Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oğluşuna maaşallah haticecan,
benim kayınvalide ve kayınpeder bu akşam geleceklermiş yılbaşı için sonra kayınpeder gidecek o bi süre daha bizimle. o sürede iyice dinlenmeyi ve evimi tertemiz yapıp düzenlemeyi planlıyorum. kıza açık alanları temizliyorum şükürde heryere yetişemiyorum. haftanın son günü mesela bu gün artık yorgunluktan bitap düşüyorum başım çatlıyor.o bitkisel şurubun çok şükür çok faydasını gördüm uykular yarım saat 15 dakkaya düşmüştü şimdi 2-3saat araya yükseldi sabahlarıda dalmakta eskisi kadar inatçı değil ve bi düzene girdi ama hani dişler kabardıya şimdiki gece huysuzluğu ondan.kötü tarafı yanımda yatmaya alıştı yanımda uyumak istiyor.
benim kızda meme ve baba diyor. kahvaltıda bakıcısıyla, geç kalırsam bir öğün daha yiyor çoğunlukla çorba,ben dönünce emiyor sonra meyve yatmadanda yğurt olarak düzenledim ama eğer akşam yemeğimde balık varsa yoğurt yada meyve porsiyon azaltıp balık veriyorum. birde bakıcımla uyuşamadığımız bir konu bebeğin herşeyi yemesi gerektiği fikrinde. kendi bişiler yerken kızada veriyor. kaç defa dedim ama bi zaman sonra yine bildiğine gidiyor en azından diyorum hazır gıda sarelle tarzı şeyler kesinlikle verme. dün kabızdı ve öğleden sonra gün vardı gideceklerdi. özellikle dedim bebek kabız katı bişi verme günde siz pasta börek yerken ister ama verme diye. ama akşam unutmuş galiba neler yaptıklarını anlatırken günde yedirdim ben onu dedi. ve akşam kızım daha kötü kabızdı. bu sabah tekrar tembihledim elma ve kayısı verdim bunlar dışında ağlasada bişi verme fena kabız, ekmek falan nolursa olsun sadece bunlar dedim. tamam dedi bakalım artık.

Gülce deniz ve ada resimleriniz ile yine topiğin renklendirmişsiniz, bayıldım hepinize. Isırdım her bi yerinizden

teşekkürler canım resim koyalım böyle arada büyüdüklerini görmek zevkli oluyor...

hatta kızlar ayda yada 15günde bir herkes resim koysun ...hadi bu gün fırsatı olan herkes bebişinin resmini koysun topik şenlensin görelim kimler nasıl olmuş...

Canım benim oğluşumda baba delisi. Zaten bir baba deyişi var göreceksin. Birde dede sevgisi var. bende kıskanmıyor değilim açıkçası. sabah uyanır uyanmaz baba baba diyip uyanıyor. gözlerde kapıda. çıt duysa hemen kapıya balıyor. ve babayı görünce o eller ayaklar bir hareketli tutabilene aşkolsun valla. bizim oğluşlar babacı olacak sanırım. birde derler erkek çocuk anneye düşkün olur diye ama nerdeee...

martim canım teşekkürler güzel dileklerin için..ama bizde oğluşunun yeni halini merak ediyozzz,sende paylaş ama:))

benim kızda aynı baba meraklısı..eşim daha kapıdan girerken sesine çıldırıyor,bir gülücükler,bir cilveler,bozuluyorum ama belli etmiyorum:))

gorkemlı masallah super gornuyorsunuz cnm:)mıncıkla yerıme denızı:)
mujj ıstıyorsun ıste ne guzel bosver yazı bıran once gelsın ıkıncı bebek:))
martim kuzum genel olarak bu durumu yasayan var ama masallah dıyım benım kızımda bana fecı duskun babasında dahıl baska kımsede durmuyorbenı gormesın yeterkı.. ama yasadıgın olagan bır durum cnm uzulme sen..hem erkekler annecı olurlar baska yolu yok:)))

berenımden secmeler...

soguk kıs gunlerınde evımızın hamam olusundan halımıze bakın:)))

Eklentiler

• $28122012842.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
  • $28122012849.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $28122012845.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $28122012847.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
berenımden secmeler...

soguk kıs gunlerınde evımızın hamam olusundan halımıze bakın:)))

Allah'ııımmmmm ısırırım her yerini maşallah kuzum nasıl tatlı nasııılll..

Biz kalın kalın giyiniyoruz. Hatta miniğimin üstünü falan değiştirirken her defasında 'ayyy cıbıl cıbıl gezmesini özledim' diyorum.

Ay keşke çekiliş yapsaydık birbirimize hediyeler alıp yollasaydık
Seneye yapalım beya :) Zaman çok hızlı geçiyor zaten :)

Sağolun kızlarrr özellikle YEŞİM cim yalnız olmadığıma ne yalan söyleyîm sevîndîm valla hem zoruma hem de işime geliyor aslında da insan o kadar dışlanmaya da üzülüyor. Biz Dr a gîtmedîk hala. Yürüteç aldım. Dr önermişti şaka gibi ama faydasını gördüm. Çok tutmuyorum ama yürümenin ne olduğunu anladı keratam:)
Evdeki notbook U da bozdu Ege. Cepten giriyorum. Tamir olana kadar biraz zor gibi foto eklemem. İlk fırsatta atacağım.
Gölgem kız siz ekvatorda yaşamadığımıza emin midiniz içimizi ısıttınız çok şeker olmuş beren hanım da. Ben benimkini öyle koltuğa bırakamam. Pat diye devriliyor tembel çok

Nerden başlayıp nasıl anlatırım bilemiyorum. Koskoca bir yılı siZlerle paylaşmak çok şey kattı bana. Yol arkadaşlarım oldunuz ve sayımız yavrularımıza ikiye katlandı. Sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oldu gerçekten. Allah bilir ki belki de sizin temiz dualarınızın da katkısıyla oğlumu sağlıkla aldım kucağıma. Dilerim öyle de büyütürüz bîrlikte.

Kadifegül
Haticecan
Muj
Elemsu
Görkemli
Yeşim
Gölgem
Hyrm
Permers
Sunsun
Ömrümüz
Durusella
Vusi
Znrcnk
Mavi45
Funda
Görkems
Tafa35
Janpalm
Mincirik
Beralku
Alyel
Meleğim
Castefella
Lovehoney
Esettin
Beralku
Yağmurabd
Clementten
Adı gözümden kaçan ama gönlümde iz bırakan tüm arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun. Sizleri tanımak güzeldi. Aramızda olmasınızda bir çoğunuzun umarım yollarınız hep açık olur. Ve hala daha topiğimize hayat veren canım arkadaşlarım iyi ki varsınız. Her şey gönlümüzce olsun hepimizin. Bu yıl değil bir ömür bebeklerimîzin güzel mutlu gülüşleriyle huzur için de geçsin.

canımcım yeni yıl mesajını okurken birden çok duygulandım gerçekten. bir arada olmadığımız halde yüzyüze görüşemediğimiz halde sevinçlerimiz, üzüntülerimiz hep ortak oldu. umarım hep böyle devam eder. güzel dileklerin için çook teşekkürler...

2012 bize verebileceği en güzel şeyleri verdi, şükürler olsun. Ben 2013ten bişey beklemiyorum artık, sağlık ve huzurumuzu eksik etmesin yeter. Bir de sevdiklerimin güzel haberlerini alayım inş.
Burda daha bi sürü yeni yıllar görelim mutlu musmutlu...
Hepinizi çook seviyorum

Martim ne güzel sıralamışsın isimleri çok duygulandım inan ki.
Güzel dileklerin gerçek olsun inş. Çok öpüyorum.

Veeeeee her gün olduğu gibi yine diş var mı diye bakıyordum, gündüz de bakmıştım yoktu. Sabah 5.30da baktım bişey takılıyor parmağıma. İnanamadım. E malum sabah olmuş biz hiç uyumamışız şaftımız kayık :) Gözle bakınca anlaşılmıyor, çay kaşığıyla baktım bi de, anoom çıt çıtt ses geliyor :)
O kadar huysuz ki kızlar anlatamam. 6.30da yattık. Çok çok çok huysuz çok ağlıyor kuzum. Diştendir diyordum, bir tanesi baş gösterdi nihayet.
Bizim de incimiz var kiiiiiiii

Martim cim teşekkür ederiz adımı listede görmek beni çok mutlu etti ve duygulandım..
2012 bize en güzel hediyesini verdi, en tatli heyecanları yaşattı.
2013 te daha güzel günlerimizin olması dilegiyle. . Mutlu yillarrrrrrrr...

martimcim canim,
mesajini görünce inan cok duygulandim. Bizim düsüncelerimize de tercüman olmussun, tesekkürler arkadasim. Seninde aileninde yeni yili kutlu olsun. Yeni yilda huzur mutluluk sevgi basari sizlerle olsun..

canim hadi inciniz hayirli olsun. Huysuzlugu disindendir, Mikail de de ayni olmustu... o da dis cikaracagi zaman cok huysuzdu... Ama sükür disler patlayinca gecti baya..

güzel arkadaslarim ve onlarin sevgili minis bebisleri... hepimizin yeni yili kutlu olsun, insallah daha nice güzel yeni yillar görmek cümlemize nasip olur, evlatlarimizla ve sevdiklerimizle birlikte...

Benim kadin doktorum 2011 yili senin yilin olacak demisti, gercekten de 2011 de hamile kaldim ve cok sükür 2012 de saglikli bir oglusum oldu... Rabbim dileyen isteyen tüm herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

Hepinizi ayri ayri kocamannnnn kocamannnnn öpüyorum... Allaha emanet olun.. Iyi ki varsiniz....

============SEVGILER SELAMLAR==========

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…