bebeğimi beklerken......

maaşallah canım... ben oğluma rota virüs aşını yaptırdım iyikide yaptırmısım biz rota virüs salgını olduğunda rahat oluyoruz bulaşma riski olmuyor..bu kış komşumun iki çocuğu geçirdi birini baygın halde hastaneye yetiştirmişler ishal ve kusmadan dolayı vücut susuz kalmış bi kaç günde hastanede yatırdıılar...

bizim kız ağardan alıyor kendini bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorum canım aklım sende...

Bebek arabasında damı durmuyor cnm..genelde bebekler arabayı sever aslında bizimki maşallah ister normal araba olsun ister bebek Arabası olsun çok hoşuna gidiyor biner binmez uyuyor hemen
Arabasında durmuyor kendi arabamizdada iyi duruyor ama oda fazla değil çok nadir uyuyo evden dışarı çıkamiyoruz

Slm.kızlar.. Biz beklemeye devam ediyoruz henüz bir şey yok.. İnşallah çok bejletmez bebeğim artık bir an önce olsun istiyorum.. Geceleri uykusuzluk yatarken zorlaniyorum ağrı oluyor kalcamda falan. Az kaldi inşallah bugün yarin gelir banada dua edin lütfen.

Canımmm nbr durumlar nasılll...takvimin kapanmış günün doldu..geldi mi minik prensesimizz

Canımmm nbr durumlar nasılll...takvimin kapanmış günün doldu..geldi mi minik prensesimizz
İyiyim canim benim.. Daha doğum olmadı :)) bekliyoruz dört gözle..
Takvim kapandı sorma bugünlere geldik çok şükür birde kucagimiza alsak hayırlısıyla..
Yarın kontrolüm var son durumu bildiririm inşallah..

Takvimi iki gün daha uzatayim dedim
Canımmm haberini aldıkk..prensesimiz dünyaya gelmişş hoş gelmiş sefalar getirmişşş..Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallahEn kısa zamanda ilk fırsatında bekliyoruz bebişimizin resimini..öpüyorum canım seni miniğimizi bol bol kokla yerimize

Allaha şükür bebisimiz doğdu.. Çok şükür bin şükür rabbime.. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun..
Sancilara rağmen hiç açılma olmadı bende Sezaryeni tercih ettim hayırlısı buymus
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür
Hepinizi opuyorum
Darısı eklem in başına :)

Ayşegül gözün aydın cnm. seninde bebeğinde iyi olmasına çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallahhh..

Darısı sağlıkla bizim başımıza

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin prensesimizi resmini görmedik henüz canım sabırsızlıkla bekleniyoor...

Kızlarrr nerelerdesinizzz napıyorsunuz...ayşegül asimm bebişler nasıl..eklem cnm senin nasıl gidiyor...valla bebişler geldi kimse girmez oldu burayaa..

Kızlarrr nerelerdesinizzz napıyorsunuz...ayşegül asimm bebişler nasıl..eklem cnm senin nasıl gidiyor...valla bebişler geldi kimse girmez oldu burayaa..
Cnm valla bebisler geldi kimse girmiyor artık biz iyiyiz çok şükür 4 ağustos ta 3 aylık olucaz büyümeye çalışıyoruz çok aksiyiz sürekli kucak istiyo agulamalara başladık gaz sorunumuz devam ediyo sonra sen nasılsın rüzgar paşam nasıl günler bizde evde geçiyor pek dışarı cikmiyoruz hava çok sıcak

Selam kızlar arada kaşık ağrıların oluyor kasılmaların oluyor Dr.magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabilir dedi şimdi magnezyum kullanıyorum ama pek bi ilerleme olmadı beni görenler karnının aşağı düştüğünü söylüyor doğum yakinmidir nedir bilmiyorum hayırlısı tabi oğlundan sabırsızlanıyor iyice sizler buyutuyosunuz darısı bize inşallah.

Çok çabuk büyüyorlar cnm..bizde ayın 25 de 4 ayı doldurduk 5 başladık..maşallah çok hareketliyiz..şimdiden oturmaya çalışıyor eşşek..yavaş yavaş damaklar kaşınmaya başladı..3 gündür kan damlasına başladık sanırım kabız oldu.her beslenme sırasında kakasını yapardı günde 4.5.kere falan şimdi 2 gün oldu yapamadı..yarında yapmazsa ilacı değiştiricem Dr söyleyip..bu arada havalar çok sıcak evet hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum..kışın eve kapanıcaz zaten..4 ay kontrolümüzde kilomuz 7.600 boyumuz 65 cmHer ay düzenli 1 küsür alıyorduk ama sanırım artık kilo alımı yavaşlıyor bu ay 760 gr almışız..yani bizde durumlar böyleee işteee

Az daha sabretsinnn daha zamanı varr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…