- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
Aynen canım bıdıklar bizi parmaklarında oynatmaya ve şaşırtmaya devam ediyor. Her hareketleri olay artık. Maşallah bebişlerimizin hepsine. Meyvesever Mikail'e de maşallah.
O da kalkar yakında, Sare'de girişimler vardı ama birden kalktı. Şimdi oturtabilene aşk olsun.
Yorma konusunda üstüme yoktur, top gibi oynuyorum sürekli :)
Ne güzel şey bebeğinle kahkahalarla vakit geçirmek dimi ya çok şükür :31
'Aptamil gece', muhallebi gibi oluyor canım. Sare hanım emzik hiç almadı, aynı şekilde biberon da.. Anne memesi hastası benim cimcimem.
Memede uyumayı çok huy edindi diye artık ayağımda sallamaya başladım. Yorsam daa sallasam daa gece 4te uyudu evvelsi gün, dün de 3.30da.
Güzel uykuları olsun inş..
merhaba canim nasilsiniz iyimisiniz?
Nasil gidiyor uyku calismalari
Sağolun kızlar iyiyiz çok şükür. üstten 2 dişimşz de çıktı , okeye dördüncüye gerek gelmedi. anneyi ısıra ısıra oynuyor paşagöğüslerim yara oldu ilk zamanklardaki gibi. çok canım yanıyor ve sütüm azaldı. inşallah geçer...
Iyi olmaniza sevindim canim, biraz gec yaziyorum ama malum.. Hayirli olsun ikinci inciniz de. Ah canimya , demek yara etti, benim ki isirdi isirdi 7ci ayinin ortalarina dogruydu sanirim, emmeyi birakti. Biraz kendi istemdi birazda benim antibiyotik kullandigimda emzirmememden oldu... Zaten sütümde bayaaaa azalmisti yetmiyordu. Insallah bir an önce gecer yaralari canim..
bizim neden hala dişimiz yok..
sabırsızlıkla beklıyoruz tum sulale:))
cikar canim cikar merak etme.. abimin oglunun nerdeyse 1 yasina yaklastiginda cikmisti disleri ve inan iyi dayaniyor disleri..Su an 6,5 yasinda, bir disinde leke var o da cikolatayi fazla yiyince oldu...
bi yüzümüz gülmeyecek anlaşılan,
hani diyordum ya bakıcısının kızı hasta öksürürken tükürükleri kızımın yüzüne geldi eyvah diye... kızım hasta oldu hemde nasıl fena öksürmekten uyuyamıyor şükür ateş yok ama banada geçti maalesef. sabaha kadar havlu koy terledi değiştir mentollü su buharı yap ılık su ver çok öksürdü boğazı yumuşasın pekmez ver derken tabi hastada olunca bayağı harap bitap düştüm...şu çocuğum hasta olmasaydıda ben iki kez olsaydım çok üzülüyorum...
bizim hasta dün babasıyla bana ne yaptılar biliyor musunuz? gs-fb maçı vardıya hani kızımda alkış yapmayı yeni öğrendi ama her dediğimizdede yapmıyodu. gs gol attı babası havalarda ben fb li olarak yerlerde. hadi kızım alkışla gs yi dedi. başladı alkışalamaya bide alkış yaparak bana geliyo. sonra babası en büyük cimbom diyo bizimki alkışa duruyo
canim cok gecmis olsun ya... ne kadar sakinirsak o kadar geliyor hastaliklar. Kis oluncada malum öksürük nezle falan.. Miniklerimiz hasta olmasalar ya... Kendinede dikkat et, bol c vitamini ve su tüket canim... sen iyilesince hemen vitamin takviyesi falan al...bana faydasi var gibi inan.
Masallah findiga bak sen, demek alkista yapiyor
Slmmmm... Nasilsiniz arkadaslarrrrr?? Burda fena yağmur vardı, durdu sukur. Dünden beri kendi kendime düşünüyorum. Haziranda gebe klsm nsl olur:)))) bu fikrimi esime söylemiyorum uygulama moduna geçmeyelim birde :))))) beraber oynasinlar diye sıcak geldi . Halbuki 3 yas olmadan istemem derdim ilk.dizgine beslenince emzirmede sorun yok bildigim. Eskiler zehirler vs. Dermiş bnce
kizzzz Mujjj,
dur daha birincileri büyütüp ortaya cikaramadik, ne ikincisi bu
Bizler var gucumuzle iyi olmaya calisiyoruz, sizler nasil oldunuz ..Mikailin dort disi disinda varmi bir gelisme umarim biraz duraklarda kendine gelir, surekli dis cikarmasida onu yorar oyy kiyamam yaa, miniicikler ve nelerle mucadele etmek zorunda kaliyorlar di mi..hepsine bol bol sifa dilerim rabbimden,
merhaba Melegim,
sagol canim bizde iyiyiz. Mikail de iyi sükür, dislerimizi cikarttik, yani eti yarip cikinca hepsi, rahatladi oglum. GEce ki huysuzluklari aglamalari ondanmis. Amin canim amin.
Sizde nasil durumlar???
Eki Görüntüle 580218
Bu fotoda nine gibi çıkmamış mı? :))
Eki Görüntüle 580217
8 ayı doldurmanın şerefine :130:
kiz bu neeee hal, seni fistik seni - minik nineeeee. Rabbbim cok yakismis ya , helede o gülüsü.. gel beni ham et diyo... Masallahhhhhh tütütütü 41 kere... nazar etmeyelim de...
Dikelebiliyormu tek basina bu findik??? Desene bizim oglan tembel