Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merhaba canim nasilsiniz iyimisiniz?
Nasil gidiyor uyku calismalari .

Iyi olmaniza sevindim canim, biraz gec yaziyorum ama malum.. Hayirli olsun ikinci inciniz de. Ah canimya , demek yara etti, benim ki isirdi isirdi 7ci ayinin ortalarina dogruydu sanirim, emmeyi birakti. Biraz kendi istemdi birazda benim antibiyotik kullandigimda emzirmememden oldu... Zaten sütümde bayaaaa azalmisti yetmiyordu. Insallah bir an önce gecer yaralari canim..

bizim neden hala dişimiz yok..
sabırsızlıkla beklıyoruz tum sulale:))

cikar canim cikar merak etme.. abimin oglunun nerdeyse 1 yasina yaklastiginda cikmisti disleri ve inan iyi dayaniyor disleri..Su an 6,5 yasinda, bir disinde leke var o da cikolatayi fazla yiyince oldu...

canim cok gecmis olsun ya... ne kadar sakinirsak o kadar geliyor hastaliklar. Kis oluncada malum öksürük nezle falan.. Miniklerimiz hasta olmasalar ya... Kendinede dikkat et, bol c vitamini ve su tüket canim... sen iyilesince hemen vitamin takviyesi falan al...bana faydasi var gibi inan.

Masallah findiga bak sen, demek alkista yapiyor tütütütütü nazar degmesin insallah.

kizzzz Mujjj,

dur daha birincileri büyütüp ortaya cikaramadik, ne ikincisi bu . Bak simdi hepimizin aklina sokucan, birde bakmisiz bir topik daha acilmis, "ikinci bebegimizi bekliyoruz".. Bu arada canim sen sezeryanla dogum yapmamismiydin, yoksa yanlis mi hatirliyorum ben? Saka maka da herseyin hayirlisi olsun. Vakti gelince ikincide olur insallah hepimizin ve bizler yine burada hep birlikte oluruz.

merhaba Melegim,

sagol canim bizde iyiyiz. Mikail de iyi sükür, dislerimizi cikarttik, yani eti yarip cikinca hepsi, rahatladi oglum. GEce ki huysuzluklari aglamalari ondanmis. Amin canim amin.

Sizde nasil durumlar???

Eki Görüntüle 580218
Bu fotoda nine gibi çıkmamış mı? :))

Eki Görüntüle 580217
8 ayı doldurmanın şerefine :130:

kiz bu neeee hal, seni fistik seni - minik nineeeee. Rabbbim cok yakismis ya , helede o gülüsü.. gel beni ham et diyo... Masallahhhhhh tütütütü 41 kere... nazar etmeyelim de...

Dikelebiliyormu tek basina bu findik??? Desene bizim oglan tembel , yavastan aliyor . Kocaman öp annesi onu benim yerime.

tekrar merhaba kizlar,

hasta olanlarimiz iyi olmuslardir umarim biraz daha... bebislerimiz nasilll?? Gelelim bizden haberlere, aslinda pek bir degisiklik yok... ha unutmadan bugün doktora götürecegim Mikail beyi. Elinde sivilce gibi seyler cikmisti demistim ya, iste onu gösterecegim...

- Bu aralar biraz yemek yedirirken zorlaniyorum, agzini zor aciyor. Meyve falan verirsem onlari güzel yiyor. Sizlerde durum nasil?
- Mama sandalyesini kullanamiyoruz malesef, icine oturduktan 10 dk sonra basliyor bagirmaya, sinirlenmeye - indirmem icin deli oluyor.
- gündüz uykularimizin saatini azaltti baya delikanli, bazen 2 saat uyuyor bazen 1 saat .. sanirim büyüdükce uykulari azaliyor.
- Gece 23:30 ile 00:00 arasi uykuya yatiyor, gece bir kac kere kalkip süt iciyor... sabah 10:00 gibi kalkiyor.
- Her yeri isirma calismalarimiz sürüyor, özellikle anneyi isirmayi cok seviyoruz uykuya yatmadan önce.. ama inanin cenemi isirdiginda bir acitiyor, sanki mengene gibi sIKIYOR.
- halen yerde sürünerek ilerliyoruz
- babasi isten gelince yakalamaca oynuyoruz, bayiliyor ona.. ciglik cigliga gülüyor...
- TV masasinin altinda ses yükseltici var, gidiyor onu isiriyor
- yemek masasinin altina giriyor, sandalyelerin altinda oturuyo oynuyor..

Iste bizden haberler böyle .... sizlere birsey söyleyeyim mi, galiba bizim türk cocuklari bu geceleri uyumayan, yada uyurken zorluk cikaran.. neden derseniz, benimle ayni gün önce o sonra ben sezeryan oldugumuz bir avusturyali kiz vardi. Onun dogumunu 32 haftalikken yaptirdilar, cocugun gelisimi durdugu icin...neyse iste o cocuk 2 ay küvezde kaldi, sonrasinda hizla toparlandi... annesiyle konusuyordum dün, dedim senin kizin uykulari nasil, ne zaman ve ne kadar uyuyor.. söyledikleri suydu:

- aksam 18:30 da uykuya yatiyor, yatmadan önce 150-180 ml devam sütü iciyor... eeeee dedim kac kere uyaniyor sabaha kadar??
- hic kalkmiyor dedi -->>>>>> neeee dedim, hic mi??? Hic dedi... sabah 7:45 te evden cikiyoruz dedi, diger kizini anaokuluna birakiyorlarmis. Ondan sonra kahvalti yapip, sonra yine uyuyor dedi... yani genelde tüm yemeklerden sonra uyuyor dedi...

eeee pess dogrusu dedim...bizimkileri biraksan sabaha kadar oturacak... yani demem oki, bizim cocuklarla onlarin cocuklari arasinda fark var.. onlar fazla giyindirmeden cikarir disari soguklarda, biz kat kat sararsiz aman hasta olmasin diye.. bizim ki hasta olur onlarin ki degil...

Neyse iste böyle... Mikailin yemek yakti... öpüyoruz hepinizi kocamannnnn - Allaha emanet olun hepiniz bebislerdeee tabi ki.

Sağolun teyzeleri nine hepinizi kocamaaan öpüyor

He az daha bekle canım sen :) ooo italyalara gideceksiniz demeekkk harikaa. İtalyayı bilemiyorum da erkekleri pek konuşulurdu :))

Merhaba canım. Uyku çalışmalarına bugünden örnek vereyim; gece 4te uyudu zar zor. Sabaha kadar vızık vızık.. Öğlen çok ağladı zor susturdum. Biraz sakinleşince uyuttum yine. Ben de uyudum tabiii. Uyanınca saate baktım, 4. Ne kadar çok uyumuşuz diye çok şaşırdım ama ikimiz de mutlu uyandık :)
Komşunun bebişine ağzım açık kaldı, aman maşallah diyeyim nazar değmesin.

Mikailden haberler Sareden haberlerle epey benziyor.
Zorla yemek yiyor, mama sandalyesine hiç koymuyorum bu aralar, hiç sevmedi, azcık unutsun dedim. Sare de ısırmayı çok seviyor, dişi olmadığı halde kapıveriyor. Emekleme değil sürünme modundayız hala.
Babacık hiç emeklemeden yürümüş, Sare de öyle olacak galiba diyoruz.
Bu arada Sare kendi kendine dikilemiyor canım fotoğraftaki gibi popoyu arkaya dayıyor öyle duruyor, popo desteği var orda yani :) eğer eliyle tutunmazsa popoyu sallarken pat devriliveriyor. O popo neden hep sallanır bilmem :)
Bizden de Mikail paşaya öpücükler..

merhabalar kızlar..
umarım hepimizin melekleri şimdi daha iyidir..
biz gribi atlattık çok şükür. 2,5 aydır kontrole gidememiştik. dün gittik.
Azra 1 aydır hiç 100 gr bile almıyordu, ben de fazlaca tedirgin olmaya başlamıştım. 6-12 ay arasında en az bir kere tam kan sayımı ve idrar testi yapılması gerekiyormuş(doktorumun demesi) bizde yaptırdık. kan sayımı biraz düşük çıktı. ama şükür ki idrar temiz çıktı. çünkü bebeklerde gizli seyreden idrar enfeksiyonları olabiliyor ve kilo almasının durması da belirtiler arasında.
bu arada biz 26sında 8. ayımızı tamamlıycaz 10.4 kg ve 73 cm olmuşuz.
yoğurt yememe konusunda kızım hala ısrarcı. ben de peynire alıştırmaya çalışıyorum. kahvaltı ve çorba öğününe de yeni alışmaya çalışıyor. hep süt olsa emecek ufaklık. zaten gece de her saat başı uyanıyor. sebep emme isteği. doymama değil de kendini güvende hissediyor galiba çünkü 1 kaç kez çekip bırakıyor... yani ek besine bi geçemedik hala..
balık vereblirsin dedi doktor 15 gün sonra.
bizden haberrrler şimdilik böyle....
öpüyoruz sizi ve bebişleri.....

Merhaba canım geçmiş olsun.
Biz de iki aydır kontrole gitmiyoruz, önümüzdeki ay gitcez. 1 aydır kilo almıyordu diyince az sandım kilosunu ama maşallahı varmış
Sare geçen ay 8.200dü, bu ay 9 kiloya yakın bile değildir tahminimce.
Emme konusunda aynen, numaradan emiyor, ağzında dursun istiyor, böyle yapınca da göğüs uçlarım çok acıyor ayrı konu.
Bol iştahlı sağlıklı huzurlu günlere :)

Canımi öncelikle geçmiş olsun. Grip inşallah bir daha uğramaz kapınıza kan sayımı ve idrar testi bende yaptırmak istiyorum. internette araştırdığımda 1yaştan sonra yapılması daha uygun diye okumuştum. ama nisan annelerindeki bazı kişilerde bu aylarda yaptırmış. doktor tavsiyesi ile. kızının kilosuna da maşallah. gelişimi gayet güzel.
benim oğlum 2hafta önce faranjit olduğunda dr kontrolünde kilosu gerilemişti. 7.800 e kadar geriledi. ben işe başladığımdan beri sanki oğlum büyümedi hiç diyordum hep. ama eymen çok iştahlı. yemek seçmiyor herşeyin tadına bakıyor. ama neden kilo verdi anlamadım. çok hareketli bir bebek acaba bundan mı kaynaklı diye düşünüyorum. birde kan sayımını da bu yüzden istiyorum. önümüzdeki hafta gidip yaptıracağım bende. emme konusunda benim oğlum artk çok sık emmiyor. gece mızmız durumlarsa hep ana 1-2dk emiyor.

şu sıralar uyutmak tam bir işgence oldu. hem oğluma hemde bana. uyumak istemiyor. yastıktan atıyor kendini ters dönüyor. önceden en geç 21:00 - 21:30 da uyurdu. büyüdükçe huy değiştirdi iyice.
balık yemesi için bende internette çorba tarifini buldum. onu denicem. bakalım sevecek mi.

canım, maşallah mikaile baya hareketli bir bebek. aynı benim oğluşum gibi. 5dk yerinde durmuyor. sürekli bir hareket halinde. yabancıların çocukları senin de dediğin gibi efsunlu sanırım biz o kadar dikkat ediyoruz hastalıktan kurtulamıyoruz.

muj, canım ikinci bebek yapmayı düşünmeye başlamışsın. italya duyduğum üzere güzle şehir. aşk italyada başkadır haydi hayırlısı olsun...
ben 2. çocuk fikrini bile düşünemiyorum canım. tek de büyüsün istemiyorum.
ada 1 yaşına girecek birşey kalmadı. zamanda ne çabuk geçiyor. bu zamanlarda yaptığımız yazışmalar aklımda hala. 1ocak ta doğar diyordum sana hep. şimdi adacık büyüdü abla oldu...

hepinize selamlar kızlar,
burada kar yağmaya başladı. aslında geç geldi kış ama ben hazırlıksız yakalandım daha kışlık montumu çıkarmamıştım dışarı çıktım bi sabah buz trençkot giyilcek gibi değil akşamına hurçlara daldım. bu sabahta çııktım kar daha atkı bere çıkarmamıştım artık akşam onuda çıkarırım.
benim kızımın uykuları azaldı süreleri uzadı. normalde öğleden önce bir öğlen öğleden sonrada iki topalam 4defaya kadar uyurdu. şimdi 1öğleden sonra 1öğleden hemen önce uyuyor başka yok. ama bu uykusuda 2saate uzadığı bile oluyor. hastalığını bayağı atlattı az öksürük kaldı. sonracım geçen gün yaptığı bişiyi anlatacam çok güldürdü bizi,
bi güne gittik 13-14aylık bir erkek bebek var bizimkide bebek çocuk hastası hemen eller kollar dokunmaya çalışıyor aynı şekilde oğlanda buna. yan yana oturttuk ama canlarını yakmasınlar diyede kolluyoruz. oğlan bizimkinin yanağına dokunca gülce bi el çabukluğu iki iki kulaktan kavradı kafayı eğip kucağına yatırdı başını yicek sanki dayadı ağzını oğlanın kafasına, oğlanda yattıya kucağa başladı başını sallayarak eee eee eee eee....gülmekten öldük ya alem bu bebekler...

hyrmmeveeet biskolata reklami cikti mi babamiz Ada ya gelll annenin reklami cikti diyor:)))) gitmisken sunlari da gorelim diyorum bnmkine:)))) istiyorum da dur bakalim ayarlamak lazim kendimizi ondn snra ins. Gondol keyfi yapariz.
kadifegulbizim bu kizlar ztn erkekleri mahfedecek bnmkide cadi yakinda dovebilir 1,5 yasinda erkek bebek var bnm hanim ona tutunup ayaga kalkmaya calisiyor ustune binmeye calisiyor bize yaptigi gibi.ben de diyorum durrr kizim cocuk kendini zor tasiyor ztn:)
yesimmmeveeeeet unutamammmm ben de hatta dun gibi aklimda sabah 08:00 de sen gormustun yazimi da cvp yazmistin bana ayy cnm yaa duygulandim vlla zaman su gibi akiyor.
Ay kim sormustu unuttum sanirim haticecan sordu evet sezeryandim.ama diyelimki yaz sonu olsa doguma kdr 27 aylik olmus olacak Ada .hem kis dogumu istiyorummm hem sut vermek bnmki ayri bir komedii valla:) acikcasi bilmiyorum Ada tam yuruyunce dusuncelerim 180 drece de degisebilir:)))))

gorkemliiiiiiiiiiiiiii

Cnm ya seni merak ettim cok nerdesin,neden girmiyorsunnnn!??

merhaba kızlar, okul ve işler foruma giremez oldum.

kadifegül geçmiş olsun gülceye. şükür daha iyimiş. sen de dikkat et kendine. okuldan eve resmen taşıyoruz mikrobu :/

hyrm kızzzzz o ne öyle. yerim onu yerrrr... maşallah çok bıcırık bi şey yaaaa.. inşallah benim de böyle bu topiğin kızları gibi sağlıklı cimcime bir kızım olur...

mujj kızzz, maşallahhh... Allah aratmadan sağlıkla ikinciyi de nasip etsin gönlünce. benim arkadaşım şu an hamile. kızı da tam 1 yaşındayken kaldı. sezoydu o da. maşallah her şey yolunda lşu an. kardeş arkadaş gibi büyeyecekler. hem zor hem de çok güzel ama değil mi?

haticecan bak sen mikaile. demek mama sandalyesinde durmuyır. bizimki de eskisi gibi değil ama yerse dururyor mama bittiği anda feryat başlıyor. alışır inşallah. bizim erkekler biraz tembel valla. benimki de yürümeye pek niyetli değil.

benim canım iki şeye sıkıldı bu hafta kızlar..

birincisi oğluşumun boyu 3 aydır uzamıyor :26::26::26: 68 cm de kaldık. dr olabilir diyor ama acaba tahlil falan yaptırsam mı. ben de tsh yüksekliği vardı. acaba onda da var mı.boy uzamasını etkiliyor çünkü. şu an alt sınırdayız ama bu ay da uzamazsa resmen ayının gerisinde kalacak

diğeri ise oğlum ı phone almıştı eşim. onu yere sürtüp kaşla göz arasında ekranını komple çizmiş. görseniz 3 yıllık tel gibi olmuş 3 aylık tel :26::26: duysa eşim bana bir daha çöp almaz hediye

selam kızlar,
ben sırf okuldan grip olup eve getirmim diye aşı bilem oldum ama bu sfer gülceden geldi karşı koyamadım.
mujj bizimkiler cadı cadı... komşu çocukları öyle sakin geliyoki bana gülceden sonra anlatamam. gülce bi saniye durmaz kucakta bile kıpır kıpır.bana ya senin gibi sakin bir insanın böyle bebeği olsun diyolar izlerken gözüm yoruluyo:))

martimcim oğlun kocaman paşa olmuş bence balığa başla boyunada fayda eder bence bide sizin anne baba boylarınız nasıl çocuk genetiğede çeker eğer çok uzun değilseniz. ben balığa 7.aydan sonra az az başladım bayılıyo valla...

.maşallah gülceye. kız fotolarda uslu puslu bi kız sanıyordum ben onu. bak cimcimeye.. canım biz de boylu poslu değiliz de (ben 1.65 baba 1.76) önceleri çok iyi gidiyordu birden durdu. balığa başladık ama düzenli değil. şükür ege de seviyor. haftada ikiye çıkarayım o zaman. insan yarım cm de mi uzamaz. aklıma takılan o.. :26:

Ay canım biliyor musun biskolata reklamlarında Sare de pür dikkat kesiliyor :)) Nedense sevdiği reklamların arasında yani :))

Martim özleniyorsun inan ki..
Allah gönlümüze göre versin inşallah canım.
Boy olayına çok takılmıyorum ben. Çok doğru ölçüm yapılabileceğini sanmıyorum çünkü. Paşamız cm cm uzamış da olabilir mesela.
Sıkma canını bakalım az daha geçsin zaman..
Bıdıklar sağlıkla büyüsünler inşallah.
Sare de benim telefonumu bozdu biliyor musun! sim takın diyor tel. 2 gündür telefonsuzum. Tabi benimki çok eski bi telefondu. Kamerası bile yoktu :)
iphone yazık olmuş ya.. yaramaz Ege

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız çok uzun zaman oldu görüşmeyeli oğlum 7 ay 20 günlük oldu maşallah çok uyumlu sakin bir bebek doğdugundan beri hani şu memeden kan gelme olayından başka bi sıkıntı yaşamadık oda dr dediğin gibi zamanla geçti . sizler nasılsınız bebekler iyidir umarım ben internete genelde telefondan giriyorum bu yüzdende foruma giremiyorum oglan genelde gec uyuyor bende çok yorgun oluyorumoglan 35 günlükken annem ankaraya döndü ogün bugündür de yalnız bakıyorum zaman zaman çok yorulup bunalsaöda çok faydasınıda gördüm daha cabuk alıştık iki arkadaş gibi olduk oğlumla Kızlar dediğim gibi ben enelde telefondan giriyorum internete özellikle twiter ve instagramda yeni annelerle yazışıp bilgi alışverişi yapıyoruz sizde kullanıyorsanız benim twiter adresim https://twitter.com/esra_ertugrul instagram adresimde Instagram

yok canım maaşallah 1,65-1,76 az mı gayet iyisiniz. bence o zaman kesin ölçümde hata yapmışlardır illa vardır uzama ama bir bebeği dümüdz tutup ölçmez az mesele değil ya öncekinde bilemediler çok ölçtüler ya bunda sıpacık ayağını düz tutmadı az ölçtüler kesin hata vardır takma.ya da en sağlam sen ölç için rahat etsin.

benim kız dün gece çıldırdı yine 11,30da uyandı saat 12,30gece yarısı biz hala pış pış nasıl ağlıyo anlatamam alt kattaya bakıcısı kadın ne oldu bu çocuğa diye yukarı çıktı. bizimkide ağlayarak ona gitmezdi çıldırttı beni sanki dövdükte iyiki geldin der gibi gitti sarıldı ona. valla bakıcısını sevmesi çok güzel ama bi anne olarak zoruma gitti ne yalan diyeyim bi de yarım gün değil tam gün çalışsam gidip onla uyuyacak anlaşılan. terapi müziklerim vardı onlardan açtım biraz sakinleşti sonracım uyudu.

Cnm dr. Ne dedi oncelikle? Olabilir demis yani sorun yok suan o zmn.Sinirin altina dsmesin de .yani aslinda dedigin gibi genetik boy .bana da bi doc demisti senden minik bir bebek beklemek mumkun dgl tabi diye o zmn iri bebek olacak alayim sezeryanla vs. vs. demisti biri ya hoss normal cikti :)) simdi bu ay gecsin ne yapman gerekiyor birsey dedi mi dr.? Girmedin girmedim simdi aklim inan kalack lutfen bilgi ver bize .

Cnm sen neden telefonun ilk orjinal seffaf koruyucunu cikardin yada ciktiysa neden almadin satiliyor.ben yazdn beri kullaniyorum hala orjinali saglam.hii sunu diyeyim Ada sikiysa alsin telefon benden isteyemiyor bi anneannesininkini alip melodi dinleyip oynuyor birde komsumun vermeyin diyorum cunku onlar verdiginden bizim hanim da gorunce istiyor cadi buara yuzunu sikar gibi hareket yapiyor ben hic tepki vermiyorum yapma etme demiyorum.annemle esim yapma Ada vs. dio ama konusmayin bakmayin yapinca diyorum cunku tepkiler hosuna gidio gibi geliyor.kadifegulayni sorunu dun yasadik dha dgrusu esim yasadi baktim umuo aldim aramiA ben uyudum kaldim ama arada ses duyuyorum esim ninni soyluyor cadi da guluyor saka gibi cocukkkk.saati gecirmeden yataga indirmem gerekiyor vlla

hyrmkizlar malin iyisindn anliyor deseneeee

merhaba kizlar,

hepinize hayirli cumalar. Bakiyorumda her yer sogumus, kar falan.... eee kis geldi artik. Bizim buralarda baya sogudu, az öncesine kadar hafiften kar atistiriyordu ama durdu.. bakarsin bu hristiyanlar sanslidir pazartesi gecesi yagar, onlarin noellerinden..

Gelelim bize, biz hamd olsun iyiyiz, sikayetimiz yok simdilik.. oglum kendi kendine oynarken hemen girip yazayim dedim.. aksam okudum gecmisi, ama yazamamistim. Birazdan yemek yedirip disari cikacagiz, malum evin eksikleri falan var, yani yemeklik biseyler alicam... havalarin soguk olmasina ragmen cikmamiz gerekiyor... Sizler nasil yapiyorsunuz alisverislerinizi, eslerinizle mi aliyorsunuz yoksa yardim eden oluyor mu?

Ya saka maka kizlar, oglusum balküpüm 5 gün sonra 9 aylik olacak. Ben inanin anne olmadan önce hep düsünürdüm, acaba nasil bir anne olacagim, becerebilecekmiyim... galiba bu annelik Allah vergisi bisey... korka korka hamile kaldim, doguma girdim vs vs - veeee simdi oglusum masallah büyüyor.. hepinizede tesekkür ediyorum bu güzel dostluk icin... ICIMDEN GELDI YAZDIM...

kocamannn öpüyoruz sizi

Yessimcim,
gecmis olsun canim, simdi nasil oglun? Kilosunun düsmesi normal canim, hastalaninca.. mikailde kilo kaybetmisti, disleri cikarken... ama simdi daha iyi sanirim kilosu. Ha birde hareketli olmalarindan dolayi fazla alamiyorlar kilo.
Uyku konusunda, bir ara Mikaille bende zorluklar yasadim, kesinlikle uyumak istemiyordu, yani ne zaman uyutmak istesem özelliklede gece, cocuk basliyordu bas bas bagirip aglamaya.. ve ben de kiziyordum, oda ses tonundan anliyor kizdigimi, ve daha fazla inatlasiyordu.. ama sonradan fark ettim, zorlamaya hic gerek yok.. uyutmadan önce ona oyun oynatiyorum, gidikliyorum gülüyor, ayagimda sallarken, yastiktan asagi iniyor, ters dönüyor... olmuyor kucagima aliyorum, benim cenemi isirmaya calisiyor.. ve ben onu isirir gibi yapiyorum, hep sen mi anneyi isiracaksin diye... bayiliyor gülüyor... sonrada yavas yavas uykusu geliyor... ayagima tekrar yatiriyorum, uyku arkadasinin müziginide aciyorum... öyle uyuyor... ha uyku saatimize gelince 23:30 ile 00:00 arasi. Belkide büyüme atagidir...

Balik konusuna gelince, oglum 5 ayliktan beri balik yiyor...sIKILMASIN diye sürekli vermiyorum...

merhaba canim,
aman dikkat et.. cikar kisliklarini . Cocuklar büyüdükce uyku süreleride azaliyor sanirim.. masallah senin cimcimeye..

merhaba canim,
sorma evet, mama sandalyesini simdilerde kullanmiyoruz.. biraz zaman gecsin yine deneyecegim oturtup orada yedirmeyi.. simdilik yerde oturarak yiyor, yatirabilirsem yatarak... iste öyle... he ya tembeller biraz, keyiflerine düskünler.. kizlarin masallahi var, yürüyecekler nerdeyse... Allah ne zaman yürü derse yürürler artik...

canim boy konusunda hemen SIKMA canini... insallah bir sorun yoktur ve normal uzamasi devam eder... cocuklar bazen birden boy atiyorlar.. ayinin gerisinde kalmaz insallah, sen kalbini ferah tut. Arada girmeye calis canim, özletiyorsun kendini.. Allaha emanet olun...

hosgeldin esracim,
nerelerdesin??? Masallah masallah büyümüs oglusun... ne güzel oglunla iyi anlasiyor olman.. Bende sürekli kendim bakiyorum, arada annem gelip gidiyor, öyle iste.. ama bakim konusunda hep kendim baktim, esimde yardimci oldu, isten geldigi zaman. Annem yemek ve alisveris konusunda yardimci oldu sagolsun...

Zaman zaman bunalmamiz normal canim..bizde farkli degiliz... kendinize iyi bakin canim öpüyorum..

ayyy canim yaaaa, üzülmez mi insan.. bakicisinda sakinlesipte sende durmamasina.. ama bebise de hak ver, bakicisini sürekli görüyor, sen kisa da olsa yaninda olmadigin zaman fark ediyor... sabah kalkinca bakiciyi görüyor, ki sen gelene kadar.. Ama her ne olursa olsun anne baskadirrrrr... sIkma canini.
Öyle kizdigi zaman kizin, oyun oynatmaya calis ne bileyim, neler hosuna gidiyorsa onu falan yap... bizde disleri cikarken yasadik böyle aglamalari bagirmalari... benim kucagimdan inmiyordu düsün yani... öpüyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…