merhaba kizlar,
hepinize hayirli cumalar. Bakiyorumda her yer sogumus, kar falan.... eee kis geldi artik. Bizim buralarda baya sogudu, az öncesine kadar hafiften kar atistiriyordu ama durdu.. bakarsin bu hristiyanlar sanslidir pazartesi gecesi yagar, onlarin noellerinden..
Gelelim bize, biz hamd olsun iyiyiz, sikayetimiz yok simdilik.. oglum kendi kendine oynarken hemen girip yazayim dedim.. aksam okudum gecmisi, ama yazamamistim. Birazdan yemek yedirip disari cikacagiz, malum evin eksikleri falan var, yani yemeklik biseyler alicam... havalarin soguk olmasina ragmen cikmamiz gerekiyor... Sizler nasil yapiyorsunuz alisverislerinizi, eslerinizle mi aliyorsunuz yoksa yardim eden oluyor mu?
Ya saka maka kizlar, oglusum balküpüm 5 gün sonra 9 aylik olacak. Ben inanin anne olmadan önce hep düsünürdüm, acaba nasil bir anne olacagim, becerebilecekmiyim... galiba bu annelik Allah vergisi bisey... korka korka hamile kaldim, doguma girdim vs vs - veeee simdi oglusum masallah büyüyor.. hepinizede tesekkür ediyorum bu güzel dostluk icin... ICIMDEN GELDI YAZDIM...
kocamannn öpüyoruz sizi
...
benim kız dün gece çıldırdı yine 11,30da uyandı saat 12,30gece yarısı biz hala pış pış nasıl ağlıyo anlatamam alt kattaya bakıcısı kadın ne oldu bu çocuğa diye yukarı çıktı. bizimkide ağlayarak ona gitmezdi çıldırttı beni sanki dövdükte iyiki geldin der gibi gitti sarıldı ona. valla bakıcısını sevmesi çok güzel ama bi anne olarak zoruma gitti ne yalan diyeyim bi de yarım gün değil tam gün çalışsam gidip onla uyuyacak anlaşılan. terapi müziklerim vardı onlardan açtım biraz sakinleşti sonracım uyudu.
mujj canım iyiyim ,deniz de çok iyi sağol bizi merak etmişsin...yazdıklarınızı takip ettim beğendiklerimde oldu ama tv den bağlandım internete ,yazmak zor geldi ordan...deniz netbookuma su döktü anakart yandı,yenisini almak için biraz araştırma yaptık süre uzadı bayağı...
adanın yaşgünü az kaldı çalışmalar başladımı??söylediğim siteden dün de yılbaşı için malzeme aldım yeniyıl kurabiyesi yapıcam...ben bu işi bayağı ilerlettim,tavsiye ederim çok zevkli bir hobi
naılsınız bakalım..takıp edıyorum yazmaya fırsat olmadan cıkıyorum..
gorkemlı yoktun bayadır sende cnm..hayırlı olsun yenı pc:) kurabıyler falan super gorunuyor..benım kafamı kasımaya vaktım oluyorkı sıpamdan cok yaramaz bır bebek o yuzden hıcc yapamam dıs kurabıyelerıı vs yaptırcam baskasına..dısımız cıksaydı tabı hala tık yok:))
en son 6.ayında goturmustum kontrole Dun dr kontrolumuz vardı kuzum 70 cm olmus kılosuda bezı kıyafet agırlıgı vs dustukten sonra 8.300:))dıgerı oyle degıldı bu dr umuz bunları ıcınden dusuyo pat dıye cıkanı solemıyo sanırım 200 300 gr sılıyor kafadan..2 ayda 1100 gr almıs.boyu masallah cok ıyı uzamıs dedı kılosuda normal dedı tam ıstedıgım gıbı dedı ama bana hala az gelıyo o ayrı:)) masallah kuzuma
beren hep kubaga gıbı surunuyodu once bacakları cekıo sonra kendını atıyordu ..2 gundur 4 el surunmey basladık:)) super bırsey nasıl mutlu oldum nasıl:))
dişimiz hala yok dr gec cıksın daha ıyı acele yok dedı..
kızım ne gunduz ne gece uyumuyor hep kosusturmaca hep bır akıyon pesıne:)) 2 sny oturmuyor surelı yurumek yada kucakta evı tavaf etmek ıstıyor..babası ıse gıderken aglyorbenıde gotur dıye atlıyor ..dısaryı muthıs sevıyoruz elınden tutup yurutuyorum dırek kapıya gıdıyor ole beklıyor kapıda dadadada dyor sanırım adda demek:))) bızden boyle haberler mıllet:)) su saat olmus sabahkı kalktııyla azcık uyutmaya calıscam opuyorum hepınızı
kızlar bnde 5 aykık hamıleym ama daha hic hazırklık yapmadm
Sen kapmışsın bu işi canım ya tebrik ederim çok güzel görünüyorlar.
Bu arada yeni bilgisayarınız hayırlı olsun.
Maşallah Beren'imizekilosu az deme canım sınırın altında değil ya.
Sare hastanede de sağlık ocağında da tartıldığında kafadan az yazıyorlar canım, hatta sağlık ocağındaki teyzecik çok abartıyor. Biz de yarın tartılcaz bakalım ne kadar olmuşuz.
Babamız işe giderken görmüyoruz biz nerdeyse yeni yatmış oluyoruz! Görse de ağlamazdı Sare o kadar düşkün değil babasına :)
Diş geç çıkınca daha sağlıklı oluyor diyorlar ama insan sabırsızlanıyor yaa çıksın artık diyor.. Bakalım bizler ne zaman kavuşcaz incilerimize.
Sağlıcakla kucağına al inşallah. Hazırlıkların planını yapınca geriye bişey kalmıyor, hallolur hepsi, daha varmış zaten.
tesekkur ederız teyzesı:))
kız babaya duskunlugunden degıl evde kucagına verıyorum bana gelmek ıcın aglıyor..maksat dısar cıkmak bızımkının kım gıtse ona atılıyorr:)) ıns en kısa zamanda ıncılerımıze kavusuruz kuzum:)
hyrm gölgemmm kızlar sağolun gerçekten zaman alıcı bir hobi ama bende zaten denişko uyuyunca yapıyorum gece,bir nevi terapi oluyor bana..
yaz gelmesini bende istiyorum kızcelere şöyle askılı çiçekli böcekli elbiseler giydirsek canlarım benim yaaa:))
kızlar sıvı deterjan kullanıyomusunuz bu yeni çıkanlardan ve memnunmusunuz??benimki artık suda çözünmüyor makinanın det gözünde kalıyor
mujj beni de ekleeeface yeni açtım ben de.
Özgü Özel Saatçi
Gorkemliiiii cnmm hersey çok güzel olmuş, sen yaptın dımı?? Ya ben yapayım duyordum ama çirkin olur die korkuyorum. Pastayı bu sefer küçük alıcam dha önce 20 kişilik 46-48 kişiye bile çok olmuştu, baka ikram olunca gerekmiyor büyük olması ztn. Vlla saka Gibi dha hazirlanmadim. Ev Icin sus almam Lazim. Sizin Fotolabor Joy buraya. Face imi Actim Kissa Sure vrsa sende de ekle istersen.
Martimcimm hbr vermedin, nslsiniz???
Kizlarrrrrr siz de iyisiniz ins?
Merhaba kızlar, biz de iyiyiz kızımla:)) ben de bir aydır falan toz deterjan ile yikiyorum lekeler çıkmıyordu toz sabun kullanmıştım şimdiye kadar, yumuşatıcı da kullanmamıştım. Onda da yumosun beyaz paketinden kullaniyorum. Kızımın yoğurt istememesi hala devam ediyor bende babymix ın elmalisindan denedim bugün. Hayret ki kendi isteyerek ağzını açtı) bununla alıştırma yapalım diyorum. Başka sutas babymix veren var mi acaba?
Herkese iyi geceler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?