verdim canım ama 12,30olmadan dalamadı. 12,30 a kadar uykusuzluktan gözler kan çanağı ağlıyo ama uyumuyo az dalıyo 10dakkada cıyak cıyak...12,30dan sonra biraz daldı önce15dakkada bir yarım saatte bir uyandı sonra sabaha doğru iki defa 1,5saatlik uyku uyudu. aslında düşündüm de kendiim ettim kendim buldum kız beni emik yerine kullandı çünkü bi ara kız ağladıkça saatte bakmadan hemen dalsın uyanmasın diye meme verip daldırdım ters tepti kız dahada sıklaştırdı uyanmayı. dün bunu yazdığım gece doyduğuna emin olunca 4 saat ağlasada bağırsada gece meme vermedim salladım pışpışladım öyle daldırdım.artık ilacın mı etkisi yoksa yöntemin mi 4saat sonra emzirince iyi daldı ve uzuun uzuun zamanlardan sonra ilk kez 1,5saat uyudu.İlacı verdin canım dimi ? Yavaş yavaş girer düzene Allah'ın izniyle.
Benim kızım da arkadaşları mışıl mışıl uyurken oyun oynuyor şu an, cin gibi hala..
merhaba canim,
nasilsiniz iyimisiniz. Haklisin pütürlü yiyemedi mi mecbur blendirdan geciriyoruz. Mikail bey bazen yiyor pütürlü bazende sonuna dogru bir öksürmeye basliyor ve kusuyor.
Meyveler konusunda iyiyiz sükür, meyve pürelerinden yiyor. Yogurdu da seviyoruz... Bugün yogurdunun icin muz elma püresi karistirdim onuda yedi. Aptamil gece mama gibi mi, sivi olarak mi veriyorsun?? Emzikmi memeden kastin, yoksa meme mi.. biz gece emiyoruz emzigi, gündüz pek aramiyor...sadece uyuturken veriyorum... Insallah düzelir uykularida sende rahat edersin o da.
Nazar cok oluyor bebisler canim ya, ben kendimde cok okuyorum... sende oku özellikle yatirmadan önce falan oku, rahatliyor o zaman... Kendine vitamin takviyesi alabilirsin canim iyi olur, ben su an aliyorum, hem kis ya fazla hastalanmayayim diye... Bugün bendede vardi halsizlik, dedim Mikail uyurken bende uzanayim nerdeee beyefendi 1 saat uyudu hemen kalkti. Gece nedense cok SIK kalkti, o yüzden bende halsiz oldum...
hmm o oyuncaktan bende bakayim bulabilirsem alayim, belki o zaman mama sandalyesinde oturmayi sever. Senin findik sIKILIYOR MU orada otururken? Yani ben yemek yedirecegimde oturtuyorum, carcabuk sIKILIYOR.
Hamd olsun canim daha iyiyiz, dislerimiz eti yarip cikali beri iyiyiz.. arada huysuzlugumuz oluyor ama sükür... 4 tane incimiz oldu yukarida, altta ise 2 tane
Galiba pazartesi yada sali doktora götürecegim elinin üzerinde cikan sivilce gibi seyleri göstermek icin... bakalim ne diyecek doktor. Simdilerde Mikailin en sevdigi sey, kucagima geldimi direk olarak cenemi yüzümüz isirmak icin bana saldirmak.. birde gözlügü kemirmeye calisiyor...
pasa iyi canim...ne yapsin yerde oynuyor su an, bende cevap yazabiliyorumMasallah findiga demek ayaga kalkti, darisi bizimkinin basina... Bende oglum kendi basina emekleme pozisyonundayken oturmasina bakakalmistim . Bu findiklar bizi sasirtmaya devam ediyorlar
En iyisi sen onu iyice oynatirken yor ki o zaman cabucak uyur...
mujjcum merhaba,
iyi olmaniza sevindim canim. 3cü disinizde hayirli olsun... nerelerdesin, neler yapiyorsun??
=============================
Martim canim,
sen nasilsin bebis nasil??? Sesin cikmiyor, özlettin sende kendini..umarim iyisinizdir... öpüyoruz sizi kocamannn
bizim neden hala dişimiz yok..
sabırsızlıkla beklıyoruz tum sulale:))
Slmmmm... Nasilsiniz arkadaslarrrrr?? Burda fena yağmur vardı, durdu sukur. Dünden beri kendi kendime düşünüyorum. Haziranda gebe klsm nsl olur:)))) bu fikrimi esime söylemiyorum uygulama moduna geçmeyelim birde :))))) beraber oynasinlar diye sıcak geldi . Halbuki 3 yas olmadan istemem derdim ilk.dizgine beslenince emzirmede sorun yok bildigim. Eskiler zehirler vs. Dermiş bnce
ilahi mujjj bak grupta başı sen çekiyodun şmdi hamile kalırsan bizde sana özerinir ikincileri sıralarız görürsün bak:)) ablamın oğlu kucağında 6aylıkken hamile kaldı ve doğum yaptığında henüz oğlan yürümüyordu.son üç aya kadar emzirdi ve doktorlar sütün gittikçe hormonların yüzünden tadı değişecek bırakmazsa son üç ay bıraktır demişler. dedikleri gibi üç ay kala kendiliğinden bırakmış çocuk. sanki ikiz gibiler ama oğlan kızı çok dövüyo o bezleniyo diye 3yaşına gelecek hala wc istemiyo bezleniyo. ve her zaman kızın oynadığı oyuncak onun yediği yemek onun oturduğu kucak daha cazip geliyo... zor zor ama herkes aynı olacak diye bişi yok ablamla bende peşpeşe olmuşuz gül gibi büyüyüp gitmişiz zor olmamış. ayy biri olsa yakınımda kesin bende acabaaa derdim yaa..
verdim canım ama 12,30olmadan dalamadı. 12,30 a kadar uykusuzluktan gözler kan çanağı ağlıyo ama uyumuyo az dalıyo 10dakkada cıyak cıyak...12,30dan sonra biraz daldı önce15dakkada bir yarım saatte bir uyandı sonra sabaha doğru iki defa 1,5saatlik uyku uyudu. aslında düşündüm de kendiim ettim kendim buldum kız beni emik yerine kullandı çünkü bi ara kız ağladıkça saatte bakmadan hemen dalsın uyanmasın diye meme verip daldırdım ters tepti kız dahada sıklaştırdı uyanmayı. dün bunu yazdığım gece doyduğuna emin olunca 4 saat ağlasada bağırsada gece meme vermedim salladım pışpışladım öyle daldırdım.artık ilacın mı etkisi yoksa yöntemin mi 4saat sonra emzirince iyi daldı ve uzuun uzuun zamanlardan sonra ilk kez 1,5saat uyudu.
...
bizim neden hala dişimiz yok..
sabırsızlıkla beklıyoruz tum sulale:))
Slmmmm... Nasilsiniz arkadaslarrrrr?? Burda fena yağmur vardı, durdu sukur. Dünden beri kendi kendime düşünüyorum. Haziranda gebe klsm nsl olur:)))) bu fikrimi esime söylemiyorum uygulama moduna geçmeyelim birde :))))) beraber oynasinlar diye sıcak geldi . Halbuki 3 yas olmadan istemem derdim ilk.dizgine beslenince emzirmede sorun yok bildigim. Eskiler zehirler vs. Dermiş bnce
teyzelerı benım kızımın at kuyrugunu gordunuzmu:)))
herkese günaydın...
meleğim34 canım bebeişin hasta olmuş çook çok geçmiş olsun. allah sağlık versin tüm yavrularımıza.
[öpüyorum. kendinize ve yarularınıza iyi bakın..
evet melegim ya 4 dis birden, sükür baya atlattik, ama iyice huysuzlastikta... insallah bir an önce gecer bu huysuzlugu.. iyice hareketlendi minnisler.. durdugu yerde durmuyorlar
sen nasilsin, bebis nasil....
Eki Görüntüle 580218
Bu fotoda nine gibi çıkmamış mı? :))
Eki Görüntüle 580217
8 ayı doldurmanın şerefine :130:
Herkese selam kizlar, ne var ne yok diyicem ama malum bu biciriklarla hep var ve yoklar la ugrasip duruyoruz,allah dert ve tasa vermesin ins, hepsini kocaman opuyorum anneeleri ..umarim hep gulen yuzlerini ve guzel gunlerini gormek nasip olur..
Kadifegul ; cnm gecmis olsun,bencede sizde cok nazar olabilir malum kizcen nur topu gibi olunca cevrende cok goze geliyordur,,masallah kuzuya allah sakinsin onu
Amanin gece gece ne iyi gitti bu fistik bilemezsin, ne datlu olmus kirmizi esarpla masallah
HAYIRLI olsun 8.ayiniz daha nice guzel aylar ve yillar dilerim,
Eki Görüntüle 580218
Eki Görüntüle 580217
Eki Görüntüle 580218
Eki Görüntüle 580217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?