Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bnm dr.um artik 1 yasinda ztn yeterli aldi .hemen birakamazsan cok sorun yok ama birak dedi.adanin dr.u bebek de besleniyor senden o da etkilenecek dedi .yazik dglmi Adayi emzircem diye digeri besinsiz kalmasin.bir yerde okumustum ona gore 3 kisilik yemek gerekir diye:)) ama burdaki hast. Dr. Simdilerde oylesoyleniyor ama birakin sutu dedi.hepsi birak dedi iste nasil birakcm bilmiyorum.simdi emzireim uyudu.en son sabah 8:00 de emzirmistim

Canım ya hem çok şaşırdım hem sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Kız Ağustos annesi mi olacaksın şimdi de oy ada kuş da abla oluyor. Çok güzel çok. Nice mutlu yaşlara ada güzeline . Seneye kardeşiyle kutlar artık. Hep mutlu olun inşallah. Dört kişilik çekirdek aile :)

Canım bi de bu kez erkek olucak benden söylemesi bu kadar hızlı genelde x kromozomunun işidir alp Arda Ege vs yolda

Canım bi de bu kez erkek olucak benden söylemesi bu kadar hızlı genelde x kromozomunun işidir alp Arda Ege vs yolda

Ben de seni bekliyordum gorunce sok olcak diodum:))) valla agustos sonuna denk gelio acaba eylul olur mu bilemedim:) ama 6 hfta 2 gun diolar.eee bnm 23 unde bi sikintim oldu demekki olmus bile bebek anlamadimki esim ucuo sormaa:) ben de artik seviniyorum .yaa sansa bak 1. Sen belirledin zmni ne zmn oldu anlamadik.ilk sefer ikinci ben belirlicem demistim yine olmadi:)) baglaticam hiii diorum.erkek olursa y kromozonu lazim cnm.xx kiz xy erkek ya
Ayy oglusum oglusum diom ben de kiz olursada arkadas olurlar gerci.dur bakalim ne olcak.buarada.agustos anneleriyle bu kdr yaziscagimi sanmam bakarim sayfa varmi die.size kismet olursa yine dogum sancilarimda yazmak isterim.ama belki de saatim belli olup kirtkirt olurum direk.tek sikintim denize rahat gireyim Adamla diyordum ne olcak simdi tam sicaklarda nefes alamicam

:) sorma sorma şok oldum Ağustos annesi seni geliyor bi Aslan :) ama oralara kapılıp gitmeeeee, ikincî bebeğimizi de beraber alalım kucağımıza topik sensiz olmaz şekerim. Sen varya bu pozitif bakış açınla girersin denize de zaten akşam üstü gidilmiyor mu tatlım. O pıt pıtı sev benim için . Bi de x y neyse sen anladın beni işte

Kuzum asln olmaz.ay sonu ya basak sanirim:))) ayyyyy insallah gireyim yaaa bu yaz adamla oynucm kumda diyordum rahat .kocagobusle oynarim artik:)) esimde dio uzulme biz oynariz gelde catlama:)

adacıgımın dogum gunu kutlu olsun,en guzel hedıyeyı verdınız ona,anlattıklarından aklımda kaldıgına gore Ada sorunsuz bi bebek yemesi içmesi uykusu çok şüküürki yerınde annende yanında 2. bebek senın ıcın sorun olmaz.ama bı an kendımı koydum senın yerıne oooh nooo dusunmek bıle ıstemıyıorm.inş hayırlı sorunsz bı hamılelık ve dogum geçirirsin.
süt meselesini biliyorum hatta ılk aklıma o geldı gecen yıl arkadasım kazara hamıle kalınca dr hemen kestırdı sutu hem tadı degısıyomus,hemde kalıtesi.1 yasına kadar emdı doya doya zaten

Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba.

Oncelikle mutlu haberi kutlamak istiyorum; mujjjjjjjj canim hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almani nasip etsin canim, cok sevindim. Ada'nin da dogum gunu kutlu olsun, dogum yaptigin gun hastaneden yazdigin mesajlar dun gibi aklimda, zaman ne cabuk geciyor, Allah uzuuun bir omur, evlatlarini da anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.

Hepinize evlatlarinizla mutlu, saglikli ve huzurlu bir yeni yil diliyorum.

Permers hosgeldin nerelerdeydin yaa:) sagol cnm isteyerek dgldi ama kismet iste:))) Allah saglik versin ve bana guc basimi kaldiramiyorum Ada daki gibi:/

Elemsu cnm sagol darisiiii sana
Optm herkezi bgn h- birthday gunu hic de halim yok. Herkes erken kalksin die dua ederim kesin:)

Eklentiler

• $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum 19 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim bebeğimi beklerken hep onu dusunup onunla konusmayla gecıyor sıkıntı stres yapan bırı degılımdır cok sukur ama etrafın hamılelık konusunda akıl vermelerı dısında :) ınsanı kasıyolar yok şöyle yapmalısın yok sunu yeme bunu yeme agzı olan konustugu ıcın stres oluyorum ama onun dısında bı sıkıntım yok cok sukur bebegım saglıklı suan daha ne olsun sıkıntı edecek tek konu o olurdu onunda bı sorunu olmadıgına gore sorunsuz gecıyo cok sukurr ..

yerim ben o mikiyiii..
iyiki doğmuş topikin ilk göz ağrısıı... uzun mutlu sağlıklı hayırlı ömürleri olsun annesi babası kardeşi ve sevdikleriyle....

mujjcum gayet formda görünüyorsun sen vereblmişmiydin doğum kilolarının hepsini?
yeni bebeğe hazır gibisin...

doktorun dediği gibi eğer ufaklık etkilenecekse tabi en mantıklısı sütü kesmek. belkide ablamın ilk bebek daha çok küçük diye doktor emzirmeye devam dedi. ay iyiki karnındakine bişi olmamış o zaman ablam zaten dal gibi incecik bir kız bide şeker hastası iyi besleyebilmiş ikisinide Allah korumuş... kimi şansızlık hiç emziremiyor süt olmuyo bebek tutmuyor Adacık maaşallah yaşına kadar aldı en sağlıklı besini. devam sütüde içiyor inşallah çok sıkıntı yaşamadan üzülmeden bırakır memeyi. gündüz oyuna falan dalıyorlar ama gece çok arıyor bebekler memeyi....

ya bu arada biliyor musun sütüm o kadar azaldı ki 1 öğün olmuyor bile doyurmuyor kızımı devam sütü ile tamamla demişti doktor bizimki beğenmedi almadı. gündüz neyse ek gıdayla doyuyor ama gece ek gıda alamıyor e sütte yetmiyor devam sütüde içmiyor napcam şaşırdım. bir göğsümü emmesi yetiyodu normalde şimdi uyanıyor birini emiyo yetmiyor ağlıyo öbürünü veriyorum onuda bitiriyo yine ağlıyo ondan ona ondan ona gezerken uyuya kalıyo. bu gece ılık su koydum biberona ilk ağlamalarda önce süt yetmedikçe suyla mecbur tamamladım sabah bir bezini aldım bir kilo içim sızladı valla suyla çocuk susturuyorum diye. bu günde humana sütü deneyeyim birde boza alıp deneyeceğim süt yapacak mı.

Sagolun teyzeleri.kadifegulsutum yetmiyor dedin icimi acittin.Allahim suan cok icten dua ediyorm Allah bndeki sutu alsin sana versin....
Nsl kesicem bilmiyorum bayagi azalttim ama uyku vakitleri sutumle,ben evde olmadigimda annmleyken garibim siziyordu ama smdi hic halim yok nereye gideyim.yada ben asagida odamda yatarken o salonda durck .

Dr.u dediki kesinliklegogse kahve yada kirm. Birsey surme.psikolojik acidn sanirim kesceginizde aklinizda bulunsn.band tak yara oldu de dio diooo da bana komik geldi 1 yasindaki ne anlar yaradanki
Kadifegul aslinda fazlam var dha once 67 yle kaldim.maalesef 75 im.boyum var die anlasilmio kemikliyim ztn

Canım süt olayına ben de çok üzüldüm . Emmek için uyanan bi bebeğe sahibim ve olmasa nasıl olurdu tahmin edebiliyorum. Keşke devam sütü içse. Kıyamam ona gerçekten . Benimki biberondan geveleyerek içiyor zorla . Cuk cuk emmiyor . inşallah yeter de artar sütün , bol su iç bir de .

Selam arkadaslar nasilsiniz? Yaa biz soyle boyleyiz.dun gece 23:00 gibi Adanin uykusu geldi yakama yapisti cok agladi memmmem die die ustune de ben agladim annemle esim cok uzuldu.ama nsl agliyorum cok fenaydim hatta yazi okuttum esime annenin de etkilendigini anne olsan beni dha iyi anlardin suan ben de inan cok berbatim dedim.hatta dun adanin dr.u biraz zmn taniyin kendinize ay sonuna kdr birak dedi....neyse sut vermedim annem tam sakinlestirdi derken uyumadi ben de kosarak indim asagi beni gormesin die esim kucaginda 25 dk. Salladim oyle uyudu dedi sukurki.birtek gece iste uyaninca verdim o da mecbur durduramazdim yoksa sabah meme vermeyince memmmem demedi sasirdim kahv. Zmani ya birde mama diodu kusum ama birara cekti ustumu meme dedi israr etmedi sanirim bu istikararimi o da anliyor.cok uzuluyorum resmen icim aciyor suan yazarken bile gozlerim dolu dolu.internet de yaz okuyunca icim bir nebze de olsa rahatliyor 1 yasindan birakilmayla alakali .simdi kahv. Yapmistik uyku saati yakin annem git dedi asagida yatagimda yatiyorum.insallah ayin ortasina kdr biter sut de rahat ederiz.ben biranda yok etmek istemedim psikolojik acidan acikcasi sadece Ada icin dgl bnm acimdan da ztn biranda yok etmek iyi olmuyormus cok hircin olaniliyormus bebekler...benden hbrler bu kdr sevindirici de konusayim bari:) bgn enerjigim saabah bir bebek dha yaptiktan snra kosu bandinda 15 dk daha yurudum vallaa:))))) ins. Halim olur artik

Martimmmm ayy unutmadim ama yazmayi unutmusum cnm o yeni yildaki dileklerin ve yazin nasil hosuma gitmisti soyleyemedim.ay 1 yili gecti tanismamiz hepinize ben de coook tesekkur ederim.iyi kotu gunumuzde hep destegiz.sizleri seviyorumm

Merhaba kızlar ve şeker bebekler:)
Öncelikle mujj cum, ada için üzülüyorsun evet ama anne karnındaki bebek dış dünyada olan olayların hepsini anlar ve hisseder. Başlarken de bahsetmiştik hatırlarsın. Dolayısıyla şimdi küçük meleğinin de ilgiye ihtiyacı var. Sonucta 1 yaş da çok iyi bir sınır emme konusunda. . Rahatlat biraz kendini bence)
Biz dün akşam Azra ile kaşık mama denedik. Rahat uyusun karni duysun diye ama bu kez de cok susadigi için huzursuzlandi. Yani anlayacağınız gene saat başı uyanarak bi gece gecirdik her zamanki gibi.. acaba devam sütü denesem mi uzun sure tok tutar mi? Sütünde yetmeme gibi bi sorun yok maşallah ama uykumuz çok fazla bölünüyor. Tabi Azra hemen emip uyuyor ama benim uykuya gecmem zaman alıyor. Halsiz kalkıyorum. Tavsiyeniz nedir?

Cvp yazmistm neryee gittiki yaa?? Muhallebi varya tok tutuyor.birde uyurken daya biberonu icer likir likir biz hep oyle su veriyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…