Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlacı verdin canım dimi ? Yavaş yavaş girer düzene Allah'ın izniyle.
Benim kızım da arkadaşları mışıl mışıl uyurken oyun oynuyor şu an, cin gibi hala..
verdim canım ama 12,30olmadan dalamadı. 12,30 a kadar uykusuzluktan gözler kan çanağı ağlıyo ama uyumuyo az dalıyo 10dakkada cıyak cıyak...12,30dan sonra biraz daldı önce15dakkada bir yarım saatte bir uyandı sonra sabaha doğru iki defa 1,5saatlik uyku uyudu. aslında düşündüm de kendiim ettim kendim buldum kız beni emik yerine kullandı çünkü bi ara kız ağladıkça saatte bakmadan hemen dalsın uyanmasın diye meme verip daldırdım ters tepti kız dahada sıklaştırdı uyanmayı. dün bunu yazdığım gece doyduğuna emin olunca 4 saat ağlasada bağırsada gece meme vermedim salladım pışpışladım öyle daldırdım.artık ilacın mı etkisi yoksa yöntemin mi 4saat sonra emzirince iyi daldı ve uzuun uzuun zamanlardan sonra ilk kez 1,5saat uyudu.

valla çok haklısın nazar çok oluyolar kendimde okuyorum ama o teyzenin duası iyi geliyo diye onuda sık sık ziyaret ediyoruz.valla vitamin için geç kaldım sanırsam bünyem zayıf düştü sonunda fena hasta oldum ben( kızada bulaştı ister istemez...oof of

bi yüzümüz gülmeyecek anlaşılan,
hani diyordum ya bakıcısının kızı hasta öksürürken tükürükleri kızımın yüzüne geldi eyvah diye... kızım hasta oldu hemde nasıl fena öksürmekten uyuyamıyor şükür ateş yok ama banada geçti maalesef. sabaha kadar havlu koy terledi değiştir mentollü su buharı yap ılık su ver çok öksürdü boğazı yumuşasın pekmez ver derken tabi hastada olunca bayağı harap bitap düştüm...şu çocuğum hasta olmasaydıda ben iki kez olsaydım çok üzülüyorum...
bizim hasta dün babasıyla bana ne yaptılar biliyor musunuz? gs-fb maçı vardıya hani kızımda alkış yapmayı yeni öğrendi ama her dediğimizdede yapmıyodu. gs gol attı babası havalarda ben fb li olarak yerlerde. hadi kızım alkışla gs yi dedi. başladı alkışalamaya bide alkış yaparak bana geliyo. sonra babası en büyük cimbom diyo bizimki alkışa duruyo

Slmmmm... Nasilsiniz arkadaslarrrrr?? Burda fena yağmur vardı, durdu sukur. Dünden beri kendi kendime düşünüyorum. Haziranda gebe klsm nsl olur:)))) bu fikrimi esime söylemiyorum uygulama moduna geçmeyelim birde :))))) beraber oynasinlar diye sıcak geldi . Halbuki 3 yas olmadan istemem derdim ilk.dizgine beslenince emzirmede sorun yok bildigim. Eskiler zehirler vs. Dermiş bnce

Golgemmm
Cikarrr kuzuumm sanki yasini gecti cocuk.
Kadifegul, cnm gecmis olsun .umarim hemen atlatirsiniz vlla:/

ilahi mujjj bak grupta başı sen çekiyodun şmdi hamile kalırsan bizde sana özerinir ikincileri sıralarız görürsün bak:)) ablamın oğlu kucağında 6aylıkken hamile kaldı ve doğum yaptığında henüz oğlan yürümüyordu.son üç aya kadar emzirdi ve doktorlar sütün gittikçe hormonların yüzünden tadı değişecek bırakmazsa son üç ay bıraktır demişler. dedikleri gibi üç ay kala kendiliğinden bırakmış çocuk. sanki ikiz gibiler ama oğlan kızı çok dövüyo o bezleniyo diye 3yaşına gelecek hala wc istemiyo bezleniyo. ve her zaman kızın oynadığı oyuncak onun yediği yemek onun oturduğu kucak daha cazip geliyo... zor zor ama herkes aynı olacak diye bişi yok ablamla bende peşpeşe olmuşuz gül gibi büyüyüp gitmişiz zor olmamış. ayy biri olsa yakınımda kesin bende acabaaa derdim yaa..

evet cnm gec cıkan saglıklı dıyor drumuz ama ben sabırsızlanıyorum:))
gulceye cok gecmıs olsun cnm en kısa zamnda ıyılesır ıns

Zor tabi ben de iste guveniyorum anneme yetismezse haftada 4 e cikar bayan cocuk da bakar diyorum.yaa ne bileyim arkadas olsunlar diye yksa rahatimi bozmak akil kari dgl.bu yaziyi yazdiktn 5 dk. Snraaa Ada ya dedimki kardesss miiiiii yok ya Mujgan salak misin bir yandn guluyorum bir yndan kiziyorum .nedennn diceksin bizim hanim yatagin icinden nasilllll yetistiyse duvardaki cicekli isigin kablosunu cek birde telsizinkini de cek odaya bir girdim pattttt. Die ses odum koptu .ben de yukardaydim telsizi acayim dedim aciyorum ama sinyal yok Allah Allah neden acaba bi ineyim asagi dedim cok sessiz kalinca hanim birde:))) iste vir girdimki cadilik pesinde hanimmm

Buaradaaaa 2. Gcmissss olsunu yazmayi unutmusum :) yerim Gulcenin alkislarini bizdeeee ailecek GS' yizzzzzzz

martimcnm hayirlisimolsun ikinci disiniz. Cnm ins. Stun cogalir.isirma oalyi da gecer yakinda alisamadi annesi dha Egecikkk

Ah canım biz de memeyi emzik gibi kullananlardanız, şimdi aynen pışpışlamaya, ayağımda sallamaya ağırlık veriyorum. Düzene girerler inş yaa..
Gülce'mize de sana da geçmiş olsun bu arada alkışlarını da yesinler.

bizim neden hala dişimiz yok..
sabırsızlıkla beklıyoruz tum sulale:))

Bizim de yok tatlım her gün bakıyorum çıktı mı diye ama hiiiç niyeti yok

Ark olmaları konusunda kesinlikle çok iyi olacağını düşünüyorum canım ama ben Allah'ın izniyle hiiiç düşünmüyorum, ikinci bebiş düşüncesine bile hazır değilim :)
Zaten bıdığımı biraz büyütüp işe girmeyi düşündüğüm için artık taa ne zaman düşünürüm ikinciyi bilemiyorum. Ama dediğin gibi çok zor ya iki miniği büyütmek.
Bak sen Ada hanımaaa neler yapıyormuşş:))
Artık Sare de yaramazlıklara başladı. Bugün uyumuştu hamağında, 2 dk mutfağa gidip geldim, hanfendi uyanmışş hamaktan inmişşş (artık düştü mü indi mi bilemiyorum) koltuğa tutunmuş tek eliyle, ayakta tv izliyordu.

Bu nazar boncuğu bütün bebişlerimize gelsin :))

teyzelerı benım kızımın at kuyrugunu gordunuzmu:)))

Ayy ben bu kizceye bayiliyorum, ne guzel saclari buyumus ve pek parlak masallah subhanallah ,, okuyup ufledim sekere allah onu sakinsin ins her dertten

herkese günaydın...

meleğim34 canım bebeişin hasta olmuş çook çok geçmiş olsun. allah sağlık versin tüm yavrularımıza.
[öpüyorum. kendinize ve yarularınıza iyi bakın..

Canim cok sagol dusunup sordugun icin, Mahir bir hafta kadar yogun bir rahatsizliktan sonra cok sukur atlatti, hirlamasi yok artik ve burnuda artik acildi,, her gun bol bol ilik ihlamur verdim cok iyi geldi sizede oneririm kizlar, umarim hasta olmazlarda gerek kalmaz ama ihlamur hasta olmadan da cok buyuk sifa azar azar vermekte yarar olabilir..

evet melegim ya 4 dis birden, sükür baya atlattik, ama iyice huysuzlastikta... insallah bir an önce gecer bu huysuzlugu.. iyice hareketlendi minnisler.. durdugu yerde durmuyorlar
sen nasilsin, bebis nasil....

Bizler var gucumuzle iyi olmaya calisiyoruz, sizler nasil oldunuz ..Mikailin dort disi disinda varmi bir gelisme umarim biraz duraklarda kendine gelir, surekli dis cikarmasida onu yorar oyy kiyamam yaa, miniicikler ve nelerle mucadele etmek zorunda kaliyorlar di mi..hepsine bol bol sifa dilerim rabbimden,

Herkese selam kizlar, ne var ne yok diyicem ama malum bu biciriklarla hep var ve yoklar la ugrasip duruyoruz,allah dert ve tasa vermesin ins, hepsini kocaman opuyorum anneeleri ..umarim hep gulen yuzlerini ve guzel gunlerini gormek nasip olur..

Kadifegul ; cnm gecmis olsun,bencede sizde cok nazar olabilir malum kizcen nur topu gibi olunca cevrende cok goze geliyordur,,masallah kuzuya allah sakinsin onu

Amanin gece gece ne iyi gitti bu fistik bilemezsin, ne datlu olmus kirmizi esarpla masallah
HAYIRLI olsun 8.ayiniz daha nice guzel aylar ve yillar dilerim,

Selam canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? Bütün gün evdeyiz cimcimemle, hiç iş yaptırmıyor bana sağolsun 'aman annecim ne gerek vaaar, yorma kendini' diyor :)
Sizin nasıl geçiyor günleriniz? Demek ıhlamur şifa oldu Mahir paşaya. Allah hastalıklardan esirgesin hepsini inşallah.

Sağol teyzesi kocaman kocaman yaşlarını görelim yavrularımızın inş..

Son düzenleme:
Hyrm

Cnm fotoya koptum annem de Adayı bağlıyor çok komik oluyor. Birde dustan çıkınca bağlıyoruz hemen kuruyor. Ya haklisin bana da nerden geldiyse:) ama bir yandn kucağa alamam iyisi kreşe 2 de başlayacak o zmn yapmak. Dün esime diyorum İtalya biletini hazırla:)) hep diodum 2. Orda yapalım:) merak ediyorum annem çok güzel die anlattığından bı ilgim var o ülkeye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…