cnm yorumlar cok ıyıydı ama okadar para vermeye gerek yok bana kalırsa ..bak bır heves alırsın mak.sonra bıkarsın daha yapmazsın sadece ada ıcın kullanırsın .. kı ben weewellı aldım kendımızede yaparım dıye 10 gun yaptım bıktım aman kım ugrascak hazıra devam sadece berene kullanıyorum..yogurdun hıc tutmadıgı olmadı tas gıbı oluyor valla..yınede sen bılırsın cnm..bız karı koca hazır yıyoruz suzmesını de alıyorum kaymaklısınıda:)Cnm gecen kis odamdydi ya Ada sesi sinir ediodu sesi o yuzdn kapatiyordum uyuyamadigimda sindi Adiskomun odasinda acicm daha acmadim calissi.n 7-8 sa sorun yok sanirim kapatirim snra uaynip uyanabilirsem:))) nem en yuksege ayarliyorum snra o dusuodu sanirim valla pek hatirlayamadim esime sorqyim ben gecen aya kdr bebek arabasi nsl kapaniyor onu bile bilmiyordum desem:))
Ya ben de karar verdm alicm yogurt mak. Tefalinkini alayim diyorum hem suzme de yerim.yorumlar nsldi sen okudun iyice?
Haticecan cnm tefal actifry kullaniyorum o eskilerde oluyordu sanirim patlama birsey olmaz cnm kullan en iyisi vit. Olmeden ve en iyisi cabucak
ben herseyı organık alıyorum cnm pırınc ununuda cıty farm kullanıyorum..mıgrosa gelmıs..ben bılmıyordum artık ordan alcm.gecen gıttıgımde gordum kayısıyı da cıty farm aldım bıskuvı yaptım mınıgımekızlar bebetolara muhallebi için hangi pirinç unu markası kullanıyosunuz???
Ege min dişi çıktııııııııııı :) kızlar. Sağlıklı sıkıntısıZ bi şekilde darısı sizlere ve kalan dişlerimiZe inşallah :)
her gecen gun buyuyoruz:)
Ege min dişi çıktııııııııııı :) kızlar. Sağlıklı sıkıntısıZ bi şekilde darısı sizlere ve kalan dişlerimiZe inşallah :)
kızlar bebetolara muhallebi için hangi pirinç unu markası kullanıyosunuz???
Martimmmoyyyyy oyyyy Egemizin de disi cikmis hadi hayirlisi olsun cnm sukur sen de sikintisiz cikardinsqglikli guzl disleri olsun bebislerimizinn
Golgem kuzuuuum yaaa bu kizcen kas bolumu falan ayni sen bana oyle geldi sen ne diyorsun? Maasallah guzel kizina cnmcnm ayy dun sormayi unuttm desem ( en yuksekte ac olmadi kaparsn snra sen de ben kafama gore yapiyorum acaba durmasi gereken saati gectim mi dedim sen sorunca .ya haklisin yapmazsam birde bosuna kaldi kenarda dicez ama ben disardn da almasam cok iyi olur diyorum pofff bilemedim.
Ay dun cnm sikilmisti offf Ada bunaltiyorsun bazen dedim:) babasi bozuldu hay Alahim sakasina bozulur gibi yapti ama icten ice bozuldu belkide tek cocugu olup bunalan ben miyimki dedim ya byle olunca kendimi suclu gibi de hissediyor insan ama gercektn bazen birak birz beni diyesim gelmiyor diyemicem:/
Yesimm
Cnmm 7 nin sonuna dogru cikardi Adiskom valla jel arastirmistim ben yazmistim saglikli olmadigini gorunce almadim bak arastir istersen sen de
Gorkemli
Cnm kivi ,cilek 1 yasa kdr yasak Adiskom da daha yemedi:)
Hatta gecen ananas yerken Adaya da verdim snra dedim durr bakayim nete gireyim bi baktim o da alerjik bi meyvaymis o da yasak yani:) faydali ammma velakin iste 1 yasi beklicez
Haticencan ; sagol sekerim gordum yaman oglumuz Mikaili, allah bagislasin cnm, bahtlari acik olsun ins,masallah
Kadifegul;Hey masallah sen bu kizceyi neyle besliyon valla helal olsun sana, sutun yaramismi derler ne derler bilmiyorum ama iyi bakmissin annesi masallah ikinizede
Cnm gecen kis odamdydi ya Ada sesi sinir ediodu sesi o yuzdn kapatiyordum uyuyamadigimda sindi Adiskomun odasinda acicm daha acmadim calissi.n 7-8 sa sorun yok sanirim kapatirim snra uaynip uyanabilirsem:))) nem en yuksege ayarliyorum snra o dusuodu sanirim valla pek hatirlayamadim esime sorqyim ben gecen aya kdr bebek arabasi nsl kapaniyor onu bile bilmiyordum desem:))
Ya ben de karar verdm alicm yogurt mak. Tefalinkini alayim diyorum hem suzme de yerim.yorumlar nsldi sen okudun iyice?
Haticecan cnm tefal actifry kullaniyorum o eskilerde oluyordu sanirim patlama birsey olmaz cnm kullan en iyisi vit. Olmeden ve en iyisi cabucak
her gecen gun buyuyoruz:)
Canım, ben Ülker Hero Baby Gogly Sütlü Pirinç Unu Sade 200 gr (4. Aydan İtibaren olanı) kullanıyorum ama arada sırada.
çünkü bizimki muhallebi yediği zaman kabız oluyor. birde muhallebiyi gece geç saatte vermemek lazımmış arkadaşlar. hazımsızlık ve gaz yaparmış.
bizimde 1 tane dişi patladı ama gündüz uykusu gece uykusu alt üst oldu. dün gündüz toplasan 1saat uyumuş.
bu gece gece 2den 4'e kadar mız mız gözler kapalı inliyor resmen. allahım inşallah bu durum kısa sürer.
merhaba kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasil?? Bizi sorarsaniz benim kirmizi halam geldi, oglusumda 2 gündür rahatsiz, burnu akiyor - ya disi cikacak yada grip, anlayamadim.. 2 gecedir uykusundan sicrayip aglayarak kalkiyor, ondan sonrada 1 saat ugrasiyorum uyutmak icin. Nesi var cözemedim inanin, iyice strese girdim. Bende bazen yeter ya deyip azarliyorum onu, ama sonra pisman oluyorum, o bana bakinca, halbu ki o bebek daha, anlatamiyor ki neresi agriyor yada nesi var... Mujjcum sen de demissin ya, tek sen degilsin canim öyle bunalan... herkese olabiliyor...
Kizlar aranizda bebisi böyle yapan varmi ya??? Acaba diyorum uykusunda mi korkutuyorlar, 2 gecedir yanimda yatiriyorum, o zaman rahat uyuyor.
neyse gelelim dünki kontrole, oglumun herseyi normal - boyu 69,5 cm kilosu da 8.130 gr - 2 ayda sadece 330 gr almis, bana göre az ama doktor boyu kilosu orta dedi yani sIKINTI yok. Artik emeklemeye gecer evde ki tehlikeli olabilecek seyleri kaldirin dedi.. biseyler söylüyormu dedi, ismiyle cagirinca bakiyormu dedi... herseyi yiyormu dedi, bende evet verdiklerimi yiyor dedim...tamam dedi.
Popomuzda ki mantar bir gidiyo bi geliyor...kreme devam et dedi, hafif gecince ara ver dedi. Dün doktordan gelirken bizim eczaci bir kadin var ona rastladik, onada anlattim - oda iki kremi karistir öyle dene dedi... eger hic gecmezse belki bagirsaklarinda bakteri vardir dedi... bilmiyorum artik bakicaz...
Dün esimle iki üc magazayi dolastik veeeeee sonunda mama sandalyesi aldik - resmini eklerim.. ha birde uyku tulumu aldim yeni, kollu. Gece deneyemedim ama simdi icine yatirdim... %48 Pamuklu, %52 polyester.. sizdekiler nasildi??
Eki Görüntüle 548175 Eki Görüntüle 548176
Birde kizlar ya kahvalti vermeye baslicamda bir türlü bilemiyorum, bana yardimci olun lütfen???
öpüyorum hepinizi, iyi ki varsiniz..
amin canim amin
mujjcum tskr canim...
hayirli olsun Egemizin disii, amin canim... ilk disleri bizde sorunsuz atlatmistik ama üst disler sanirim SIKINTI yapacak gibi bakalim...
masallahhhhh bu findiga...öp benim yerimeeeeee
hayirldi olsun Yesssimcim disiniz... sormaaa gece öyle inilti ve aglama nedir biliyorum su son 2 gecedir.. insallah canim kisa sürerdee alsikanlik edinmezler.
Ben herhangi bir dis jeli falan kullanmadim, doktorda vermedi. Zaten jeli sürsen cocuk hemen yiyor onu dogal olarak... en iyisi kasiyabilecegi biseyler vermek agzina, dislikler varya dolaba konulan, onlardan dene istersen...
merhaba kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasil?? Bizi sorarsaniz benim kirmizi halam geldi, oglusumda 2 gündür rahatsiz, burnu akiyor - ya disi cikacak yada grip, anlayamadim.. 2 gecedir uykusundan sicrayip aglayarak kalkiyor, ondan sonrada 1 saat ugrasiyorum uyutmak icin. Nesi var cözemedim inanin, iyice strese girdim. Bende bazen yeter ya deyip azarliyorum onu, ama sonra pisman oluyorum, o bana bakinca, halbu ki o bebek daha, anlatamiyor ki neresi agriyor yada nesi var... Mujjcum sen de demissin ya, tek sen degilsin canim öyle bunalan... herkese olabiliyor...
Kizlar aranizda bebisi böyle yapan varmi ya??? Acaba diyorum uykusunda mi korkutuyorlar, 2 gecedir yanimda yatiriyorum, o zaman rahat uyuyor.
neyse gelelim dünki kontrole, oglumun herseyi normal - boyu 69,5 cm kilosu da 8.130 gr - 2 ayda sadece 330 gr almis, bana göre az ama doktor boyu kilosu orta dedi yani sIKINTI yok. Artik emeklemeye gecer evde ki tehlikeli olabilecek seyleri kaldirin dedi.. biseyler söylüyormu dedi, ismiyle cagirinca bakiyormu dedi... herseyi yiyormu dedi, bende evet verdiklerimi yiyor dedim...tamam dedi.
Popomuzda ki mantar bir gidiyo bi geliyor...kreme devam et dedi, hafif gecince ara ver dedi. Dün doktordan gelirken bizim eczaci bir kadin var ona rastladik, onada anlattim - oda iki kremi karistir öyle dene dedi... eger hic gecmezse belki bagirsaklarinda bakteri vardir dedi... bilmiyorum artik bakicaz...
Dün esimle iki üc magazayi dolastik veeeeee sonunda mama sandalyesi aldik - resmini eklerim.. ha birde uyku tulumu aldim yeni, kollu. Gece deneyemedim ama simdi icine yatirdim... %48 Pamuklu, %52 polyester.. sizdekiler nasildi??
Eki Görüntüle 548175 Eki Görüntüle 548176
Birde kizlar ya kahvalti vermeye baslicamda bir türlü bilemiyorum, bana yardimci olun lütfen???
öpüyorum hepinizi, iyi ki varsiniz..
amin canim amin
mujjcum tskr canim...
hayirli olsun Egemizin disii, amin canim... ilk disleri bizde sorunsuz atlatmistik ama üst disler sanirim SIKINTI yapacak gibi bakalim...
masallahhhhh bu findiga...öp benim yerimeeeeee
hayirldi olsun Yesssimcim disiniz... sormaaa gece öyle inilti ve aglama nedir biliyorum su son 2 gecedir.. insallah canim kisa sürerdee alsikanlik edinmezler.
Ben herhangi bir dis jeli falan kullanmadim, doktorda vermedi. Zaten jeli sürsen cocuk hemen yiyor onu dogal olarak... en iyisi kasiyabilecegi biseyler vermek agzina, dislikler varya dolaba konulan, onlardan dene istersen...
masallah mıkalıe kontrollerınden yuzunun akıyla cıkmıs..::))
mama sandalyesınde en ıyı secımı yapmıssın cnm hayırlı olsun gule gule kullansın oglusun:) uyku tulumu ben kullanmıyorum evımız cok sıcak old.ıcın elyaf olmaması gerekıyor astıma sebep oluyormus..pamuklu olması gerekıyor bende 1 tane var ıc dıs %100 pamuk orta kısımda polyester yazıyor etıketınde..ama dedıgım gıbı hıc arastırmadım kulanmayacagım ıcın..burda kullanan ark var onlar yazarlar sana cnm..
kahvaltıda bugun ılk defa vereyım dedım aslında bıraz daha gec baslıcaktım ama dayanamadım:)
ceyrek yumurta sarısı 1 kıbrıt kutusu kadar peynır ıhlamurla ıslatılmıs bebek bıskuvısı(benım yaptıgım) bırazda pekmez bunları bulamac yaptım ama pek yemedı bende tek tek elınle verdım yedı:) kasıga alerjısı var kızımın gorunce agzını dırek kıtlıyo:)
çalışan arkadaşlar işe gidiş ve dönüşte bbekleriniz nasıl tepki veriyo?
benim kız önceden çok yüzüme bakmıyo ilgilenmiyodu ama şimdi işten dönünce beni görür görmez hu hu hu eşliğinde açıyo elleri çıldırıyo resmen sonra kucağıma alınca koyuyo başını omuzuma sımsıkı tutuyo beni ayaklarlada sürekli tırmanır gibi yukarı yukarı yapıyo kendini... yaklaşık bi 10dakka böyle kalıyoruz inanın montumu bile zor çıkarıyorum eve girecem kapıyı açmak için kolumun altına alim dedim yüzü dışa dönük oldu nasıl çığırdı sonra tekrar sarıldı. çok üzülüyorum ya çok özlüyo galiba önceden oyna dalınca kalkıp bişiler yapardım şimdi yanından kalkınca kıyamet koparıyo babaya bile gitmiyo. en fazla 4-5saat ayrıyız bide tüm gün çalışsaydım?
dentinox ve calgel diş jellerinin kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.
internette biraz araştırdım tavsiye edilmiyor genellikle ama bu diş çıkarma sancısı nasıl son bulur? bu geceden sonra araştırmaya geçtim.
bazı anneler soğuk pırasa , havuç, taze soğan (sap kısmı) vermek çok rahatlatıyor demiş. ama gece uykusunda ağlayarak kalkmasına bir faydası olmaz ki bunların.
muj ada bildiğim kadarıyla geç çıkardı dişlerini sen sorun yaşadın mı hiç? ne yaptın?
haticecan mikail de erken dış çıkardı sanırım. sende durumlar nasıl?
tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.
merhaba canım hadi gözün aydın herşey yolunda yani inşallah mantarda hemencik geçer. ben da çok bunalınca ooy kuzum oy anlamıyorum neyin var bilemiyorum ki diye isyana geçiyorum oluyo ya bazen kendime kızrak stres atıyorum kendinizi kötü hissetmeyin ben birini görmüştüm tek işi gücü bebeği başka işi yok oğlum senden nefret ediyorum nefreet diyodu ve çocuk 1,5yaşında anlıyo yuh demiştim şimdide çocuk 4yaşında sabah 8-akşam 7kreşe vermiş çalışan annelerin verdiği normalde 12den önce kalkmaz oğlundan kurtulmak için sabahın köründe başından atıyo çocuğu...neysem Allah akıl versin diyeyim.
ben kahvaltı için akşamdan peynir koyuyorum suya sonra bebe bisküvisi ıhlamurla ıslanmış, pekmez,yumurta sarısının yarısı biberondada ıhlamur çayı veriyorum.ama peynirle yumurta aynı gün vermiyorum bi gün peynirli kahvaltı bi gün yumurtalı...genelde severek yiyor ve ıhlamuru çok seviyor. uyku tulumu bi tanıştan geldi almışar ev çok sıcak olunca bide yanında yatırıyomuş hiç giymemiş içi penye dışı kadife elyaf yok galiba yada yok denecek kadar az ki farketmedim.bu akşamdan itibaren giydirmeye başlayacağım dün üstünü açmıştı buz gibi olmuştu çok üzüldüm. mama sandalyemiz yok babası hep ya ne gerek var diyo ama almakta istiyorum.
kaşığı benim kızda bi ara ağzına almıyodu. çünkü o ara hasta oldu hep ilaç veriyoduk kızda otomatik kaşık görünce ilaç sanıp ağzını sıkı sıkı kapatıyodu artık bi yolunu bulup tadını fark ettirebilirsem o zaman ağız açılıyo...ilaç içince yemek yediremiyorum diye ben şırıngayla ilaçlarını veriyorum artık.
masallah mıkalıe kontrollerınden yuzunun akıyla cıkmıs..::))
mama sandalyesınde en ıyı secımı yapmıssın cnm hayırlı olsun gule gule kullansın oglusun:) uyku tulumu ben kullanmıyorum evımız cok sıcak old.ıcın elyaf olmaması gerekıyor astıma sebep oluyormus..pamuklu olması gerekıyor bende 1 tane var ıc dıs %100 pamuk orta kısımda polyester yazıyor etıketınde..ama dedıgım gıbı hıc arastırmadım kulanmayacagım ıcın..burda kullanan ark var onlar yazarlar sana cnm..
kahvaltıda bugun ılk defa vereyım dedım aslında bıraz daha gec baslıcaktım ama dayanamadım:)
ceyrek yumurta sarısı 1 kıbrıt kutusu kadar peynır ıhlamurla ıslatılmıs bebek bıskuvısı(benım yaptıgım) bırazda pekmez bunları bulamac yaptım ama pek yemedı bende tek tek elınle verdım yedı:) kasıga alerjısı var kızımın gorunce agzını dırek kıtlıyo:)
merhaba canım hadi gözün aydın herşey yolunda yani inşallah mantarda hemencik geçer. ben da çok bunalınca ooy kuzum oy anlamıyorum neyin var bilemiyorum ki diye isyana geçiyorum oluyo ya bazen kendime kızrak stres atıyorum kendinizi kötü hissetmeyin ben birini görmüştüm tek işi gücü bebeği başka işi yok oğlum senden nefret ediyorum nefreet diyodu ve çocuk 1,5yaşında anlıyo yuh demiştim şimdide çocuk 4yaşında sabah 8-akşam 7kreşe vermiş çalışan annelerin verdiği normalde 12den önce kalkmaz oğlundan kurtulmak için sabahın köründe başından atıyo çocuğu...neysem Allah akıl versin diyeyim.
ben kahvaltı için akşamdan peynir koyuyorum suya sonra bebe bisküvisi ıhlamurla ıslanmış, pekmez,yumurta sarısının yarısı biberondada ıhlamur çayı veriyorum.ama peynirle yumurta aynı gün vermiyorum bi gün peynirli kahvaltı bi gün yumurtalı...genelde severek yiyor ve ıhlamuru çok seviyor. uyku tulumu bi tanıştan geldi almışar ev çok sıcak olunca bide yanında yatırıyomuş hiç giymemiş içi penye dışı kadife elyaf yok galiba yada yok denecek kadar az ki farketmedim.bu akşamdan itibaren giydirmeye başlayacağım dün üstünü açmıştı buz gibi olmuştu çok üzüldüm. mama sandalyemiz yok babası hep ya ne gerek var diyo ama almakta istiyorum.
kaşığı benim kızda bi ara ağzına almıyodu. çünkü o ara hasta oldu hep ilaç veriyoduk kızda otomatik kaşık görünce ilaç sanıp ağzını sıkı sıkı kapatıyodu artık bi yolunu bulup tadını fark ettirebilirsem o zaman ağız açılıyo...ilaç içince yemek yediremiyorum diye ben şırıngayla ilaçlarını veriyorum artık.
canım öncelikle aldıklarını gülegüle kullansın mikail paşa...ben uyku tulumu kullanıyorum ve çok memnunum..bizim kaloriferler daha yanmadığı için kışlık kısmını kullanıyorum kaloriferler yanmaya başlayınca baharlık kısmını kullanacağım,yani tüm kış kullanacağım..çünkü aman üstünü açtımı derdim olmayacak ve ayakları üşütmemesi gerekiyor kışın biliyosun..o açıdan faydalı...mama sandalyemiz aynı canım...çok pişmanım daha önce almadığıma diyorum çünkü çocuğum oturarak daha rahat yiyormuş onu anladım..
canım, ben oğluşumu sabah 06:30 - 7:00 arası bırakıyorum ve akşam 7de eve geliyorum. eve geldikten 3saat sonrada uyuyor. tüm gün sadece 3saat beraberiz. hafta sonu bol bol hasret gideriyoruz.
benim oğluşumda eve geldiğimde beni farkettiği an kahkaha atmaya başlıyor resmen. kimin kucağındaysa hemen bana atılıyor. kayın validem güzel bakıyor ama ben uzun süre ayrı kaldığım için çok üzülüyorum. bir de benim oğlum ilk 6ay çok sakin, uyku düzeni falan herşeyi çok güzeldi. ben işe başlayınca resmen ev içinde çığlıklar atan, uyumak istemeyen, sinirli bir bebek oldu.
bu arada sütüm de çok azaldı dün devam sütü aldım. sizin aranızda kullanan var mı? 2numara aptamil devam sütü aldım. söylendiği gibi bağışıklık sistemine faydası olur mu bilmiyroum.
Hayirli olsun mama sandelyeniz, guzel secim olmus cok var cevremde kullanan ve hepsi cok memnunlar..guzel kullanin Mikailin keyfi umarim hep yerinde icinde iken, guzel guzel yesin ins mamislari :))
Uyku tutulu aslinda gece icin cok kullanisli ama velhasil benim gibi deli fisek olan ogullara galiba zor giiydirmek, ben denedim hep pantolonlu olanlari hemde senin resimde koydugun gibi olani ama hicbirinde mutlu olmadi bende vargectim kullanmaktan ..
Masallah Mikaileherseyin yolunda olmasi ne guzel, burun tikanikligi icinde fizyolojik serum ve aspirator oneririm T r de iken aldim bir tane aspirator ama baktim burda da satiliyor yani sende deneyebilirsin cok ise yariyorlar..birde deniz suyuda iyi geliyor burun tikanikligi icin
Biz aldik dis jeli ve hicbirseye yaramadigini gorduk, o yuzden hic deneme cnm ..sana havucu onerebilirim kemirebilmesi icin iyi oluyor hem sert oldugu icin, yutma tehlikeside pek yok , birde ben katkisiz biskuvi buldum burdan onu veriyorum arada bir eline ..suan denediklerim bunlar, umarim senin oglusta memnun kalir
Cnm gece olayina benim cozumum yok malasef bende senin gibiyim , gece aglayarak ve eli yumruk seklinde agzinda kalkiyor , ozellikle gece 12 den sonra saat basi uyanmaya basladi,,ben bulamadim cozum nasil susturmaya gelince ise ayaginda alip salliyorum agzinada emzik veriyorum dislerini biraz olsun emzikle kasiyor gibi...yalniz bizimki emzigi uyudugu an atar agzindan, iste o zaman biraz dalar sonra yine uyanir boyle bir kisir dongu icinde gidiyoz valla allah yardim etsin hepimize zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?