Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım geçengün gluten alejisi sormuştun googleda gluten gurmebebek diye yazarsan o sitede güzelce anlatmış ben şimdi ekleyemiyorum

Golgem ben de o kurabiye gibi dusunuyordum almayi olmadi onu alayim guzelmis.6 ay ustu dio ama bence tam zmnindayim oncesi ugrasmiyordu Ada simdi bakiyor 1,5 yasinda ark.in kizi onunki de yenni atiyor kendi kendine diodu

yaaa kizlar ne oldu bilseniz, Mikailin yataginin basucunda takilan altinlari igneliydi, sen uykudan uyan onlardan bir tanesini kopar oradan, kirmizi seritini falan... bir girdim odaya baktim elinde kirmizi seridi agzinda geviyor, Allah deli oldum, hemen altinlari saydim kac taneydi diye, bilemedim esimi aradim sen hatirliyormusun kac tane diye, oda bilmiyorum, kimler getirmisti say dedi, saydik 5 tane cikiyor, ama asili olan 4 tane, Allahim biri eksik, bogazina baktim agzindan yok, neyse sükür ki tam ensesindeymis altin ve kücük firkete...

Inanin ömrümden ömür gitti, gecen aksam da muskasi vardi omzunda onu almis, nasil beceriyorsa, agzina sokup cikartiyor, bir ara tara ignesini bulduk, igneside boynundaymis...

Aman siz siz olun altini yada ona benzer seyleri varsa yataginda mutlaka kaldirin... öpüyorum hepinizi..

Bu arada bebisleriniz kendi baslarina oturabiliyorlarmi artik??? Ha birde kizlar, ticker´lariniza bebislerinizin isimlerini yazsaniz nasil olur... herkes ismini bilir o zaman.. sadece bir öneri ))

HAYIRLI CUMALARRRR

hayirli olsun disiniz canim, biz üst dislleri bekliyoruz ))... darisi diger bebislerin basina insallah...

cok sagolasin canim...

senin kizginligini anlayabiliyorum canim, bosver bir daha alma oradan bisey...aslinda o kisiyi sefine sikayet etseydin iyiydi... ne demek siparisleri karistirmak, yani adini soyadini istedigin mali yaziyorsun siparise..nasil olurda baska bir müsteriye verilir ki...

lovehoney canim,
ben emekleme topundan almadim, almayi düsünüyordum ama 4 aydan önce gelmiyordu falan, sonra baska sitede gördüm ama almadim.. ben emekleyen köpek almistim, onuda geri gönderdigim begenmedim.. cok kisa emekliyordu...

canım geçengün gluten alejisi sormuştun googleda gluten gurmebebek diye yazarsan o sitede güzelce anlatmış ben şimdi ekleyemiyorum

görkemlicim nette buldum bir kac yerde okudum falan, bugün ögleyinde glutenli olan bir ek gida yedirdim - dana eti, icinde minik minik makarnalar ve havuc vardi sanirim... bakalim nasil olacak... haftaya da doktor kontrolümüz var, soracagim...

Haticecannnn!!! Cnmmmm naptin sen ben dogdugu zmn bile altin yastigi vs. Hep atiyordum yatak icinden annemler koydukca.en korktugum seydir.ne nazar boncugu takarim ne birsey.hele artik amannn dikkat.evde kabuklu cerez zor yiyorum ya duserse korkusundn:/ aman dikkat takma oyle verileni koy kenara iyi bari birsey olmamis Allahm sen koruuu yarabbim! Bir kere abla yatagina nazar boncuklu birsey takmis,hemen cikardim lutfen bir daha bu tarz seyleri takma artik elinle herseyi aliyor cunku demistim.sac toplayici kizim bnm:))

HATİCECAN, canım allah korumuş valla çok geçmiş olsun. takma bir daha hiç birşey. dışarıya çıktığımızda kayınvalidem çocuğun nazarlığını tak diyor ben her defasında takmıyorum. artık herşeyi çekiyorlar. allah korusun. her an herşey olabilir.

ay haticecan sonuna kadar zor okudum,neyse yutmamış,en korktuğum şeydir ,kayınvalidem herzaman der şunun omzuna nazarlık takın hatta aldı takmamız için şu yoncalı olanlardan yazık, onu bile takmadım..benim kardeşime yıllar önce muska takmışlardı çok huysuz diye dua yazılıydı babamla annem hep takışırdı bu konuda babam çıkartırdı batacak biyerine diye annem takardı gizlice:))

iyi akşamlar kızlarr...
nasıl gidiyo keyifler. ya başıma ne geldi sormayın ben söylim kızımla yürümeden gelirken birden karnımda bi kaşınntı tekrar tekrar eve geldim bi baktıım karnım kırmızı benek benek ve bir ufacık böcek...nerden girdin oraya yedin beniii seen hemencik kızımı soyup inceledim onada gelmiş mi diye şükür yoktu.
off nasılda fırtına başladı... ikinci diyeceğim ben gittikçe şişiyorum nerdeyse doğum yaptığım kiloya gelecem.hep derlerdi emzirirken kilo alırsın diye yok canıım derdim emzirmek bilmem ne kadar kalori yaktırırmış zayıflamak yerine ne kilosu amma hiç sandığım gibi değilmiş Allah bir boğaz vermiş ye ye doymuyorum tatlılar çikolatalar kanmıyorum sütlü tatlı kesmiyo şerbetli alıyorum bu nasıl birşeydir ya... aynaya bakmak giyinmek alışveriş yapmak istemiyorum heryerim bıngıl bıngıl... eğer ayarlayabilirsem mesai saatim değişti 14,30-17,30 çalışacam erken çıkıp evden spora gideceğim inşallah boğazımıda tutabilirsem işe yarar spor...

arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum, yookk bu bana artik ders oldu, dersimi aldim, bundan sonra daha dikkatli olucam... Rabbim korudu yavrumu... bu arada nazar boncugu takmak iyi degilmis, yani Allaha ortak kosmak gibiymis, peygamberimiz (sav) söylemis.. ben o yüzden vardi nazar boncugu cikarttim...

Sizler nasilsiniz bugün, halinizi hatirinizi soramadim ya... umarim iyisinizdir hepiniz bebislerde öyle.. sizi seviyorum... bu arada o topige cirkin yaziyi yazan arkadasida kiniyorum, pat diye konularin göbeginden girmis, patavatsizca yazmis...kendini bilmemek bu olsa gerek... neyse ki siz cevabini vermissiniz...

canim kac kilodasin su an, hamileyken kac kiloya cikmistin... bende göbüsten kurtulmaya calisiyorum )

bende hıc uyumazdım hamıleyken falan gece 3 gıbı yatadım normaldede gece uykusunu pek sevmem sabahta kalkmak bılmem suc benımmı dersın:)))
kız bak gördünmü erkek olur belki dedin adamın içine doğmuş,birde kızmışsın sinana:))bu arada eğer almadınsa hellobaby sitesinde 249 ben ordan alacağım ..
aldım kuzum artık cok gec:))) safari siparıs ettım sen mrs owl modelınımı alcaksın? bende 259.90 a aldım cnm
ahh o aglayınca bende dayanabılsem kız gorsen varya nefesı kesılıyor nerdeyse bende kıyamıyorum ..aslında yaptıgımmı yanlıs bılemedım..al bebegım puppy den cok memnun kalırsın benımkı cok sevdı..emekleme topundan vazgectım cunku elem almıs gıtmıyormus cnm oldugu yerde duruyormus donuyormus falan ben gıder kızımda pesınden gıder dedım ama ole dıılmıs bende vazgectim:)
Golgem ben de o kurabiye gibi dusunuyordum almayi olmadi onu alayim guzelmis.6 ay ustu dio ama bence tam zmnindayim oncesi ugrasmiyordu Ada simdi bakiyor 1,5 yasinda ark.in kizi onunki de yenni atiyor kendi kendine diodu
al kuzum ben cok begendım bencede tam cagı..cogu oyuncakta 6 ay uzerı yazıyor ama bazıları 8 9 aydan sonra ılgısını cekecek tarzdan..umarım severek oynar:)
gölgemmm
city farm ürünlerini nerden alıyorsun peki canım heryerde bulunuyormu
tatlım cıtyfarm.com ekoorganik.com da var ıkı sıtedende alısverıs yapıyorum guvenılır ve kargo suresı cok kısa 2 gun ıcınde elımde oluyor..

cnm amannn Allah korumuss..ben besıgındekı altın yastıgına takılanları anında alıyordum cnm..bılmez agzına atar aman dıkkat et tatlım..berenın sacındakı toka kaybolsa yana done evı tavaf edıyorum..en meraklı cagında bebekler..

Son düzenleme:
kuzum yok yhaa ıkıncıyı dusunmuyorum olursa beren 5 6 yasında anca kı oda cok uzak bır dusunce suanda..konusuyorum ıste oyle:))
hem anneler hıssederya ben ıkıncı bebegı yaparam oda kız olcak dıye hıssedıorum :) berene berıl kardes nasıl olur ama hahahaha.)

haticecan geçmiş olsun canım allah korumuş.çok dikkatli olmamız lazım artık ufaklıklara hiç güvenilmiyor.önce allah korusun yine de ona emanet kuzucuklarımız

emeklediğine sevinirken, olayı abartan benim süpriz yumurtama bakın teyzeleri,hem güldük hemde endişeye gark olduk,bundan sonra yalnız bırakmak yok !!

Eki Görüntüle 544441

emeklediğine sevinirken, olayı abartan benim süpriz yumurtama bakın teyzeleri,hem güldük hemde endişeye gark olduk,bundan sonra yalnız bırakmak yok !!

Ihiiii ccadiya bakar misinnn:))))) ama acamaz daha acamadj dimi? Bir de acarmis:)))
Bizz de rekor kiriyoruz oturuyoruz dermoeczanede ne var ne yok die bakiniyorm.Adiskomu aksamstu uyutmadm sukur arkadaslara gitmistik orda uyudu uyanmadn yatti yatagina.aslinda brz cis var acsam altini iyi ama uyandiririm die acamiyorum suan:))

merhabalar güzeller güzeli anneler ve şirin civcivleri:)
umarım herkes iyidir.. bu arada hastalanan arkadaşlar iyileşmişlerdir inşallah. yeni çıkan dişlerimizi de tebrik ediyorum keskin günler sizi bekler artık ..:)
bizi sorarsanız 6.ayımızı tamamladık, pazartesi aşı günümüz. bu aşı zormuş galiba?.. tecrübelerinizi bekliyorum.
bizim daha dişimiz yok. bol kaşıntı var ama doktorumuz daha beklemeyin çok var çıkmasına dedi:/
emekliyoruz ama seri halde, peşimde dolaşıyor meleğim.
ek gıdaya da daha tam başlamadık. 2 gündür yoğurt deniyoruz bir kaç tatlı kaşığı miktarda. ama Azra daha yutmayı bilmiyor..
uykularımıza gelince gün içinde 2 kez 40ar dk uyuyor gece de 1,5 satte bir uyanıyor emmek için. ona rağmen enerji tam gaz:) çok güzel uyurdu Azra sanırım nazara geldi..
benden haberler vereyim azcıkda. hala aldığım 30 kilodan 4 kilosu üzerime yapışıp kaldı. süt verme bitince gidermiş sanırım onlar da ama iyice yer ettiler gibi geliyor bana. ücretsiz iznimde 2.ayıma gircem evde vakit geçirmeye baya alıştım bu arada, işe dönmek heyecanlı olacak benim için....
neyse şimdilik bu kadar yeterli, öpüyoruz kızım ve ben hepiniziiiiiiiiiiii.............
iyi geceleeeeeeeeeerrr booooooollll uykularrrrrrr....:):)

inanmıcaksın ama açıyor zaten beni endişelendiren de o burnuna gelcek yüzüne falan,yandık biz:))

canım bizde seni ve azra öpüyoruz
30 kilo yanında 4 kilonun lafımı olur ,verirsin

ooo bebegım senın ıcın tehlıke canları calmaya basladıı:)) yandınkı ne yandınn:)) aman dıkkat et dedıgın gıbı yalnız bırakma fıstıgı

Merhaba arkidişler

Ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum. Çünkü ben de HAstAYIm hatırladığım kadarıyla lovehoney gibi denize adaya ireme berene maşallah bu arada. Her biri kendi alanında yenî rekorlar kırmış

Mama sandalyesini 15 gündür kullanıyorum . Ege oturabiliypr artık. Bi mr. Owl olanı aldık. Sürekli mutfakta. Başla yerde yemek yedirmiyorum. Mutfakla yemeyi özleştirsîn siye. İşe de yarıyor kızlar. Hep birlikte yiyoruz. O filesinde ekmek kemirirken biz de yiyoruz ( maşallah) playstation U açıp duruyor. Yaramaz bi şey oldu. Diş yok. Kafam ağrıyor yazamıyorum artık. Girer okurum sizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…