Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Meleğim,maşallah cnm oglusuna iiiiirkeek:))))

Görkemli tarhanayı ya sen yap yada güvendiğinden al. Eylül gibi yapiliodu gerçi. Sen sanırım basların artık, istersen netten bak yanlış birsey demeyim.yayla hiç yapmadım. Aslında yapayım. Buarada hanım tam corbaci. Yemek yemedi üstüne dur çorba yapaym bı dedim yogun yaparm hep buarada onu icti ohh dedm valla .

Martm Cc konusunda için rahat olsun. Ada bile cogu zmn hla o kadar içip yiyor. Dün gerçi babasının tuttuğu ahtapotun 2 bacağını götürdü, yarasın kuşuma:)) ama tüm gün çorba icmedi bı muz ve kahv. Yedi duşun yani.

Martimmm

Şimdi kriz yasıyorum bak ne kahv yaptı ne çorba içip suan gerildm resmen sadece azcik muz yedi

bebek tarhanası bende alayım o zaman benim kızımın başı kelmi hahaha:))tatlım yeni yaptım denize şöyleki atates her çorbamızda var havuç yada domates dönüşümlü ama mutlka var, 2 yeşil ekliyorum ayrıca ..bir tutam ıspanak ekledim bugün ve bir tanede yeşil biber sebzelerin yarısında içtiğimiz sudan ekledim düdüklüye bende tefal yok benim basit düdüklü işimi görüyor,bir kaşık pirinç ve pişirdim.ocaktan alınca el blendırıyla püre haline getirip bir kaşık zeytinyağı tamamadır..sen bilin ama ne gerek var o kadar para vermeye avente...benimde o buhar aparatlarından var ama inanki düdüklü daha kolay ve zman açısından da..

wawww papyonlu erkeklere bayılırım diyor deniz ,hani birazda çapkın bakışlımı o ne???maşallah annesi çok tatlı oğlun var..ek gıda hepimizin korkulu rüyası oldu ve tabi bebişlerimiznde:))bu arada kitmir nedir ben bilmiyorum tatlım,muska gibi bişeymi??

mujj ahtapotmu??????adanın damak tadı yelpazesi baya geniş olacak maşallah ona:))

Martimmm

Şimdi kriz yasıyorum bak ne kahv yaptı ne çorba içip suan gerildm resmen sadece azcik muz yedi

9. Aydan sonra yeme problemleri ortaya çıkabilirmiş. O da daga bağımsızlaşmaya başladıkları içinmiş. Ama ahtapot bacağı yîyorsa o bugünklük bir krizdir annesi. Eline alıp yiyebilece ği başka şey ver belki yer. Mesela az pişmiş brokoli . Sorma insan yemeyince canı sıkılıyor.

Maşallah o inata baya iyi yediriyorsun canım. Sen de az inatçı değilmişsin hani bizim o kadar değil valla yiyor ama az. Doysunlar da sağlıklı olsunlar yeter. Her kıyafet rezil oldu. Bizde de.

Son düzenleme:

Ben pınarın organik beyaz peyniri kullanıyorum canım.Her gün 1 kibrit kutusu yiyor. Evet aşağı yukarı aynı mönüler ama bebişlerin damak tadları farklı işte seninki yoğurt sever benim ki sevmez mesela. Ben de inatla içine bi şey katmıyorum. Alışsın diye yemezse elma katacağım. Baya lezzetli olduğunu söyledîler bebişli bi anne

Son düzenleme:
Sağol canım, daha iyiyim artık. Kahvaltı da ekmeğe bayılıyor benim ki. Ben bebe bisküvisî kullanmıyorum. Sen kullanıyor musun?

Maşallah küçük erkek valla Allah bağışlasın. Aynen parol le geçiriyorum îşte. Daha iyiyim çok şükür.

Analı oğullu hastalanmamızın ikinci serüveni başladı. Ne kadar dikkat etsem de oğlumun burnu akıyor bugün meyve ve çorba yapayım !

Bugünün mönüleri neler? Dünkü çorbayı yapamadım bugün yapacağım artık. Elma siyah üzüm püresi, yoğurt.

Bugun ben Mahir pasam icin, once buharla tavuk pisirip blanderdan geciricem pure haline gelene kadar,sonra organik brokili ve patates tkr buharla pisirip pure sekline getirdikten sonra tavuk puresi ile karistip ogunler haline minik bebek saklama kablamiza koyup bir kismini buzlukta muhafaza edicez ..cunku yaptigimda az yapamiyorum bu yuzden yapilinca 3 gunluk gidamiz rahat cikiyor..sabah kahvaltimizda bir yumurta sarisi iyi pismis ve yogurt , benim oglan bu ikiliye bayiliyor ne kadar versem almam demiyor sipa..
birde oglen gibi cok az havuz ve sweet patato muz var onuda once buharla pisirip sonrada pure sekline gitirmistik..
Bende Tr ye geldigimde felek felek el yapimi tarhana ve pekmez aradim ve bulduklarimi alip getirdim buraya, suan tarhanaya baslamadik ama arada meyve pureleri ile birlikte cok az pekmez karistirip veriyorum..

cnm unuttum yazmayi sana ve oglusuna cok gecmis olsun, ins hemen atlatirsiniz

kızlarr.. bebek bisküvisi bebekler ıcın ınanılmaz zararlıymıs bır yazı okudum bugun..zaten ıcınde seker ve beyaz un var ..
kendı bıskuvınızı evınızde kendınız yapın ben tarıflere baktım bugun yapcam ayrıca ekmegınıde kendım yapmak ıstıyorum..yanlız bebek bıskuvısı yaparken cogu tarıfte pekmez var..pekmez pısırılmemesı gerektıgı ıcın onun yerıne meyve purelerı kullananbılırsınız ben kayısı puresıyle yapacagım..
bugun menude ıspanık olcaktı ama baktım kotu olmus buzdolabında o yarına kaldı..brokolı patates ve havuc puresı yıne her zamankı gıbı muzlu yogurt ve ılk defa ırmıklı muhallebı denıcem bakalım..meyve olarakta ananas puresı bırde..ya bırsey soracagım avakado verebılırmıyım suan kızıma acaba erkenmı?

DSÖ'ye göre, önce İsveç'te, ardından Norveç, İsviçre, İngiltere ve Amerika'da yapılan araştırmalarda, akrilamid cips, patates kızartması, kurabiye, tahıl ve ekmek gibi bazı nişastalı besinlerde görüldü. Patates kızartması, cips, ekmek ve işlenen tahıllar gibi besinlerdeki akrilamid maddesi 120 derecenin üstünde pişirildiğinde ortaya çıkıyor.

Bu madde, hayvanlarda genetik yapıyı bozup, kansere ve sinir zedelenmesine neden oluyor.

1994 yılından beri beslenme uzmanlarınca kansere yol açan maddeler arasında sayılan akrilamid, plastik yapımında kullanılan yapı taşlarından. Bu yapı taşı, aşırı ısıda pişirilen, kızartılan, kavrulan besin maddelerinde görülüyor.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), her yetişkin insanın kilo başına günde bir miligram akrilamid (acrylamid) almasının tehlikeli olmadığını açıkladı.

AKRİLAMİD NEDİR?

Bilinçli beslenmek ve kanserden korunmak için sebze-meyve tüketilmesini, etlerin ateşte kızartılması yerine haşlama şeklinde pişirilmesini öneren Tuncer, kebap türlerinden de uzak durulmasını istedi.

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda analizlerin devam ettiğini anlatan Tuncer, ''Analizlerde sağlık açısından ciddi boyutta kanserojen çıkarsa bisküviler yasaklanacak veya pişirme sistemleri değiştirilecek. Daha az ısıda hidrolize edilerek, düşük ısılarda, kavrulmadan pişirilmesi sağlanacak, yağ oranı azaltılacak'' diye konuştu.

''ANALİZ SONUÇLARINA GÖRE YASAKLANACAK''

Bebeklere, bisküvinin yerini tutacak yeni beslenme türlerinin belirlenmesi için çalışıldığını ifade eden Prof. Dr. Tuncer, bebeklerin bisküvi yemeleriyle ilgili şu anda herhangi bir olumsuz vakaya rastlamadıklarını, ancak vaka olmadan önlem almak zorunda olduklarını kaydetti.

Prof. Dr. Tuncer, ''Özellikle dışı çok kavrulmuş, yağlı yiyecekler, patates kızartmaları, ateşte pişmiş etler, çifte kavrulmuş bisküviler bunlar hep kanserojen içeriyor'' dedi.

Bebe bisküvilerinin de fırınlanması nedeniyle yüksek ısıya maruz kaldığını ve bu maddenin ortaya çıktığını söyleyen Tuncer, bunun özellikle bebek yaşlarda alınmasının çok tehlikeli olduğunu vurguladı.

Yağ içeren maddenin fırınlanmasında hata olduğunu vurgulayan Prof.Dr. Tuncer, çok yüksek ısılarda kavrulan yağların, ''akrilamid'' denilen bir kanserojen maddeyi ortaya çıkardığını ifade etti.

Özellikle, yapılış tarzı nedeniyle bebe bisküvilerinin kanserojen madde içerdiğini söyleyen Tuncer, piyasada bulunan bebe bisküvilerinin şu anda Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda incelendiğini kaydetti.

Kanserin en önemli nedenlerinden sayılan beslenmenin kontrol altına alınmasının, kanser riskini azaltmanın en önemli ve kolay yollarından biri olduğunu vurgulayan Tuncer, besinlerde bulunan kanserojen maddelere dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tuncer, bebe bisküvilerinde, ''kanserojen madde içerme ihtimali'' bulunduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, bebe bisküvilerini, ''kanserojen madde içerme ihtimali'' nedeniyle incelemeye aldı. Uzmanlar, bisküvilerin Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda incelendiğini bildirdi.
Yazıyı burdan aldım.DSÖ'ye göre, önce İsveç'te, ardından Norveç, İsviçre, İngiltere ve Amerika'da yapılan araştırmalarda, akrilamid cips, patates kızartması, kurabiye, tahıl ve ekmek gibi bazı nişastalı besinlerde görüldü. Patates kızartması, cips, ekmek ve işlenen tahıllar gibi besinlerdeki akrilamid maddesi 120 derecenin üstünde pişirildiğinde ortaya çıkıyor.

Bu madde, hayvanlarda genetik yapıyı bozup, kansere ve sinir zedelenmesine neden oluyor.

1994 yılından beri beslenme uzmanlarınca kansere yol açan maddeler arasında sayılan akrilamid, plastik yapımında kullanılan yapı taşlarından. Bu yapı taşı, aşırı ısıda pişirilen, kızartılan, kavrulan besin maddelerinde görülüyor.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), her yetişkin insanın kilo başına günde bir miligram akrilamid (acrylamid) almasının tehlikeli olmadığını açıkladı.

AKRİLAMİD NEDİR?

Bilinçli beslenmek ve kanserden korunmak için sebze-meyve tüketilmesini, etlerin ateşte kızartılması yerine haşlama şeklinde pişirilmesini öneren Tuncer, kebap türlerinden de uzak durulmasını istedi.

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda analizlerin devam ettiğini anlatan Tuncer, ''Analizlerde sağlık açısından ciddi boyutta kanserojen çıkarsa bisküviler yasaklanacak veya pişirme sistemleri değiştirilecek. Daha az ısıda hidrolize edilerek, düşük ısılarda, kavrulmadan pişirilmesi sağlanacak, yağ oranı azaltılacak'' diye konuştu.

Bebeklere, bisküvinin yerini tutacak yeni beslenme türlerinin belirlenmesi için çalışıldığını ifade eden Prof. Dr. Tuncer, bebeklerin bisküvi yemeleriyle ilgili şu anda herhangi bir olumsuz vakaya rastlamadıklarını, ancak vaka olmadan önlem almak zorunda olduklarını kaydetti.

Prof. Dr. Tuncer, ''Özellikle dışı çok kavrulmuş, yağlı yiyecekler, patates kızartmaları, ateşte pişmiş etler, çifte kavrulmuş bisküviler bunlar hep kanserojen içeriyor'' dedi.

Bebe bisküvilerinin de fırınlanması nedeniyle yüksek ısıya maruz kaldığını ve bu maddenin ortaya çıktığını söyleyen Tuncer, bunun özellikle bebek yaşlarda alınmasının çok tehlikeli olduğunu vurguladı.

Yağ içeren maddenin fırınlanmasında hata olduğunu vurgulayan Prof.Dr. Tuncer, çok yüksek ısılarda kavrulan yağların, ''akrilamid'' denilen bir kanserojen maddeyi ortaya çıkardığını ifade etti.

Özellikle, yapılış tarzı nedeniyle bebe bisküvilerinin kanserojen madde içerdiğini söyleyen Tuncer, piyasada bulunan bebe bisküvilerinin şu anda Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda incelendiğini kaydetti.

Kanserin en önemli nedenlerinden sayılan beslenmenin kontrol altına alınmasının, kanser riskini azaltmanın en önemli ve kolay yollarından biri olduğunu vurgulayan Tuncer, besinlerde bulunan kanserojen maddelere dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tuncer, bebe bisküvilerinde, ''kanserojen madde içerme ihtimali'' bulunduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, bebe bisküvilerini, ''kanserojen madde içerme ihtimali'' nedeniyle incelemeye aldı. Uzmanlar, bisküvilerin Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda incelendiğini bildirdi.
Yazıyı burdan aldım.
DSÖ'ye göre, önce İsveç'te, ardından Norveç, İsviçre, İngiltere ve Amerika'da yapılan araştırmalarda, akrilamid cips, patates kızartması, kurabiye, tahıl ve ekmek gibi bazı nişastalı besinlerde görüldü. Patates kızartması, cips, ekmek ve işlenen tahıllar gibi besinlerdeki akrilamid maddesi 120 derecenin üstünde pişirildiğinde ortaya çıkıyor.

AKRİLAMİD NEDİR?

Yazıyı burdan aldım.

AKRİLAMİD NEDİR?

baska bır forumdan alıntıdır..

Son düzenleme:
eklemeyı unutmusum..bebek bıskuvısını evde yaparken fırın ısı ayarı cok yuksek omlayacak.en fazla 150 olması gerekıyorkı sız yapacaksanız bu sevıyedende asagıda yapın

oof of kilom ünv zamanları 72-73dü zamanla 65 gibi sabitlendi derken evlilikle arttı ama hep dal gibi olma hayalim vardı gebelik öncesi gerçekleştirdim 58e düştüm biraz çirkin oldum 61 iyi geldi. eşim sayesinde o askerden dönünce 64e çıktım hatta 66 gebelik aşerme 61 gördüm doğumada 80le girdim.1hafta sonrada 70.1ay sonra 68 amma şimdi 72,5 olduum. ay ne dengesiz vücudum var ya...aslında zayıflamanın tüm inceliklerini çok iyi biliyorum ama uygulayamıyorum pilates biliyorum oof yapacak zaman olmadı evde? tek yapabileceğim boğazımı tutmak onuda ben yapamadım. aklıma gelmişken spor salonunu bi arim ben.

ıspanak brokoli ananas ooo süper ya bende böyle şeylere başladım 6ayı dolunca bana sağlık ocağındaki ebe ıspanak brokoli çok erken tek yiyebileceği kabak havuk patates bunlardan yapacaksın dedi 9 aya kadar meyve olarakta sadece şeftali elma armutmuş portakala muza bile erken dedi. yoğurtta günlük mayalanacakmış.sizin doktorlar bişi demedi mi? benim çok dinlediğim söylenemez ama bunun dışına çıktığım zmanlar ya acaba diye içim şüphede kalıyo...

merhaba kizlar ben geldim )

nasilsiniz iyimisiniz bebisler nasil?? Hasta olan annis ve bebislerede yineee cok gecmis olsun... malum kis geldi havalar sogudu, hastalanmamak cok zor... bende cok kolay gribe yakalandigim icin eczaneden vitamin takviyesi aldim immun 44 diye bisey, umarim faydasi olacak ))

Neyse gelelim oglusuma, Mikail bey döne yuvarlana evin icinde ilerliyor, emeklemek icin denemeler yapiyor, herhalde 2 haftaya kadar baslar emeklemeye, eee biz keyfimizi pek bozmuyoruz herseyi yavastan aliyoruz )

Sizlere bir kac sorum olacak:

1) bebisleri ne kadar oturtuyorsunuz yani kac dakika oturuyorlar asagi yukari, uzun otururlarsa bisey olurmu?
2) bende corba yapmak istiyorum, bana kolay bir tarif verin - ilk kez denicem cünkü - su ana kadar hep püre ve az pütürlü seyler yiyor..
Bal kabagini Mikailde cok seviyor, agzini kocaman aciyor onu yedirdigim zaman...
3) Mama sandalyesi alsam mi ki bende yaaa - mutfakta is yaptirmiyor bana yoksa... orada oturur iyi olur demi??
4) ekmek olarak ne veriyorsunuz, yada nasil?
5) kizlar siz saat kacta kahvalti veriyorsunuz bebislere??
6) sizin bebislerde uyku tulumunu cikarticam diye ugrasiyorlarmi??? Mikail fark ettimi üstünden cikartmaya calisiyor...

Simdilik aklima gelen sorular bunlar... yine yazarim...

haticecan geçmiş olsun canım allah korumuş.çok dikkatli olmamız lazım artık ufaklıklara hiç güvenilmiyor.önce allah korusun yine de ona emanet kuzucuklarımız

canim cok sagolasin, Rabbim korudu ya... aman sizlerde dikkat edin...

Eki Görüntüle 544441

emeklediğine sevinirken, olayı abartan benim süpriz yumurtama bakın teyzeleri,hem güldük hemde endişeye gark olduk,bundan sonra yalnız bırakmak yok !!

görkemlicim, masallah sürpriz yumurtana.. canim koruma al dolap kapaklarini ve cekmeceleri acamamasi icin.. Mikail beyde masalarin demirlerini kemirmeye calisiyor, koltuklarin önünde ki masanin altina giriyor, laptop var onun kablosunu isirmaya calisiyor (o yüzden ortadan kaldirdim !!)..

mincirik 6ci ayiniz hayirli olsun canim. tebrik ediyorum süper kilo vermissin, o 4 kilonun lafi olmaz onuda verirsin kesin.. bendede 2-3 kilo kaldi takildi, gitmiyor, ama gidecek insallah... Canim nazara karsi nazar dualarini oku faydasi olacaktir insallah...

martimcim canim cok gecmis olsun, bir an önce gecer insallah... masallah Egeye....

Daha iyi olmana sevindim canim.. sorma canim Bal kabagi hayrani benim oglusumda, daha kasik agzina gitmeden aciyor, galiba bebekler cok seviyor bal kabaginin tadini... bugün karisik sebzeler yedirmeye calistim ama nerdeeee agzini zar zor acarak yedirebildim... artik iyice ayirt etmeye basliyorlar sanirim..

mönünüz güzelmis ), afiyet bal seker kilo olsun minniseee...canim yedirdigin peynir ne kadar yag orani, ben daha hic yumurta vermedim... ihlamurdan cay mi yapip onu mu karistiriyorsun canim... - martimcim su yaptigin corbanin bana tam tarifini verirmisin lütfen...

babasi kesin catlamistir kiskancliktan hehehe , eee cocuk tabi anneyi cok bilecek, gece gündüz ilgileniyoruz olsun o kadar demi .

canim sagligi yerindeyse ve doktorda iyi diyorsa, hic takma kafana... demek sevde gülin hanim anne babayla uyuyor hmm, biraksam Mikailde uyuyacak ama alistirmak istemiyorum, ayirmasi zor olur diye... bizim aramizda uykuya daliyor ondan sonra yerine yatiriyorum, kendi yatagina...
Emmesi nasil su an, yine SIK SIK emiyor mu? bu arada tebrikler 2 kilo gitmis, gitsinde gelmesin )

melegimmmm sagolasin canim, ya bende simdi cözüm ariyorum nasil neresine takarim diye ama bulamadim daha.. aklima bir fikir gelirse paylasirimmm, oglusumun resmini yeniden koyacagim bakarsin canim ok..

oyyyy masallahhhh findiga, tam erkek - Rabbim korusun...

Sağol canım, daha iyiyim artık. Kahvaltı da ekmeğe bayılıyor benim ki. Ben bebe bisküvisî kullanmıyorum. Sen kullanıyor musun?

martimcim,
cok gecmis olsunnn canim ikinizede, acil acil acil sifalar insallah... sen hangi ekmekten ve nasil veriyorsun??

Zaten bende bir yasina kadar dusunmuyordum bebek biskuvisi vermeyi ama bizi aydinlattigin cok sagol cevremde veren cok kisi biliyorum sagolasin..burdaki bebek biskuvilerin icerigine daha incelemedim kesin buradakilerde de seker vardir..birde kafama takilan birsey var siz beynir o veriyormusunuz veriyorsaniz ne veriyorsunuz , tutsuz peynir piyasada yok gibi birde ben duyuyorum zeytin verenler var ,bazen yok daha neler diyesin oluyor ama belki ben yaniliyorumdur diye dusunmeden de edemiyorum

dr uma sordum ben haftada bır defa verebılırsın dedı.brokolı ve ıspanak..karnıbahar sordum ona erken cok gaz yapar dedı..bırse mercımek ıcınde 7.ayıı bekle dedı corbalara eklemek ıcın..sogan ıcın erken erken 7.5 olunca eklersın dedı..tuz v seker kesınlıkle az mıktar dahı ıstemıyor dr umuz..sevmedıgı sebzelerı once verıyorum ne zamankı agzını kılıtlerse cok azcık pekmezle tatlandırıp tekra verıyorum..portakala erkende muza neden erken demıs anlamadım 6 aydan sonra onerdı bızımkı..yaa canım dr dan dr a gore degısıyor..ben cok arastırıyordum ınt.artık pek ınancım kalmadı ınt bılgılere dr uma cok guvenıyorum tatlım o ne derse o:)

haticecan

1) bebisleri ne kadar oturtuyorsunuz yani kac dakika oturuyorlar asagi yukari, uzun otururlarsa bisey olurmu?
2) bende corba yapmak istiyorum, bana kolay bir tarif verin - ilk kez denicem cünkü - su ana kadar hep püre ve az pütürlü seyler yiyor..
Bal kabagini Mikailde cok seviyor, agzini kocaman aciyor onu yedirdigim zaman...
3) Mama sandalyesi alsam mi ki bende yaaa - mutfakta is yaptirmiyor bana yoksa... orada oturur iyi olur demi??
4) ekmek olarak ne veriyorsunuz, yada nasil?
5) kizlar siz saat kacta kahvalti veriyorsunuz bebislere??
6) sizin bebislerde uyku tulumunu cikarticam diye ugrasiyorlarmi??? Mikail fark ettimi üstünden cikartmaya calisiyor...

merhaba cnm h geldın:)
1.beren gayet uzun oturuyor ama bumbosunda rgonomık oldg ıcın ıcım rahat haa bırde kucagımda old zamanda hep oturtuyorum..bır sorun yasamadık sımdıye kadar..zaten ben 6.ayı gectıkten sonra oturtmaya basladım tam anlamıyla 15 gun kadar oluyor.desteksız dahı oturuyor 3 4 dak sonra devrılıyor:)
2.cnm pure yaptıgın sebzelerın hepsının haslama suyunu alarak pureye eklersen hepsı corba olur:)
havuc patates kabak pırınc .. tahana verebılırsın eger bulabılırsen cnm orda.. bal kabagı pırınc te cok guzel oluyor..
3.mama sandalyesı cokk tavsıye ederım bugun geldı bızımkı beren hıc bır yerde 15 dak fazla durmaz oyun halısı bumbo falan..yenı hevestenmıdır nedır bugun ınanamadım 1 saat sesı cıkmadı sandalyde bende yanındaydım ılk defa sıkıntısız yemek yaptım vallahı:) ıns bole gıder..
5.kahvaltıya baslamadım henuz bır hafata sonra baslamayı dusunuyorum.7 ye yaklasınca..o zaman yazarım:)
6.cnm benım evımın kalorıferlerı yanmaya basladıgı ıcın evde ıaktan durulmuyor camı acıp atıyoruz nerdeyse o yuzden uyku tulumu kullanmıyorum ben..bu sorunada bır cvbım yok malesef:)

Son düzenleme:
Cnm ben mama sandelyesi gectigimiz hafta aldim ve iyide oldu, simdi oturuyor bazen bizimle yemek yerken, onunede koyuyorum birseyler bazen kendi daldiriyor elini bazen ben destekleyerek yiyoz bir ogun yemegimizi ..
Sizlere aldigim mama sandelyesinin linkini veriyim almak isteyen arkadaslar icin fikir olur belki , ben cok memnum kaldim Graco nun mama sandelyesinden
Graco Duo Diner Highchair in Belleville - Babies R Us - Britain's greatest toy store

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…