oğluşuna maaşallah haticecan,uzun bir aradan sonra hepinize sicak sevgi dolu merhabalar arkadaslar,
nasilsiniz iyimisiniz??? Bebislerde cok iyilerdir insallah.. Önce gecmisi okudum onlara yorum yazdim, simdide kendimizden haberler vereyim...
Biz iyiyiz sükür, Mikail bey su siralarda dikelmeye calisiyor... bizim emekleme stilimiz sürünmek, sizdede varmi böyle bebisi olanBen emekleyecek diye beklerken beyefendi sadece sürünüyor yinede istedigi yere gidiyor... Koltuklarin önünde ki masanin etrafini yastikla cevirdim, ama simdi yastiklari devirip altta ki seylere ulasiyor, onu da ögrendi... sanirim masayi kaldiracagiz odadan... Onun disinda halen toplam 6 disimiz var.
Gündüz uykularimizin saatini azalttik gibi, bazen 2 saat bazen 1,5 saat uyuyor ve günde 2 kere... oglusum oyun oynamayi cok seviyor.. cikarabildigi kelimeler dede, ba ba, ga ga, mam ma... günde 4 kere ek gida veriyorum, gece yatmadan önce de yiyor... uyaninca devam sütüyle idare ediyoruz.. gündüzleri mamayi sevmiyoruz... zaten mamayi da fazla vermek istemiyorum cünkü bos kilo yapiyor... yogurdu severek yiyoruz.. Onun disinda pütürlü halen pek yiyemiyoruz, ne zaman alisacak bilmiyorum...
Bizden haberler simdilik böyle..hepinizi kocamannn öpüyoruz...
Gülce deniz ve ada resimleriniz ile yine topiğin renklendirmişsiniz, bayıldım hepinize. Isırdım her bi yerinizden
Muj cum , sen beni merak etmişsen de ben de seni merak ettim , ama bi şey olmaz herhalde ya :/
Yarın kontrole gideceğiz. Şu boy uzama tantanası belli olur bakalım. Onun dışında bi gelişmemiz yok. Tek sıkıntım oğlum baba aşığı. Ondan bana asla gelmez ve alırsam da el almış gibi ağlar. Anasını tanımıyor adam . Çok zoruma gidiyor çok ;( siz de böyle olan var mı ?
berenımden secmeler...
soguk kıs gunlerınde evımızın hamam olusundan halımıze bakın:)))
berenımden secmeler...
berenımden secmeler...
martim canim merhaba,
benim oglumda baba asigi, isten gelinceye kadar özlüyor...gelince hemen ona dogru gidiyor, almazsa kavga ediyor, bagiriyor..alsin diye neler yapiyor... babasi kucakladimi hemen dönüp bana bakiyor - bak babama gittim der gibi... ama ondan geri alinca aglamiyor sükür... geceleri ise anneciyiz)
Insallah canim yarin güzel haberlerle gelirsiniz doktordan... öpüyorum sizi...
teşekkürler canım resim koyalım böyle arada büyüdüklerini görmek zevkli oluyor...
hatta kızlar ayda yada 15günde bir herkes resim koysun ...hadi bu gün fırsatı olan herkes bebişinin resmini koysun topik şenlensin görelim kimler nasıl olmuş...
martim canım teşekkürler güzel dileklerin için..ama bizde oğluşunun yeni halini merak ediyozzz,sende paylaş ama:))
benim kızda aynı baba meraklısı..eşim daha kapıdan girerken sesine çıldırıyor,bir gülücükler,bir cilveler,bozuluyorum ama belli etmiyorum:))
Sağolun kızlarrrgorkemlı masallah super gornuyorsunuz cnm:)mıncıkla yerıme denızı:)
mujj ıstıyorsun ıste ne guzel bosver yazı bıran once gelsın ıkıncı bebek:))
martim kuzum genel olarak bu durumu yasayan var ama masallah dıyım benım kızımda bana fecı duskun babasında dahıl baska kımsede durmuyorbenı gormesın yeterkı.. ama yasadıgın olagan bır durum cnm uzulme sen..hem erkekler annecı olurlar baska yolu yok:)))
berenımden secmeler...
Nerden başlayıp nasıl anlatırım bilemiyorum. Koskoca bir yılı siZlerle paylaşmak çok şey kattı bana. Yol arkadaşlarım oldunuz ve sayımız yavrularımıza ikiye katlandı. Sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oldu gerçekten. Allah bilir ki belki de sizin temiz dualarınızın da katkısıyla oğlumu sağlıkla aldım kucağıma. Dilerim öyle de büyütürüz bîrlikte.
Kadifegül
Haticecan
Muj
Elemsu
Görkemli
Yeşim
Gölgem
Hyrm
Permers
Sunsun
Ömrümüz
Durusella
Vusi
Znrcnk
Mavi45
Funda
Görkems
Tafa35
Janpalm
Mincirik
Beralku
Alyel
Meleğim
Castefella
Lovehoney
Esettin
Beralku
Yağmurabd
Clementten
Adı gözümden kaçan ama gönlümde iz bırakan tüm arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun. Sizleri tanımak güzeldi. Aramızda olmasınızda bir çoğunuzun umarım yollarınız hep açık olur. Ve hala daha topiğimize hayat veren canım arkadaşlarım iyi ki varsınız. Her şey gönlümüzce olsun hepimizin. Bu yıl değil bir ömür bebeklerimîzin güzel mutlu gülüşleriyle huzur için de geçsin.
Nerden başlayıp nasıl anlatırım bilemiyorum. Koskoca bir yılı siZlerle paylaşmak çok şey kattı bana. Yol arkadaşlarım oldunuz ve sayımız yavrularımıza ikiye katlandı. Sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oldu gerçekten. Allah bilir ki belki de sizin temiz dualarınızın da katkısıyla oğlumu sağlıkla aldım kucağıma. Dilerim öyle de büyütürüz bîrlikte.
Kadifegül
Haticecan
Muj
Elemsu
Görkemli
Yeşim
Gölgem
Hyrm
Permers
Sunsun
Ömrümüz
Durusella
Vusi
Znrcnk
Mavi45
Funda
Görkems
Tafa35
Janpalm
Mincirik
Beralku
Alyel
Meleğim
Castefella
Lovehoney
Esettin
Beralku
Yağmurabd
Clementten
Adı gözümden kaçan ama gönlümde iz bırakan tüm arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun. Sizleri tanımak güzeldi. Aramızda olmasınızda bir çoğunuzun umarım yollarınız hep açık olur. Ve hala daha topiğimize hayat veren canım arkadaşlarım iyi ki varsınız. Her şey gönlümüzce olsun hepimizin. Bu yıl değil bir ömür bebeklerimîzin güzel mutlu gülüşleriyle huzur için de geçsin.
Veeeeee her gün olduğu gibi yine diş var mı diye bakıyordum, gündüz de bakmıştım yoktu. Sabah 5.30da baktım bişey takılıyor parmağıma. İnanamadım. E malum sabah olmuş biz hiç uyumamışız şaftımız kayık :) Gözle bakınca anlaşılmıyor, çay kaşığıyla baktım bi de, anoom çıt çıtt ses geliyor :)
O kadar huysuz ki kızlar anlatamam. 6.30da yattık. Çok çok çok huysuz çok ağlıyor kuzum. Diştendir diyordum, bir tanesi baş gösterdi nihayet.
Bizim de incimiz var kiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?