süt kesme işine şaşırdım ben çümkü hani demiştimya ablamın çocuklarının arası 14ay diye. 5aylıkken hamile kaldı ve doktor son 3aya kadar emzirebilirsin demişti hemen hemen yaşına kadar büyüğü emdi sonra zaten hormonlardan sütün tadı değişiyormuş kendiliğinden bıraktı 3,5ay falan sonra yeni gelen abisinin kaldığı yerden emmeye devam etti:))
Canım bi de bu kez erkek olucak benden söylemesibu kadar hızlı genelde x kromozomunun işidir alp Arda Ege vs yolda
Ben de seni bekliyordum gorunce sok olcak diodum:))) valla agustos sonuna denk gelio acaba eylul olur mu bilemedim:) ama 6 hfta 2 gun diolar.eee bnm 23 unde bi sikintim oldu demekki olmus bile bebek anlamadimki esim ucuo sormaa:) ben de artik seviniyorum .yaa sansa bak 1. Sen belirledin zmni ne zmn oldu anlamadik.ilk sefer ikinci ben belirlicem demistim yine olmadi:)) baglaticam hiii diorum.erkek olursa y kromozonu lazim cnm.xx kiz xy erkek ya
Ayy oglusum oglusum diom ben dekiz olursada arkadas olurlar gerci.dur bakalim ne olcak.buarada.agustos anneleriyle bu kdr yaziscagimi sanmam bakarim sayfa varmi die.size kismet olursa yine dogum sancilarimda yazmak isterim.ama belki de saatim belli olup kirtkirt olurum direk.tek sikintim denize rahat gireyim Adamla diyordum ne olcak simdi tam sicaklarda nefes alamicam
:) sorma sorma şok oldumAğustos annesi seni geliyor bi Aslan :) ama oralara kapılıp gitmeeeee, ikincî bebeğimizi de beraber alalım kucağımıza topik sensiz olmaz şekerim. Sen varya bu pozitif bakış açınla girersin denize de zaten akşam üstü gidilmiyor mu tatlım. O pıt pıtı sev benim için . Bi de x y neyse sen anladın beni işte
Ayyy yerim siziiiii:))) cook tsk ederiz. Biz kutlamamizi erkendn yaptik tam dogum saatinde yemek yiyordk:) hos normaldede erken yeriz. Kizlarrrr bebisten hbr vereyim. Bgn adanin dr. U 15 gune kdr kes sutu deyince kadinla konusurken sesim kaydi , uzulmeyin 1 yas yeterli sut alim suresi dedi. Bnm dr. Um kesemezsen buyuk sikinti yok ama koca kiz oldu kes artik die guldu tabi izm e gitmedim ben bu konusmalar telde. Kalp atisi duyduk :))) artik 2-3 hafta snra giderim dr. Uma. Buaarada dr kes dediginde sutu hungur hungur agladim . Annem kesmen lazim diodu ztn ben arastirdim sorun yok diodum amahormonlar degistiindn sorun iste. Bgn devam sutu aldim sabahtan beri 2 kez emzirdim simdi 75 cc verdik. Gunduzleri kes dedi gece emZircm yavastan da gidecek ztn sut. Bi yandn sevinc var artik ama sut de cnmi sikti vlla. Optm simdi sizi
Bnm dr.um artik 1 yasinda ztn yeterli aldi .hemen birakamazsan cok sorun yok ama birak dedi.adanin dr.u bebek de besleniyor senden o da etkilenecek dedi .yazik dglmi Adayi emzircem diye digeri besinsiz kalmasin.bir yerde okumustum ona gore 3 kisilik yemek gerekir diye:)) ama burdaki hast. Dr. Simdilerde oylesoyleniyor ama birakin sutu dedi.hepsi birak dedi iste nasil birakcm bilmiyorum.simdi emzireim uyudu.en son sabah 8:00 de emzirmistim
Canım süt olayına ben de çok üzüldüm . Emmek için uyanan bi bebeğe sahibim ve olmasa nasıl olurdu tahmin edebiliyorum. Keşke devam sütü içse. Kıyamam ona gerçekten . Benimki biberondan geveleyerek içiyor zorla . Cuk cuk emmiyor . inşallah yeter de artar sütün , bol su iç bir de .doktorun dediği gibi eğer ufaklık etkilenecekse tabi en mantıklısı sütü kesmek. belkide ablamın ilk bebek daha çok küçük diye doktor emzirmeye devam dedi. ay iyiki karnındakine bişi olmamış o zaman ablam zaten dal gibi incecik bir kız bide şeker hastası iyi besleyebilmiş ikisinide Allah korumuş... kimi şansızlık hiç emziremiyor süt olmuyo bebek tutmuyor Adacık maaşallah yaşına kadar aldı en sağlıklı besini. devam sütüde içiyor inşallah çok sıkıntı yaşamadan üzülmeden bırakır memeyi. gündüz oyuna falan dalıyorlar ama gece çok arıyor bebekler memeyi....
ya bu arada biliyor musun sütüm o kadar azaldı ki 1 öğün olmuyor bile doyurmuyor kızımı devam sütü ile tamamla demişti doktor bizimki beğenmedi almadı. gündüz neyse ek gıdayla doyuyor ama gece ek gıda alamıyor e sütte yetmiyor devam sütüde içmiyor napcam şaşırdım. bir göğsümü emmesi yetiyodu normalde şimdi uyanıyor birini emiyo yetmiyor ağlıyo öbürünü veriyorum onuda bitiriyo yine ağlıyo ondan ona ondan ona gezerken uyuya kalıyo. bu gece ılık su koydum biberona ilk ağlamalarda önce süt yetmedikçe suyla mecbur tamamladım sabah bir bezini aldım bir kilo içim sızladı valla suyla çocuk susturuyorum diye. bu günde humana sütü deneyeyim birde boza alıp deneyeceğim süt yapacak mı.
Merhaba kızlar ve şeker bebekler:)
Öncelikle mujj cum, ada için üzülüyorsun evet ama anne karnındaki bebek dış dünyada olan olayların hepsini anlar ve hisseder. Başlarken de bahsetmiştik hatırlarsın. Dolayısıyla şimdi küçük meleğinin de ilgiye ihtiyacı var. Sonucta 1 yaş da çok iyi bir sınır emme konusunda. . Rahatlat biraz kendini bence)
Biz dün akşam Azra ile kaşık mama denedik. Rahat uyusun karni duysun diye ama bu kez de cok susadigi için huzursuzlandi. Yani anlayacağınız gene saat başı uyanarak bi gece gecirdik her zamanki gibi.. acaba devam sütü denesem mi uzun sure tok tutar mi? Sütünde yetmeme gibi bi sorun yok maşallah ama uykumuz çok fazla bölünüyor. Tabi Azra hemen emip uyuyor ama benim uykuya gecmem zaman alıyor. Halsiz kalkıyorum. Tavsiyeniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?