Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

günde sadece 1saat gerçekten zor. hiperaktif çocuklar az uyuduğunda çok daha hareketli enerjik olur yorulmak ve uyumak bilmezmiş ama iyi uyuduğunda daha sakin hareket edermiş böyle öğrenmiştik üniversitede acaba normal çocuklar içinde mi geçerliki bazen benimkide az uyumasına rağmen çok hareketli oluyo 10dakka uyuyo sanki saatlerce uyumuş gibi dinç görünüyo...

canım bana hep kız bebek 6aylıkken oturmayı öğrenmeli falan diyolardı destekli oturtuyodum amma yanlara öne eğiliyo geri alamıyodu kendini ama arasıra denemeler yapıyoduk. bi akşam babası otur kız dedi şakayla yere oturttu ve oturdu şok olduk birden oturdu ve gayet güzel dengesini sağladı.tabi tedbir yanları doldurduk aradada düştü yanlara ama bence zamanı gelince bebek hazır olunca gereken davranışı az yardımla gösteriyo, seninkide bi bakmışın oturmuş:))
seninki bayağı erken uyuyomuş:)) benimki dün 10,30da uyudu

canım bakıcı ayağında sallayarak uyutuyo biraz ağlıyomuş bazen memeyle uyumak istediğinden ama çoğunlukla uyuyormuş.

benim oğlumun uyku düzeni oturdu çok şükür. şu aralar sadece saatler geri alındığı için uyku saati öne geldi. en geç 9 yada 10 da uyuyor akşam. geçe 2-3kez uykusunda emzirip tekrar yatırıyorum. sabah benim işe gideceğim vakit 6:30 - 7:00 de kalkıyor. sonra kayın validem gündüzleri 2saat arayla uyutmaya çalışıyor ama belli bir saati yok. uyuduğunda bazen 1saat bazen yarım saat uyuyup kalkıyormuş.

canım hareketli çocuk gerçekten çok zor. allah yardımcın olsun. ne gece nede gündüz uykusu yok neredeyse beren'in... senin enerjin tükenir tüm gün. insan bazen gündüz nasıl oyalayacağını şaşırıyor bebişi. allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede uykusu düzene girer de sende rahat edersin.

tatlım aslında safari alcaktım baktım uzun senelerce o var herkeste vazgectım bende son modellerınden water lıly sıparıs verdım..ben boyle esyalarda pembeden zıyade ara renkler tercıh edıyorumkı sadece kız ıcın olmasın dıye bellımı olur bırde bakmıssın erkek dogurmusum hahaha:))
fısher prıce halkalar varya onu aldım..fısher prıce egıtıcı kopek ve masalcı tırtıl aldım..
hışırdayan kıtap ıstıyorum haftaya gelcek dedıler onunda sıparısını gectım..
bondıgo dan bırkac parca puset oyuncagı aldım..
fırlayan toplar ve ılk aabam alcamda dedım erken daha:)
yaaaa bak kuzum ıse yaramıss berendede ıse yarıyor bazen..ohhh yarasın ıremcıgımee kılo olsun kan olsun ınsallah:))

Sagolun kizlarr anamm ne kdr cok rahimsiz kadin varmis:) haftaya alinack sanirim bakalim ilk strees oldm,dun dr.la konusunca birsey yok suan ama basina is acacak ilerde dedi.belkide hucre cogaldi.gorkemliiiiiiii cnmmcim ne dicem buara yine dondy e dondum:)) ne alirsan al ama 1 temizlenmesi kolay pratik ve saglam dursun yerde mesela o yere dusmezzz ama ikeada korkuyorum nedense dusermi diye.buarada bgn salakligimdn Ada bizim yataktn dustu.cok aglamadi emdi sustu kiyamamm ama koltuktn bile yuksek ilk defa byle oldu.esime gulerek anlatiyorjm o da telde dio fistik nerdee Ada :)) bakalim hatirliyor mu die:)) bi ziplama zebramiz var annene essegin adi fistigi koyduu:)) onu ne zmn sorsak guluyor ve disari bakiyor kendisi hafif kokulu bizde terasa atiyoruz:))

Suan odamdayim allak bullak kislik xikariyoruzzzzzz anaaaam deneyip de gelemeyenlerei kesip atasim geliyor:))

Selam kızlar nasılsınız ?
Bayramda Düzce, Mersin gezdik eller öptük. Anneanneme gittim yıllaaar sonra (aile bağları malesef iyi değil bizimkilerde, kopuktuk).
Çok değişik günler geçirip geldim yani. Bi o kadar da güzel. Bu bayram bana çok iyi geldi çook. Çocukluğumu ziyaret ettim aslında ben. Bi ağladım bi güldüm bi heyecanlandım bi utanıp çekindim.
Dönüşte ufak bi kaza geçirdik arabanın önü bayaa hasar gördü ama bize bişeycik olmadı şükür.
Şimdi geçmişi okuyamadım. Çok merak ediyorum sizler nasılsınız neler yaptınız diye. İlk fırsatta okucam ama şimdi işlerim var. Bir de hasta oldum, elim ayağım tutmuyor, öksürüyorum. Eşim de öyle, salya sümük. Sarem ishal ve kusuyor.
Sizlerde hastalık yoktur umarım.
Bu arada bebeğimin uyku-yemek düzeni heep bozuldu.
Toparlanmaya çalışcaz bakalım.
Öpüyorum hepinizi.

Cnmcim. Oncelike gecmis olsunn kaza icin de grip mi oluyorsjn ins. Hafif atlatirsiniz
Iyi yaptiniz aileni gordun hasretin gitti degisiklik oldu senin icin hemde Seracigi gormus oldular.valla rkadaslar da uykuyu konusuyor onlarinda icinde bozulan var kisa zmnda toparlarsnz umarim cnm

bebegım dıkkatımden kacmıs sen yazınca dedım ayyy annesi hastaydı..cok gecmıs olsun cnm benım..
Allah daha buyuk yukler vermesın..
adaya gelınce oncee o ıkı dısını hatırladımm tekrar opmek ıstıyorum.)
brazcık pff olmus tatlıma..hemencıkte susmus masallah..
aman dıkkat kuzum yaa senınkı hepten hareketlendı kocaman abla oldukı amann Allah korusun

ohh ne guzelde yapmıssınız gezmeler falan fılan..
kaza ıcın gecmıs olsun tatlım Allah korumus..
esıne sana ve sarecıgıme cok gecmıs olsun..topık hastalıktan kırılıyor valla..benımde esım hastaydı berne yaklasma dedıkce dayanamamıs kacamak kacamak yaklasmıs olsa gerekkıı kızım yenıen grıp oldu..
uyku duzenıne gelınce 6 aylık bebekler ıcınde emınımkı kızımdan daha az uyuyan bırının olmasının ımkanı yok dusun o adar bozuk
ıns sızınkı duzelır cnm

Son düzenleme:
Konunun başlığı bebeğimi beklerken, içine giriyorsun ne ararsan var. Ek gıdalar, uyku düzenleri vs.vs. Anneler bebeğini beklerken tanışmış, sonra da başka bir geyik sohbeti açmak yerine buradan devam etmiş. Konuyla alakası konu.

Bu Ne saygisizlik, seviyesizlik! Sizeee ne ! Bizz bebegimizi beklerkenki heyecanimizdan simdiye kadrki iyi kotu herseyi paylasiyoruz. Katilan yazar katilmak istemeyen de ceker gider................

bu zihniyet hiç yabancı değil..geldin okudun beğenmedin git dimi yok illaha zehrini akıtacak..

Heyyyyyy!
Bebegimi bekledim dogurdummm veeeeeee bu ani bekliyordumm.Ada ,adim attiiiii:)) koltugun ustunde ofise gitmistim gel Ada diye sevmek istedi bi arkadas ayyyy hanim adim atmasinnn sok oldummmmmm:))
Bakalim tam yurume moduuu ne zamaanaaaa:))

mujj canım bişey sorcam siyah üzüm bizim fıstıklara çok faydalı imişzeka gelişimi için.. tek tek rendelemek çok zor geldi bana çekirdek dolu içi..nasıl versek acaba??difreezede atacağım aldım 5 kg

kışlık işini bende başlıycam haftasonu havalar baya soğudu..

bu arada kızlargeçen parkta bir kadınla tanıştım.ondan öğrendim.. a101 dükkanları varya orda asprin diye bir leke çıkarıcı sprey var herşeyin lekesini çıkarıyomuş<kırmızı şişede..aldım kullandım gerçekten denizinönlüklerine sıkıyorum elimde yıkıyorum geçiriyorhemen

hyrm hoşgeldin ve geçmiş olsun size bişey olmasında canım

gölgem o halkalardan bende aldım geçen kipada indrim olunca..ama daha eline vermedim.oturmaya başlasın o zaman vercem..uyku düzeni için nasıl bir ortamda yatıyor berencik ,bu konuyu haledebilirsin aslında ..inşallah oğlun olsun güzel olur bir kız bir erkek:))ben düşünmüyorum tatlım:))

kadifegül maşallah kuzuna:))canım dediğin gibi heralde vakti var oturmak için..dönmeleri de öyle olmuştu biz de istiyoruz herşeyi hemen yapsın

haticecim yarım yumurtayı 5-6 bebe bisküvisiyle ve bir kibrit kutu labne ile pınar beyaz da olur ıhlamurla ıslatıyorum canım.nam nam bayılarak yiyoruz:))

hey Allah ım ya...
kızlar bilememişiz anlaşılan doğuran mezun olmuş konu kapsamı dışa çıkmıştır dahada buraya gelmesin:))
biz hamilelikte buluşmuuş birbirinden elektirik almış ayrılamamış sohbete devam eden bebeklerini birlikte büyüten gayet aktif bir grubuz ayrıca konuştuğumuz konular; ek gıda, uyku düzeni vs. vs. geyik değil gayet ciddi konular ama bence bu saçma yazı bu paylaşım üstüne sayfalarca geyik yapılabilir. önce okuyunca çok sinirlendim ama ne diyim bu da evrimin gelişimin bi parçası olsa gerek...

vav vav vav yaşasın adacıkkk....

Gorkemliii cnmm aynen bende uzumlu tam bugdayli muhallebi de yediriyorum.valla ben de bilemedim nsl yedirmeli kaynatip suyunu verdigimizde azcik vit. Gider die de dusunuyorjm .
Ada hanim islak mendilini bosaltti buaradaaa cadiiicimm bnm.

Yaa aslinda ben neye sasirdim Kadifegulyaziyi yazan gebeymis .

hala da oyleyim ama hamileyken acayip duygusaldim insan yazilanlari gorup duygulanir ve ozenir az zmn snra ben de aranizda olucam moduna girer dimi ama dedim ya iste insan duygulanir

bebegım nasıl ortamda uyuyor derken?
hıc bır ortamda uyumuyor..sessıze alısmasın dıye hep seslı ortamda uyutuyorum tv yada muzık acıkken vs..uyuduktan sonra cıt sesıne uyanıyor o yuzden derın sessızlık zaten bızım evde ama yınede cıxx uyumuyor tavsan uykusu derlerya ole hep sekerleme..
apt ıc ve dıs zılınde aynen su ıbare..lutfen zıle basmayın bebegım uyuyor:))
nasıl halletcem tatlım?

hadi canım gerçekten mi... farklı bi hamilelik geçiriyor anlaşılan neyse diyim o zaman. şimdi ne cevap yazdılarki diye girerse hamile hamile sinirlendirdi ama onun siniri bozulmasın bebeğine yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…