Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ağlamana üzüldüm bende ama aynı eşin gibi çook sevindim...bende şok oldum ama görünce birden aaa diye içim kıpır kıpr oldu. hayırlı olsun canım gözün aydın artık 4kişilik bir ailesiniz demek ki:))

adaya ilk yaşının hediyesi kardeş yani:))

Yazın dogurmk ne zordur dıyordum saka gıbı ya:) ben yaza hamıle klmak ıstıyordum nasıl olur anlamadım. Vlla bebek ıstemeyen gercekten net sekılde korunsun onden gelen menıyle kalmıs olabılırım. Aynenn Ada abla oluyor kıyamam kuzucum. Yolar da bu cadı kardesını:)

valla böyle eşe de can kurcan canım... bir bana denk gelmedi böyle hamarat eş. hafta sonu doğumgünü partisinde açıklarsınız hem herkese süpriz olur hemde çifte kutlama...

valla böyle eşe de can kurcan canım... bir bana denk gelmedi böyle hamarat eş. hafta sonu doğumgünü partisinde açıklarsınız hem herkese süpriz olur hemde çifte kutlama...

Arkadaslar eve gldıgınde bu tatlıyı esım yptı dıyorum sasırıyorlr. Genelde cogu oyle uzulme. Sukur esim babama cekmis cogu zmn yemegi yapiyor zevkle . Htta belli basli yemegi hic ypmadim o dha ii yapiyor diye. Ama yavastan goster belki alisir esinde. Aynen cifte kutlamami olacak simdi:)

yeşim diyince aklıma geldi ablamlada benim aramda 20 ay yiğenlerim arasındada 14 ay var... ablamla yaşlarımızın yakın olması gerçekten bizim için çok büyük avantajdı yiğenlerimde ikiz gibi büyümekteler... bendende hemen isim yakıştırmadı ada ve ege... yeşim bak biz cinsiyetide hemen kararlaştırdık erkek mi olacak ne Allah söyletti...

Ahaha du bakalim oglan mi gelecek. Ndense bgn 2. Prenses dedim ama saglikli olsun yazilarimizi okuyan diger kizlar soka gircek ben soku atlattim gibi karnimi ilk defa simdi sevdim:)14 ay da bayagi azmis hii vlla:)

canımmmmmm çok sevindimmm,ha yaz ha şimdi ne farkeder sen zaten istiyotdun ikinciyi,bende seni tebrik etmiştim bikaç gün önce hatırlarsan ama şimdi gerçekten edeyim,Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına alasın inşallah..bende eğer düşünseydim ardarda yapardım herşey taze oluyor bilgiler,tecrübeler,giysiler..kendine dikkat et.öptümm:))

Amin canım teşekkür ederirz teyzesi

aaa şok şok şok!!Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına al inş,sen zaten düşünüyodun,süpriz mi oldu yoksa?

Mujj canim benim tebrik ederim. Çok gönülden istemişsin demekki 2.yi. sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun. Beraberce buyurler; ) Tebrikler tekrar. ..

harbıdennn şokkkkkkkk...Canım benım ıstıyordun ıste Allah gonlune gore verdı ..tamamına erdırsın Rabbim..canımbenım gozun aydın haberı alır almaz nasıl bır gulumseme suratımda gormen lazım..ayyyy 2.cocuk gelıo ada abla sen ıse ıkıncı kez anne oluyorsun..cok guzel canımm:)))) saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın Allahım..

günaydın bayanlar,
nasılsınız?
benim kızım nihayet emeklemeye başladı daha doğrusu başlamış...dün sabah istediği birşeye emekleyerek gitmiş dedeside kameraya çekmiş.kısmet işte hep yanındayı ilkini görmek bize kısmet olmadı dedesi babannesi tatile gelip görebildiler. ilk başta ellerini bayağı korkak atıyo titriyo kollar ayaklar hep değişik bir komik kıscık kısacık atıyo sanki poponun altında sımsıkı tutuyo ayakları zaten uzun atmaya çalışsa popo yere düşüyor. akşam bayağı uğraştık tekrar yaptırmak için izleyip izleyip güldük nasıl mutlu oldum yürümüş gibi anlatamam. sonra geliştirdi kovalamaca bile olnadık.

birde sabah gideceğimi anladı sarıldı boynuma sımsıkı tuttu bırakmıyor gel diyorlar çığırıyor kahvaltı yapacam düzgün oturmadı kucağımda boynumda asılı ben bi taraftan yemeye çalışıyorum. sonra mecbur bi şekilde kandırıp kaçtım ama kesin ağlamıştır peşime oof of...milli piyangoda çıkmadıki işi gücü bırakıp sırf kızıma ayırim tüm zamanlarımı off.

iyi ki doğdun Adaa
iyi ki doğdun Adaaa
iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun Adaaa :119::119:
Nice sağlıklı yaşlara şeker ablamız, ilk göz ağrımız :))

topiğimizin fıstık ablası Adişko,1.doğum gününü kutluyorum,seni güzel yanaklarından sımsıkı öpüyorumm..Annene de selam söyle ,kendini çooook iyi baksın,..öpüldünüzzz:)))

Ayyy yerim siziiiii:))) cook tsk ederiz. Biz kutlamamizi erkendn yaptik tam dogum saatinde yemek yiyordk:) hos normaldede erken yeriz. Kizlarrrr bebisten hbr vereyim. Bgn adanin dr. U 15 gune kdr kes sutu deyince kadinla konusurken sesim kaydi , uzulmeyin 1 yas yeterli sut alim suresi dedi. Bnm dr. Um kesemezsen buyuk sikinti yok ama koca kiz oldu kes artik die guldu tabi izm e gitmedim ben bu konusmalar telde. Kalp atisi duyduk :))) artik 2-3 hafta snra giderim dr. Uma. Buaarada dr kes dediginde sutu hungur hungur agladim . Annem kesmen lazim diodu ztn ben arastirdim sorun yok diodum amahormonlar degistiindn sorun iste. Bgn devam sutu aldim sabahtan beri 2 kez emzirdim simdi 75 cc verdik. Gunduzleri kes dedi gece emZircm yavastan da gidecek ztn sut. Bi yandn sevinc var artik ama sut de cnmi sikti vlla. Optm simdi sizi

Adacımmmmmmm nıce mutlu yıllaraaa bebegımm....
Ane baba ve mınık kardesınle nıce senelere:))))

süt kesme işine şaşırdım ben çümkü hani demiştimya ablamın çocuklarının arası 14ay diye. 5aylıkken hamile kaldı ve doktor son 3aya kadar emzirebilirsin demişti hemen hemen yaşına kadar büyüğü emdi sonra zaten hormonlardan sütün tadı değişiyormuş kendiliğinden bıraktı 3,5ay falan sonra yeni gelen abisinin kaldığı yerden emmeye devam etti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…