maaşallah canım... ben oğluma rota virüs aşını yaptırdım iyikide yaptırmısım biz rota virüs salgını olduğunda rahat oluyoruz bulaşma riski olmuyor..bu kış komşumun iki çocuğu geçirdi birini baygın halde hastaneye yetiştirmişler ishal ve kusmadan dolayı vücut susuz kalmış bi kaç günde hastanede yatırdıılar...Bizim beyzade Allah'a şükür çok iyi cnm çok rahat geçiyor günlerimiz bi sıkıntımız yok.Çok sakin bana hiç bir zorluğu olmadı şimdiye kadar..bol bol vakit geçirmeye çalışıyorum her anım onunla çok hızlı büyüyor..inş sizin bebişlerde rüzgar gibi sakin bir bebek olur o zaman tadına doyum olmuyor..bizimde Perşembe kontrolümüz var sağlık ocağında kilo boy bakalım ne durumda görücez..birde 3 ayda rota virüs aşısı var Dr söyledi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım..isteğe bağlı bir aşı olduğundan aslında yaptırmak istemiyorum gerekli görülseydi mecburi olurdu diye düşünüyorum ama yinede kararsızım tabi
bizim kız ağardan alıyor kendini bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorum canım aklım sende...Slm kızlar.. Kontrolden geldim şuan için herşey yolunda beklemeye devam...
eklem havuç suyu amniyon sıvısını arttırıyor bebeğin suyu az ise havuç suyu fayda ediyor bebis daha 3 kilo olmamış sağlıklı olsun da diyorum önemli değil..
Arabasında durmuyor kendi arabamizdada iyi duruyor ama oda fazla değil çok nadir uyuyo evden dışarı çıkamiyoruzBebek arabasında damı durmuyor cnm..genelde bebekler arabayı sever aslında bizimki maşallah ister normal araba olsun ister bebek Arabası olsun çok hoşuna gidiyor biner binmez uyuyor hemen
Canımmm nbr durumlar nasılll...takvimin kapanmış günün doldu..geldi mi minik prensesimizzSlm.kızlar.. Biz beklemeye devam ediyoruz henüz bir şey yok.. İnşallah çok bejletmez bebeğim artık bir an önce olsun istiyorum.. Geceleri uykusuzluk yatarken zorlaniyorum ağrı oluyor kalcamda falan. Az kaldi inşallah bugün yarin gelir banada dua edin lütfen.
İyiyim canim benim.. Daha doğum olmadı :)) bekliyoruz dört gözle..Canımmm nbr durumlar nasılll...takvimin kapanmış günün doldu..geldi mi minik prensesimizz
Canımmm haberini aldıkk..prensesimiz dünyaya gelmişş hoş gelmiş sefalar getirmişşş..Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallahTakvimi iki gün daha uzatayim dedim
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin prensesimizi resmini görmedik henüz canım sabırsızlıkla bekleniyoor...Allaha şükür bebisimiz doğdu.. Çok şükür bin şükür rabbime.. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun..
Sancilara rağmen hiç açılma olmadı bende Sezaryeni tercih ettim hayırlısı buymus
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür
Hepinizi opuyorum
Darısı eklem in başına :)
Cnm valla bebisler geldi kimse girmiyor artık biz iyiyiz çok şükür 4 ağustos ta 3 aylık olucaz büyümeye çalışıyoruz çok aksiyiz sürekli kucak istiyo agulamalara başladık gaz sorunumuz devam ediyo sonra sen nasılsın rüzgar paşam nasıl günler bizde evde geçiyor pek dışarı cikmiyoruz hava çok sıcakKızlarrr nerelerdesinizzz napıyorsunuz...ayşegül asimm bebişler nasıl..eklem cnm senin nasıl gidiyor...valla bebişler geldi kimse girmez oldu burayaa..
Çok çabuk büyüyorlar cnm..bizde ayın 25 de 4 ayı doldurduk 5 başladık..maşallah çok hareketliyiz..şimdiden oturmaya çalışıyor eşşek..yavaş yavaş damaklar kaşınmaya başladı..3 gündür kan damlasına başladık sanırım kabız oldu.her beslenme sırasında kakasını yapardı günde 4.5.kere falan şimdi 2 gün oldu yapamadı..yarında yapmazsa ilacı değiştiricem Dr söyleyip..bu arada havalar çok sıcak evet hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum..kışın eve kapanıcaz zaten..4 ay kontrolümüzde kilomuz 7.600 boyumuz 65 cmCnm valla bebisler geldi kimse girmiyor artık biz iyiyiz çok şükür 4 ağustos ta 3 aylık olucaz büyümeye çalışıyoruz çok aksiyiz sürekli kucak istiyo agulamalara başladık gaz sorunumuz devam ediyo sonra sen nasılsın rüzgar paşam nasıl günler bizde evde geçiyor pek dışarı cikmiyoruz hava çok sıcak
Az daha sabretsinnn daha zamanı varr....Selam kızlar arada kaşık ağrıların oluyor kasılmaların oluyor Dr.magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabilir dedi şimdi magnezyum kullanıyorum ama pek bi ilerleme olmadı beni görenler karnının aşağı düştüğünü söylüyor doğum yakinmidir nedir bilmiyorum hayırlısı tabi oğlundan sabırsızlanıyor iyice sizler buyutuyosunuz darısı bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?