dr la sımdı konustummmm gozun aydınnn dedııııııı. Soktayım kızlar . Buarada arabada hungur hungur aglayınca esım cok uzuldu o sa tam tersı ucuyor resmen:)))) bnm dr.um sen 1,5 aylıksın dıo anlamadım gıttı ultrasonla bakayım oyle konusalım sokunu atlat sorun yok dogurabılırsın dedı . Bızz yrn 3 umuz yemege gıtcektık . Ctesı dogumgununu kutlucam adanın aıleyle bız yrn 3 dgl 4 kısı yemege gıdıcez sanırım:))) c. Tesı de herkese soyleyım dıyorum. Burda bı goruneyım yrn dr. A
ağlamana üzüldüm bende ama aynı eşin gibi çook sevindim...bende şok oldum ama görünce birden aaa diye içim kıpır kıpr oldu. hayırlı olsun canım gözün aydın artık 4kişilik bir ailesiniz demek ki:))
adaya ilk yaşının hediyesi kardeş yani:))
Haklısın da aslında. Hahaaa bnde hep o ısmı soylerdım uyuyor dıe:)))) sanırım arada 21 ay mı ne olck suan beynım durdu hesap yapamıyorum. Esım yanımda salata yapıo ben yatıyorum:) adacık uyuyo:) kucuk ablammm
valla böyle eşe de can kurcan canım... bir bana denk gelmedi böyle hamarat eş. hafta sonu doğumgünü partisinde açıklarsınız hem herkese süpriz olur hemde çifte kutlama...
Canım benim gözün aydın. hiç üzülme. ben ve kız kardeşim arasında da 22ay var. kardeş gibisi yok gerçekten. beraber büyüdük. aynı okullara gittik. birbirimize hem kardeş hem arkadaş olduk. hakkınızda hayırlısı olsun canımcım. bir bakmışsın ada kızımızın birde arda diye kardeşi olurbak ben hemen sana isimde uydurdum tekrar tebrik ederim canımcım...
dr la sımdı konustummmm gozun aydınnn dedııııııı. Soktayım kızlar . Buarada arabada hungur hungur aglayınca esım cok uzuldu o sa tam tersı ucuyor resmen:)))) bnm dr.um sen 1,5 aylıksın dıo anlamadım gıttı ultrasonla bakayım oyle konusalım sokunu atlat sorun yok dogurabılırsın dedı . Bızz yrn 3 umuz yemege gıtcektık . Ctesı dogumgununu kutlucam adanın aıleyle bız yrn 3 dgl 4 kısı yemege gıdıcez sanırım:))) c. Tesı de herkese soyleyım dıyorum. Burda bı goruneyım yrn dr. A
yeşim diyince aklıma geldi ablamlada benim aramda 20 ay yiğenlerim arasındada 14 ay var... ablamla yaşlarımızın yakın olması gerçekten bizim için çok büyük avantajdı yiğenlerimde ikiz gibi büyümekteler... bendende hemen isim yakıştırmadı ada ve ege... yeşim bak biz cinsiyetide hemen kararlaştırdık erkek mi olacak ne Allah söyletti...
Canımcım, güzel dileklerin için teşekkürler... 2012nin hepimize çok güzel hediyesi oldu. minik yavrularımız dünyaya geldi. inşallah gelecek yıllarda hepimiz için sevgi dolu, sağlıklı, huzuru geçer...
A
ayy ayy ben bu güzelliği yerim bitiririm. güzel gelinim benim. yeni incinizde hayırlı olsun. insallah geri kalanları da ağrısız sızısız çıkar. huysuzluk, ateş yapmaz inşallah.
teşekkür ederiz golgemmm... bizde sana şeker tadında, sağlıklı, huzurlu güzel bir yıl dileriz.
ayy çok şık olmuşuz. bizim topikteki minik kızlarımızın her biri ayrı güzel. allah nazarlardan saklasın.
NOEL CİMCİMEE. çok da güzel olmuşsun sen yaa.. o güzel gülüşün yüzünden hiç eksik olmasın..
GORKEMLİ, güzel dileklerin için sağol canım. yalnız en sona eklediğin çocuk kısmını ben daha ileriki yıllar için istiyorum. mümkünse 2013 olmasınsen de dilediğin ve gönlünden geçen herşeyi 2013de elde etmeni dilerim... ve de istediğin kiloya düşersin inşallahh.. )
Ayyy yerim siziiiii:))) cook tsk ederiz. Biz kutlamamizi erkendn yaptik tam dogum saatinde yemek yiyordk:) hos normaldede erken yeriz. Kizlarrrr bebisten hbr vereyim. Bgn adanin dr. U 15 gune kdr kes sutu deyince kadinla konusurken sesim kaydi , uzulmeyin 1 yas yeterli sut alim suresi dedi. Bnm dr. Um kesemezsen buyuk sikinti yok ama koca kiz oldu kes artik die guldu tabi izm e gitmedim ben bu konusmalar telde. Kalp atisi duyduk :))) artik 2-3 hafta snra giderim dr. Uma. Buaarada dr kes dediginde sutu hungur hungur agladim . Annem kesmen lazim diodu ztn ben arastirdim sorun yok diodum amahormonlar degistiindn sorun iste. Bgn devam sutu aldim sabahtan beri 2 kez emzirdim simdi 75 cc verdik. Gunduzleri kes dedi gece emZircm yavastan da gidecek ztn sut. Bi yandn sevinc var artik ama sut de cnmi sikti vlla. Optm simdi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?