beren gun ıcınde toplasan 1 saat anca uyuyor..
gorenler bu cocugun bu kadar enerjıyı nerden aldıgın ınanamıyor..uyku yokk hep bır merak hep bır laf dınleme hep oyun hep oyun:))
ne yapacagımı bılemıyorum gece 2 den once yatmıyor gece uykusuda pek ıyı degıl 2 3 saatte bır uyanıyor gece 3 defa beslenıyor..
ve gercekten saatlerce uyumus uyanmıs gıbı enerjı patlaması yasıyor masallah kuzumaaa:)
ahh bır uyku duzenımız olsa bende bıraz dınlensem
canım bana hep kız bebek 6aylıkken oturmayı öğrenmeli falan diyolardı destekli oturtuyodum amma yanlara öne eğiliyo geri alamıyodu kendini ama arasıra denemeler yapıyoduk. bi akşam babası otur kız dedi şakayla yere oturttu ve oturdu şok olduk birden oturdu ve gayet güzel dengesini sağladı.tabi tedbir yanları doldurduk aradada düştü yanlara ama bence zamanı gelince bebek hazır olunca gereken davranışı az yardımla gösteriyo, seninkide bi bakmışın oturmuş:))mujj annene geçmiş olsun canım..benim annem de rahim ameliyatı oldu yıllar önce rahmi alındı alınması gerekti.. aksine sağlıkları için iyi bile..rahat ol canım
yeşim oğluş çok tatlı maşallah..oturuyor galiba kendi kendine..biz daha otıuramıyoruz zaten oturmayı sevmiyor
haticecan senin oğluş ta çok tatlı maşallah ve geçmiş olsun..somon dokunmuş olmasın mikaile tatlım..bide yumurtayı sormuşsun biz 1/8 ile başladık şimdi yarım yumurta sarısı yiyor kahvaltıda..
kadifegül önemli olan gece uykusu canım büyüme gelişim hormonları bakımından..deniz de artık 7 buçuğu zor ediyor akşamları,sabah ta 6 da kalkıyor ..normal yani ...
kızlar mama sandalyesine oturtmaya başladınızmı bebetoları artık...artık almak istiyorum ama oturmayı tam beceremediği için kararsızım
canım bakıcı ayağında sallayarak uyutuyo biraz ağlıyomuş bazen memeyle uyumak istediğinden ama çoğunlukla uyuyormuş.tesekkürler canim cümlemizinkini korusun Rabbim...
uyku düzeni bizde eh iste olustu gibi ama bazen de degisiyor.. ögleden sonra bazen 2 saat bazen 45 dk yada 1 saat uyuyor...), her gün ayni saatte uyutmaya özen gösteriyorum.. aksamlarida 00:30 da uyuyordu, simdi saatler geri alininca, düzene sokmaya calisiyorum...
Bakici nasil uyutuyor senin bebisi?
iyi akşamlar kızlarrr
ayın son günlerini hiç sevmiyorum. eşim bankacı ve ay sonu çok yoğun hala gelmedi oof of.
kızlar ya uzundur sorim diyorum sonra açınca unutuyorum sormayı. bebişlerinizin uykuları nasıl? mesela gündüzleri ne kadar uyuyorlar?
benimki önceden sabah kalktıktan sonra öğleye kadar ya iki kez ya bir kez uyuyodu toplamda yaklaşık 2saat uyumuş oluyodu. öğleden sonrada ya 2,ya 3parça da yaklaşık 4saat kadar uyuyodu gerisi gece uykusu...
tatilin son zamanları ve şimdi öğleden önce 1sonrada 1kez uyuyo. öğleden önce az uyuyormuş 2saat değil öğleden sonrada 2saat falan uyuyo. nasıl olması gerek normal mi sizce...
sizinkilerin uyku düzeni nasıl ne zaman ne kadar uyuyorlar?
beren gun ıcınde toplasan 1 saat anca uyuyor..
gorenler bu cocugun bu kadar enerjıyı nerden aldıgın ınanamıyor..uyku yokk hep bır merak hep bır laf dınleme hep oyun hep oyun:))
ne yapacagımı bılemıyorum gece 2 den once yatmıyor gece uykusuda pek ıyı degıl 2 3 saatte bır uyanıyor gece 3 defa beslenıyor..
ve gercekten saatlerce uyumus uyanmıs gıbı enerjı patlaması yasıyor masallah kuzumaaa:)
ahh bır uyku duzenımız olsa bende bıraz dınlensem
aynen bende polly alcam yoksa mrs owlmı??sen hangi desen karar verdin??bi de başka hangi oyuncakları aldın canım ??
bu arada gölgem şu pekmez işi çok iyi oldu valla aklınla bin yaşa bazen sebze yememesi tutyo denizin brokoli falan katınca ,azcık pekmez çorbaya tamamdır,daha ver der gibi bakıyor:))
Selam kızlar nasılsınız ?
Bayramda Düzce, Mersin gezdik eller öptük. Anneanneme gittim yıllaaar sonra (aile bağları malesef iyi değil bizimkilerde, kopuktuk).
Çok değişik günler geçirip geldim yani. Bi o kadar da güzel. Bu bayram bana çok iyi geldi çook. Çocukluğumu ziyaret ettim aslında ben. Bi ağladım bi güldüm bi heyecanlandım bi utanıp çekindim.
Dönüşte ufak bi kaza geçirdik arabanın önü bayaa hasar gördü ama bize bişeycik olmadı şükür.
Şimdi geçmişi okuyamadım. Çok merak ediyorum sizler nasılsınız neler yaptınız diye. İlk fırsatta okucam ama şimdi işlerim var. Bir de hasta oldum, elim ayağım tutmuyor, öksürüyorum. Eşim de öyle, salya sümük. Sarem ishal ve kusuyor.
Sizlerde hastalık yoktur umarım.
Bu arada bebeğimin uyku-yemek düzeni heep bozuldu.
Toparlanmaya çalışcaz bakalım.
Öpüyorum hepinizi.
Selam kızlar nasılsınız ?
Bayramda Düzce, Mersin gezdik eller öptük. Anneanneme gittim yıllaaar sonra (aile bağları malesef iyi değil bizimkilerde, kopuktuk).
Çok değişik günler geçirip geldim yani. Bi o kadar da güzel. Bu bayram bana çok iyi geldi çook. Çocukluğumu ziyaret ettim aslında ben. Bi ağladım bi güldüm bi heyecanlandım bi utanıp çekindim.
Dönüşte ufak bi kaza geçirdik arabanın önü bayaa hasar gördü ama bize bişeycik olmadı şükür.
Şimdi geçmişi okuyamadım. Çok merak ediyorum sizler nasılsınız neler yaptınız diye. İlk fırsatta okucam ama şimdi işlerim var. Bir de hasta oldum, elim ayağım tutmuyor, öksürüyorum. Eşim de öyle, salya sümük. Sarem ishal ve kusuyor.
Sizlerde hastalık yoktur umarım.
Bu arada bebeğimin uyku-yemek düzeni heep bozuldu.
Toparlanmaya çalışcaz bakalım.
Öpüyorum hepinizi.
Konunun başlığı bebeğimi beklerken, içine giriyorsun ne ararsan var. Ek gıdalar, uyku düzenleri vs.vs. Anneler bebeğini beklerken tanışmış, sonra da başka bir geyik sohbeti açmak yerine buradan devam etmiş. Konuyla alakası konu.
Konunun başlığı bebeğimi beklerken, içine giriyorsun ne ararsan var. Ek gıdalar, uyku düzenleri vs.vs. Anneler bebeğini beklerken tanışmış, sonra da başka bir geyik sohbeti açmak yerine buradan devam etmiş. Konuyla alakası konu.
Heyyyyyy!
Bebegimi bekledim dogurdummm veeeeeee bu ani bekliyordumm.Ada ,adim attiiiii:)) koltugun ustunde ofise gitmistim gel Ada diye sevmek istedi bi arkadas ayyyy hanim adim atmasinnn sok oldummmmmm:))
Bakalim tam yurume moduuu ne zamaanaaaa:))
Gorkemliii cnmm aynen bende uzumlu tam bugdayli muhallebi de yediriyorum.valla ben de bilemedim nsl yedirmeli kaynatip suyunu verdigimizde azcik vit. Gider die de dusunuyorjm .
Ada hanim islak mendilini bosaltti buaradaaa cadiiicimm bnm.
Yaa aslinda ben neye sasirdim Kadifegulyaziyi yazan gebeymis .
hala da oyleyim ama hamileyken acayip duygusaldim insan yazilanlari gorup duygulanir ve ozenir az zmn snra ben de aranizda olucam moduna girer dimi ama dedim ya iste insan duygulanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?