canım benim oğluşum yoğurdu meyveli olarak çok seviyor. arada sırada sade de veriyorum. baybmix başlangıçta aldım ama onun tadını pek sevmedi ve yemedi. sende cam rendede meyve rendeleyip ver istersen. muzlu, armutlu, elmalı..Merhaba kızlar, biz de iyiyiz kızımla:)) ben de bir aydır falan toz deterjan ile yikiyorum lekeler çıkmıyordu toz sabun kullanmıştım şimdiye kadar, yumuşatıcı da kullanmamıştım. Onda da yumosun beyaz paketinden kullaniyorum. Kızımın yoğurt istememesi hala devam ediyor bende babymix ın elmalisindan denedim bugün. Hayret ki kendi isteyerek ağzını açtı) bununla alıştırma yapalım diyorum. Başka sutas babymix veren var mi acaba?
Herkese iyi geceler. ..
canım evet ben yaptım herşeyi,sadece hediyelik buzdolabı süslerini gg den aldım..beni ekleyebilirsin orda var dişbuğdayı resimlerimiz mesajlaşalım bunun için...migros yarın gideyim bezim biteyor,,
ada öpüyorum şaka maka yaşı geliyor dün gibi herşey canım hepsine uzun ömür versin Allahım..
ben bizim için sıvı deterjan soruyorum bu arada...
Eveeet gelsin yaz valla. Cnm en bastan beri sıvı dalın kullanıyorum. Bazen arielle yıkayıp tekrar kendi detrrjaniyla yıkıyorum aslında ariel kdr süper de diyemem ama memnunum cnm yumusatici konsentre dalın süper. Hatta cogunluk kendimiZe de onu kullanıyorum dha zaararsizdr die. Htta Migros da suan bezler ikinci %50 ind. Yumusatici 7.50. Oyuncak %30 oyuncak almıyorum suan gerçi.
Canım faceden bende ekledim seni..
herkese günaydınlar, aydın günlerrr...
nasılsınız arkadaşlarım ve onların minik yavruları... umarım herkesin keyfi yerindedir. biz çook şükür iyiyiz. hastalığımız geçti. inşallah mikroplar minik yavrularımızdan hep uzak durur ve hiç hasta olmazlar....
anneannemiz hastaneden çıktı şimdi yanımızda. kayınvalidem bakıyor. çok şükür durumu öncesine göre iyi. zamanla da dilindeki peltekleşme geçer dedi doktor.
eymen şu sıralar acayip hareketli oldu. ne kucakta duruyor ne yürüteçte ne de yerde. bir orada bir burada. seri bir şekilde emekleme ve ayağa kalkma çalışmaları tam gaz devam. bu kadar harekete bizim enerjimiz yetmiyor valla.
hepinizi çook çook öpüyoruz. kendinize iyi bakın.
günaydın bayanlar,
dün eve gidince kızımla biraz yatak sefası yaptık önce karnını doyurdu sonra bana bişiler anlattı bende anlamış gibi cevap verdim. her sakinliğinde konuşma çalışması yaptırıyordum. normalde ba ba ba a derdi hece hece ama bu sefer sadece baba demeyi başardı birde diyince aferin diye gülüp alkışlıyorum o da alkış yapıyor kendine... baba meme kelimeleeri ilk kelimeleri oldu.
birde oyun oynatmak istiyorum. bir leğene oyuncak doldurup teker teker boşaltıyorum izletiyorum sonra doldurup ona veriyorum pratik kızım leğeni ters çevirip boşaltıyo sonra bak yaptım der gibi gülerek bana bakıyor.
evde bir saniye tek durmuyor ya yanmda oturacak ya kucağımda olacak zorla sadece yemek yapıyorum başka birşeye zaman yok. annem kızım artık aklı daha iyi eriyor çok özlüyordur seni ondan yanından ayırmıyordur dedi içim sızladı...off ya yurt dışında bu analık izni 2yıl bizde 16hafta adalet mi ya...
mujj, minik ada kocaman abla olmuş artık. maşallah tam bir güzellik yaa... bu arada kızımız pek bir süslü. annesine mi çekmiş neemontuna bayıldım çook yakışmış. allah sağlık versin o güzel yüzündeki gülücükleri hiç eksik olmasın...
maaşallah ne tatlı olmuş Allah nazarlardan saklasıın seni fıstııkkk...kızımın saçı yokya gözüm hep saçlarda kalıyo bağlamakta sorun yok inşallah hep diyolar toka tutmuyo bebekler kafada diye adacık nasıl izin veriyo anlaşılan.Gecen hfta cimcimelik yaparken:)))
maaşallah ne tatlı olmuş Allah nazarlardan saklasıın seni fıstııkkk...kızımın saçı yokya gözüm hep saçlarda kalıyo bağlamakta sorun yok inşallah hep diyolar toka tutmuyo bebekler kafada diye adacık nasıl izin veriyo anlaşılan.
kızlaarrr,
bizim üstten üç dişimiz birden şişti kabardı kocaman oldu...
tabi doğru orantılı bir şekilde anneye kene gibi yapıştık.yanımda emziriyorum uyuyo iyicede dalıyor beşiğe koyuyorum 3dakka geçmeden viyaak hemen nasıl fark ediyo anlamadım gitti.sonuç olarak sabaha kadar sarıldık eme eme uyuduk.
benim kuzumun son hali pek bi bayılıyo sallanmaya....
Eki Görüntüle 588135
kızlaarrr,
bizim üstten üç dişimiz birden şişti kabardı kocaman oldu...
tabi doğru orantılı bir şekilde anneye kene gibi yapıştık.yanımda emziriyorum uyuyo iyicede dalıyor beşiğe koyuyorum 3dakka geçmeden viyaak hemen nasıl fark ediyo anlamadım gitti.sonuç olarak sabaha kadar sarıldık eme eme uyuduk.
benim kuzumun son hali pek bi bayılıyo sallanmaya....
Eki Görüntüle 588135
evet canım önemli olan sağlık sağlıklı olsunlarda...çok sağolasınŞİŞKOO BIDIK YAAA... onun tontiş yanaklarını yemek lazım. benim oğluş da önceden tontiş yanaklıydı ama artık zayıfladı. olsun sağlığı yerinde olsun da kilo çok da önemli değil. ama snein fıstığı allah nazarlardan saklasın. çook tatlı çook...
Cnm maasallah kizina yurudu mu kalmiyor tontislik merak etmeyin.Ada ya da tontis diolardi .cnm biz de boyle park icin olan salincaklardn alalim diyorduk bu nasil? Hem yer de kaplamaz ya bahceye ya terasa koyucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?