Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayy hayırlı olsun bebegım ıncınız darısı bıze bır bız kaldık heralde cıkarmayan:))
bu arada fotosunu gordum mukemmel grunyor bırtanem kırmızı gelenegınıde bozmamıss:)) esmer bombaa olcak annesı bu cok can yakcak cokk aman dıkkatt:)))

güzel annişler prens ve prensesler!!!!!
herkese çikolata tadında bir yıl diliyorummm:)) hepinizi seviyoreeeee:)))))

Darısı başınıza canım :)
Sare gitgide açılıyor ya doğduğunda karakız diye seviyorduk kapkaraydı saçlar, diplerden açık çıkıyor, siyaha boyamışsın da boyası akmış gibi alacalı oldu. Bakalım bi bomba olacak ama ne bomba :)
Asıl babası çok canlar yakacak :))

teyzelerım ve guzl arkadaslarım yenı yılınız kutlu olsun annem gıbı hepınızı bende cok seviyoree:))

Eklentiler

• $29122012869.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $29122012854.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $29122012865.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $31122012901.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $31122012874.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $31122012883.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 27
güzel arkadaşlarım koca 1 yılı birlikte paylaştık hepinize güzel bir yıl,kuzularımızla mutlu bir ömür diliyoru

yeniyıl hepimize başta sağlık olmak üzere sevgi,saygı,barış,huzur,sans,para,çocuk......kısacası kim ne istiyorsa onu versin..beni de sıfır beden yapsın:))))))

elemsu tatlım alıssın sımdıden boyle ortamlara buyusun kızımla karsılıklı cok ıccez hahahaha:))
masallah armınımee..noel anne olmus..yerım onungule agzını gulerken parlayan gozlerını o kıtaba dokunan parmaklarını :)))
gorkemli tesekkur ederız tatlım..benımde dılegım 0 beden degılde 36 beden olmak hahahahaa:)) rejıme basladım yenı yılla bırlıkte ıns duscem eskı kılomaa uzun bır surec benı bekler:))
hyrm sanada cok tesekkur ederız teyzesı..kırmızı yerıne sıyah beyaz olalım dedık babamız cok ıstedı:)) ama tabı gelenegı ıc kısımlarda surdurduk ahahaha:))

Canımcım, güzel dileklerin için teşekkürler... 2012nin hepimize çok güzel hediyesi oldu. minik yavrularımız dünyaya geldi. inşallah gelecek yıllarda hepimiz için sevgi dolu, sağlıklı, huzuru geçer...

ayy ayy ben bu güzelliği yerim bitiririm. güzel gelinim benim. yeni incinizde hayırlı olsun. insallah geri kalanları da ağrısız sızısız çıkar. huysuzluk, ateş yapmaz inşallah.

güzel annişler prens ve prensesler!!!!!
herkese çikolata tadında bir yıl diliyorummm:)) hepinizi seviyoreeeee:)))))

teşekkür ederiz golgemmm... bizde sana şeker tadında, sağlıklı, huzurlu güzel bir yıl dileriz.

teyzelerım ve guzl arkadaslarım yenı yılınız kutlu olsun annem gıbı hepınızı bende cok seviyoree:))

ayy çok şık olmuşuz. bizim topikteki minik kızlarımızın her biri ayrı güzel. allah nazarlardan saklasın.

NOEL CİMCİMEE. çok da güzel olmuşsun sen yaa.. o güzel gülüşün yüzünden hiç eksik olmasın..

yeniyıl hepimize başta sağlık olmak üzere sevgi,saygı,barış,huzur,sans,para,çocuk......kısacası kim ne istiyorsa onu versin..beni de sıfır beden yapsın:))))))

GORKEMLİ, güzel dileklerin için sağol canım. yalnız en sona eklediğin çocuk kısmını ben daha ileriki yıllar için istiyorum. mümkünse 2013 olmasın sen de dilediğin ve gönlünden geçen herşeyi 2013de elde etmeni dilerim... ve de istediğin kiloya düşersin inşallahh.. )

merhaba kızlar,
hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebişlerimiz ve sevdiklerimizle güzel mutlu sağlıklı huzurlu ve neşeli bir yıl diliyorum.

ayrıcaa resimlere bayıldıımmm....
bizimde babannemiz dedemiz amcamız geldi ama biraz mızmızız üst dişlerimiz geldi geliyo haa bide kızım yıl başı gecesi uyuma bilmedi biliyor musunuz yeni yıla uyuyarak değil bizle girdi. bizle girmesi güzeldi ama uykusuz mu geçecek acaba önümüzdeki bir yılımız daha(

Sımdı kan verdım geldım. 1 saate sonuc cıkacakmıs. Haber o zmn verıcem arkadaslar sıze. Ada babaannesıyle parkta almadım 1 saat snra gıderken alalım dedım esıme cunku yoruldum uyucam brz dınlenıcem.

Sımdı kan verdım geldım. 1 saate sonuc cıkacakmıs. Haber o zmn verıcem arkadaslar sıze. Ada babaannesıyle parkta almadım 1 saat snra gıderken alalım dedım esıme cunku yoruldum uyucam brz dınlenıcem.

canım ada abla mı olacak yoksa... hakkınızda hayırlısı olsun... yarın da ada'nın doğum günü dimi.. gönlünden ne geçiyorsa sonuç öyle çıksın inşallah...

hakkında hayırlısı canım.

24863 cıktı sonucccccccc. Benım dr un hemsıreyle konustum. Mujgan sen 3 hftalıksın ama ultrasonda gorunmez dedı. Yaaa ben nasıl 3 haftalıgım mumkun dgl ama anlamadım kızlar. Sonuc arastırcam sımdı . Ben bu sonuca gore hamılemıyım yanı kızlarrr????

dr la sımdı konustummmm gozun aydınnn dedııııııı. Soktayım kızlar . Buarada arabada hungur hungur aglayınca esım cok uzuldu o sa tam tersı ucuyor resmen:)))) bnm dr.um sen 1,5 aylıksın dıo anlamadım gıttı ultrasonla bakayım oyle konusalım sokunu atlat sorun yok dogurabılırsın dedı . Bızz yrn 3 umuz yemege gıtcektık . Ctesı dogumgununu kutlucam adanın aıleyle bız yrn 3 dgl 4 kısı yemege gıdıcez sanırım:))) c. Tesı de herkese soyleyım dıyorum. Burda bı goruneyım yrn dr. A

Canım benim gözün aydın. hiç üzülme. ben ve kız kardeşim arasında da 22ay var. kardeş gibisi yok gerçekten. beraber büyüdük. aynı okullara gittik. birbirimize hem kardeş hem arkadaş olduk. hakkınızda hayırlısı olsun canımcım. bir bakmışsın ada kızımızın birde arda diye kardeşi olur bak ben hemen sana isimde uydurdum tekrar tebrik ederim canımcım...

Haklısın da aslında. Hahaaa bnde hep o ısmı soylerdım uyuyor dıe:)))) sanırım arada 21 ay mı ne olck suan beynım durdu hesap yapamıyorum. Esım yanımda salata yapıo ben yatıyorum:) adacık uyuyo:) kucuk ablammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…