Veeeeee her gün olduğu gibi yine diş var mı diye bakıyordum, gündüz de bakmıştım yoktu. Sabah 5.30da baktım bişey takılıyor parmağıma. İnanamadım. E malum sabah olmuş biz hiç uyumamışız şaftımız kayık :) Gözle bakınca anlaşılmıyor, çay kaşığıyla baktım bi de, anoom çıt çıtt ses geliyor :)
O kadar huysuz ki kızlar anlatamam. 6.30da yattık. Çok çok çok huysuz çok ağlıyor kuzum. Diştendir diyordum, bir tanesi baş gösterdi nihayet.
Bizim de incimiz var kiiiiiiii
ayy hayırlı olsun bebegım ıncınız darısı bıze bır bız kaldık heralde cıkarmayan:))
bu arada fotosunu gordum mukemmel grunyor bırtanem kırmızı gelenegınıde bozmamıss:)) esmer bombaa olcak annesı bu cok can yakcak cokk aman dıkkatt:)))
teyzelerım ve guzl arkadaslarım yenı yılınız kutlu olsun annem gıbı hepınızı bende cok seviyoree:))
teyzelerım ve guzl arkadaslarım yenı yılınız kutlu olsun annem gıbı hepınızı bende cok seviyoree:))
güzel arkadaslarim ve onlarin sevgili minis bebisleri... hepimizin yeni yili kutlu olsun, insallah daha nice güzel yeni yillar görmek cümlemize nasip olur, evlatlarimizla ve sevdiklerimizle birlikte...
Benim kadin doktorum 2011 yili senin yilin olacak demisti, gercekten de 2011 de hamile kaldim ve cok sükür 2012 de saglikli bir oglusum oldu... Rabbim dileyen isteyen tüm herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Hepinizi ayri ayri kocamannnnn kocamannnnn öpüyorum... Allaha emanet olun.. Iyi ki varsiniz....
============SEVGILER SELAMLAR==========
Eki Görüntüle 592633
Mutlu yıllar :119:
güzel annişler prens ve prensesler!!!!!
herkese çikolata tadında bir yıl diliyorummm:)) hepinizi seviyoreeeee:)))))
güzel arkadaşlarım koca 1 yılı birlikte paylaştık hepinize güzel bir yıl,kuzularımızla mutlu bir ömür diliyoruEki Görüntüle 593294 Eki Görüntüle 593295 Eki Görüntüle 593296 Eki Görüntüle 593297
yeniyıl hepimize başta sağlık olmak üzere sevgi,saygı,barış,huzur,sans,para,çocuk......kısacası kim ne istiyorsa onu versin..beni de sıfır beden yapsın:))))))
Sımdı kan verdım geldım. 1 saate sonuc cıkacakmıs. Haber o zmn verıcem arkadaslar sıze. Ada babaannesıyle parkta almadım 1 saat snra gıderken alalım dedım esıme cunku yoruldum uyucam brz dınlenıcem.
Sımdı kan verdım geldım. 1 saate sonuc cıkacakmıs. Haber o zmn verıcem arkadaslar sıze. Ada babaannesıyle parkta almadım 1 saat snra gıderken alalım dedım esıme cunku yoruldum uyucam brz dınlenıcem.
dr la sımdı konustummmm gozun aydınnn dedııııııı. Soktayım kızlar . Buarada arabada hungur hungur aglayınca esım cok uzuldu o sa tam tersı ucuyor resmen:)))) bnm dr.um sen 1,5 aylıksın dıo anlamadım gıttı ultrasonla bakayım oyle konusalım sokunu atlat sorun yok dogurabılırsın dedı . Bızz yrn 3 umuz yemege gıtcektık . Ctesı dogumgununu kutlucam adanın aıleyle bız yrn 3 dgl 4 kısı yemege gıdıcez sanırım:))) c. Tesı de herkese soyleyım dıyorum. Burda bı goruneyım yrn dr. A
Canım benim gözün aydın. hiç üzülme. ben ve kız kardeşim arasında da 22ay var. kardeş gibisi yok gerçekten. beraber büyüdük. aynı okullara gittik. birbirimize hem kardeş hem arkadaş olduk. hakkınızda hayırlısı olsun canımcım. bir bakmışsın ada kızımızın birde arda diye kardeşi olurbak ben hemen sana isimde uydurdum tekrar tebrik ederim canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?