Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mutlu yıllarr aılenle ve sevdıklerınle beraber nıce yıllaraaaa :)))))

bu arada uzun zamandır aramızda olmayan beralku nun mınık kızı esila nında dogum gunu:))
buraya tasındılar kendısıyle gorusuyoruzzz..fırsat buldukca gırıp okuyor elınden geldıgınce takıp etmeye calısıyor gül bizi..
esilacımm teyzemmmm dogum gunun kutlu olsunnnn:)))))

aa öyle miii? E arada yazıversin bize. Esila'nın da doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara inşallah :119::119:

canım pastanız cok guzel gozukuyo dogumgununz tekrar kutlu olsun,album yaptım ben ozelden bakabılırsın

bugün 1 yaşında kocaman kız oldum ben......

teşekkür ediyorum ve hepinizzi öpüyorum..

haticecan mikailede kadifegül gülceyede mutlu senelerrrr.....

Topiğimizin iki minik prensesi ELİF ve ESİLA doğum gününüz kutlu olsun...

sağlıklı, huzurlu bol gülücükle dolu nice güzel yaşlarınız olsun...

mujj kuşadasında ablam oturuyor.15 tatilde oradaydık ve oğlumun 1 aydır süren kabızlık sorunu için unıversal kuşadası hastanesine gittik doktor özlem hanımdan ilgi alakadan ve tedaviden çok memnun kaldık. Hastane çok temiz ve güzeldi ama doğum olayını bilemiycem canım.

Elif ve esila iyi ki doğmuşlar,annelerinin güzel kızları olmuşlar.:119:

İyi ki doğdun Deniz kızı :81:
:119::119::119::119::119::119:
Huzur dolu sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara inşallah.

Elfznr

Cnmcimmmmm iyikiii dogdunnn nice yillara ailenlee beraber hepinizin part coook guzel gecsin insallah mucxx

Sen pek gormiyorsun die koyuca yazayim dedim:)))
Cnm aynen cok ilgililer dimi yani oturan kisiler haric hastahane icinde yuruyen personel bile nsl guler yuzlu sasirdim ve ici muhtesem ona da cok kapildim.kent bile boyle dgl.
Ozlem die biri varmis evet ben de birgun girip bakalim diyordum cnm cook sagol.ayin sonunda randevum var yine gidicem hem bize yakin da ii olcak vlla

çook güzel yaşlar görün. mutlu muusmutlu olun ve o anlarda anne babanız hep yanınızda olsun.

Mujj yaza doğumun olsaydı seni görmeye gelirdim ikizlerle ne güzel olurdu.belki yine nasip olur o aylardada orada olurumda gelirim belki.

Mujj yaza doğumun olsaydı seni görmeye gelirdim ikizlerle ne güzel olurdu.belki yine nasip olur o aylardada orada olurumda gelirim belki.

Ayy cnm bnmmm sevinirim vlla.ikizlerinle beraber seni de gorurdum bu arada dogum 30 agustos:))

canım pastanız cok guzel gozukuyo dogumgununz tekrar kutlu olsun,album yaptım ben ozelden bakabılırsın

tesekkürler canim... baktim resimlere

bugün 1 yaşında kocaman kız oldum ben......

teşekkür ediyorum ve hepinizzi öpüyorum..

haticecan mikailede kadifegül gülceyede mutlu senelerrrr.....

ELIF IYI KI DOGDUN CANIM:::NICE GÜZEL YASLARA INSALLAH

Uzm aradan sonra merhaba diyecektim ama kimseler yok artık. Doğum günümüzü kutlayan herkese çok Ma çok teşekkür ederim . Özellikle Gül cüğümün o günkü mesajları bulup buraya yazması çok duygularını beni. Başta gülce ve tüm kuzularımızın doğum günlerini tek tek kutluyorum. Çok şükür diyorum bugünlere geldik Allah düğünlerini ve torunlarımızı da göstersin bize :)
Doğum günümüz çok güzel oldu. Terk i diyar olmuş buralar o yüzden foto eklemiyorum. Topiğe hîç uğrayamayışımın bir nedeni de ev aldık ve taşınma telaşımız var/ eksik için sürekli dışardayız. Evde anane ye emanet kuzum daneyse ki. Ama düşünün oğlumu özler oldum.
Hepinizi tek tek kuzularımızla birlikte öpüyorum canlarım.

canım yeni eviniz hayırlı olsun. güle güle oturun. face grubumuzu oluşturduk oraya bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…