-3dk içli içli ağlıyıp sonra tekrar uykuya dalıyordu. gündüzleri de hep sinirli he huysuzdu. demek ki diş çıkardığı içinmiş.
merhaba arkadaşlar
blogumuzu ziyaret edip arkadaşlığımızı çekemeyip huzur bozmaya çalışan şahsı kınıyorummmmm.neyse birkaç gündür yoktum hasta oldum ishal kusma evdeyim şimdi.irem in de burun akıntısı var hava değişimi falan etkilendi herhalde o da.dün doktora gittik kahvaltıya başlıyoruz bu ay ayrı ayrı verin dedi doktor tatların farkına varsın.pekmez olarak da kapalı markalı kullanın açık almayın dedi güvenilir olmaz diye herhalde.ama ben yine de tanıdıktan bulursam el yapımı istiyorum.iremin boyu 68 kilosu 7250 olmuş.yattığı yerde döne döne daire çiziyor emekleme girişiminde bulunuyor ama bacağını çekince yan dönüveriyor.
canım mikaile de maşallah pek şeker
mas sandalyesı sıparısı vermıstım ya kızlarr.. bugunden ıcın gelcektı tel actım evet geldı ..gelın bakalım dedıler neyse sabah gıttık esımle sınan bey var orda onunla gorusmustumdedım mama sand.alcaktım sıparısım gelmıs bana sızın bebek erkektı dımı dıyoo hayda hayır kız..ya sey kem kum bız her modelden bırer tane getırrttık sızınkı hangısıydı dedım water lılly ay efendım onu verdık musterıye nıyee?? benden once sıparıs vermısmıss bu dangalakta benım bebegım erkek dıye lacıvert bır model ayarlamıs kafasna goree hey allahım yarabbımmm....
1 gune kadar gelır tekrar ısteyelım dıyor..dedım baslarım sımdı yapcagınız ısee..ıptal ettım..musterı kaybı umurlarında degıl sanırım bunlarn yaaa..anlayısa bakkk..
bende e bebekten sıparıs geccem bugun..sımdıde water lıly bıraz rengı soluk gıbı geldı cok dıkkatını cekmez falan dıye safarı alayım ben yıne onun renklerı guzel dıkkat ceker dımı kızlarr yahh:))
ahh kıyamam berene sevinmeni anlıyorum biz de bir defasında dışarı çıktığımızda ireme salıncak getirdiler gittiğimiz kafede orda sallanırken sızmıştı ama emzik vardı ağzında birkaç gün tuttu sonra yine almamaya başladı.ahh bir alsaydı ahhh.canım inanırmısın ben iremi uyku düzenini oluşturana kadar ağlatarak uyutuyordum çok ağlıyordu ama bildiğin gibi değil gören şok oluyodu korkuyodu resmen ama uyumasa daha zor oluyordu.ayaklarımda sallarken sıkıştırıyordum ellerini kıpırdamasın diye öyle ağlıyodu bir süre sonra uyuyordu dediğim gibi bazen bıraktıktan 10-15 dk sonra uyanıyordu.hatta biz bir dönem battaniyede bile salladık ağlamasın diye.valla sana yardımı dokunur diye söylüyorum çünkü ozamanları hatırlıyorum irem in uyku saati gelince beni stres basıyordu.ağlamasın dayanmak da çok zor.bazen susturmak için ondan çok ben bağırıyordum.
buarada o köpekten bende istiyorum.emekleme topundan vazmı geçtin canım sen
canım geçengün gluten alejisi sormuştun googleda gluten gurmebebek diye yazarsan o sitede güzelce anlatmış ben şimdi ekleyemiyorum
Haticecannnn!!! Cnmmmm naptin sen ben dogdugu zmn bile altin yastigi vs. Hep atiyordum yatak icinden annemler koydukca.en korktugum seydir.ne nazar boncugu takarim ne birsey.hele artik amannn dikkat.evde kabuklu cerez zor yiyorum ya duserse korkusundn:/ aman dikkat takma oyle verileni koy kenara iyi bari birsey olmamis Allahm sen koruuu yarabbim! Bir kere abla yatagina nazar boncuklu birsey takmis,hemen cikardim lutfen bir daha bu tarz seyleri takma artik elinle herseyi aliyor cunku demistim.sac toplayici kizim bnm:))
HATİCECAN, canım allah korumuş valla çok geçmiş olsun. takma bir daha hiç birşey. dışarıya çıktığımızda kayınvalidem çocuğun nazarlığını tak diyor ben her defasında takmıyorum. artık herşeyi çekiyorlar. allah korusun. her an herşey olabilir.
ay haticecan sonuna kadar zor okudum,neyse yutmamış,en korktuğum şeydir ,kayınvalidem herzaman der şunun omzuna nazarlık takın hatta aldı takmamız için şu yoncalı olanlardan yazık, onu bile takmadım..benim kardeşime yıllar önce muska takmışlardı çok huysuz diye dua yazılıydı babamla annem hep takışırdı bu konuda babam çıkartırdı batacak biyerine diye annem takardı gizlice:))
iyi akşamlar kızlarr...
nasıl gidiyo keyifler. ya başıma ne geldi sormayın ben söylim kızımla yürümeden gelirken birden karnımda bi kaşınntı tekrar tekrar eve geldim bi baktıım karnım kırmızı benek benek ve bir ufacık böcek...nerden girdin oraya yedin beniii seen hemencik kızımı soyup inceledim onada gelmiş mi diye şükür yoktu.
off nasılda fırtına başladı... ikinci diyeceğim ben gittikçe şişiyorum nerdeyse doğum yaptığım kiloya gelecem.hep derlerdi emzirirken kilo alırsın diye yok canıım derdim emzirmek bilmem ne kadar kalori yaktırırmış zayıflamak yerine ne kilosu amma hiç sandığım gibi değilmiş Allah bir boğaz vermiş ye ye doymuyorum tatlılar çikolatalar kanmıyorum sütlü tatlı kesmiyo şerbetli alıyorum bu nasıl birşeydir ya... aynaya bakmak giyinmek alışveriş yapmak istemiyorum heryerim bıngıl bıngıl... eğer ayarlayabilirsem mesai saatim değişti 14,30-17,30 çalışacam erken çıkıp evden spora gideceğim inşallah boğazımıda tutabilirsem işe yarar spor...
bende hıc uyumazdım hamıleyken falan gece 3 gıbı yatadım normaldede gece uykusunu pek sevmem sabahta kalkmak bılmem suc benımmı dersın:)))Mrtimcimm Sagol kuzumm. Napiiiiiin?:))) oglus nsl?
Golgemm ohh iyi yaptn oradan almamakla hayret brsey. Buarada Evveli Gun ayni sekilde Yogurt yerkn uyudu bzmki:))
Kizzz Bnde diorum 2 dir irem dio acaba Iremi de mi kpsio diodum gecenknde Bunda anladm karsmis aklin. Gecen erkek Baby konusu konusmusun Hanii istemiodn vazmigctinhadiiii ins. Buarada Ada da uyku sorunu olsa Ben biterdim. Sen nslsin, uykuyu sevmiyor msn? Gebeykn falan??
Dün nsl uykum geldi saat dha 23:00 dü baktım emmiyor, esime bıraktım dedim dayamicm uykum var, gtim yattım. Kıyamam kucağında yalancı memesiylee uyutmuş:)
aldım kuzum artık cok gec:))) safari siparıs ettım sen mrs owl modelınımı alcaksın? bende 259.90 a aldım cnmkız bak gördünmü erkek olur belki dedin adamın içine doğmuş,birde kızmışsın sinana:))bu arada eğer almadınsa hellobaby sitesinde 249 ben ordan alacağım ..
ahh o aglayınca bende dayanabılsem kız gorsen varya nefesı kesılıyor nerdeyse bende kıyamıyorum ..aslında yaptıgımmı yanlıs bılemedım..al bebegım puppy den cok memnun kalırsın benımkı cok sevdı..emekleme topundan vazgectım cunku elem almıs gıtmıyormus cnm oldugu yerde duruyormus donuyormus falan ben gıder kızımda pesınden gıder dedım ama ole dıılmıs bende vazgectim:)ahh kıyamam berene sevinmeni anlıyorum biz de bir defasında dışarı çıktığımızda ireme salıncak getirdiler gittiğimiz kafede orda sallanırken sızmıştı ama emzik vardı ağzında birkaç gün tuttu sonra yine almamaya başladı.ahh bir alsaydı ahhh.canım inanırmısın ben iremi uyku düzenini oluşturana kadar ağlatarak uyutuyordum çok ağlıyordu ama bildiğin gibi değil gören şok oluyodu korkuyodu resmen ama uyumasa daha zor oluyordu.ayaklarımda sallarken sıkıştırıyordum ellerini kıpırdamasın diye öyle ağlıyodu bir süre sonra uyuyordu dediğim gibi bazen bıraktıktan 10-15 dk sonra uyanıyordu.hatta biz bir dönem battaniyede bile salladık ağlamasın diye.valla sana yardımı dokunur diye söylüyorum çünkü ozamanları hatırlıyorum irem in uyku saati gelince beni stres basıyordu.ağlamasın dayanmak da çok zor.bazen susturmak için ondan çok ben bağırıyordum.
buarada o köpekten bende istiyorum.emekleme topundan vazmı geçtin canım sen
al kuzum ben cok begendım bencede tam cagı..cogu oyuncakta 6 ay uzerı yazıyor ama bazıları 8 9 aydan sonra ılgısını cekecek tarzdan..umarım severek oynar:)Golgem ben de o kurabiye gibi dusunuyordum almayi olmadi onu alayim guzelmis.6 ay ustu dio ama bence tam zmnindayim oncesi ugrasmiyordu Ada simdi bakiyor 1,5 yasinda ark.in kizi onunki de yenni atiyor kendi kendine diodu
tatlım cıtyfarm.com ekoorganik.com da var ıkı sıtedende alısverıs yapıyorum guvenılır ve kargo suresı cok kısa 2 gun ıcınde elımde oluyor..gölgemmm
city farm ürünlerini nerden alıyorsun peki canım heryerde bulunuyormu
yaaa kizlar ne oldu bilseniz, Mikailin yataginin basucunda takilan altinlari igneliydi, sen uykudan uyan onlardan bir tanesini kopar oradan, kirmizi seritini falan... bir girdim odaya baktim elinde kirmizi seridi agzinda geviyor, Allah deli oldum, hemen altinlari saydim kac taneydi diye, bilemedim esimi aradim sen hatirliyormusun kac tane diye, oda bilmiyorum, kimler getirmisti say dedi, saydik 5 tane cikiyor, ama asili olan 4 tane, Allahim biri eksik, bogazina baktim agzindan yok, neyse sükür ki tam ensesindeymis altin ve kücük firkete...
Inanin ömrümden ömür gitti, gecen aksam da muskasi vardi omzunda onu almis, nasil beceriyorsa, agzina sokup cikartiyor, bir ara tara ignesini bulduk, igneside boynundaymis...
Aman siz siz olun altini yada ona benzer seyleri varsa yataginda mutlaka kaldirin... öpüyorum hepinizi..
Bu arada bebisleriniz kendi baslarina oturabiliyorlarmi artik??? Ha birde kizlar, ticker´lariniza bebislerinizin isimlerini yazsaniz nasil olur... herkes ismini bilir o zaman.. sadece bir öneri))
HAYIRLI CUMALARRRR
hayirli olsun disiniz canim, biz üst dislleri bekliyoruz))... darisi diger bebislerin basina insallah...
cok sagolasin canim...
senin kizginligini anlayabiliyorum canim, bosver bir daha alma oradan bisey...aslinda o kisiyi sefine sikayet etseydin iyiydi... ne demek siparisleri karistirmak, yani adini soyadini istedigin mali yaziyorsun siparise..nasil olurda baska bir müsteriye verilir ki...
lovehoney canim,
ben emekleme topundan almadim, almayi düsünüyordum ama 4 aydan önce gelmiyordu falan, sonra baska sitede gördüm ama almadim.. ben emekleyen köpek almistim, onuda geri gönderdigim begenmedim.. cok kisa emekliyordu...
görkemlicim nette buldum bir kac yerde okudum falan, bugün ögleyinde glutenli olan bir ek gida yedirdim - dana eti, icinde minik minik makarnalar ve havuc vardi sanirim... bakalim nasil olacak... haftaya da doktor kontrolümüz var, soracagim...
Eki Görüntüle 544441
emeklediğine sevinirken, olayı abartan benim süpriz yumurtama bakın teyzeleri,hem güldük hemde endişeye gark olduk,bundan sonra yalnız bırakmak yok !!
merhabalar güzeller güzeli anneler ve şirin civcivleri:)
umarım herkes iyidir.. bu arada hastalanan arkadaşlar iyileşmişlerdir inşallah. yeni çıkan dişlerimizi de tebrik ediyorum keskin günler sizi bekler artık ..:)
bizi sorarsanız 6.ayımızı tamamladık, pazartesi aşı günümüz. bu aşı zormuş galiba?.. tecrübelerinizi bekliyorum.
bizim daha dişimiz yok. bol kaşıntı var ama doktorumuz daha beklemeyin çok var çıkmasına dedi:/
emekliyoruz ama seri halde, peşimde dolaşıyor meleğim.
ek gıdaya da daha tam başlamadık. 2 gündür yoğurt deniyoruz bir kaç tatlı kaşığı miktarda. ama Azra daha yutmayı bilmiyor..
uykularımıza gelince gün içinde 2 kez 40ar dk uyuyor gece de 1,5 satte bir uyanıyor emmek için. ona rağmen enerji tam gaz:) çok güzel uyurdu Azra sanırım nazara geldi..
benden haberler vereyim azcıkda. hala aldığım 30 kilodan 4 kilosu üzerime yapışıp kaldı. süt verme bitince gidermiş sanırım onlar da ama iyice yer ettiler gibi geliyor bana.ücretsiz iznimde 2.ayıma gircem evde vakit geçirmeye baya alıştım bu arada, işe dönmek heyecanlı olacak benim için....
neyse şimdilik bu kadar yeterli, öpüyoruz kızım ve ben hepiniziiiiiiiiiiii.............
iyi geceleeeeeeeeeerrr booooooollll uykularrrrrrr....:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?